Dulgheru, Bulgaru și Ruse, out din primul tur la BRD Bucharest Open. Rezultatele zilei

16.07.2018, 22:00
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

BRD Bucharest Open | Elena-Gabriela Ruse a fost învinsă de slovena Polona Hercog, cu 2-6, 6-2, 6-3, luni seara, în prima rundă a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Ruse (20 ani, 182 WTA), beneficiara unui wildcard, s-a înclinat după două ore şi 3 minute în faţa unei adversare de 27 de ani, care ocupă locul 90 în clasamentul mondial. 

Ruse a fost condusă cu 1-0 şi 2-1, dar apoi a dominat primul set şi a reuşit să se impună cu 6-2, în 37 de minute. Hercog a jucat mult mai bine în actul secund, în care românca nu şi-a făcut niciodată serviciul, slovena învingând cu 6-2. 

În decisiv, Ruse a început excelent şi a condus cu 3-0, dar apoi nu a mai câştigat decât şase puncte şi a cedat cu 3-6. Românca a comis 7 duble greşeli, iar Hercog a făcut 10, dar a avut şi 5 aşi. 

Hercog, cap de serie numărul opt, va juca în optimi cu învingătoarea dintre Irina Bara şi bulgăroaica Viktoria Tomova. 

Toate cele trei românce care au jucat luni în primul tur au pierdut, Alexandra Dulgheru, Miriam Bulgaru şi Gabriela Ruse. Pe tabloul principal de simplu se mai află şase românce. 

Rezultatele de luni:

calificări, ultimul tur 
Rebecca Sramkova (Slovacia) - Anna Bondar (Ungaria) 7-6 (2), 6-4 
Irina Bara (România) - Alexandra Cadanţu (România) 5-7, 6-2, 6-2 
Claire Liu (SUA) - Paula Badosa Gibert (Spania) 6-3, 4-6, 6-4 
Georgina Garcia Perez (Spania) - Cagla Buyukakcay (Turcia) 6-3, 7-6 (4) 

simplu, turul I 
Arantxa Rus (Olanda) - Mariana Duque-Marino (Columbia) 6-2, 6-4 
Yafan Wang (China) - Miriam Bulgaru (România) 6-1, 6-3 
Pauline Parmentier (Franţa/N.7) - Alexandra Dulgheru (România) 2-6, 6-1, 6-4 
Polonia Hercog (Slovenia/N.8) - Elena-Gabriela Ruse (România) 2-6, 6-2, 6-3 
Tamara Zidansek (Slovenia) - Rebecca Peterson (Suedia) 7-5, 6-0 
Maryna Zanevska (Belgia) - Ysaline Bonaventure (Belgia) 7-6 (5), 6-1 

dublu, turul I 
Irina Begu/Andreea Mitu (România) - Reka-Luca Jani (Ungaria)/Chantal Skamlova (Slovacia) 6-2, 6-4 
Mihaela Buzărnescu/Raluca Olaru (România/N.1) - Alena Fomina (Rusia)/Elena Rîbakina (Kazahstan) 6-4, 6-2 

Agerpres

UPDATE 22:05. Gabriela Ruse - Polona Hercog 6-2, 2-6, 3-6. Din păcate, Gabriela Ruse a trebuit să se recunoască învinsă în partida contra Polonei Hercorg. Slovena s-a impus cu 6-2, 2-6, 3-6 după două ore și 5 minute.  

UPDATE 22:05. Gabriela Ruse - Polona Hercog 6-2, 2-6. Setul secund i-a aparținut slovenei, cu același scor. Urmează setul decisiv.

UPDATE 21:17. Gabriela Ruse - Polona Hercog 6-2. Gabriela Ruse s-a impus fără probleme în primul set, pe care l-a câștigat după 37 de minute, scor 6-2.

UPDATE 20:30. Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru s-au calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după 6-4, 6-2, cu Alena Fomina (Rusia) şi Elena Rîbakina (Kazahstan). Principalele favorite s-au impus într-o oră şi 11 minute. 

Buzărnescu şi Olaru şi-au asigurat un cec de 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sferturi contra învingătoarelor din meciul Georgina Garcia Perez (Spania)/Cornelia Lister (Suedia) - Natela Dzalamidze (Rusia)/Ipek Soylu (Turcia). 

Tot luni, Irina-Camelia Begu şi Andreea Mitu s-au impus cu 6-2, 6-4 în primul tur în faţa cuplului Reka-Luca Jani (Ungaria)/Chantal Skamlova (Slovacia). 

Buzărnescu şi Olaru au cucerit un titlu WTA împreună, anul acesta, la Strasbourg. Cele două au câştigat titlul la US Open în proba de dublu la junioare în 2006. Raluca este campioană en titre la Bucureşti, după ce anul trecut s-a impus în proba de dublu alături de Irina Begu. 

Agerpres

UPDATE 20:40. A început partida dintre Gabriela Ruse (România) și Polona Hercog (Slovenia/N.8).

Alexandra (29 ani, 125 WTA) a început bine meciul cu favorita 7, Pauline Parmentier (32 ani, 65 WTA), şi în ghemul patru a reuşit un break care a distanţat-o la 3-1 şi apoi la 4-1 după ce şi-a concretizat serviciul. S-a mers cap la cap până la 5-2, când românca a făcut încă un break şi a încheiat setul cu 6-2. În al doilea act, franţuzoaica a jucat mai precis şi mai intens, a reuşit două break-uri şi s-a distanţat la 4-1 şi cu ajutorul serviciului la 5-1. Cu un nou break, Parmentier a făcut 6-1 şi a egalat situaţia la seturi. 

Setul decisiv a început cu un break al Alexandrei, pe care l-a consolidat cu serviciul şi a condus cu 2-0. S-a mers cap la cap până la 4-2, apoi Parmentier, cu ajutorul unui break, a restabilit egalitatea, 4-4. La 5-4, Parmentier a reuşit un break după un ghem lung şi de mare luptă şi a câştigat setul trei cu 6-4 şi meciul cu 2-6, 6-1, 6-4. 

Dulgheru va primi pentru participare un cec de 1.925 dolari şi un punct WTA, iar Parmentier va juca în optimi cu chinezoaica Yafan Wang, care a trecut de tânăra româncă Miriam Bulgaru cu 6-1, 6-3. 

Într-un alt meci din calificări, turcoaica Cagla Buyukakcay a învins-o pe spanioloaica Georgina Perez Garcia cu 6-3, 7-6 (4). 

Agerpres

UPDATE 19.44: Parmentier - Dulgheru 2-6, 6-1, 6-4. Deși a condus cu un break avans în setul decisiv, Alexandra Dulgheru a pierdut setul și implicit partida, după două ore și șase minute. Partida dintre Gabriela Ruse (România) și Polona Hercog (Slovenia/N.8) va începe la ora 20:35. 

UPDATE 19.30: Parmentier - Dulgheru 2-6, 6-1, 4-4. Două game-uri consecutive pentru jucătoarea din Franța, care egalează scorul în decisiv.

UPDATE 19.18: Parmentier - Dulgheru 2-6, 6-1, 2-4. Sportiva noastră se află la două game-uri de accederea în turul secund.

UPDATE 18.50: Parmentier - Dulgheru 2-6, 6-1. Avem set decisiv.

UPDATE 18.28. Irina Begu şi Andreea Mitu, beneficiarele unui wild card, s-au calificat luni în sferturile probei de dublu a turneului BRD Bucharest Open 2018, dotat cu premii de 250.000 dolari, după ce au învins perechea Jani Reka-Luca (Ungaria)/Chantal Skamlova (Slovacia) cu 6-2, 6-4, după o oră şi opt minute de joc. 

Begu şi Mitu şi-au asigurat un cec de 1.820 dolari şi 60 puncte WTA, iar în sferturi vor juca cu învingătoarea din meciul Alexandra Cadanţu (România)/Maria Irigoyen (Argentina) - Arantxa Rus (Olanda)/Lidia Morozova (Belarus), cap de serie 4. 

UPDATE 18:10: Parmentier - Dulgheru 2-6. Alexandra a câștigat primul set al disputei din turul 1. 

UPDATE 17:37: A început meciul dintre Alexandra Dulgheru și Pauline Parmentier. 

UPDATE 17:15. Bulgaru - Wang 1-6, 3-6. Românca a pierdut meciul din primul tur de la BRD Bucharest Open.

UPDATE 16:32 Bulgaru - Wang 1-6. Românca a pierdut categoric primul set al partidei din turul 1 al BRD Bucharest Open.

UPDATE 15:55 A început partida dintre Miriam Bulgaru şi chinezoaica Yafan Wang.

Miriam Bulgaru, Alexandra Dulgheru şi Gabriela Ruse joacă astăzi, în direct la Digi Sport 2, în primul tur de la BRD Bucharest Open.

Tot astăzi este programat şi meciul care va decide numele celei de-a noua românce de pe tabloul principal, dintre Irina Bara şi Alexandra Cadanţu, din ultimul tur al calificărilor.

Principalele favorite la dublu, Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru, vor juca în primul tur cu perechea Alena Fomina/Elena Rîbakina, iar Irina Begu şi Andreea Mitu le vor înfrunta pe Reka-Luca Jani şi Chantal Skamlova.

PROGRAMUL TRANSMISIILOR DIGI SPORT

Digi Sport 2

14:00 Mariana Duque-Marino (Columbia) - Arantxa Rus (Olanda)
Miriam Bulgaru (România) - Yafan Wang (China)
Pauline Parmentier (Franţa/N.7) - Alexandra Dulgheru (România)
Nu înainte de 20:30 Gabriela Ruse (România) - Polona Hercog (Slovenia/N.8)

Digi Sport 4

16:00 Tamara Zidansek (Slovenia) - Rebecca Peterson (Suedia)
Ysaline Bonaventure (Belgia) - Maryna Zanevska (Belgia)

BRD Bucharest Open este în direct şi exclusiv la Digi Sport în această săptămână.

Etichete: alexandra dulgheru , turneu bucuresti , brd bucharest open , gabriela ruse , miriam bulgaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit acuzațiile la adresa lui Bergodi și a răbufnit: ”Frază care spune si dezvoltă multe”

Live Score&Video Chelsea - Tottenham 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Chalobah a deschis scorul. Drăgușin, pe banca de rezerve

Marius Șumudică s-a întâlnit cu Dan Șucu și a tras concluzia despre acționarul Rapidului: ”Vă spun doar atât”

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

Citeşte şi

Video Gabriela Ruse e ”OUT” de la Rouen! Înfrângere în fața locului 23 WTA

Gabriela Ruse s-a emoționat la interviul dat după calificarea în sferturile de finală de la Rouen

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”