Simona Halep peimește îngrijiri medicale la Cincinnati / Foto; captură Digi Sport

Video Exclusiv "Teama e permanentă, n-am mai trăit așa ceva". Halep, sinceră după accidentarea care a scos-o 3 luni din circuit

articol scris de Digi Sport
18.08.2021, 00:10
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

În direct la Digi Sport, Simona Halep a trecut cu bine și peste al doilea meci după accidentarea care a ținut-o trei luni departe de teren, însă recunoaște că acum joacă mai cu teamă.

Simona Halep: "Teama este permanentă acum, nu am mai trăit așa ceva, să ți se rupă mușchiul"

Ruptura musculară pe care a avut-o marea noastră campioană la turneul de la Roma, pe 12 mai, a făcut-o să fie mai precaută, iar în partida cu Magda Linette, de la Cincinnati, a avut emoții la un moment dat, când a cerut intervenția medicului.

"Mă simt bine, nu am avut așa mari dureri după pauza aceea de ploaie, am făcut un pic de fizioterapie, m-am recuperat, dar a fost doar o contractură, nu a fost întindere sau ceva mai grav. Am știut că nu e ca la Roma, acum știu cum e să ai o accidentare mai gravă. Deci mă simt ok. Sper mâine să mă simt la fel de bine.

Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma, nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară. A durat ceva până am revenit și bineînțeles că sunt un pic temătoare. 3 luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine.

Săptămâna trecută, nivelul meu a fost destul de bun, dar azi am simțit că am jucat și mai bine, mai ales că am jucat mult mai bine în setul 3. Mental, am fost puternică și am apăsat accelerația, deci a fost bine din punctul meu de vedere", a spus Simona Halep în exclusivitate la Digi Sport.

Simona Halep - Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1 la Cincinnati. Prima victorie după 3 luni și jumătate

După eșecul de săptămâna trecută, din turul 2 de la Montreal, în fața lui Danielle Collins, Simona Halep a obținut și o primă victorie de la revenirea în circuit după 3 luni de pauză.

Românca de 29 de ani a trecut de poloneza Magda Linette în primul tur de la Cincinnati, tot în 3 seturi. A fost 6-4, 3-6, 6-1, după un meci atipic pentru "Simo". Halep a reușit nu mai puțin de 11 ași, cu toate că ea nu este o jucătoare cu un serviciu prea puternic.

"Aș zice că, în toată cariera, n-am avut 11 ași, ca azi. Am simțit serviciul și trebuie să fiu mai constantă și să pot să servesc așa bine meci de meci, dar acest lucru nu-l stăpânesc așa de bine.

A contat foarte mult meciul de săptămâna trecută, am plecat cu multe lucruri pozitive, am simțit că sunt acolo, dar nu am putut să fac unele chestii mai bine și probabil de aceea am și pierdut meciul. Dar mă simt mai bine și fizic, și psihic acum", a explicat Halep.

Galerie Foto

Simona Halep joacă în direct la Digi Sport în turneul de la Cincinnati

În turul 2 de la Cincinnati, Simona Halep (29 de ani) va întâlni învingătoarea dintre Camila Giorgi și Jessica Pegula. Giorgi este nimeni alta decât proaspăta campioană de la Monteral, în timp ce Pegula este semifinalista de la turneul canadian, care a pierdut exact în fața Camilei Giorgi.

"Sunt jucătoare foarte agresive, cu încredere foarte mare, pentru că au jucat foarte bine ambele în săptămâna asta, dar nu am așteptări foarte mari, ca rezultat, ci să dau totul ca și astăzi, să lupt pentru fiecare minge și ce o fi o fi. Sunt departe de nivelul pe care eu mi-l doresc, dar sunt bine", a spus Halep.

Turneul WTA de la Cincinnati e transmis în direct de Digi Sport.

Etichete: simona halep , wta cincinnati , simona halep magda linette , cincinnati turul 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Conducerea Farului a reacționat, după ce a aflat de planurile lui Gigi Becali

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală