Ion Țiriac, în proces cu WTA

Exclusiv Fabulos! Cât plăteşte Ion Ţiriac pentru cele două loje de la Roland Garros

09.06.2018, 10:59
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

HALEP ROLAND GARROS. Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este pentru a treia oară în finală la Roland Garros (după 2014 și 2017) şi pentru a patra oară în ultimul act al unui Grand Slam (2018, Australian Open) și va avea parte și de susținerea din tribune a lui Ion Țiriac (79 de ani). Omul de afaceri, care o susține pe campioana noastră de ceva vreme, este unul dintre spectatorii de seamă ai Openului Francez.

Țiriac, care are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, fiind singurul român inclus în Topul Forbes, are două loje închiriate pe ”Centralul Philippe-Chatrier” din Paris, după cum a dezvăluit Dumitru Hărădău, directorul turneului de la București, la care este așteptată să participe și Simona Halep. 100.000 de euro pe an ar plăti omul de afaceri pentru cele două loje de la Paris.

”Ion Țiriac are două loje la Roland Garros. Chiar dacă aveți foarte mulți bani și sunteți dispuși să plătiți și un milion de euro pentru o lojă, nu aveți nicio șansă, pentru că acestea sunt deja cumpărate pe viață! Țiriac le are cumpărate pe viață și nu are numai la Roland Garros! Dar, o lojă costă 50.000 de euro pe ediție. Cum spuneam, el are două și cred că plătește 100.000 de euro pe ediție pentru acele locuri”, a spus Hărădău, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Finala Grand Slam-ului de la Roland Garros dintre Simona Halep și Sloane Stephens, programată sâmbătă, 9 iunie, de la ora 16.00, va fi redată în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Fostul oficial al Federației Române de Tenis a dezvăluit și cum sunt distribuite biletele la Grand Slam-ul de la Paris. ”E foarte greu să faci rost de bilete. Eu vă spun ce s-a întâmplat la nivel de Federație, când eram eu implicat în perioada 2005-2008. Pe atunci, FR de Tenis primea doar 6 bilete pentru a avea posibilitatea de a participa la Roland Garros. Ce însemna asta? Că în cele două săptămâni, o persoană se putea duce o singură dată sau două persoane puteau să se ducă la trei zile. E adevărat că dacă ai foarte mulți bani te poți duce pentru că există astfel de posibilități, dar sumele sunt foarte mari.

Biletele sunt repartizate pentru membri, pentru cluburi, apoi pentru federații și rămâne un număr mic distribuit invitațiilor. Eu am fost la RG în cele 40 de ediții,  în care am participat ca jucător, antrenor, director de turneu, conductător de federatie si mi-aduc aminte că voiam să intru pe terenul central și nu puteam. Și eram jucător acolo! Apoi, ca director de turneu, sunt 60 de astfel de directori, la fete și la băieți, în fiecare dimineață trebuia să mă înregistrez și primeam un tichet în zona VIP. Asta în prima săptămână. Când însă se ajungea la semifinale și la finale, mulți dintre aceștia nu mai au posiblitatea de a mai intra. Așa se face că stai și vezi meciurile de la televizor din zona restaurantelor”, a mai spus Hărădau, la Digi Sport.

După Roland Garros, pentru Simona Halep urmează turneele pe iarbă. Liderul WTA va participa la întrecerea de la Eastbourne, ÎN DIRECT la Digi Sport (24-30 iunie).

Etichete: simona halep , halep , halep finala , tiriac halep , halep roland garros , tiriac roland garros , tiriac loje


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A auzit cine e principala țintă a CFR-ului în mercato și a reacționat: ”Nu cred așa ceva! Nu e o glumă?”

Exclusiv Cine e omul care pune antrenorii la Universitatea Cluj?

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”