LIVE VIDEO Turneul Campioanelor. Naomi Osaka - Kiki Bertens (11:00) și Angelique Kerber - Sloane Stephens (14:30)

Video Turneul Campioanelor. Stephens și Bertens completează careul de ași. Tabloul semifinalelor

26.10.2018, 16:20
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Meciurile zilei de la Turneul Campioanelor, Naomi Osaka - Kiki Bertens  și Angelique Kerber - Sloane Stephens au fost transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. Kiki Bertens și Sloane Stephens s-au calificat în semifinale.

Americanca Sloane Stephens, numărul 6 mondial şi favorită nr.5, a învins-o vineri în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe germanca Angelique Kerber, locul 2 în ierarhia internaţională şi principala favorită, câştigând Grupa Roşie din Turneul Campioanelor, dotat cu premii în valoare de 7 milioane de dolari, care se desfăşoară la Singapore. 

Stephens, care s-a impus după o oră şi 40 de minute, le învinsese şi pe celelalte componente ale grupei, Kiki Bertens (Olanda) şi Naomi Osaka (Japonia), calificându-se astfel în semifinale, în timp ce Kerber, cu o singură victorie obţinută, în faţa niponei, părăseşte competiţia. 

Alături de jucătoarea din Statele Unite, în penultimul act va merge şi Kiki Bertens, care s-a clasat pe locul secund al grupei după succesul de vineri din partida cu Osaka. 

Grupa Albă a fost câştigată de ucraineanca Elina Svitolina, de pe locul 2 mergând mai departe Karolina Pliskova (Cehia), astfel că sâmbătă în semifinale se vor confrunta Stephens cu Pliskova şi Bertens cu Svitolina. 

La turneul care se desfăşoară în perioada 21-28 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 2,  participă primele 8 jucătoare din clasamentul WTA împărţite în două grupe, Grupa Albă şi Grupa Roşie, iar primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinale. 

Anul trecut titlul i-a revenit danezei Caroline Wozniacki. 

Turneul Campioanelor se desfăşoară în absenţa liderului mondial, Simona Halep, care a declarat forfait din cauza problemelor din zona lombară, locul său fiind luat de Bertens.


UPDATE 16:20: GAME, SET și MECI STEPHENS! Americanca Sloane Stephens este ultima jucătoare calificată în semifinalele Turneului Campioanelor. Stephens a trecut în ultimul meci din Grupa Roșie de Angelique Kerber, în două seturi, 6-3, 6-3. Stephens a câștigat Grupa Roșie, iar Bertens a terminat pe doi. Astfel, în semifinale vom aveam duelurile Elina Svitolina - Kiki Bertens și Sloane Stephens - Karolina Pliskova.

UPDATE 15:30: SET STEPHENS! Americanca a câștigat primul act al duelului cu Angelique Kerber, scor 6-3, după 45 de minute de joc. Stephens mai are nevoie de un singur set pentru a accede în careul de ași de la Turneul Campioanelor.

UPDATE 14:30: A început și ultimul meci din Grupa Roșie, cel dintre Angelique Kerber și Slaone Stephens, în urma căruia vom afla și ultima semifinalistă de la Turneul Campioanelor. Până acum s-au calificat Pliskova, Svitolina și Bertens.

UPDATE 12:00: Naomi Osaka s-a retras în timpul partidei cu Kiki Bertens, la Turneul Campioanelor. Sportiva niponă a primit îngrijiri medicale în primul set, a vrut să renunțe încă de la scorul de 3-4, însă a decis să continue. Ulterior, după ce a pierdut prima manșă, 3-6, a decis să se retragă, din cauza accidentării la picior.

Kiki Bertens a devenit astfel cea de-a treia jucătoare calificată în semifinalele Turneului Campioanelor, după Karolina Pliskova și Elina Svitolina.

 

UPDATE: A început partida dintre Naomi Osaka și Kiki Bertens.

După ce joi Karolina Pliskova și Elina Svitolina s-au calificat în careul de ași, astăzi vom afla, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, celelalte două semifinaliste de la Turneul Campioanelor. Înaintea meciurilor din ultima etapă, toate cele 4 jucătoare din Grupa Roșie au șanse de a ajunge în semifinale. Primul duel al zilei este Naomi Osaka - Kiki Bertens, de la ora 11:00, în timp ce de la 14:30 se joacă meciul Angelique Kerber - Sloane Stephens.

Programul meciurilor de vineri (Digi Sport 2)

Naomi Osaka - Kiki Bertens (11:00)
Angelique Kerber - Sloane Stephens (14:30)

Scenariile Grupei Roșii

  • dacă Kerber câștigă în două seturi și Bertens se impune, cele două se califică împreună
  • dacă Kerber și Bertens se impun în 3 seturi, atunci diferența între Bertens, Kerber și Stephens se va face la gameaveraj
  • dacă Stephens și Bertens se impun, atunci se califică împreună
  • dacă Kerber și Osaka se impun, atunci Kerber și Stephens se califică
  • dacă Stephens se impune și Osaka bate în două seturi, atunci Stephens și Osaka se califică
  • dacă Stephens se impune în două seturi și Osaka în trei seturi, cele două se califică
  • dacă Stephens și Osaka se impun în 3 seturi, atunci Stephens se califică, iar pentru locul doi diferența se va face la gameaveraj, între Bertens, Kerber și Osaka

La turneul care se desfăşoară în perioada 21-28 octombrie participă primele 8 jucătoare din clasamentul WTA împărţite în două grupe, Grupa Albă şi Grupa Roşie, iar primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinale. Anul trecut, titlul i-a revenit lui Wozniacki. Daneza a fost eliminată încă din grupe la această ediție.

Turneul Campioanelor, transmis în direct la Digi Sport 2, se desfăşoară în absenţa liderului mondial, Simona Halep, care a declarat forfait din cauza problemelor din zona lombară.

Etichete: angelique kerber , sloane stephens , live video turneul campioanelor , kiki bertens , naomi osaka , video osaka bertens


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”