Simona Halep Roland Garros. Simona Halep - Lesia Tsurenko, în turul 3 la Roland Garros

Simona Halep Roland Garros | Halep s-a calificat în optimi, după ce i-a predat o lecție de tenis Lesiei Tsurenko: 6-2, 6-1

01.06.2019, 13:02
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Simona Halep Roland Garros | Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros după victoria lejeră în fața Lesiei Tsurenko, scor 6-2, 6-1.  Partida a fost controlată în totalitate de Simona Halep, care i-a predat o adevărată lecție de tenis jucătoarei din Ucraina.

LIVE TEXT Simona Halep - Lesia Tsurenko:

UPDATE ora 13:02: FINAL DE MECI: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2, 6-1. Simona Halep a câștigat, clar, partida cu Lesia Tsurenko și s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. 

UPDATE ora 12:58: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2, 5-1. Simona Halep a servit pentru meci, însă Tsurenko a reușit să facă break-ul. 

UPDATE ora 12:55: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2, 5-0. Simona va servi pentru meci. 

UPDATE ora 12:52: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2, 4-0. Simona Halep își face serviul și s-a distanțat. Tsurenko nu a câștigat niciun game pe propriul serviciu, până în acest moment. 

UPDATE ora 12:45:  Tsurenko are probleme musculare și a cerut ajutorul medicilor. Până la urmă, jucătoarea din Ucraina și-a revenit. 

UPDATE ora 12:42: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2, 3-0. Simona Halep reușește încă un break și este aproape de victorie. Tsurenko nu are nicio șansă în fața campioanei noastre.

UPDATE ora 12:42: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2, 2-0. Simona defilează și în al doilea set cu Lesia Tsurenko. Își face serviciul fără mari probleme. 

UPDATE ora 12:39: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2, 1-0. Simona a început în forță setul al doilea. A reușit încă din start break-ul.

UPDATE ora 12:32: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-2. SET Simona Halep. Marea noastră campioană a controlat primul set și s-a impus fără probleme, în doar 25 de minute. 

UPDATE ora 12:29: Simona Halep - Lesia Tsurenko 5-2. Un nou break în partida dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko. Marea noastră campioană, la un singur game de câștigarea primul set. 

UPDATE ora 12:26: Simona Halep - Lesia Tsurenko 4-2. Simona cedează pe propriul serviciu, iar Tsurenko revine în meci. 

UPDATE ora 12:24: Simona Halep - Lesia Tsurenko 4-1. Simona face un nou break și se distanțează în primul set. 

UPDATE ora 12:21: Simona Halep - Lesia Tsurenko 3-1. Simona servește și câștigă primul game pe propriul serviciu. 

UPDATE ora 12:19: Simona Halep - Lesia Tsurenko 2-1. Al treilea break din partidă. Simona a câștigat un break alb. Ca și în primul game al partidei, Lesia Tsurenko a terminat cu dublă greșeală. 

UPDATE ora 12:15: Simona Halep - Lesia Tsurenko 1-1. Din păcate, Simona pierde pe propriul serviciu, deși a condus cu 30-0. 

UPDATE ora 12:12: Simona Halep - Lesia Tsurenko 1-0. Simona Halep a început bine partida cu Lesia Tsurenko. Marea noastră campioană a câștigat pe serviciul advesarei. 

UPDATE ora 12:08: A început partida. 

UPDATE ora 12:00: Cele două jucătoare au intrat pe arena Philippe Chatrier. Simona a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească. 

Simona Halep își continuă drumul către al doilea trofeu consecutiv la Roland Garros, după ce anul trecut l-a câștigat la capătul unei finale de vis cu Sloane Stephens. Halep a trecut până acum cu bine de primele două tururi.

Simona Halep Roland Garros | Traseul celor două jucătoare de până acum

Simona Halep a avut nevoie, de fiecare dată, de set decisiv. În primul tur, marea noastră campioană a învins-o pe Ajla Tomljanovic, cu 6-2, 3-6, 6-1. Îl al doilea tur, Simona a ratat 3 mingi de meci și a avut nevoie, din nou, de set decisiv pentru a o învinge pe Magda Linette, scor 6-4, 5-7, 6-3.

De cealaltă parte, Lesia Tsurenko (27 WTA) a trecut cu bine de două tururi la Roland Garros 2019. În primul meci, Tsurenko a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-2. În al doilea tur, jucătoarea din Ucraina a avut o misiune mai dificilă în fața jucătoarei din Serbia, Aleksandra Krunic, scor 7-5, 5-7, 11-9.

Simona Halep Roland Garros | Lesia Tsurenko, victima preferată a Simonei

Simona Halep are procentaj sută la sută în partidele jucate cu Lesia Tsurenko. Marea noastră campioană a câștigat toate cele 7 partide directe de până acum. Mai mult, Halep a pierdut un singur set în fața adversarei sale. Cele două s-au mai întâlnit în 2019 de două ori, Simona câștigând de fiecare dată în două seturi.

Meciurile directe din Simona Halep și Lesia Tsurenko

  • 2019, Dubai: 6-3, 7-5 pentru Halep
  • 2019, Doha: 6-2, 6-3 pentru Halep
  • 2018, Cincinnati: 6-4, 6-1 pentru Halep
  • 2014, Wimbledon: 6-3, 4-6, 6-4 pentru Halep
  • 2013, 'S-Hertogenbosch: 6-3, 6-1 pentru Halep
  • 2012, Linz: abandon Tsurenko - 3-0 pentru Halep
  • 2009, Opole: 6-4, 7-5 pentru Halep

Simona Halep Roland Garros | Cine este Lesia Tsurenko

Lesia Tsurenko (27 WTA) are în palmares 4 turnee WTA câștigate în carieră. Este vorba de Istanbul 2015, Guangzhou 2016, şi Acapulco 2017 şi 2018. În acest sezon, până la Roland Garros, Lesia Tsurenko a avut un bilanț dezastruos pe zgură: pierduse toate cele 3 partide jucate pe această suprafață. Cea mai bună clasare a Lesiei Tsurenko în clasamentul WTA a fost locul 23 WTA.

Simona Halep - Lesia Tsurenko va fi primul meci al zilei de sâmbătă pe arena principală de la Roland Garros, Philippe Chatrier. Novak Djokovic (Serbia) – Salvatore Caruso (Italia), Antoine Hoang (Franţa) – Gael Monfils (Franţa) și Serena Williams - Sofia Kenin sunt celelalte partide care se vor disputa pe arena principală. 

Simona Halep - Lesia Tsurenko se va disputa sâmbătă, de la ora 12:00, și va fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: simona halep , roland garros , lesia tsurenko , roland garros 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Ce a spus Claudiu Petrila, după ce galeria Rapidului a afișat mesajul ”Nu ne meritați” la derby-ul cu CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Galerie Foto Mihăilă, lider de galerie după ce Parma a cucerit titlul în Serie B! Dennis Man, și el la înălțime

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”