U-BT Cluj-Napoca v London Lions - BKT EuroCup Quarterfinals, Romania - 13 Mar 2024
U-BT Cluj Napoca s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet după ce învins-o pe Dinamo București
Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 32 match between Fenerbahce Beko Istanbul and Alba Berlin at Ulker Sports Arena on March 29, 2024 in Istanbul, Turkey.
Video&Foto Nigel Hayes-Davis, record istoric în Euroliga. ”Le-am dat mesaj prietenilor mei, Jordan și Nate”
240411 Club Brugge vs PAOK Head Coach Razvan Lucescu of PAOK pictured during the Uefa Conference League Quarter final ro
Discursul lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a fost eliminată din sferturile Confernce League: ”Un moment incredibil”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Galerie Foto Cine este Sabrina Ionescu, ”Lady Liberty”, sportiva care a petrecut o noapte alături de familia regretatului Kobe Bryant

articol scris de Digi Sport
20.08.2020, 19:06

Sabrina Ionescu (22 de ani), baschetbalista de origine română, numărul 1 de la New York Liberty, se recuperează după o accidentare la gleznă.

sabrina ionescu
Sabrina Ionescu, la înmormântarea lui Kobe Bryant/ foto: Getty Images
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Atunci când nu se află la sală sau la tratament, ”Lady Liberty” petrece timpul liber alături de oamenii dragi din viața ei, familia lui Kobe Bryant.

Galerie Foto

Sabrina a împărtășit lumii întregi un moment petrecut în miez de noapte, printr-o postare pe Instagram. ”Bună ziua! 19 august 2020!” și ”Noaptea filmului” a titrat Simona pe o fotografie în care apare alături de Bianka (3 ani), de Natalia (17 ani) și de Vanessa, soția regretatului Kobe. Din cadru lipsește cel mai tânăr membru al familiei Bryant, micuța Capri, care are un anișor și care se afla la somn în pătuțul ei.

Natalia s-a bucurat de această postare a Sabrinei și a recționat cu trei inimioare roșii, semn că prietenia dintre ele este extrem de trainică. 


Fiica unor imigranţi români, Sabrina Ionescu s-a născut în California, iar în ultimele patru sezoane a jucat la echipa Oregon Ducks, din campionatul universitar american, reuşind statistici "aproape absurde", conform ziarului sportiv francez. Ea a devenit primul jucător din NCAA (bărbaţi şi femei) care a cumulat 2.000 de puncte, 1.000 de recuperări şi 1.000 de pase decisive, deţinând de asemenea recordul de "triple duble" (26), în condiţiile în care cea mai apropiată concurentă a sa a reuşit doar 12.

Graţie prestaţiilor Sabrinei Ionescu, echipa Oregon Ducks şi-a mărit de şase ori afluenţa în ultimii patru ani.

Sabrina Ionescu, extrem de afectată de dispariția prematură a lui Kobe Briant

Sabrina Ionescu a fost foarte afectată de dispariţia lui Kobe şi fetiței Gianna Bryant (13 ani), pe 26 ianuarie, într-un accident de elicopter. Fiica fostului star al lui Los Angeles Lakers era "un mare fan" al jucătoarei formaţiei din Oregon, aducându-l deseori pe tatăl ei să vadă meciurile echipei Ducks. Între cei trei a existat o relaţie foarte strânsă, Sabrina numărându-se de altfel printre persoanele care au luat cuvântul în cursul ceremoniei funerare dedicate idolului şi fiicei acestuia.

Chiar în seara respectivă, ea a devenit prima jucătoare cu 2.000 de puncte, 1.000 de recuperări şi 1.000 de assist-uri din NCAA. "Kobe mă priveşte de sus şi este cu adevărat mândru de mine", a declarat Sabrina, foarte emoţionată, imediat după meci.

L'Equipe aminteşte, totodată, că tatăl baschetbalistei a părăsit România în timpul revoluţiei din 1989, soţia sa alăturându-i-se în 1995, în timp ce Sabrina a venit pe lume doi ani mai târziu.

Supranumită deja "Lady Liberty" de presa americană, Sabrina Ionescu a semnat un contract multianual cu celebra firma de echipament sportiv Nike, a cărui valoare nu a fost dezvăluită. Ea a fost prima alegere la draftul WNBA şi va juca pentru New York Liberty.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

9 persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul de elicopter în care au murit fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant (41 de ani)şi fiica sa Gianna (13 ani), duminică, la Calabasas, în sudul statului California.

''Nu există niciun supravieţuitor... Se aflau nouă persoane la bordul aparatului de zbor, pilotul şi alte opt persoane'', a afirmat şeriful Alex Villanueva într-o conferinţă de presă.

Elicopterul s-a prăbuşit la nord-vest de Los Angeles, iar potrivit autorităţilor locale, pompierii au primit un apel cu puţin înainte de ora 09:37 legat de accident, care a provocat un foc de vegetaţie pe un deal.

Kobe Bryant a lăsat în urmă o avere colosală. Era printre cei mai bogați sportivi din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a șocat lumea sportului, iar presa de pe toată planeta a comentat acest tragic eveniment. Având în vedere celebritatea sa, este normal ca lumea să se întrebe ce avere avea, iar răspunsul l-a dat o publicație americană, cu toate că sumele nu pot fi niciodată exacte.

"Celebritynetwirth" susține că fostul mare baschetbalist a adunat doar din salariul său ca jucător 323 de milioane de dolari, fără alte bonusuri sau prime. Pe lângă asta, cel supranumit "Black Mamba" a mai încasat în jur de 350 de milioane de dolari din alte surse, în special drepturi de imagine și alte drepturi comerciale.

Așadar, în total, averea fostului superstar din NBA valorează în jur de 680-700 de milioane de dolari, înainte de plata taxelor.

Kobe Bryant, salariu uriaș chiar de la primul său sezon în NBA

Publicația citată a mai făcut o precizare interesantă și a dezvăluit primul său salariu din momentul în care a intrat în NBA, 1,015 milioane de dolari pe an. În plus, la finalul carierei, Kobe avea un salariu de bază de peste 25 de milioane de dolari pe an. Sezonul în care a avut cel mai mare salariu a fost 2013-2014, când a încasat 30,453 milioane de dolari.

Nu este niciun dubiu că Bryant era între primele vedete din NBA în toată istoria, așa că averea strânsă de el doar din salariu este a doua din NBA, după Kevin Garnett, care a adunat 334 de milioane de dolari.

Kobe Bryant a jucat doar la LA Lakers

Kobe Bryant a jucat în întreaga sa carieră doar pentru LA Lakers, iar averea sa de 680 de milioane de dolari reprezintă cea mai mare pe care a obținut-o vreo persoană care a practicat un sport de echipă.

Există însă și sportivi care au câștigat mai mult, dar au făcut-o din sporturi individuale, precum boxul, Formula 1 sau golful. Astfel, Kobe este depășit de Floyd MayweatherMichael Schumacher și Tiger Woods.

Kobe Bryant a avut succes și în afaceri

Pe lângă averea adunată din activitatea sa, Kobe și-a înființat și o companie, în 2014, care a achiziționat și acțiuni la o companie de băuturi sportive, în valoare de 6 milioane de dolari. În 2016, gigantul Coca Cola a achiziționat o parte din acțiunile companiei lui Kobe, pentru 2 milioane de dolari.

Astfel, investiția făcută de Bryant i-a adus în jur de 200 de milioane de dolari, înainte de plata taxelor. A fost momentul când averea fostului star din NBA a depășit 600 de milioane de dolari.

Tot în 2016, Kobe Bryant a lansat o altă afacere, împreună Jeff Stibel, cu un fond de investiții de 100 de milioane de dolari. Fondul a fost șansat pentru investiții în companii de tehnologie și media, iar apoicei doi au lansat mai multe firme.

Probabil că mulți fani se întreabă cum arată averea lui Kobe Bryant în comparație cu cea a lui Michael Jordan, cel mai mare baschetbalist din istorie. Astfel, sursa citată susține că celebrul "Air" Jordan a adunat din salarii și alte venituri în jur de 465 de milioane de dolari, dar comparând vremurile în care cei doi au evoluat, cu toate că la un moment dat s-au suprapus, se ajunge la concluzia că Jordan a adunat 720 de milioane de dolari, dacă luăm în calcul și inflația.

Etichete: kobe bryant , sabrina ionescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
240411 Club Brugge vs PAOK Head Coach Razvan Lucescu of PAOK pictured during the Uefa Conference League Quarter final ro
Discursul lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a fost eliminată din sferturile Confernce League: ”Un moment incredibil”

Șut are șansa de a deveni campion cu FCSB, dar când era mic ținea cu altă echipă. ”Recunosc”
Mesajul lui Jurgen Klopp, la ultimul meci european ca antrenor al lui Liverpool: ”Este o nebunie!”
Atalanta BC v Liverpool FC - UEFA Europa League Jurgen Klopp, head coach of Liverpool FC, gestures towards fans of Atala
Dan Nistor, ”distrus” după ce U Cluj a ratat finala Cupei României: ”E foarte mare suferinţa. E dureros”
FC Universitatea U Cluj v Chindia Targoviste - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 13 May 2023
Citește și
Video Cisotti a citat un fost mare sportiv, după ce Oțelul Galați s-a calificat în finala Cupei României
cisotti
Video CSU Sibiu a învins-o la limită pe CSO Voluntari și mai are nevoie de o victorie pentru a merge în semifinale
Bucharest, Romania. 11th May, 2017. CSU Sibiu supporters celebrating the qualification to the final of the LNBM - Men's National Basketball League - SEMI FINAL - game between Steaua CSM EximBank Bucharest and BC CSU Sibiu at Sala Regimentului de Garda "M
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Maccabi Tel Aviv a învins-o la scor pe Baskonia în play-off-ul de promovare din Euroligă
7881891a-lorenzo-brown-shoots-maccabi-vs-partizan-euroleague

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro