Fotbalistii clujeni, printre care se află Răzvan Sava, Panagiotis Tachtsidis si Karlo Muhar / Foto: Sport Pictures
Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”
CFR Cluj v Universitatea Craiova - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 20 Sep 2021
Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul
Reacția lui Victor Angelescu, după ce Daniel Niculae a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport
CFR Cluj CFR Cluj
1 - 1
Celtic Celtic
Mi 07.08.2019 22:00

CFR Cluj - Celtic 1-1. Scoțienii au egalat după ce Rondon a declanșat nebunia în Gruia. Retur de foc pe Celtic Park

07.08.2019, 22:50

  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

În direct la Digi Sport, CFR Cluj a început tare meciul cu Celtic, din prima manșă a turului 3 preliminar al Champions League. După șutul lui Edouard, reținut de Arlauskis, clujenii au fost aproape de gol prin Burcă.

Ardelenii au cerut penalty, după ce șutul lui Bordeianu pare să-l lovească în mână pe Ajer, însă arbitrul nu a dat nimic.

Campioana României a declanșat nebunia în Gruia în minutul 28, când Rondon a trimis în plasă după pasa perfectă a lui Deac. Scoțienii au egalat 9 minute mai târziu, când Forrest a profitat de marcajul larg al clujenilor și a marcat.

În repriza secundă, Brown a respins din piciorul lui Omrani, aflat la un metru de poartă, iar Bolignoni a degajat și a îndepărtat pericolul. Țucudean a fost aruncat și el în luptă și a fost aproape de gol în minutul 78, însă Ajer și-a salvat echipa.

Clujenii au ratat ultima mare șansă a meciului. Păun a șutat puternic, cu pământul, iar portarul lui Celtic a avut mari probleme în încercarea de a respinge, apoi mingea a ajuns la Țucudean care, aflat cu spatele la poartă, a încearcat o foarfecă, dar mingea a trecut peste poartă.

CFR a încheiat la egalitate cu puternica Celtic, după un meci foarte bun, iar returul de la Glasgow se anunță unul de foc.


Știrea inițială:

CFR Cluj se află în fața celui mai important test de când se află sub bagheta lui Dan Petrescu (51 de ani). Campioana României trebuie să se dueleze cu Celtic Glasgow pentru un loc în play-off-ul UEFA Champions League

O calificare ar însemna nu numai asigurarea prezenței cel puțin în grupele Europa League, dar și un important bonus financiar primit de la forul de la Nyon, cifrat la cinci milioane de euro.

CFR Cluj - Celtic, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, meci programat azi în Gruia, de la ora 21:00, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Dan Petrescu este conștient de importanța acestui meci, dar, pe de altă parte, spune că CFR este capabilă inclusiv de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, performanță ce pare la ani lumină în acest moment de fotbalul românesc.

"Noi trebuie să facem un miracol ca să-i eliminăm. Ar fi un miracol. Aş asemăna cu perioada în care a câştigat campionatul cu Unirea (n.r. - Urziceni) la ce echipă au ei acum!

Asta este realitatea, după ce am văzut cinci meciuri oficiale ale lor! Ăla a fost un miracol cu Unirea, şi ăsta ar fi un alt miracol după părerea mea", a declarat Dan Petrescu, la conferința oficială de presă.

CFR Cluj a ajuns până în turul al treilea preliminar al UEFA Champions League după ce a trecut de FC Astana, în primul tur preliminar, și de Maccabi Tel Aviv, în cel de-al doilea.

CFR Cluj - Celtic LIVE VIDEO | Absență importantă din tabăra campioanei României. Echipele probabile

Dan Petrescu nu se va putea în partida cu Celtic pe cel mai în formă jucător, argentinianul Emmanuel Culio. De asemenea, nici golgheterul George Țucudean nu este la capacitate maximă. 

"Ţucudean ştie cel mai bine ce vrea de la viaţă şi de la fotbal, a jucat ultimul meci 60 de minute apoi nu s-a antrenat şi astăzi sper să se antreneze. Dar e foarte greu să fie la nivel maxim atâta vreme cât e el a fost mai mult accidentat decât s-a antrenat, nu ai cum, indiferent de ce nume ai, trebuie să te antrenezi. E clar că acum nu este sută la sută", a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj - Celtic LIVE VIDEO | "Va fi cel mai greu test al nostru!" Antrenorul celor de la Celtic, impresionat de CFR Cluj

Tehnicianul scoțienilor, Neil Lennon, a spus pentru site-ul oficial al clubului că partida cu CFR Cluj este cea mai grea din acest început de sezon. Mai mult, tehnicianul celor de la Celtic Glasgow a dezvăluit și care sunt punctele forte ale echipei antrenate de Dan Petrescu.

Îmi imaginez că va fi cel mai greu test al nostru din acest sezon. CFR Cluj este campioana României şi a avut parte de o dublă dificilă în runda trecută (n. r. - cu Maccabi Tel Aviv). Sunt puternici şi compacţi. Aruncă rapid mingea şi duc balonul rapid în faţă. De asemenea, sunt bine organizaţi pe faza defensivă”, a declarat Neil Lennon, pentru site-ul oficial al lui Celtic.

CFR Cluj - Celtic LIVE VIDEO | Cine e adversara CFR-ului din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Fondată în 1887, Celtic este campioana Scoţiei. În mai, a câştigat pentru a 8-a oară la rând campionatul, ducându-şi recordul de titluri la 50. Celtic a cucerit de 39 de ori Cupa Scoţiei, dar cea mai importantă performanţă din istoria grupării e, fără îndoială, cucerirea Cupei Campionilor Europeni. În sezonul 1966-1967, scoţienii au trecut în ultimul act de Inter, scor 2-1.

Antrenată de Neil Lennon, alb-verzii evoluează mai mereu cu casa închisă, pe Celtic Park (60.411 locuri). Lotul are o valoare de 67,43 milioane de euro, cel mai valoros fotbalist fiind, potrivit transfermarkt.de, Kieran Tierney (12,5 milioane de euro).

CFR Cluj - Celtic LIVE VIDEO | Slavia Praga, adversara din play-off-ul UEFA Champions League

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară din play-off-ul UEFA Champions League, după tragerea la sorți care a avut loc la Nyon. Astfel, dacă va trece Celtic, campioana noastră o va întâlni pe Slavia Praga (campioana Cehiei), formație la care evoluează Nicușor Stanciu și Alexandru Băluță.

CFR Cluj CFR Cluj
Celtic Celtic
  • 90+2 fr2

    Final de meci. CFR încheie la egalitate cu puternica Celtic, după un meci foarte bun. Returul de la Glasgow se anunță unul de foc.

  • 87 s s

    Elhamed intră în locul lui Bitton.

  • 86 oc oc

    Păun șutează puternic, cu pământul, iar portarul lui Celtic are mari probleme în încercarea de a respinge, mingea ajunge la Țucudean care, aflat cu spatele la poartă, încearcă o foarfecă, dar mingea trece peste.

    Tucudean a ăncercat un gol de gekleric , foarfecă, dupoă sutul cu pămăîntul al lui PĂun. 

  • 82 oc oc

    Arlauskis scoate din fața lui Eddouard.

  • 78 oc oc

    Ocazie mare CFR! Deac îi pasează lui Țucudean, care trage la poartă, dar Ajer deviază din fața lui Păun.

  • 76 s s

    Țucudean intră în locul lui Rondon.

  • 75 s s

    Julien intră în locul lui Simunovic.

  • 67 s s

    Ntcham intră în locul lui Morgan.

  • 67 s s

    Păun intră în locul lui Omrani.

  • 65 cg cg

    Susic primește cartonaș galben.

  • 51 oc oc

    După un corner, Brown respinge din piciorul lui Omrani, aflat la un metru de poartă, iar Bolingoli degajează și îndepărtează pericolul.

  • 46 sr2

    Începe repriza secundă.

  • 45 fr1

    La pauză, CFR și Celtic sunt la egalitate, 1-1.

  • 42 cg cg

    Morgan primește cartonaș galben.

  • 37 g g

    GOOOOL Celtic! Forrest primește o pasă în careu, îl driblează scurt pe Luis Arrelio și înscrie.

  • 34 cg cg

    Luis Aurelio primește cartonaș galben.

  • 30 cg cg

    Bolingoli primește cartonaș galben.

  • 28 g g

    GOOOOOL CFR Cluj! După un contraatac, Deac îl lansează perfect pe Rondon, care marchează cu un șut printre picioarele portarului.

  • 25 cg cg

    Bordeianu primește cartonaș galben.

  • 16 fm fm

    Bordeianu șutează din afara careului, mingea pare să-l lovească în mână pe Ajer, iar clujenii cer penalty. Arbitrul lasă meciul să continue.

  • 6 oc oc

    După un corner, Burcă reia cu capul, dar mingea trece peste.

  • 5

    Rondon pasează pentru Djokovic, dar Simonovic respinge din fața croatului, iar mingea se scurge pe lângă poartă.

  • 5 oc oc

    Golgheterul Edouard șutează din afara careului, iar Arlauskis reține în doi timpi, cu emoții

  • 1 sr1

    Începe meciul.

Srdjan Jovanovic (Serbia)
Srdjan Jovanovic (Serbia)
Uros Stojkovic (Serbia)
Milan Mihajlovic (Serbia)
teren fotbal
G. Arlauskis
M. Sušić
Paulo Vinicius
A. Burcă
Camora
C. Deac
Luís Aurélio
M. Bordeianu
D. Đoković
M. Rondón
B. Omrani
C. Vâtcă
Y. Sylla
A. Păun
V. Costache
G. Țucudean
M. Butean
M. Cestor
C. Gordon
C. Jullien
N. Bitton
L. Griffiths
CFR Cluj Dan Petrescu
S. Bain
K. Ajer
H. Elhamed
J. Šimunović
B. Bolingoli Mbombo
J. Forrest
S. Brown
C. McGregor
R. Christie
O. Édouard
L. Morgan
J. Hayes
M. Shved
O. Ntcham
P. Cocu
Neil Lennon Celtic

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media