Bianca Andreescu a cerut time-out medical / Foto: Captură Digi Sport

VIDEO / Bianca Andreescu - Karolina Pliskova 3-6 | Sportiva din Canada a abandonat meciul după primul set

30.10.2019, 15:30
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Bianca Andreescu şi Karolina Pliskova s-au întâlnit în meciul al doilea de la Turneul Campioanelor, însă ghinionul a fost de partea sportivei din Canada. Jucătoarea de 19 ani s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită să abandoneze după doar un set, pierzând astfel șansa calificării în semifinalele compteiției, la prima ei participare. 

CLASAMENTUL GRUPEI VIOLET: 

Clasamentul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor / Foto: Captură Digi Sport

UPDATE: Bianca Andreescu a abandonat partida, după încheierea primului set, câștigat de Karolina Pliskova cu scorul de 6-3! Sportiva de 19 ani a pierdut calificarea în semifinalele competiției.

UPDATE: Bianca Andreescu a hotărât să continue meciul, dar are vizibile probleme fizice. 

UPDATE: Bianca Andreescu a cerut time-out medical la scorul de 2-0, după un început de meci perfect! Sportiva de 19 ani are probleme la genunchi și încă nu se știe dacă va mai putea continua partida!

UPDATE: Partida a început.

Bianca nu a jucat rău în faţa Simonei, dar a acuzat din nou probleme medicale în setul decisiv - a primit îngrijiri pentru durerile de spate şi a dat de înţeles că eşecul a fost provocat şi de accidentare.  

Bianca Andreescu a acuzat probleme medicale

"Nu vreau să dau vina pe problemele la spate, dar nu am mai simţit că am aceeaşi putere cu care loveam în primele două seturi. Dar am încercat să lupt, sunt mândră de ceea ce am reuşit, dar dezamăgită de rezultat," a spus Andreescu după meci.

A fost a doua înfrângere la rând după o serie fenomenală de 16 victorii consecutive în circuit. Dacă la începutul anului, Bianca era în afara top 100, jucătoarea a explodat pur şi simplu cu titluri la Indian Wells în prima parte de a sezonului şi apoi Rogers Cup şi US Open în august şi septembrie care au propulasat-o pe locul 4 în lume.La Rogers Cup a avut loc şi singura confruntare cu Karolina Pliskova, în care s-a impus cu 6-0, 2-6, 6-4.

Karolina Pliskova va fi eliminată dacă nu câştigă un set

Jucătoarea din Cehia pare blestemată să piardă primul meci de la Turneul Campioanelor - s-a întîmplat de 4 ori până acum. Numărul 2 mondial are cele mai multe titluri cucerite în 2019, dar înaintea duelului cu Bianca Andreescu vine după 3 înfrângeri la rând, toate în China.

Pliskova a jucat semifinala în ultimii doi la Turneul Campioanelor, dar acum este în pericol să nu mai avansze dacă pierde disputa cu Bianca Andreescu. De fapt, dacă nu-şi adjudecă măcar un set, va fi eliminată din competiţia de la Shenzhen.

Meciul Bianca Andreescu - Karolina Pliskova, va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 miercuri, nu înainte de ora 14:00. Partida va fi LIVE VIDEO și text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Întâlnirea poate fi urmărită și în aplicația Digi Online. Află cum poți vedea partida pe telefon sau tabletă cu Digi Online.

Programul meciurilor de miercuri, din Grupa Violet

Etichete: simona halep , karolina pliskova , turneul campioanelor , bianca andreescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură