Simona Halep, la Transylvania Open / Foto Profimedia

Simona Halep, văzută în finala Australian Open: "Îi este foame de trofee". O singură jucătoare i-ar putea pune probleme

articol scris de Digi Sport
14.01.2022, 22:52
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a câștigat deja primul său trofeu din 2022 și va putea să și-l adjudece și pe al doilea, dacă va triumfa la Australian Open

Românca și-a aflat deja prima adversară de la turneul australian, iar unii sunt de părere că această ediție reprezintă momentul ideal pentru a câștiga cel de-al treilea său de Grand Slam.

Predicție pentru Simona Halep la Australian Open. O jucătoare o vede în marea finală

Alize Lim (31 de ani, 836 WTA) crede că Halep poate ajunge departe la Australian Open în acest an și a declarat că o vede ajungând în ultimul act, acolo unde i-ar putea pune probleme doar Ashleigh Barty (25 de ani), liderul mondial. 

Mai mult, jucătoarea franceză crede că Halep va reveni printre primele 10 jucătoare ale lumii dacă va fi ferită de accidentări. Anul trecut, românca a resimțit o cădere liberă în clasamentul WTA, din cauza mai multor accidentări.

"Chiar ieri am oferit un interviu în care am făcut câteva predicții și am pus-o pe Simona Halep în finală. Am admirat cu adevărat modul în care ea a revenit pe teren acum, la începutul acestui an, după un an greu, după o accidentare dură. A avut o reacție de campioană în adevăratul sens al cuvântului la primul turneu din acest an.

Cred că Barty i-ar putea pune Simonei cele mai multe probleme. Este o jucătoare senzațională, e foarte încrezătoare și are toate armele la dispoziție în fiecare meci, motiv pentru care este un adversar foarte dificil. De altfel, cred că finala pe care am prezis-o este Barty - Halep, vom vedea.

Dacă va fi sănătoasă, sunt sigură că va reveni în top 10 sau în top 5 WTA. Cred că modul în care a câștigat primul turneu din 2022, unde a avut parte de meciuri grele, a demonstrat că îi este foame de trofee și că este pregătită să întoarcă totul în favoarea ei", a declarat jucătoarea, conform Eurosport.

Simona Halep debutează la Australian Open contra Magdalenei Frech

Simona Halep, cel mai bine clasată jucătoare din România, cap de serie numărul 14 la această ediție de Australian Open, va debuta în primul Grand Slam al anului împotriva polonezei Magdalena Frech (105 WTA).

Meciul a fost programat de organizatori în a doua zi a competiției, marți, ora urmând a fi stabilită.

Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două sportive. Simona Halep s-a impus în precedenta în două seturi, 6-2, 6-0, în semifinalele ediției 2020 a WTA Praga.

Etichete: simona halep , australian open , ashleigh barty , alize lim


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dennis Man a făcut anunțul! Și-a decis viitorul, imediat după ce a promovat cu Parma

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Pentru olteni, o victorie poate însemna salvarea de la retrogradare

Video Tony da Silva a făcut show la flash-interviu, după ce Poli Iași a câștigat și a urcat pe loc de baraj!

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”