Roger Federer și Serena Williams. Foto: Getty Images

Superb! Serena Williams, declarație genială despre Roger Federer. A stârnit zâmbete cu această comparație

01.07.2018, 14:28
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Roger Federer a avut numai cuvinte de laudă la adresa Serenei Williams într-un interviu acordat de curând pentru Wall Street Journal, iar jucătoarea din SUA i-a întors gestul cu aceeași amabilitate. Fostul număr 1 WTA a adăugat și un comentariu amuzant despre longevitatea lor în tenisul de mare performanță.

"Sunt plin de admirație față de Serena. Și față de Venus, apropo. Serena este una dintre cele mai mari, dacă nu cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile", au fost cuvintele superbe din partea lui Federer pentru fostul număr 1 WTA.

"E incredibil de flatant, Federer e probabil unul dintre cei mai mari din toate timpurile. E grozav să primești asemenea încurajări de la un omolog al tău, mai ales de la cineva ca el. Roger încă joacă. Dacă o face el... Și e mai în vârstă decât mine", a spus Serena Williams, într-un interviu acordat pentru revista americană InStyle.

Elementul amuzant din declarația Serenei este faptul că amândoi au aceeași vârstă și diferența dintre ei este de numai 49 de zile în favoarea lui Federer (el e născut pe 8 august 1981, în timp ce ea e născută pe 26 septembrie 1981).

De asemenea, Serena Williams a postat zilele trecute pe Twitter o colaj foto format din pozele cu ea și Federer de la edițiile în care au câștigat în același an turneul de la Wimbledon (s-a întâmplat în 2003, 2009 și 2012).

"6 zile până la Wimbledon. Acum 15 ani, un băiat din Elveția și o fată din SUA, amândoi în vârstă de 21 de ani, au împărțit scena de la Wimbledon pentru prima dată. Și nu avea să fie ultima", a scris Serena alături de colajul foto. La capătul mesajului, a pus două pictograme care reprezentau câte o capră, animal denumit "goat" în engleză, limbă în care abrevierea care formează acest cuvânt este de la "greatest of all time" (cel mai bun din toate timpurile).

Serena Williams (36 de ani, locul 183 WTA) se pregătește pentru participarea la turneul de la Wimbledon 2018, acolo unde în primul tur o întâlnește pe Arantxa Rus (Olanda, 27 de ani, locul 107 WTA).

În această perioadă, Serena Williams a fost în centrul unui scandal pornit după ce ar fi refuzat un control antidoping. Situația a provocat critici dure din partea lui Ilie Năstase, atât la adresa ei, cât și a oficialilor WTA.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon se desfășoară în perioada 2-15 iulie. Meciurile Simonei Halep vor fi LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Citește și:

Wimbledon 2018 | Simona Halep poate pierde fotoliul de lider mondial! Care sunt jucătoarele care o pot detrona

Programul complet al româncelor, în primul tur la Wimbledon

Etichete: serena williams , wimbledon 2018 , serena williams roger federer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mazilu, la un pas de revenirea în SuperLiga! Au început negocierile cu Brighton

Live Video Simona Halep - McCartney Kessler, ACUM pe Digi Sport 2, în turul 1 la Trophee Clarins

Cu 18 trofee și 360 de meciuri la Real Madrid, a cerut să revină pe Bernabeu! Decizia campioanei

Fanii lui Tottenham s-au supărat că Radu Drăgușin a jucat atât de bine încât au cerut: "Reziliați-i contractul!"

Citeşte şi

S-a retras din sport și "întoarce banii cu lopata": 340 de milioane $ într-un an și jumătate!

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

PEROZMădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat