2023-24
”Messi al Turciei” a primit vestea de la Carlo Ancelotti! Ce se întâmplă cu fotbalistul lui Real Madrid
Manchester City v Liverpool Premier League 25/11/2023. Jurgen Klopp of Liverpool (Manager) greets Pep Guardiola of Manch
Liverpool îl înlocuiește pe Jurgen Klopp cu ”Guardiola”
News Alert Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Real Madrid - Manchester City 3-1. Spectacol total pe Santiago Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finala Champions League

articol scris de Digi Sport
05.05.2022, 00:36

Real Madrid a suferit în returul de pe Santiago Bernabeu, dar elevii lui Carlo Ancelotti au găsit resursele necesare pentru a-i învinge pe ”cetățeni” cu scorul de 3-1 și de a se califica în finala UEFA Champions League, unde se va duela cu Liverpool la Paris, pe Stade de France.

Real Madrid v Manchester City Semi Final Leg Two - UEFA Champions League
Real Madrid - Manchester City / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Finala UEFA Champions League dintre Liverpool și Real Madrid se va disputa la data de 28 mai, pe stadionul Stade de France din Paris și va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Real Madrid - Manchester City 3-1. Spectacol total pe Santiago Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finala Champions League

Prima ocazie importantă i-a aparținut echipei gazde în minutul 4, atunci când Karim Benzema s-a înălțat și a trimis cu capul peste poartă. Tot Benzema a primit o pasă foarte bună în careu din partea lui Valverde și a șutat puternic mult peste poartă.

În minutul 15, De Bruyne putea înscrie după ce a trecut de Kroos și a șutat la poarta madrilenilor, dar Thibaut Courtois a reușit să pareze șutul. Câteva minute mai târziu, De Bruyne i-a pasat în careu lui Bernardo Silva care a șutat, însă portarul belgian a avut din nou o intervenție providențială.

Gabriel Jesus a expediat un șut foarte periculos de la marginea careului în minutul 23, dar balonul a ocolit vinclul porții lui Courtois.


Pe finalul primei reprize, Benzema a scăpat singur cu Ederson, dar a șutat puțin peste poarta ”cetățenilor”. Asistentul ridicase deja fanionul.

În debutul reprizei secunde, Carvajal l-a servit perfect pe Vinicius în fața porții, dar brazilianul a tras puțin pe lângă poarta lui Ederson. Tot Vinicius a creat o fază superbă după o pătrundere în careul lui City, acesta i-a pasat în spate lui Modric care a șutat în blocajul ”cetățenilor”.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, după ce Bernardo Silva i-a pasat în lateral lui Mahrez care a șutat și l-a învins pe Courtois, iar calificarea părea rezolvată.

Totuși, Rodrygo a reușit să marcheze în minutul 90 după ce a ajuns la un balon trimis în fața porții de Karim Benzema. Același Rodrygo a ridicat în picioare întreg Santiago Bernabeu când, după doar două minute, a marcat din nou în poarta lui Ederson.

După expirarea timpului regulamentar, s-a trecut la reprizele de prelungiri. În prima repriză a prelungirilor, Benzema a fost faultat în careu, iar centralul partidei a dictat lovitură de la unsprezece metri pentru Real Madrid. Karim Benzema a fost cel care l-a învins pe Ederson de la punctul cu var.

VIDEO Rezumat Real Madrid - Manchester City 3-1

Real Madrid - Manchester City 3-1. Spectacol total pe Santiago Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finala Champions League

Min. 120+4: Final de meci!

Min. 95: Gool Real Madrid! Benzema înscrie de la punctul cu var.

Min. 93: Penalty pentru Real Madrid! Benzema este faultat în careu, iar centralul partidei dictează penalty.

Min. 90+7: Finalul timpului regulamentar! Urmează prelungiri!

Min. 90+1: Gool Real Madrid! Rodrygo reușește dubla după ce se înalță la o centrare expediată de Carvajal.

Min. 90: Goool Real Madrid! Benzema ajunge la o centrare expediată de Camavinga, francezul întoarce în fața porții, iar Rodrygo trimite în poartă.

Min. 86: Ocazie pentru Manchester City! Joao Cancelo șutează la poarta lui Thibaut Courtois, dar belgianul reușește să respingă.

Min. 82: Ocazie Real Madrid! Camavinga îl găsește foarte bine pe Benzema cu o centrare în interiorul careului, francezul șutează, dar Ederson respinge balonul.

Min. 73: Goool Manchester City! Bernardo Silva pasează în lateral pentru Mahrez care șutează și îl învinge pe Thibaut Courtois.

Min. 52: Ocazie pentru Real Madrid! Madrilenii sunt aproape de gol după o pătrundere superbă a lui Vinicius care i-a scos în spate lui Modric care a șutat în blocajul ”cetățenilor”.

Min. 46: Ocazie pentru Real Madrid! Carvajal îl servește perfect pe Vinicius în fața porții, dar brazilianul trage pe lângă poartă.

Min. 43: Ocazie pentru Real Madrid! Benzema scapă singur cu Ederson și șutează puțin peste poartă, dar asistentul ridicase deja fanionul.

Min. 40: Ocazie pentru Manchester City! Foden șutează de la marginea careului, dar Thibaut Courtois reușește să intervină și să respingă balonul.

Min. 23: Ocazie pentru Manchester City! Gabriel Jesus șutează din prima de la marginea careului, dar balonul ocolește vinclul.

Min. 20: Ocazie pentru Manchester City! De Bruyne îi pasează în careu lui Silva care șutează, dar portarul madrilenilor are o intervenție importantă.

Min. 15: Ocazie pentru Manchester City! De Bruyne trece de Kroos și șutează din exteriorul careului, dar Courtouis reușește să pareze șutul.

Min. 12: Ocazie pentru Real Madrid! Valverde îi pasează lui Benzema în careu, dar căpitanul madrilenilor șutează puternic peste poartă.

Min. 4: Ocazie pentru Real Madrid! Benzema reia cu capul dintr-o poziție ideală, dar balonul trece peste poartă.

Min. 1: Începe meciul!

Real Madrid: Courtois – Mendy, Nacho, Militao, Carvajal – Modric, Casemiro, Kroos – Vinicius, Benzema, Valverde

Rezerve: Lunin, Fuidias, Alaba, Vallejo, Asensio, Marcelo, Jovic, Vazquez, Ceballos, Rodrygo, Mariano Diaz, Camavinga

Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City: Ederson – Cancelo, Laporte, Ruben Dias, Walker – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Foden, Jesus, Mahrez

Rezerve: Steffen, Carson, Ake, Sterling, Gundogan, Grealish, Zinchenko, Fernandinho, Egan-Riley, Palmer, McAtee, Lavia

Antrenor: Pep Guardiola


Madrilenii au un moral bun înaintea partidei cu Manchester City. Elevii lui Carlo Ancelotti au reușit să câștige titlul în La Liga zilele trecute, pentru a 35-a oară în istorie, iar acum sunt gata să mai facă un pas spre trofeul UEFA Champions League.

Înaintea partidei din această seară, antrenorul Carlo Ancelotti a transmis că jucătorii săi sunt foarte motivați și este sigur că Real Madrid poate întoarce soarta calificării în favoarea sa.

"Jucătorii sunt foarte motivați și concentrați. Vom avea o provocare mâine, o șansă de a ajunge în finala Champions League. Este o atmosferă extraordinară în vestiar. Suntem conștienți de dificultatea meciului, dar este un dezavantaj mic după meciul tur, putem să rezolvăm situația.

Se înfruntă două echipe cu calități diferite. Personalitatea este un aspect important, pentru că îți pune în evidență toate calitățile. Mâine trebuie să câștigăm din toate punctele de vedere, cu inima, cu efortul colectiv.

Este adevărat, avem probleme în apărare. Dar ne apărăm sus, dacă am coborî linia defensivă, nu ar fi atât de multe șuturi pe poarta noastră. Uneori trebuie să-ți asumi riscuri, pentru că așa poți înscrie mai mult, așa cum am făcut-o.

Revenirea lui Casemiro ne va întări din punct de vedere defensiv. Trebuie să fim mai compacți, să ne mișcăm mai bine pe faza defensivă. E un aspect la care am lucrat și cred că se va vedea o îmbunătățire.

Manchester City are un avantaj, dar după ce am câștigat La Liga și având în vedere că jucăm pe Bernabeu, cred că putem să reușim", a spus Ancelotti.

"Cetățenii" se așteaptă la un joc dificil pe Bernabeu. Real Madrid - Manchester City, Live Video, 22:00, Digi Sport 1

Manchester City are un avantaj minim în momentul de față, iar Pep Guardiola crede că elevii săi trebuie să joace mult mai bine decât în meciul tur pentru a prinde un loc în marea finală.

Sunt sigur că trebuie să jucăm chiar mai bine decât în meciul tur pentru a ne califica, dar sper să ne calificăm chiar dacă jucăm mai prost. Fotbalul e imprevizibil”, a transmis Pep Guardiola.

În competiția internă, "cetățenii" sunt pe primul loc în ierarhie, cu 83 de puncte acumulate în 34 de meciuri jucate, cu unul mai mult decât Liverpool, principala urmăritoare. Patru meciuri mai sunt de disputat din actuala stagiune de Premier League.

Real Madrid - Manchester City, Live Video, 22:00, Digi Sport 1. Echipele probabile

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Nacho, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius Junior

Man. City: Ederson - Joao Cancelo, Ruben Dias, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva - Mahrez, Jesus, Foden

Etichete: liverpool , manchester city , real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
News Alert Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid

4 jucători de la FCSB, OUT pentru derby-ul cu Farul Constanța
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Oficial Doar 9 cluburi din SuperLiga au primit drept de joc pentru Europa! Cine mai așteaptă un răspuns?
uefa sigla
Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”
dani coman
Citește și
Spaniolii au făcut anunțul: Atletico vrea să îl transfere pe Jack Grealish!
Manchester City's Jack Grealish ahead of the UEFA Champions League quarter-final, second leg match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Wednesday April 17, 2024.
Liverpool nu mai așteaptă! Au început negocierile pentru primul transfer din era "post-Klopp"
liverpool
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Florentino Perez a dat lovitura! Fotbalistul de 40.000.000€ e gata să semneze cu Real Madrid
PEREZ BUN

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”