Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA
Proiect de 50 de milioane de euro la CSA Steaua
Afacere între doi adversari din semifinalele Champions League. Real Madrid și Bayern pregătesc un schimb de jucători
sepsi-fcsb
Live Video&Text Sepsi - FCSB 1-2, ACUM pe DGS 1. ”Roș-albaștrii” revin în avantaj. Florinel Coman a ieșit accidentat
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

AS Trencin - Steaua 0-2. Primele goluri oficiale cu Rădoi antrenor aproape o califică pe Steaua în turul 3

14.07.2015, 09:24

Steaua și-a rezolvat într-o proporție considerabilă calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, grație victoriei cu 2-0 de pe terenul lui Trencin, în manșa întâi din turul secund. 

Trencin Steaua
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Nicușor Stanciu a deschis scorul superb, în minutul 63, când șutul său surprinzător, dintr-o lovitură liberă din stânga careului, l-a învins pe portarul Semrinec. Scorul de 0-2 a fost stabilit de Jugurtha Hamroun, debutant în Champions League. Intrat în minutul 59 pe teren, algerianul a avut nevoie de numai 11 minute pentru a-și trece în cont și primul gol pentru Steaua, din centrarea lui Adi Popa.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


LIVE TEXT

Min. 90+3: Fluier final. Trencin - Steaua 0-2.


Min. 90: De la margine se arată 3 minute de prelungire

Min. 87: Schimbare la Steaua: iese Tade și intră Tudorie, și el debutant în Liga Campionilor.

Min. 82: Ocazie pentru Steaua! Adi Popa centrează din nou foarte bine de pe dreapta, pentru lovitura de cap a lui Tade, care reușește să trimită pe poartă, dar portarul prinde fără probleme mingea care a fost și atenuată de un apărător slovac.

Min. 81: Schimbare la Steaua : iese Breeveld și intră Tahar

Min. 79: Schimbare la Trencin: iese Ibrahim și intră Koolwijk 

Min. 75:     Cartonaș galben și pentru Ibrahim.

Min. 75:     Cartonaș galben pentru Breeveld.

Min. 70: GOOOOL Steaua! Hamroun dublează avantajul Stelei. Jucătorul transferat săptămâna trecută de campioni a punctat din apropiere, fructificând centrarea trimisă pe jos de Adi Popa, de pe dreapta.

Min. 65: Wesley șutează din afara careului, cu pământul, dar Cojocaru este atent și prinde cu siguranță.

Min. 65:     Cartonaș galben pentru Hamroun.

Min. 63: GOOOOL Steaua! Nicușor Stanciu deschide scorul cu un șut surprinzător, dintr-o lovitură liberă scoasă de Hamroun în stânga careului.

Min. 63:     Cartonaș galben și pentru Wesley, la aceeași fază.

Min. 63:     Cartonaș galben pentru Gabriel Tamaș, după o mică altercație cu Wesley.

Min. 61: O primă acțiune bună a lui Hamroun, care pătrunde bine și finalizează cu șut, dar mingea trece peste poartă.

Min. 59: Schimbare și la Trencin: iese Guba și intră Wesley.

Min. 59: Modificare la Steaua: iese Chipciu și intră Hamroun, debutant în Liga Campionilor.

Min. 55: Încă o acțiune periculoasă în careul Stelei. Guba primește în suprafața de pedeapsă, dar șutul său către colțul scurt este deviat în corner de apărătorii roș-albaștrilor.

Min. 51:     Cartonaș galben pentru Madu

Min. 49: Van Kessel urcă pe dreapta pe lângă Guilherme și șutează la poartă, dar nimerește doar plasa laterală.

Min. 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45+1: Pauză la Zilina, acolo unde Trencin și Steaua se află la egalitate, scor 0-0.

Min. 45: De la margine se arată un minut de prelungire pentru prima repriză.

Min. 44: Acțiune frumoasă a lui Van Kessel pe dreapta atacului lui Trencin. Olandezul pătrunde în careu și, după ce driblează mai mulți steliști, șutează pe jos, dar în blocajul unui apărător al roș-albaștrilor.

Min. 39: Încă o șansă de gol pentru gazde! Faza a continuat și Trencin a rămas în atac. Ibrahim a primit în careu, în partea stângă, a driblat frumos și a întors pentru șutul puternic al lui Bero, dar Cojocaru a fost atent și a respins în corner.

Min. 39: Ocazie mare pentru Trencin! Van Kessel a fost aproape să marcheze cu o minge trimisă din unghi, din interiorul careului, dar Guilherme a respins chiar de pe linia porții. Cea mai mare ocazie de până acum.

Min. 36: Steaua cere penalty, la un șut al lui Stanciu, blocat de un apărător advers. Românii reclamă că Ramon a respins cu mâna, din careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min. 34: Steaua marchează prin Varela, dar golul nu este validat, din cauza unei poziții de offside în care se afla căpitanul campioanei României.

Min. 33: Ocazie pentru Trencin! Bero a șutat pe jos, din afara careului, din zonă centrală, dar cu puțin pe lângă poarta lui Cojocaru.

Min. 28: Pericol la poarta lui Trencin! Adi Popa se descurcă bine pe dreapta într-o acțiune în viteză și centrează din apropierea liniei de fund, pentru lovitura de cap a lui Tade. Francezul a trecut cu puțin pe sub minge și apărătorii slovaci au respins din careu.

Min. 21: Șut din afara careului trimis de Van Kessel, dar mingea e blocată de apărătorii Stelei. A fost un prim șut al slovacilor expediat către buturile apărate de Cojocaru.

* Înaintea meciului au avut loc câteva incidente între fanii lui Trencin și forțele de ordine, însă fără urmări grave.

Min. 14: Trencin are posesia în acest prim sfert de oră, dar fără să își creeze o ocazie. Presingul Stelei lucrează bine până acum, iar jocul se desfășoară mai mult la mijlocul terenului.

Min. 11: Emoții pentru Cojocaru, la o centrare a lui Van Kessel de pe dreapta, dar goalkeeper-ul stelist reține, în cele din urmă, din fața a doi atacanți ai gazdelor.

* În sectorul ocupat de fanii români se află și un banner inscripționat cu mesajul: "FCSB is not Steaua".

Min. 9: Joc destul de așezat și echilibrat în aceste prime minute la Zilina. Ocaziile de poartă au lipsit, însă Steaua are un presing de întâmpinare foarte bun, încercând să încurce construcția slovacilor.

* Circa 200 de fani români asistă la meciul Trencin - Steaua. În total, sunt aproximativ 7.500 de spectatori pe stadionul din Zilina.

Min. 2: Tade este lansat pentru prima dată înspre poarta slovacă. Francezul primește între fundașii adverși, avansează hotărât și încearcă un șut în forță, din afara careului, dar ratează execuția și trimite cu mult alături.

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Trencin și Steaua, din manșa întâi a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. 


ECHIPA DE START A STELEI

Trencin: Semrinec - Cogley, Ramon, Rundic, Madu - Ibrahim, Lobotka, Bero - Guba, Jairo, Van Kessel;
Rezerve: Chovan - Skovajsa, Klescik, Koolwijk, Opatovsky, Janco, Wesley;
Antrenor: Martin Sevela;

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Tamaș, Guilherme - Breeveld, Muniru - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu - Tade;
Rezerve: Niță - Râpă, Toșca, Hamroun, Tahar, Tudorie, Iancu;

Antrenor: Mirel Rădoi.


Steaua se află în fața primului meci european în noul sezon competițional. La Zilina, contra campioanei Slovaciei, AS Trencin, roș-albaștrii sunt nevoiți să obțină un rezultat bun care să le mențină intacte șansele de calificare în turul al doilea preliminar al UEFA Champions League.

Un eventual eșec în fața formației care a obținut eventul în Slovacia este echivalent cu eliminarea campioanei României din competițiile europene. Pentru partida de la ”Stadion pod Dubnom”, Mirel Rădoi a primit și atacantul mult așteptat. După ce a semnat luni de dimineață contractul cu Steaua, Gregory Tade a făcut joncțiunea cu noii săi colegi pe seară, chiar în Slovacia.

Meciul Trencin - Steaua, din manșa întâi a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă marți, de la ora 21:30 și poate fi urmărit LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Returul se joacă peste o săptămână, la București.

Atacantul francez a și efectuat un prim antrenament cu Steaua, semn că Rădoi va miza pe vârf, chiar dacă nu din primul minut. Cel mai probabil, Tade va fi rezervă și va fi folosit pe parcurs în funcție de evoluția scorului. Rezerve vor fi și Tahar și Hamroun, dar nu este exclus să mai apară surprize în formula de start în funcție de antrenamentul din această dimineață.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Etichete: steaua , digisport , program digisport , steaua calificare , as trencin , tade steaua , as trencin steaua live text , echipa stelei cu trencin , trencin - steaua 0-2 , trencin - steaua 0-2 digi sport , trencin - steaua 0-2 champions league , trencin - steaua 0-2 liga campionilor , trencin - steaua 0-2 liga campionilor digi sport , trencin - steaua 0-2 champions league digi sport , trencin - steaua 0-2 digi sport liga camionilor , trencin - steaua 0-2 calificare , goluri steaua trencin , gol hamroun trencin , gol stanciu trencin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”
Real Madrid v Rayo Vallencano, La Liga 2018-19, Football, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 15 Dec 2018
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Recomandările redacției
sepsi-fcsb
Live Video&Text Sepsi - FCSB 1-2, ACUM pe DGS 1. ”Roș-albaștrii” revin în avantaj. Florinel Coman a ieșit accidentat

Adrian Mihalcea a surprins, după ce a reușit promovarea cu Unirea Slobozia în SuperLigă: ”Eu termin contractul”
mihalcea
Video "Cine" a apărut în hora jucătorilor de la FCSB, după golul de 1-0 marcat în poarta lui Sepsi
hora
Un membru al ”Generației de Aur” dă de pământ cu Dinamo după ce a pierdut cu Botoșani: ”E deja amatorism pur!”
COLOMBIA V ROMANIA
Citește și
Exclusiv "O să mergi să dai cu târnăcopul". Cum a fost Marius Lăcătuș la un pas să-și rateze cariera de fotbalist
Marius Lăcătuș
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
steaua

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool