Stefanos Tsitsipas, la conferința de presă după semifinala de la Australian Open / Foto: Captură Youtube Australian Open TV

Video Stefanos Tsitsipas a răspuns acuzațiilor lui Daniil Medvedev, după semifinala de la Australian Open

articol scris de Digi Sport
28.01.2022, 18:12
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Grecul Stefanos Tsitsipas (locul 4 ATP) a ratat calificarea în finala de la Australian Open, după eșecul în patru seturi în fața rusului Daniil Medvedev (2 ATP), scor 7-6 (5), 4-6, 6-4, 6-1.

Stefanos Tsitsipas: "Daniil Medvedev nu e o persoană matură"

Meciul a fost marcat de mai multe momente tensionate. La finalul setului doi, Medvedev a răbufnit și i-a reproșat arbitrului că nu-l sancționează pe Tsitsipas, pentru că primește sfaturi din partea antrenorului său, Apostolos Tsitsipas.

Jucătorul rus a fost avertizat de către arbitrul Jaume Campistol, după ce a folosit un limbaj necorespunzător și a țipat la oficialul partidei.

În cele din urmă, Stefanos Tsitsipas a fost sancționat cu avertisment de către arbitrul de scaun, pentru “coaching”, în setul al patrulea.

La conferința de presă, Tsitsipas (23 de ani) a negat acuzațiile și a fost amuzat de reacția violentă a lui Medvedev. Rusul și-a cerut scuze la final.

"A fost amuzant, cu siguranță. Nu prea sunt atent la astfel de momente (n.r. - ieșirea nervoasă a lui Daniil Medvedev). Știu că anumiți jucători încearcă aceste lucruri pentru a încerca să te destabilizeze mental. Poate că a fost vorba despre o tactică. Este în regulă, oricum nu este cea mai matură persoană.

Nu am primit sfaturi din partea antrenorului. Nu pot auzi nimic atunci când joc, e imposibil. Publicul este extrem de zgomotos, ar trebui să am un auz supranatural, pentru a auzi ce spune antrenorul.

Sunt obișnuit cu astfel de penalizări, m-au luat la țintă de foarte mult timp. Arbitrii sunt mereu atenți la loja mea, dar niciodată la loja adversarului. Cred că sunt o victimă de foarte mult timp. Ce pot să spun… nu cred că arbitrii vor înțelege vreodată că nu pot auzi nimic atunci când joc, pentru că încerc să găsesc soluții și să pregătesc punctele. În plus, nu-mi place să primesc sfaturi în timpul unui meci, doar la antrenamente", a spus Stefanos Tsitsipas.

Daniil Medvedev l-a jignit pe arbitrul meciului cu Stefanos Tsitsipas. “Ești prost?”

Daniil Medvedev a avut o ieșire nervoasă în momentul în care i-a cerut arbitrului Jaume Campistol să-l sancționeze pe Stefanos Tsitsipas pentru că primește sfaturi din partea tatălui său.

“Cum poţi să arbitrezi o semifinală când eşti atât de slab? Eşti nebun? De ce (acest avertisment)? Tatăl lui poate să vorbească la fiecare punct? Eşti prost? Răspunde-mi! Tatăl lui poate vorbi la fiecare punct? Uită-te la mine când îţi vorbesc. Vreau să-l sancţionezi, tatăl lui vorbeşte cu el”, a spus Medvedev.

  • Rafael Nadal (5 ATP) – Daniil Medvedev (2 ATP) este finala de la Australian Open 2022. Partida se va juca pe 30 ianuarie.

Etichete: arbitru , atp , semifinale , australian open , medvedev , tsitsipas , stefanos tsitsipas , daniil medvedev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului Ebrahim Raisi a „aterizat forțat”. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Man. City - West Ham 2-1, DGS 1 / Arsenal - Everton 1-1, DGS2. Titlul se decide în ultima etapă

Nota primită de Radu Drăgușin pentru evoluția din prima repriză a meciului Sheffield - Tottenham

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

Video Jurgen Klopp, în lacrimi! Neamțul a auzit ultimul ”YNWA” pe Anfield și nu și-a putut controla emoțiile

Citeşte şi

S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare

”Cuplul anului din sport” e istorie!

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian