Capture
Virgiliu Postolachi a semnat cu CFR Cluj! Al 11-lea transfer al lui Super Dan
”Vă supărați sau sunt luat la mișto”. Dan Petrescu is back. Ce l-a enervat pe antrenor
ID219965_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat decizia, imediat după FCSB - Oțelul 0-2: ”M-am enervat”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0, în turul 1 preliminar al Champions League. Ardelenii, ocazii mari și bară Debeljuh

articol scris de Digi Sport
05.07.2022, 20:52

În primul meci oficial din acest sezon, CFR Cluj a remizat pe terenul lui Pyunik Erevan, scor 0-0, în turul 1 preliminar din Champions League. Ardelenii au dominat-o complet pe campioana Armeniei, au avut ocazii mari și o bară.

cfrr
Debeljuh a lovit transversala, din foarfecă, în meciul Pyunik Erevan - CFR Cluj / Foto: captură Digi Sport
  • SuperLiga: Poli Iași - Gloria Buzău, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Dinamo, sâmbătă, 22:00, DGS 1

Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0, în prima manșă din turul 1 preliminar al Champions League

Meciul a început cu ocazia ardelenilor, din minutul 4, prin Mistrati, urmată de o altă șansă în minutul 18, la "bomba" lui Roger. Trupa lui Dan Petrescu a avut o oportunitate mare peste câteva minute, când același Mistrati nu l-a putut învinge pe portar.

Nici Deac nu a putut să o facă, din afara careului. Prima repriză s-a încheiat cu șutul lui Deac, blocat de Juninho Dos Santos.

Pentru că nu s-au putut apropia de poartă în prima parte, armenii au încercat să șuteze de la distanță în cea de-a doua, dar Renzo Jose nu a nimerit ținta.

Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0. Returul e pe 13 iulie, la Digi Sport 1

Tot clujenii au fost mai periculoși și au avut cea mai mare ocazie în minutul 73, când Debeljuh a nimerit transversala, din foarfecă.


Peste două minute, Juninho a ratat o degajare, însă Debeljuh nu a fost atent pentru a profita și a lovit slab mingea.

Meciul s-a încheiat cu șansa lui Jefte, care, după o centrare în fața porții, a încercat o finalizare cu dreptul, piciorul său de bază, deși mingea îi venea perfect pe stângul.

Pyunik Erevan - CFR Cluj s-a încheiat 0-0, iar clujenii pot tranșa calificarea în returul din Guia, de miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30, la Digi Sport 1.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarea din "dubla" Dudelange (Luxemburg) – KF Tirana (Albania).

VIDEO cu rezumatul meciului Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0:

LIVE VIDEO Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0

Min. 90+3: Final de meci. Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0.

Min. 84: Ocazie CFR. Debeljuh centrează în careu, de unde Jefte șutează slab, cu dreptul, în loc să o facă cu stângul, iar portarul reține.

Min. 82: Două schimbări la CFR. Bordeianu intră în locul lui Boateng și Petrilă intră în locul lui Roger.

Min. 75: Ocazie CFR. Boateng pasează pentru Deac, care centrează în careu, Dos Santos Juninho ratează degajarea, dar Debeljuh nu profită și lovește defectuos mingea, ratând o șansă mare.

Min. 73: Bară CFR! Boateng centrează în careu, Kolinger recentrează cu capul, iar Debeljuh preia pe piept și șutează din foarfecă, dar nimerește transversala.

Min. 64: Prima schimbare la CFR Cluj. Jefte intră în locul lui Mistrati.

Min. 58: Ocazie Pyunik. Renzo Jose șutează de la aproape 30 de metri, dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Bălgrădean.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+1: La pauză, Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0.

Min. 45+1: Ocazie CFR. Camora repune de la margine, mingea se plimbă prin careu și ajunge la Deac, care trage tare, cu latul, dar Juninho Dos Santos se aruncă în fața mingii și salvează.

Min. 34: Ocazie CFR. Deac șutează din afara careului, dar portarul reține.

Min. 23: Ocazie mare CFR. Deac centrează în careu, Kolinger deviază pe spate, până la Mistrati, care nu-l poate învinge pe portar din apropiere. Atacantul de la CFR era într-un offside mic, însă faza a fost frumoasă.

Min. 18: Ocazie CFR Cluj. Deac interceptează o pasă greșit a armenilor, pasează la Roger, care șutează tare, portarul boxează din vinclu, dar mingea aterizează în fața porții, de unde Debeljuh nu poate trimite cu capul dintr-un metru, din marcajul lui Vakulenko, care respinge.

Min. 4: Ocazie CFR. Manea aruncă de la margine, până în careu, mingea e respinsă slab, până la Cvek, care e contrat de un adversar, balonul sare la Mistrati, care șutează din întoarcere, dar portarul respinge de lângă bară.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:

Pyunik Erevan: Yurchenko - Kovalenko, Bratkov, Vakulenko, Juninho - Renzo Jose, Cociuc, Dashyan - Gonzalez, Otubanjo, Davidyan
Antrenor: Iegishe Melikian

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Cvek, Boateng, Deac - Mistrati, Debeljuh, Roger
Antrenor: Dan Petrescu

  • Returul dintre cele două formații este programat miercuri, 13 iulie 2022, la Cluj-Napoca, de la ora 21:30, de asemenea în direct la Digi Sport 1. Abonații Digi Mobil pot urmări meciurile atât pe site-ul digisport.ro, cât și în Aplicația Digi Sport.

Știrea inițială:

Pyunik Erevan - CFR Cluj, LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 1. Ardelenii, în drumul spre grupele UEFA Champions League

CFR Cluj va juca la Erevan, cu Pyunik, pe arena Vazghen Sargsian anvan Hanrapetakan Marzadaşt. Acest meci a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri cu Bastian Dankert (Germania) la centru, ajutat la cele două linii de Bekim Zogaj şi Jan Köbeli (ambii din Suedia), al patrulea oficial fiind Martin Petersen (Germania).

Pyunik Erevan este campioana Armeniei din ultimul sezon. Gruparea antrenată de Melykian Eghishe s-a clasat pe prima poziție în clasament, cu 75 de puncte, la un punct diferență de Ararat-Armenia, care a terminat pe locul secund, cu 74 de puncte, din 32 de jocuri. CFR Cluj și-a adjudecat titlul în Liga 1 în ultimul sezon, după ce a devansat-o din nou pe rivala FCSB, iar acum caută să obțină un loc în grupele unei competiții europene

CFR Cluj are un moral bun înaintea meciuluui cu Pyunik, după ce a încheiat cantonamentul din Austria cu patru victorii, fără gol primit: 2-0 cu Koper3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan Belgrad și 2-0 cu Hajduk Split.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarea din "dubla" Dudelange (Luxemburg) – KF Tirana (Albania).

  • Meciurile din turul doi preliminar al UEFA Champions League sunt programate pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Dan Petrescu, declarații în stilul caracteristic înaintea meciului cu Pyunik Erevan 

Așa cum era de așteptat, Dan Petrescu (54 de ani) a declarat că pe elevii săi îi vor aștepta un meci dificil contra campioanei Armeniei. ”Bursucul” este convins că jocul va fi unul disputat de ambele părți și a scos în evidență transferurile realizate de gruparea antrenată în trecut și de Mihai Stoichiță (68 de ani).  

Vedem, sperăm. Va fi un meci foarte greu. Au luat numai jucători buni, s-au întărit şi sigur riscă şi ei tot pentru a se califica într-o grupă continentală. Ar fi ceva fantastic pentru ei. În ultimii ani acasă cei de la Pyunik au avut rezultate foarte bune. Pe teren propriu sunt foarte buni, mai ales că au venit jucători străini.

Au 9 jucători care joacă la echipa naţională a Moldovei, Venezuela, Estonia, Ucraina. Au şi brazilieni. Sunt 14 străini, e o formaţie care zic că e foarte periculoasă din ceea ce am văzut eu sezonul trecut. Din păcate nu am văzut niciun amical, nici nu ştiu dacă au jucat pentru că nu au postat nimic. Au vrut să facă surpriză, clar.

Jucătorii care au venit sunt jucători foarte buni, nu ştiu dacă au avut timp să îi pună să joace împreună. Noi suntem la început, după multe schimbări, şi acum să vedem dacă suntem pregătiţi. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, şansele în momentul ăsta sunt egale, ca la orice meci din Champions League.

Presiunea este mare tot timpul… şi dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi tot noi eram favoriţi în viziunea presei, aşa e în România. Fotbalul românesc e dezastru, în ultimii 5 ani nu a făcut nimeni nimic, în afara CFR-ului. Nici la nivel de echipă naţională, nici la nivel de cluburi. Dacă jucăm cu campioana Armeniei, care a bătut România, eu zic că ei sunt favoriţi.

Armenia a bătut România, să nu uitaţi asta! Fotbalul românesc e dezastru. Suntem dezastru în momentul de faţă. Oricine ne prinde, ne bate! Şi la nivel de club, şi la nivel de echipă naţională. Dar sper în continuare CFR să menţină rezultatele din ultimii ani şi să ajungem într-o grupă de cupă europeană. Dacă se ajunge într-o grupă europeană, CFR îşi face datoria”, a spus Dan Petrescu, la plecarea din România spre Armenia.

Etichete: dan petrescu , cfr cluj ucl , pyunik erevan , primul tur preliminar ucl , cfr cluij in champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 

Vivian Jenna Wilson, fiica transgender înstrăinată a lui Elon Musk, a respins vehement, public prin...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Răsturnare de situație în cazul lui Gică Hagi. Ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu

Naționala României a rămas fără selecționer, după ce Edi Iordănescu (46 de ani) a decis să plece.

Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
regheprodanca
Ilie Dumitrescu l-a văzut 54 de minute și i-a fost de ajuns: "Copilul ăsta e de primele 3 echipe din România!"
ilie dumitrescu
A semnat! Pariul de 150.000.000€ al lui MM Stoica la FCSB, prezentat la noua echipă
Lovitură! Decizia luată de Brighton, după ce noul antrenor l-a cerut expres pe Andrei Rațiu
Romania v Netherlands - UEFA Euro 2024 - Round of 16 - Munich Football Arena
Recomandările redacției
ID219965_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat decizia, imediat după FCSB - Oțelul 0-2: ”M-am enervat”

Exclusiv Gigi Becali, ofertă uriașă pentru Louis Munteanu: a dezvăluit suma la miezul nopții, în direct la TV
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Vlad Chiricheș a aflat în direct că Gigi Becali tocmai îl făcuse praf la TV! Reacția căpitanului de la FCSB
chiri
Video Ce s-a scandat în Ghencea, după golul de 2-0 al Oțelului în fața FCSB-ului
FOTBAL:FCSB-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (26.07.2024)
Citește și
Peste 70 de mii de cititori Digi Sport au ales! Pe el îl vor selecționerul României
selectioner-romania
Dan Petrescu, reacție total neașteptată! Ce a spus după ce arbitrul a privat-o pe CFR Cluj de un penalty clar
dampe
Zendaya, cea mai bine îmbrăcată vedetă de la petrecerea LV ținută înainte de Jocurile Olimpice. În top se află și Charlize Theron
Zendaya, cea mai bine îmbrăcată vedetă de la petrecerea LV ținută înainte de Jocurile Olimpice. În top se află și Charlize Theron
Marius Șumudică e noua soluție a lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecționer! Care sunt condițiile
Marius Șumudică e noua soluție a lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecționer! Care sunt condițiile
Gigi Becali contraatacă după anunțul că UEFA o va „deposeda” pe FCSB de Cupa Campionilor Europeni
Gigi Becali contraatacă după anunțul că UEFA o va „deposeda” pe FCSB de Cupa Campionilor Europeni
Un zâmbet care fură inimi și picioare interminabile care cuceresc privirile. Charlize Theron, fermecătoare într-o rochie mini, la Paris
Un zâmbet care fură inimi și picioare interminabile care cuceresc privirile. Charlize Theron, fermecătoare într-o rochie mini, la Paris
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
FCSB, cu gândul la Maccabi: campioana recurge la o strategie menită să mărească șansele de calificare
FCSB, cu gândul la Maccabi: campioana recurge la o strategie menită să mărească șansele de calificare
Amendă de 30.000 de lei pentru o lucrare în gospodărie. Mulți nu știu că e ilegal
Amendă de 30.000 de lei pentru o lucrare în gospodărie. Mulți nu știu că e ilegal
Umilința unei românce în Italia: De 2 ani nimeni nu vrea să îi închirieze o locuință, explicația
Umilința unei românce în Italia: De 2 ani nimeni nu vrea să îi închirieze o locuință, explicația
Fantastic! Nadia Comăneci, în careul de ași la deschiderea Jocurilor Olimpice. Românca a purtat flacăra pe Sena. Cine a aprins-o VIDEO
Fantastic! Nadia Comăneci, în careul de ași la deschiderea Jocurilor Olimpice. Românca a purtat flacăra pe Sena. Cine a aprins-o VIDEO
Video CFR Cluj - Neman Grodno 0-0. Calificarea se va decide în retur
meciul dintre cfr si neman

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
Digi World
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Digi Animal World
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii