Argentina, încă o șansă

28.07.2014, 11:39
bogdan-socol

Argentina va avea din nou şansa de a surâde la fix o lună după finala Cupei Mondiale, pierdută în faţa Germaniei! Şi asta datorită lui San Lorenzo, care a făcut un pas şi jumătate în ultimul act al Copei Libertadores, după ce a pulverizat-o pe Bolivar cu 5-0 în turul semifinalelor.

Pe un Nuevo Gasometro arhiplin şi care a adunat cele mai înălţătoare energii ale poporului azulgrana, trupa fostului vicecampion mondial din 1990, Edgardo Bauza, a făcut un meci perfect în faţa unei grupări care nu mai pierduse în Libertadores din prima etapă a grupelor. Bolivar a părut o echipă de anonimi, deşi i-a avut în teren pe Juanmi Callejon, fratele geamăn al lui Jose Callejon, de la Napoli, şi pe ecuadorianul Carlos Tenorio. Dincolo de greşelile de începători comise de portarul Romel Quiñoñez şi de fundaşii săi, clubul bolivian a părut copleşit total de miza confruntării şi de atmosfera uluitoare din tribune. Niciuna dintre actualele semifinaliste, San Lorenzo, Bolivar, Defensor Sporting şi Nacional Asuncion, nu au ajuns vreodată în finală, ceea ce înseamnă că vom avea şi o campioană inedită! Iar la ce am văzut în meciurile de săptămâna trecută, Ciclonul din Buenos Aires pare favorita principală la câştigarea trofeului ce a poposit ultima oară în Argentina în 2009, graţie lui Estudiantes La Plata.

Sportul are farmecul de a-ţi oferi şansa revanşei la următorul meci, la următoarea competiţie ... După tristeţea ratării titlului mondial, Ţara Tangoului îşi îndreaptă deja toate speranţele spre San Lorenzo şi visează deja la trofeul suprem al Americii Latine. Nu există altitudine care să poată opri această poveste. Nici cei 3600 de metri din La Paz, unde se va disputa returul, nici cei 6959, cât are Aconcagua, si nici măcar cei 8848 de metri ai Everestului! Când vedeta Leandro Romagnoli face un meci perfect (două pase decisive în prima repriză), în condiţiile în care ştie că la finalul actualei campanii din Libertadores va trebui să plece la Bahia, deşi nu îşi mai doreşte acest lucru, iar Nacho Piatti a jucat şi el fără greşeală la ultima reprezentaţie pentru Los Cuervos înainte de a pleca la Montreal Impact, din Major League Soccer, atunci doar cerul este limita pentru San Lorenzo!

Returul semifinalelor din Copa Libertadores este în direct la Digi Sport 1: miercuri, ora 3:15, Defensor Sporting – Nacional Asuncion şi joi, ora 3:15, Bolivar – San Lorenzo.

De același autor
Citeşte alte articole de Bogdan Socol
Digi24
Lecție de curaj de la un copil de 14 ani. Cu mâna fracturată, și-a salvat prietenul de la înec: „Mi-am dat ghipsul jos și am sărit”
Lecție de curaj de la un copil de 14 ani. Cu mâna fracturată, și-a salvat prietenul de la înec: „Mi-am dat ghipsul jos și am sărit”

Lecție de curaj oferită de un copil de 14 ani din Sibiu. Băiatul, cu mâna în ghips, și-a salvat...

Descarcă aplicația Digi24

  • 06:15 Fotbal European
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Top Articole

Exclusiv A negociat "la sânge" cu FCSB și Gigi Becali a spus totul: "E oltean cu tupeu! Cum să îți dau, mă, 150.000?"

gigi becali - prosport

Au promovat după 16 ani! ”Atmosferă sud-americană” în cel mai mare oraș din România care nu a avut echipă în Liga 1

focsani

Tragedie în fotbal: a făcut meciul carierei cu adversara României, iar la 10 zile distanță a murit!

sdsd

”Adevărata luptă a rușinii”: imagini reprobabile! Prima dispută din România dintre un bărbat și o femeie, KO după NOUĂ secunde

rxf12

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media