Keyt și Key Alves / Foto: Instagram-@keyalves

Ghinion pentru cele mai frumoase gemene din sportul mondial. După Key, s-a accidentat grav și Keyt

articol scris de Digi Sport
04.04.2023, 13:06
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Keyla ”Key” Alves (23 de ani), jucătoarea de volei legitimată la Osasco Sao Cristovao Saude (Brazilia), care a suferit o gravă accidentare în octombrie anul trecut, este alături de sora sa geamănă, Keyt Alves, tot voleibalistă, care a suferit o accidentare similară. 

Ghinion pentru cele mai frumoase gemene din sportul mondial. După Key, s-a accidentat grav și Keyt. ”Calmează-te fiică!”

Asemănările dintre cele două surori sunt izbitoare! În afara faptului că sunt identice, ambele practică și același sport, dar la echipe diferite. Keyt este legitimată la Volei Vinhedo.

Galerie Foto

Din păcate pentru ele, acum a venit rândul lui Keyt să sufere o accidentare gravă și tot la genunchi, la fel ca și sora ei.

”Nici măcar nu știu ce să-ți spun.

Am trăit un moment asemănător în octombrie, o accidentare foarte gravă la genunchi, iar azi trăim același moment, dar invers, cu tine pe teren. Sunt lucruri pe care nu știm să le înțelegem sau la care doar Dumnezeu poate răspunde.

Această fază mi-a trecut prin minte cu încetinitorul tot ce am trăit acum șase luni, când am pățit și eu la fel. Nu este ușor să stăm departe de sală și de antrenamente, dar astfel de situații ne fac mai puternice și ne ajută să fim niște atlete desăvârșite, știind că accidentările fac parte din viața unui sportiv.

Coincidența este de așa natură încât ambele ne-am accidentat în același loc. Nebunie!

Dar ceva mă liniștește și îmi suflă în ureche: ’calmează-te, fiică, eu sunt Dumnezeul tău cel care a permis asta’. Să credem că și în cele mai grele momente, Dunezeu este cel care are grijă de noi.

Voi fi alături de tine, Keyt, până la sfârșitul recuperării, atletul meu preferat”, este mesajul postat de Key, pe contul de Instagram.

”Te iubesc Key. Inspirația mea ❤️🏐🥲 Hai să ne ajutăm unii pe alții prin această recuperare”, a reacționat rapid și sora geamănă.

Key Alves: ”Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei”

Key Alves a devenit celebră printr-o singură afirmație, conform căreia încasează din platformele online, rețelele sociale dar și un site unde postează fotografii și clipuri care pot fi văzute doar contra-cost, de 50 de ori mai mult decât din volei.

Mă consider o sportivă, un model, un influencer și o femeie de afaceri. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Fotografiile pe care le postez sunt din sesiuni cu fotografi profesioniști, nu există nuditate sau ceva de felul acesta.

Dacă cineva caută astfel de conținut, nu va găsi pe profilul meu. Lucrurile care nu au legătură cu terenul de joc au crescut foarte mult pentru mine, așa că am început să le acord mai multă atenție. Eu sunt sportivă, iar asta a ajutat la creșterea din social media”, spunea Key Alves, în vara anului trecut.

Etichete: key alves , keyt alves


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Iulia Gerasymova, sportiva ajunsă celebră peste noapte. ”Încerc să mă obișnuiesc” + 30 de milioane de aprecieri

Doliu în voleiul românesc. Roxana Dumitrescu a murit la doar 46 de ani

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă