Xavi Hernandez Press Conference, Barcelona, Spain - 24 Jan 2023
După ce a anunțat că rămâne la Barcelona, Xavi a decis să o ”înțepe” pe PSG pentru eliminarea din UCL
profimedia-0771169343
Antrenorul care ”l-a cucerit” pe Pep Guardiola: ”Admirația mea pentru el crește în fiecare sezon”
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Manchester City - PSG 2-0. Englezii, primii finaliști din Champions League, după un meci cu două bare și o eliminare

articol scris de Digi Sport
04.05.2021, 23:50

După 2-1 pe Parc des Princes, Manchester City a câștigat și "acasă" cu PSG, scor 2-0. "Cetățenii" sunt primii finaliști ai acestei ediții de Champions League.

Manchester City v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League Semi Final: Leg Two
Riyad Mahrez a reușit o dublă pentru Manchester City în meciul cu PSG, din semifinalele Champions League / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Manchester City - PSG 2-0, în semifinalele Champions League. Englezii au câștigat și în tur, scor 2-1

Elevii lui Guardiola au deschis scorul în minutul 11, prin Mahrez, iar peste câteva minute, parizienii au răspuns prin bara lui Marquinhos. PSG a ratat apoi o șansă imensă prin Di Maria, care nu a reușit să transforme în gol greșeala lui Bernando Silva.

Pe finalul primei părți, tot Di Maria a mai ratat o șansă, iar la cealaltă poartă, Mahrez și Bernando Silva au avut ocazii bune în aceeași fază.

În repriza secundă, Navas a boxat șutul lui Foden, iar Zinchenko s-a aruncat în fața șutului lui Neymar. Herrera și-a încercat și el norocul, dar Ruben Dias a blocat șutul.

Manchester City - PSG 2-0. "Cetățenii" s-au calificat în prima finală Champions League din istoria lor

În timp ce parizienii se străduiau să egaleze, au mai luat un gol. Pe contraatac, Mahrez a dat lovitura și a reușit dubla. Nervii au cedat în trupa lui Pochettino, iar Di Maria a fost eliminat.


Francezii nu au mai putut face nimic. Ba chiar au fost aproape să mai primească gol, când mingea trimisă de Foden a nimerit bara, iar peste câteva minute, același Foden l-a pus la treabă pe Navas.

Manchester City - PSG s-a termiant 2-0, iar "cetățenii" s-au calificat pentru prima dată în istorie în finala Champions League, acolo unde antrenorul Pep Guardiola nu a mai ajuns de 10 ani.

  • Manchester City are 7 victorii consecutive în actualul sezon din Champions League. Este cea mai lungă serie de victorii a unei echipe din Anglia în Liga Campionilor.

Mcnchester City își va afla adversara din finală miercuri, de la ora 22:00, în duelul Chelsea - Real Madrid, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. În tur a fost 1-1.

VIDEO cu rezumatul meciului Manchester City - PSG 2-0:


Manchester City - PSG 2-0 LIVE VIDEO:

Min. 80: Ocazie City. De Bruyne îi așează mingea lui Foden, care trage din marginea careului, dar Navas reține.

Min. 77: Bară City. Fernandinho deviază pentru Foden, care preia superb, scapă spre poartă și trage la colțul lung, dar mingea nimerește bara.

Min. 69: Di Maria (PSG) este eliminat după ce îl calcă pe Fernandinho.

Min. 63: GOL City! (2-0) După un contraatac, mingea circulă pe traseul De Bruyne, Foden, Mahrez, iar ultimul reușește dubla.

Min. 62: Ocazie PSG. Șutul lui Herrera e respins de Ruben Dias, care se aruncă în fața mingii, la o fază la care parizienii au cerut penalty.

Min. 55: Ocazie PSG. Neymar ia o acțiune pe cont propriu, trece de doi jucători, dar șutul său e blocat de Zinchenko, care se aruncă în fața mingii.

Min. 54: Ocazie City. O minge respinsă de defensiva lui PSG ajunge la Foden, care trage din marginea careului, dar Navas boxează.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+3: La pauză, Manchester City - PSG 1-0.

Min. 45+2: Ocazie Man. City. Mahrez ia o acțiune pe cont propriu și șutează din apropierea liniei de fund, dar portarul Keylor Navas închide unghiul și respinge. Mingea ajunge la Bernardo Silva, care șutează, dar balonul e deviat în corner de Kimpembe.

Min. 43: Ocazie PSG. Di Maria șutează din unghi, dar Ruben Dias se aruncă în fața mingii și respinge cu capul.

Min. 19: Ocazie mare PSG. Portarul aruncă mingea la Bernardo Silva, care pierde în fața lui Di Maria, dar acesta trimite pe lângă poartă.

Min. 16: Bară PSG. Di Maria centrează pe bara a doua, de unde Marquinhos reia cu capul în transversală.

Min. 11: GOL Man. City! (1-0) Zinchenko întoarce pentru De Bruyne, șutul acestuia îl nimerește pe Florenzi și e deviat până la Mahrez, care înscrie din unghi.

Min. 7: PSG cere penalty, dar arbitrul consultă VAR-ul și observă că mingea l-a atins pe Zinchenko în umăr.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Dias, Zinchenko - Fernandinho - Bernardo Silva, Gundogan - Mahrez, Foden, De Bruyne

PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Paredes, Herrera - Neymar, Verratti, Di Maria - Icardi

UPDATE: Din cauza unei ploi cu gheață, meciul e în pericol să nu poată începe la ora stabilită. Terenul e plin de grindină, iar arbitrii verifică gazonul.

Galerie Foto


Știrea inițială:

Azi aflăm prima finalistă din UEFA Champions League, sezonul 2020/2021. Manchester City porneşte cu prima şansă la calificare, după ce a câştigat meciul tur, disputat la Paris, cu 2-1

Marquinhos a deschis scorul în prima parte, însă "Cetăţenii" au revenit în repriza secundă şi s-au impus graţie reuşitelor lui De Bruyne şi Mahrez.

Manchester City - PSG LIVE VIDEO | Kylian Mbappe e incert

Kylian Mbappe le dă mari emoţii francezilor, înainte de retur. Accidentat, atacantul a ratat meciul de campionat de sâmbătă cu Lens (2-1), dar antrenorul parizienilor Mauricio Pochettino s-a declarat "optimist" în privinţa participării sale în meciul cu City.

"Îl evaluăm zi de zi. Eu cred că va putea juca", a indicat tehnicianul argentinian. Totuşi, campionul mondial a fost văzut şchiopătând la sosirea la Manchester şi şansele ca el să facă parte din primul 11 sunt destul de mici, conform ultimelor informaţii.

Lăsaţi la repaus pentru partida cu Lens, Alessandro Florenzi şi Leandro Paredes au revenit şi ei pe listă. Mauricio Pochettino are doi absenţi pentru partida din această seară: Juan Bernat este accidentat, iar Idrissa Gueye a fost suspendat două etape după cartonaşul roşu primit în meciul tur.

Gueye a fost eliminat în minutul 77 al partidei de pe stadionul Parc des Princes, după o intrare dură asupra germanului Ilkay Gundogan, jucătorul lui City.

Pep Guardiola poate sta liniştit: are tot lotul valid pentru meciul din această seară.

Manchester City - PSG LIVE VIDEO | Ce spun Guardiola şi Pochettino

Antrenorul lui Manchester City a prefaţat returul cu PSG, din semifinalele UEFA Champions League.

"Sunt aceleaşi pericole ca şi în meciul tur. PSG îşi poate schimba forma, are un manager foarte inteligent. Nu ştiu ce au de gând să facă. Dorinţa de a ajunge în finală este normală, nu am mai atins această performanţă până acum.

Trebuie să ne concentrăm, pentru a 'citi' jocul, să fim uniţi în momentele delicate, să suferim împreună. Vom încerca să ne impunem jocul. Trebuie să ne apărăm bine, să avem răbdare şi să încercăm să dăm goluri.", a afirmat Guardiola.

Mauricio Pochettino anunţă că nu şi-a pierdut speranţa, după eşecul din tur.

"În fotbal, trebuie să crezi. Vom încerca să învingem, să înscriem goluri. Bineînţeles că suntem sub presiune, dar în fotbal trebuie să încerci.", a afirmat antrenorul argentinian.

Manchester City - PSG LIVE VIDEO | Echipele probabile:

  • Man. City: Ederson - Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo - Rodri, Gündoğan - Mahrez, Bernardo Silva, Foden - De Bruyne
  • Antrenor: Pep Guardiola
  • PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Verratti, Paredes - Di María, Neymar, Draxler - Icardi
  • Antrenor: Mauricio Pochettino

Etichete: manchester city , psg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”

Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”
costel-galca
Florentino Perez a dat lovitura! Fotbalistul de 40.000.000€ e gata să semneze cu Real Madrid
PEREZ BUN
Marius Ștefănescu le-a ”închis ușa în nas” celor de la FCSB și Rapid! Unde vrea să joace jucătorul lui Sepsi
Universitatea Cluj v Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - Romanian Superliga Marius Stefanescu during Romania SuperLiga stage 12:
Citește și
Phil Foden a egalat recordul lui Leo Messi și Erling Haaland
Brighton & Hove Albion v Manchester City, Premier League, Football, American Express Community Stadium, Brighton, UK - 25 Apr 2024
Video Brighton - Manchester City 0-4. Victorie fără drept de apel pentru ”Cetățeni”
Brighton and Hove Albion v Manchester City Premier League 25/04/2024. Manchester City midfielder Phil Foden (47) celebra
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”
(SP)ITALY VERONA FOOTBALL SERIE A HELLAS VERONA VS AC MILAN

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”