Simona Halep și-a câștigat un loc important în topul celor mai valoroase jucătoare de tenis din lume

Simona Halep, ridicată în slăvi de cea mai prestigioasă revistă de tenis din lume. ”A devenit o forță!”

08.11.2019, 10:24
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Simona Halep (28 de ani) a terminat anul 2019 pe locul 4 WTA și se află din 2014 doar între cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii. Iată de ce, nu întâmplător, cea mai prestigioasă revistă de specialitate de pe mapamond, Tennis Magazine, i-a dedicat un articol special.

Concret, potrivit jurnaliștilor americani, în perioada 2010-2019, Simo a fost inclusă în topul celor mai bune sportive din circuit. De fapt, campioana noastră se află pe locul secund, fiind devansată doar de către legendara Serena Williams.

”Numărul 1 mondial, la finalul anilor 2017 și 2018, românca a devenit o forță constantă după ce a câștigat șase turnee WTA în 2013. Chiar dacă a fost învinsă în primele trei finale de Grand Slam jucate, Halep a continuat să lupte pentru victoriile de la Roland Garros și Wimbledon.

Acest lucru a certificat jocul ei și i-a dat forța mentală ca să lupte împotriva jucătoarelor care lovesc cu fortă și în momentele importante”, au punctat jurnaliștii de la Tennis Magazine.

Și Boris Becker a ridicat-o în slăvi pe Halep: ”Are picioare incredibile, e foarte inteligentă!”

Marele Boris Becker, care a venit pentru câteva zile în România,  și-ar fi dorit să o revadă pe campioana de la Wimbledon, dar Simona şi-a luat o binemeritată vacanţă după un sezon epuizant. 

"O cunosc pe Simona de multă vreme. I-am comentat meciurile și am văzut-o câștigând Roland Garros, anul trecut, și Wimbledon, anul acesta. Are picioare incredibile. Din punct de vedere fizic, nu este cea mai înaltă și cea mai puternică, dar este foarte inteligentă, are o inimă mare. Este în vacanță acum, altfel ar fi fost aici," a spus Becker.

Cel poreclit Boom Boom din cauza forţei cu care lovea a avut totuşi nişte sfaturi pentru româncă - Boris Becker a remarcat că energia Simonei scade pe final de an şi de aceea a sugerat ca Darren Cahill, pe care-l consideră unul din cei mai buni antrenori din lume, va găsi soluţii pentru ca ea să reziste mai mult. 

"Cred că Simona este la nivelul ei cel mai înalt. Întrebarea pe care ar trebui să și-o pună ar fi cum să-și facă programul pentru a face față unui an întreg. Pare să obosească în a doua parte a anului pentru că trebuie să alerge mult ca să-și câștige meciurile.

Fizic și mental, în a doua jumătate a anului obosește, de aceea se mai și accidentează și nu este la fel de proaspătă.

Cred că Darren va observa și poate că va găsi un program mai bun pentru a doua jumătate a anului. În mod clar, pentru ea, să câștige două meciuri la rând este ceva solicitant," a explicat Boris Becker.

 

Etichete: serena williams , simona halep , boris becker , simona halep wta , simona halep turnee wta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”