Simona Halep e în semifinale la Madrid

Simona Halep Madrid | Victorie uriaşă pentru Halep! Pe ce loc va fi românca, începând de luni

09.05.2019, 14:42
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep Madrid | Simona Halep a făcut o partidă perfectă împotriva lui Asleigh Barty,  7-5, 7-5,  în sferturile de finală de la Madrid. Graţie calificării în penultimul act de la Caja Magica, campioana noastră are garantată cel puţin poziţia a doua în ierarhia WTA.

Cu 12 victorii consecutive pe zgură, înainte de partida de azi, Simo avea o misiune dificilă, cel puţin pe hârtie. Asta pentru că sportiva din Australia e una dintre cele mai în formă din circuit: avea 11 sucese la rând, ultima înfrângere fiind consemnată în martie, la Indian Wells, contra Svitolinei.

Simona Halep Madrid | Urcă cel puţin pe poziţia a doua în clasamentul WTA

Halep a demonstrat încă o dată că e de departe cea mai bună jucătoare a lumii pe zgură, iar punctele aferente calificării în semifinale îi sunt suficiente să urce o poziţie în clasament.

Înaintea acestui turneu, Petra Kvitova o seconda pe Naomi Osaka. Doar că sportiva din Cehia a câştigat turneul anul trecut, astfel că, pentru a-şi păstra punctele, trebuie să triumfe din nou. Independent de ce va face Petra, Halep a ajuns la 5.857 puncte, odată cu victoria contra lui Barty. Ceea ce este suficient pentru a o depăşi pe cehoaică şi a urca pe locul doi în lume, de luni.

Simo are chiar şasa să fie prima, adică să treacă de Osaka. În acest moment, scenariul în urma căruia Simona ar depăși-o pe campioana de la Australian Open este simplu: Halep are nevoie să câștige competiția, dar și ca Osaka să nu prindă semifinalele.

Simona Halep Madrid | Nu pune preţ pe locul 1 WTA

Chiar dacă a fost pe prima poziție a clasamentului pentru 64 de săptămâni, dintre care 48 consecutive, Simona Halep nu se gândește la Madrid la poziția din ierarhia mondială.

Momentan, clasamentul nu este o prioritate. Pentru mine contează la sfârșit de an pe ce loc ești. Atunci când intru pe teren, îmi doresc să câștig fiecare meci. Rezultatele aș vrea să le las la urmă și să mă gândesc la ce trebuie să joc și să ating forma mea maximă”, a spus Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport, într-un interviu acordat trimisului special la Madrid, Gabi Morariu.

În semifinalele de la Madrid, în direct la Digi Sport, Halep va întâlni învingătoarea din disputa Naomi Osaka, Belinda Bencic.

Turneul de la Madrid se desfășoară în perioada 4-11 mai și este transmis în direct de Digi Sport. De asemenea, toate meciurile Simonei Halep pot fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , wta madrid , halep madrid , simona halep madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă