Manchester, England, 17th March 2024. Jurgen Klopp manager of Liverpool instructs during The FA Cup Quarter Final match
Video Jurgen Klopp a plecat din timpul ”flash-interviului” și a fost taxat dur pe internet: ”Nu are pic de clasă”
PSV Eindhoven v Borussia Dortmund: Round of 16 First Leg - UEFA Champions League 2023/24
După Arsenal și Manchester United, Liverpool a pus și ea ochii pe starul lui Dortmund
chicpiu
La 34 de ani, poate fi marea surpriză a României la EURO 2024: ”Cred că va fi luat în calcul”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video Villarreal - Liverpool 2-3. Trupa lui Klopp e prima finalistă din UCL! "Cormoranii" au fost conduși cu 2-0 la pauză

articol scris de Digi Sport
03.05.2022, 23:52

Villarreal a visat o repriză că poate realiza o "minune" în returul cu Liverpool, din semifinalele Champions League, însă a eșuat. A condus cu 2-0 la pauză, dar a pierdut cu 2-3, iar Liverpool e prima finalistă din acest sezon al Champions League.

Villarreal v Liverpool Semi Final Leg Two - UEFA Champions League
Fabinho a marcat pentru Liverpool, în meciul cu Villarreal / Foto: captură Digi Sport / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Villarreal - Liverpool 2-3. Spaniolii au condus cu 2-0 la pauză

Trupa lui Unai Emery a făcut o primă repriză aproape perfectă, în timp ce Liverpool a fost de nerecunoscut. Meciul a început spectaculos, cu golul din minutul 3, reușit de Dia.

Galerie Foto

A urmat o ocazie a lui Vilarreal, iar prima șansă a "cormoranilor" a venit în minutul 23. Apoi Villarreal a cerut penalty în minutul 37, la o fază discutabilă, însă prima repriză s-a încheiat cu încă un gol marcat de "submarinul galben", prin Coquelin.

Villarreal - Liverpool 2-3. "Cormoranii" sunt primii finaliști din acest sezon al Champions League

În partea secundă a fost parcă alt meci. Mai întâi Mane a trecut pe lângă gol, dar a fost luat prin surprindere de o minge care a ajuns la el. A urmat apoi bara lui Alexander Arnold și foarfeca lui Luis Dias.


Liverpool a redus diferența în minutul 62, prin Fabinho, cu un șut printre picioarele portarului, iar apoi a urmat altă bară, de această dată a lui Luis Dias. După un minut, "cormoranii" au egalat prin același Dias, care a profitat de apărarea apatică a "submarinului galben".

Liverpool a preluat conducerea după o nouă greșeală, când Mane a rămas singur cu portarul, l-a driblat și a înscris. Britanicii au mai avut o ocazie mare în minutul 80, iar meciul s-a terminat cu victoria lui Liverpool, care e prima finalistă din acest sezon al Champions League.

În finală, Liverpool va întâlni câștigătoarea duelului dintre Manchester City și Real Madrid. În tur, englezii s-au impus cu un 4-3 spectaculos.

  • Returul semifinalei Real Madrid - Manchester City se joacă miercuri, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VIDEO cu rezumatul meciului Villarreal - Liverpool 2-3:


Știrea inițială:

Villarreal - Liverpool, retur în semifinalele Ligii Campionilor sezonul 2021-2022, pare un duel în care doar o echipă are şanse adevărate la calificarea în finala cea mare.

Mai ales după ce în tur a fost 2-0 pentru Liverpool, este clar că trupa din Anglia porneşte ca mare favorită.

Numai că Villarreal a făcut deja două victime foarte mari în actuala ediţie a UCL, pe Juventus, căreia i-a administrat un 3-0 la Torino, şi pe Bayern Munchen, astfel că rămâne de văzut.

LIVE VIDEO Villarreal - Liverpool 2-3, la Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit AICI de abonații RCS&RDS

Min. 80: Ocazie Liverpool. După încă o greşeală în defensiva spaniolilor, Henderson îi paseză lui Curtis Jones, dar şutul său e blocat de portarul Rulli.

Min. 74: Gol Liverpool! Mane e lansat în adâncime, portarul iese din poartă, senegalezul îl driblează şi înscrie.

Min. 67: Gol Liverpool! După o centrare în careu, Luis Dias scapă ușor din marcaj şi înscrie din apropiere.

Min. 66: Bară Liverpool. Luis Dias ia o acţiune pe cont propriu, şutează în diagonală, mingea e deviată uşor şi atinge bara.

Min. 62: Gol Liverpool! Fabinho combină cu Salah și marchează cu un șut din careu, pe colțul scurt, printre picioarele portarului.

Min. 57: Ocazie Liverpool. Mane centrează pentru Luis Dias, care încearcă o foarfecă, dar minge trece peste.

Min. 55: Bară Liverpool. Alexander Arnold şutează de la distanţă, mingea e deviată de şi cade pe transversală.

Min. 49: Ocazie Liverpool. După o centrare din lovitură liberă, Mane e luat pe surprindere şi mingea ajunge în picioarele sale, dar sare în afara terenului.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+1: La pauză, Villarreal - Liverpool 2-0.

Min. 41: Gol Villarreal! Capoue primeşte o pasă lungă pe dreapta, îl driblează în careu pe Robertson şi centrează, iar Coquelin înscrie cu capul, din marcajul slab al lui Alexander Arnold.

Min. 37: Villarreal cere penalty. Mingea sare la Gerard Moreno, care pasează filtrant pentru Lo Celso, care e busculat de portar în careu, dar arbitrul nu acordă penalty.

Min. 23: Ocazie mare Liverpool! Salah îi pasează lui Jota, care e ajuns din spate de Albiol şi e incomodat, iese şi portarul Rulli şi reţine mingea, dar Salah vine din spate şi i-o ia din mână, iar arbitrul dictează fault în atac.

Min. 12: Ocazie Villarreal. După o aruncare de la margine, mingea ajunge la Parejo, care şutează pe lângă poartă, în timp ce Coquelin cere penalty după un duel cu Keita.

Min. 3: Gol Villarreal! După o centrare de pe stânga a lui Estrupinan, Capue recentrează în faţa porţii, iar Boulaye Dia înscrie.

Min. 1: Începe meciul. "Cormoranii" au lovitura de start.

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Estupinan - Lo Celso, Parejo, Capue, Coquelin - Moreno, Dia
Antrenor: Unai Emery

Liverpool: Allison - Alexander Arnold, Konate, van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Thiago - Salah, Mane, Diogo Jota
Antrenor: Jurgen Klopp


Villarreal - Liverpool, Live Video 22:00, Digi Sport 1

Jurgen Klopp (54 de ani) ştie că trebuie să-şi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ, fotbalişti lăudaţi din toate părţile pentru forma de vis arătată, şi tocmai de aceea le cere să fie gata de multă suferinţă.

Liverpool a câştigat deja Cupa Ligii Angliei şi rămâne în cursa pentru UEFA Champions League, campionatul Angliei şi Cupa Angliei, adică o cvadruplă pe care nu a mai realizat-o nimeni până acum.

În tur, spaniolii au fost dominați cap-coadă și au tras o singură dată spre poarta adversă.

Acum, pe stadionul oraşului cu ceva mai mult de 50.000 de oameni vor fi peste 24.000 de spectatori care vor face o atmosferă incendiară şi vor susţine pe Villarreal până la fluierul final.

Klopp va face două modificări în echipa lui Liverpool la meciul cu Villarreal

Trebuie să fim pregătiți să facem un joc de top pentru că ei vor veni peste noi. Vor încerca să joace mult mai mult fotbal decât le-am permis în primul joc.

Singura mea preocupare este ceea ce facem noi și trebuie să fim pregătiți să suferim. Dar la mine nu merge cu 1-0 în sau orice altceva. Asta se poate întâmpla în meciurile de fotbal doar dând jocului direcția corectă. Dacă ei au primul șut pe poartă, fanii vor fi cu ei, la fiecare provocare, fanii vor fi cu ei și asta va conta”, a declarat Jurgen Klopp, înaintea meciului retur cu Villarreal, potrivit BBC.

 Klopp ar putea face mai multe schimbări în primul 11 față de cel folosit săptămâna trecută, tocmai pentru că echipa sa încă participă în trei competiții diferite.

Konstantinos Tsimikas (25 de ani) ar putea începe în banda stângă a apărării, pentru ca Andy Robertson (28 de ani) să fie odihnit, având în vedere că a jucat 42 de meciuri în acest sezon.

De asemenea, Naby Keita (27 de ani) a avut o evoluție foarte bună sâmbăta trecută, contra lui Newcastle, scor 1-0, motiv pentru care are șanse mari să înceapă în locul căpitanului Jordan Henderson (31 de ani).

Unai Emery ştie ce îi trebuie lui Villarreal pentru a realiza o minune şi cu Liverpool. Live Video Digi Sport 1, aplicaţia Digi Sport şi digisport.ro

Unai Emery (50 de ani), antrenorul celor de la Villarreal, este conștient de faptul că echipei sale îi va fi greu să întoarcă rezultatul înregistrat în tur, dar speră totuși la o minune. Laudat de toată lumea pentru modul în care pregăteşte meciurile decisive, Emery are acum o şansă mare de a demonstra că alegerea sa de către şeicii de la PSG nu a fost o greşeală şi că el are capacitatea de a antrena echipe mari.

Este adevărat, Liverpool nu a pierdut niciodată cu mai mult de două goluri în acest sezon. Liverpool este o echipă cu o mare încredere în sine. Este cea mai bună echipă din lume. 

Şi pentru a o învinge, va fi necesar să atingem excelenţa. Va trebui pur şi simplu să facem un meci perfect”, a declarat Unai Emery, înaintea meciului retur cu Liverpool, potrivit news.ro.

Villarreal-Liverpool, Live Video 22:00, Digi Sport 1. Echipe probabile

Villarreal
Rulli - Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupinan - Parejo, Capoue, Coquelin - Lo Celso, Moreno, Paco Alcacer.
Antrenor: Unai Emery

Liverpool
Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago Alcantara - Salah, Mane, Luis Diaz.
Antrenor: Jurgen Klopp

Rezumat video Liverpool-Villarreal 2-0

Etichete: jurgen klopp , semifinale ucl , unai emary , video villarreal liverpool


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată

O imagine cu trupul dezbrăcat și mutilat al unei tinere plimbat de teroriștii Hamas în remorca unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
chicpiu
La 34 de ani, poate fi marea surpriză a României la EURO 2024: ”Cred că va fi luat în calcul”

Supercomputerul a decis! Cine va câștiga EURO 2024
Frankfurt am Main am 16.Oktober 2023 Deutsche Bank Park Medientermin der EURO 2024 GmbH v.l., Henri-Delaunay-Pokal, im H
Liverpool a aflat cât trebuie să plătească pentru înlocuitorul lui Jurgen Klopp, după refuzul lui Alonso
UEFA Europa League Liverpool v Sparta Prague
Atacantul pe care Raul Rusescu l-ar cumpăra ”cu ochii închiși” la FCSB. ”Îmi place la nebunie!”
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Citește și
Surpriză! Antrenorul favorit să o preia pe Liverpool, după ce Xabi Alonso ar fi ales-o pe Bayern Munchen
LFC fans give the team coach a fantastic reception as they arrive for the Premier League match against Manchester City at at Anfield stadium in Liverpool
Primul club care nu ia în calcul varianta Jurgen Klopp. Motivul invocat de conducerea echipei
Liverpool v Chelsea, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 31 Jan 2024
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Jurgen Klopp a răbufnit, după ce un jurnalist a analizat jocul lui Liverpool. ”O întrebare stupidă!”
jurgen-klopp

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură