Jelena, soția lui Novak Djokovic

Soția lui Novak Djokovic, reacție furioasă după "eticheta" primită de soțul ei. Conflict deschis cu un jurnalist

articol scris de Digi Sport
11.07.2022, 18:38
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Novak Djokovic a câștigat turneul de la Wimbledon pentru a șaptea oară și a patra la rând, după ce l-a învins pe Nick Kyrgios cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6.

Soția lui Novak Djokovic, reacție furioasă după "eticheta" primită de soțul ei. Conflict deschis cu un jurnalist

Soția lui "Nole", Jelena, care a urmărit meciul din tribune, a avut o reacție dură după ce soțul său a fost numit "anti-vax posterboy", pentru că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Cu toate acestea, Djokovic a spus de mai multe ori că nu se consideră anti-vaccinist, ci doar că nu se vaccinează încă.

Campionul de la Wimbledon nu va participa însă la ultimul Grand Slam al anului, US Open, pentru că americanii nu le permit celor nevaccinați să joace la Flushing Meadows, așa cum a amintit și jurnalistul american Ben Rothenberg. La acest mesaj, soția lui Nole a reacționat furios.

"Scuză-mă. Doar mă asigur că e consemnat faptul că i-ai dat 'tag' și lui (n.r.: Djokovic), ca 'anti-vax poster boy' din orice motiv ai avea tu. El pur și simplu a răspuns care este alegerea corpului său", a scris Jelena Djokovic.

Nu a trecut mult și jurnalistul i-a dat replica, născând o adevărată polemică.

"Înțeleg că este alegerea lui. Dar, de asemenea, spun că decizia sa atât de fermă împotriva vaccinării, care îi limitează posibilitatea de a juca la turnee, l-a făcut să apară, vrând-nevrând, într-o uriașă postură al unei mișcări anti-vacciniste. Am văzut asta foarte clar la Australian Open", a scris Ben Rothenberg.

"Creezi o modalitate de judecată care îți convine. El pur și simplu alege ce este mai bun pentru corpul lui. Dacă nu joacă din cauza acestei alegeri, nu e nicio problemă pentru el", a fost reacția Jelenei Djokovic.

Însă Ben Rothenberg i-a răspuns și de această dată: "Eu pot să accept această gândire. Cred că fiecare cetățean, în special persoanele publice, au datoria de a se comporta responsabil vis-a-vis de acțiunile privind sănătatea în timpul pandemiei, iar, ca persoană care s-a ocupat de influentul campion campion Novak, el m-a dezamăgit profund, în mod repetat".

Numai că această replică nu a făcut decât să o enerveze și mai mult pe Jelena Djokovic: "Mulțumesc pentru că îți expui convingerile. Sper că nu vei fi judecat pentru ele, sau să devii un poster boy pentru ură și bulling. Nu se știe niciodată. Și tu ești o persoană publică. Te rog să nu dezamăgești în continuare. Dacă nu cumva acesta este rolul tău".

Galerie Foto

Novak Djokovic, campion la Wimbledon, nu are voie să participe la US Open

Novak Djokovic a ajuns la 21 de trofee de Grand Slam câștigare în carieră, peste Roger Federer, care are 20. Doar Rafael Nadal are mai multe, 22.

Sârbul în vârstă de 35 de ani nu are însă ocazia de a egala recordul lui Rafael Nadal în acest an,  pentru că nu poate participa la ultimul turneu de Grand Slam din 2022, US Open.

Iar la Australian Open - competiție care are loc în ianuarie - nu mai poate participa în viitorul apropiat, după interdicția primită anul trecut, în urma unui scandal-monstru, tranșat în urma unui proces pierdut cu statul australian.

Așadar, singura șansă a lui Djokovic de a-l egala pe Nadal ar fi la Roland Garros 2023, dacă se schimbă regulile până atunci, sau la Wimbledonul viitor și dacă Nadal nu mai câștigă niciun Grand Slam până la acel moment.

Etichete: wimbledon , novak djokovic , jelena djokovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Foto Știm câștigătorii de la ”Oscarurile” pentru sport! Cine a fost ales sportivul anului

”Cel mai frumos stadion din lume” a costat 1.760.000.000 €

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”