Etihad Stadium, Manchester, UK. 17th Apr, 2024. Champions League Football, Quarter Final, Manchester City versus Real Madrid; Bernardo Silva of Manchester City sees his penalty kick saved by Andriy Lunin of Real Madrid Credit: Action Plus Sports/Alamy Liv
La 4 zile distanță de la execuția lamentabilă cu Real Madrid, Bernardo Silva a dezvăluit totul!
fcsb-rapid0
Pe cine poate întâlni FCSB în primul tur preliminar din UEFA Champions League
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Young Boys - CFR Cluj 3-1. Eliminare dureroasă pentru elevii lui Șumudică! Ardelenii merg în play-off-ul Europa League

articol scris de Digi Sport
10.08.2021, 21:28

CFR Cluj pierde duelul cu Young Boys Berna. După remiza din partida tur, scor 1-1, ardelenii au fost învinși în manșa secund cu scorul de 1-3.

BSC Young Boys v CFR Cluj - UEFA Champions League: Third Qualifying Round Leg Two
Young Boys - CFR Cluj / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Astfel, visul din Champions League s-a sfârșit pentru echipa condusă de Marius Șumudică, dar va evolua în play-off-ul Europa League unde va întâlni Steaua Roșie Belgrad.

Young Boys - CFR Cluj 3-1. Eliminare dureroasă pentru elevii lui Șumudică! Ardelenii merg în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a început foarte bine duelul din manșa secundă. În minutul 4, ardelenii au deschis scorul după ce Deac a recuperat în interiorul careului. Acesta i-a pasat lui Omrani care l-a învins cu ușurință pe portarul celor de la Young Boys Berna.

În minutul 12, Păun și-a încercat norocul cu un șut din afara careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta apărată de Feivre.

Young Boys putea egala în minutul 16, când Siebatcheu a ajuns la o centrare și a trimis cu capul, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Arlauskis.


În minutul 19, Sigurjonsson a avut o ocazie foarte bună, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poartă.

Cu toate acestea, egalitatea a fost restabilită în minutul 23, când Siebatcheu a trimis tot cu capul, dar de data aceasta, mingea a intrat în plasa porții lui Arlauskis. Doar două minute mai târziu, Ngamaleu a șutat din afara careului și a înscris un gol superb. Arlauskis nu a avut nicio șansă.

Scorul putea deveni 3-1 în minutul 34, când Christian Fassnacht a pătruns în careu și a șutat în dreapta lui Arlauskis. Manea a avut o intervenție superbă și a păstrat scorul neschimbat.

Pe finalul primei reprize, Siebatcheu a reușit dubla după ce a ajuns la o pasă în interiorul careului și a șutat pe jos.

În minutul 47, Young Boys își putea majora avantajul. Elia a șutat puternic din afara careului. Arlauskis a anticipat colțul, dar balonul a trecut de goalkeeper și a lovit bara.

În minutul 55, partida a avut parte de o fază controversată. Omrani a încercat să pătrundă în careul celor de la Young Boys, dar a fost dărâmat de Martins. Cu toate acestea, arbitrul a lăsat partida să continue.

În minutul 58, Păun putea să reducă din diferență când Deac a executat lovitura liberă. Acesta i-a pasat scurt lui Păun care a reluat din prima puțin peste poarta lui Faivre.

CFR Cluj a rămas în zece jucători după eliminarea lui Alexandru Păun care a lovit balonul după fluierul arbitrului, deși avea deja un cartonaș galben. Arbitrul i-a arătat al doilea cartonaș și l-a trimis la vestiare.

VIDEO Rezumatul partidei Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1


Young Boys - CFR Cluj 3-1, ACUM, la Digi Sport 1

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 80: Mohamed Camara ajunge la un balon trimis de la colțul terenului, dar lovitura sa de cap este blocată de Arlauskis.

Min. 73: Ocazie bună pentru Young Boys! Siebatcheu ajunge la o centrare în interiorul careului, trimite cu capul, dar mingea trece peste poartă.

Min. 63: CFR Cluj rămâne în zece! Alexandru Păun vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 58: Ocazie pentru CFR! Alexandru Păun șutează din prima de la marginea careului, dar balonul trece peste poarta lui Guillaume Faivre.

Min. 55: Fază controversată! Elevii lui Marius Șumudică crează o fază periculoasă la poarta lui Faivre. Omrani încearcă să pătrundă în careu, este dărâmat de Martins, dar centralul partidei lasă jocul să continue.

Min. 47: Ocazie imensă pentru Young Boys! Elia șutează puternic din afara careului. Deși Arlauskis anticipează colțul, balonul trece de goalkeeper, dar izbește bara.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Finalul primei reprize!

Min. 42: Gool Young Boys! Siebatcheu reușește dubla după ce ajunge la o pasă în interiorul careului și șutează pe jos. Arlauskis nu are nicio șansă.

Min. 34: Ocazie uriașă pentru Young Boys! Christian Fassnacht pătrunde în careulnt  și șutează în dreapta lui Arlauskis. Manea are o intervenție superbă și păstrează scorul neschimbat.

Min. 25: Gool Young Boys! Ngamaleu trimite din afara careului și înscrie un gol superb. Arlauskis nu are nicio șansă să pareze.

Min. 23: Gool Young Boys! Siebatcheu ajunge la o centrare în interiorul careului și trimite cu capul în poarta lui Arlauskis.

Min. 19: Ocazie pentru CFR! Sigurjonsson trage foarte bine la poarta lui Faivre, dar balonul trece puțin pe lângă poartă.

Min. 16: Ocazie pentru Young Boys Berna! Siebatcheu ajunge la o centrare și trimite cu capul spre poarta lui Arlauskis, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 12: Ocazie pentru CFR! Păun își încearcă norocul cu un șut din afara careului, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 4: Gool CFR Cluj! Deac recuperează în apropierea careului, îi pasează lui Omrani care îl învinge cu ușurință pe portarul Faivre.

Min. 1: Începe meciul!

Young Boys – CFR Cluj, ora 21:30, la Digi Sport 1. Echipele de start

Young Boys: Faivre – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Fassnacht, Martins, Aebischer, Ngamaleu – Elia, Siebatcheu

  • Rezerve: Zbinden, Laidani, Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Burgy, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Rieder
  • Antrenor: David Wagner

CFR Cluj: Arlauskis – Camora, Bouhenna, Cestor, Manea – Sigurjonsson, Gussouma, Susic – Păun, Omrani, Deac

  • Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Rodriguez, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Debeljuh, Hoban, Alibec, Itu
  • Antrenor: Marius Șumudică

LIVE VIDEO Young Boys - CFR Cluj, 21:30, la Digi Sport 1. Marius Șumudică a anunțat că jucătorii vor da totul pe teren

Învingătoarea dintre Young Boys Berna și CFR Cluj va merge în playoff-ul Champions League, unde se va duela cu Slavia Praga sau Ferencvaros (0-2 în tur). Echipa învinsă va continua în playoff-ul Europa League, unde va întâlni pierzătoarea dintre Sheriff Tiraspol și Steaua Roșie Belgrad (1-1 în tur).

  • Meciurile din playoff-ul Champions League au loc pe 17/18 august și 24/25 august.
  • Meciurile din playoff-ul Europa League au loc pe 19 august și 26 august.

LIVE VIDEO Young Boys - CFR Cluj, 21:30, la Digi Sport 1. Echipele probabille

  • Young Boys: Zbinden - Hefti, Camara, Zesiger, Garcia - Ngamaleu, Aebischer, Martins, Fassnacht - Elia, Siebatcheu
  • CFR: Arlauskis - Susic, Manea, Graovac, Cestor, Camora - C. Deac, Hoban, Sigurjonsson -Omrani, Debeljuh

LIVE VIDEO Young Boys - CFR Cluj, 21:30, la Digi Sport 1. Cuneyt Cakir va arbitra returul

Arbitrul turc Cuneyt Cakir va conduce meciul dintre Young Boys Berna şi CFR Cluj, care va avea loc pe Stadionul Wankdorf din Berna.

Arbitri asistenţi vor fi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, iar arbitru de rezervă a fost delegat Alper Ulusoy.

Cakir a mai arbitrat-o pe CFR în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul 2019-2020, când Slavia Praga se impunea cu 1-0 la Cluj-Napoca, pe 20 august 2019.

VIDEO Rezumatul meciului tur CFR Cluj - Young Boys Berna

Meciurile din UEFA Champions League vor fi transmise la Digi Sport și Digi 4k până în 2024

Meciurile de senzație din UEFA Champions League se văd încă trei sezoane la Digi Sport. De asemenea, abonații DIGI vor avea ocazia să urmărească și pe Digi 4K competiția în care vor evolua unele dintre cele mai importante cluburi europene.

Primul meci difuzat în baza noului contract va fi cel din Supercupa Europei. Duelul dintre câștigătoarea UEFA Champions League, Chelsea, și Villarreal, învingătoarea din UEFA Europa League, va avea loc pe 11 august, de la ora 22:00, la Belfast, în Irlanda de Nord, pe Windsor Park.

Meciurile din UEFA Champions League vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul www.digisport.ro  și vor  putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit sau internet. De asemenea, abonații Digi vor putea viziona meciurile prin intermediul aplicației gratuite Digi Online, pe baza contului DIGI.ro.

Etichete: preliminarii champions league , cfr cluj in champions league , video champions league , meciuri cfr cluj , cfr young boys , live video cfr cluj young boys


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius
Citește și
Așa ar arăta traseul FCSB-ului în preliminariile UEFA Champions League! O variantă abordabilă și una ”horror”
The ball with the champions league logo during the Uefa champions league match between SSC Napoli vs Braga at the Diego
Afacere între doi adversari din semifinalele Champions League. Real Madrid și Bayern pregătesc un schimb de jucători
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Așa ar arăta traseul FCSB-ului în preliminariile UEFA Champions League! O variantă abordabilă și una ”horror”
The ball with the champions league logo during the Uefa champions league match between SSC Napoli vs Braga at the Diego

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”