Nick Kyrgios, calificat în finală la Wimbledon / Foto: Profimedia

“Trișează, manipulează, abuzează” Nick Kyrgios, pus la zid la Wimbledon! Australianul s-a calificat în “sferturi”

articol scris de Digi Sport
04.07.2022, 19:49
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Australianul Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP), un personaj controversat în tenis, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, egalându-și cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam.

Nick Kyrgios, în "sferturi" la Wimbledon, pentru a doua oară în carieră

În “optimi” la Wimbledon, Nick Kyrgios l-a învins pe americanul Brandon Nakashima (20 de ani, locul 56 ATP) în cinci seturi, scor 4-6, 6-4, 7-6 (2), 3-6, 6-2.

Pentru a treia oară în carieră, australianul ajunge în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, după Wimbledon 2014 și Australian Open 2015.

În “sferturi” la Wimbledon, Nick Kyrgios îl va înfrunta pe chilianul Cristian Garin (26 de ani, locul 37 WTA).

Deși a impresionat prin jocul său la Wimbledon 2022, Nick Kyrgios și-a atras numeroase critici pentru comportamentul său în timpul partidelor.

Galerie Foto

După confruntarea cu grecul Stefanos Tsitsipas, din turul trei, Nick Kyrgios a fost amendat de organizatorii turneului, pentru că a făcut un gest obscen.

După meciul cu britanicul Paul Jubb, din primul tur, în care s-a certat cu oficialii și a scuipat către un spectator, Kyrgios a fost sancționat cu 10.000 de dolari.

Australianul Pat Cash (57 de ani), campion la Wimbledon în 1987, a lansat un atac dur la adresa conaționalului său Nick Kyrgios.

Pat Cash consideră că acest comportament al lui Kyrgios reprezintă un prejudiciu grav adus imaginii tenisului și ar trebui sancționat aspru.

“Nick Kyrgios a adus tenisul la cel mai josnic nivel pe care l-am văzut. Este un haos total, a fost norocos că a încheiat meciul cu Tsitsipas. Cineva trebuie să facă ceva! Este un circ absolut!

Kyrgios este nesportiv, trișează, manipulează, abuzează, are un comportament agresiv față de arbitri. Este un comportament care distrează? Da, posibil. Dar a depășit orice limită. Meciul cu Tsitsipas a fost fascinant pentru spectatori, dar pentru mine a fost prea mult. Cred că a scăpat de sub control”, a spus Pat Cash, citat de BBC.

Nick Kyrgios, acuzat de bullying la Wimbledon

După meciul dintre Nick Kyrgios și Stefanos Tsitsipas, grecul l-a acuzat pe australian că are un comportament agresiv și încearcă să-și intimideze astfel adversarii.

”Este o agresiune constantă. Asta face el, își agresează adversarii. Probabil că era un agresor și în școală. Nu-mi plac oamenii de acest tip, care îi agresează pe alții. Are și câteva trăsături bune de caracter, dar cred că are și o latură întunecată, care, odată expusă, le poate face mult rău oamenilor din jurul lui.

Nu cred că poate juca dacă nu produce un astfel de circ. Așa se comportă el pe teren și mereu scapă. I-am spus arbitrului că depășește de multe ori limita bunului simț”, a spus Stefanos Tsitsipas.

Nick Kyrgios i-a dat replica lui Stefanos Tsitsipas la scurt timp.

”Nu am făcut nimic lipsit de respect față de Stefanos astăzi. Nu l-am găurit cu mingi. Să intri aici și să spui că l-am agresat, e ușor. Nu suntem făcuți din același material. Mă înfrunt cu tipi care sunt adevărați concurenți.

Am mulți prieteni în circuit, ca să se știe. De fapt, sunt unul dintre cei mai apreciați. El nu este plăcut, trebuie să menționăm și asta”, a spus Nick Kyrgios.

Etichete: wimbledon , nick kyrgios , kyrgios , pat cash


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”