În fiecare zi circa 2.000 de persoane sunt internate în spitale la New York / Foto: Getty Images

Soluția ingenioasă prin care SUA vrea să oprească răspândirea COVID-19: "Este o operaţiune foarte eficientă"

19.04.2020, 12:21
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Fostul tenisman american Patrick McEnroe, care s-a vindecat de coronavirus, a lăudat, sâmbătă, eficienţa operaţiunilor de testare în maşină de la New York, relatează Reuters.

''Veşti grozave pentru mine şi pentru soţia mea Melissa. Amândoi am fost testaţi negativ la COVID-19'', a afirmat McEnroe într-o scurtă înregistrare video postată pe Twitter.

''Tocmai am primit testele în această dimineaţa din partea statului New York. Amândoi am fost testaţi în maşină, în acelaşi loc în care am fost şi în urmă cu câteva săptămâni. A fost chiar mai eficient de data aceasta, erau şase benzi în loc de două, mai multă lume ajuta, o operaţiune foarte eficientă'', a relatat fostul căpitan al echipei Cupa Davis a SUA.

Patrick McEnroe s-a vindecat de COVID-19

Patrick McEnroe, fratele mai mic al celebrului John McEnroe, câştigătorul a şapte titluri de Mare Şlem, anunţase pe 31 martie că a fost confirmat cu coronavirus.

''Ştiu că se discută mult despre teste la TV. E nevoie de mai multe teste, toată lumea ştie, dar a fost bine să vedem că totul decurge cum trebuie. Mă gândesc la cei care sunt în prima linie ... trebuie să meargă până la capăt'', a mai spus McEnroe.

Patrick McEnroe (53 ani) a condus echipa de Cupa Davis a SUA între anii 2000 şi 2010, reuşind să câştige Salatiera de Argint în 2007, după o finală cu Rusia (4-1).

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a afirmat sâmbătă că în fiecare zi circa 2.000 de persoane sunt internate în spitale la New York, dar şi-a exprimat speranţa că vârful pandemiei a fost depăşit.

Agerpres

Patrick McEnroe, alături de fratele său, John McEnroe / Foto: Getty Images

Etichete: new york , sua , patrick mcenroe , coronavirus , masuri coronavirus , pandemie coronavirus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare

Video Danielle Collins a câștigat turneul de la Miami și a făcut anunțul: ”Problemele de sănătate îmi îngreunează viaţa”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”