Cindy Bruna's 27th birthday - Paris
Neymar, beat la antrenamentele PSG-ului! Acuzații fără precedent din partea unui fost coleg
neymar
Video Neymar, gest de neînțeles la aniversarea fiicei sale! I-a lăsat ”mască” pe fani: ”E obsedat”
timi2
Foto 167.000.000€ costă noua ”bijuterie” din România, care urmează să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern: noile detalii
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Cel mai bun 11 al jucătorilor prezenţi la Cupa Mondială. O echipă de peste un miliard de euro

12.06.2018, 23:34

Au rămas mai puţin de 48 de ore până la startul Cupei Mondiale din Rusia, care va începe cu meciul dintre naţionala ţării gazdă şi Arabia Saudită, la Moscova. Până vom afla care vor fi starurile turneului final, vă propunem o echipă ideală a jucătorilor care vor fi prezenţi la competiţia care va dura până pe 15 iulie.

cel mai bun 11 cm
  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Este o echipă dominată, firesc, de Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor în ultimele trei sezoane. Clubul din capitala Spaniei are patru reprezentanţi în cel mai bun 11 pre-Cupa Mondială, în timp ce Bayern Munchen dă doi jucători.

Manchester United, Manchester City, Liverpool, FC Barcelona şi Paris St. Germain sunt celelalte formaţii care sunt reprezentate în această echipă care, luând în considerare cotele de piaţă de pe site-ul de specialitate Transfermarkt, valorează 1,11 miliarde de euro.

Pe ţări, marea favorită a specialiştilor, Brazilia, dă trei jucători. Selecao e urmată de ultimele două campioane mondiale, Spania şi Germania, ambele cu câte 2 fotbalişti, iar Belgia, Egipt, Argentina şi Portugalia au câte un reprezentant.

Spain v Switzerland - International Friendly
Getty Images

Portar: David De Gea (Spania/Manchester United, 27 de ani; cotă de piaţă: 70 de milioane de euro) - În urmă cu patru ani, când ibericii au dezamăgit şi au fost eliminaţi încă din faza grupelor, a asistat neputincios de pe bancă la dezastrul deţinătoarei titlului. Azi, este titularul indiscutabil al postului de portar şi e considerat aproape în unanimitate cel mai bun număr 1 prezent în Rusia.


Fundaş dreapta: Joshua Kimmich (Germania/Bayern Munchen, 23 de ani; cotă de piaţă: 55 de milioane de euro) - Unul dintre starurile emergente ale fotbalului mondial şi, în absenţa accidentatului Dani Alves, probabil cel mai bun apărător dreapta al momentului. Vine după un sezon remarcabil, în care a marcat de patru ori în Liga Campionilor.

Fundaş central: Mats Hummels (Germania/Bayern, 29 de ani; cota de piaţă: 60 de milioane de euro) - Omul numărul 1 în defensiva deţinătoarei titlului, o naţională care e considerată a doua favorită în Rusia.

Fundaş central: Sergio Ramos (Spania/Real Madrid, 32 de ani; cota de piaţă: 45 de milioane de euro) - Unul dintre cei mai importanţi apărători din ultimul deceniu, cu un rol fundamental în victoriile înregistrate de "La Roja", care încearcă să redescopere gustul succesului, cu o generaţie în care experienţa şi tinereţea se completează de minune.

Fundaş stânga: Marcelo (Brazilia/Real Madrid, 30 de ani; cota de piaţă: 60 de milioane de euro) - Indiscutabil, cel mai bun apărător stânga al lumii. A fost prezent la o singură ediţie a Cupei Mondiale, cea din 2014, încheiată cu un dezastru pentru Selecao, învinsă cu 7-1 de Germania, în semifinale. Acum, alături de puţinii colegi rămaşi la naţională faţă de acum 4 ani, are o poftă nebună de a-şi lua revanşa şi de a readuce titlul mondial în Brazilia.

Croatia v Brazil - International Friendly
Getty Images

Mijlocaş defensiv: Casemiro (Brazilia/Real Madrid, 26 de ani; cota de piaţă: 60 de milioane de euro) - Omul de echilibru în linia de mijloc a madrilenilor, dar şi a naţionalei Braziliei. Fotbalistul lansat de Sao Paolo merge în Rusia după cel mai bun sezon al carierei din punct de vedere al numărului de goluri marcate (6).

Mijlocaş central: Kevin De Bruyne (Belgia/Manchester City, 26 de ani; cota de piaţă: 150 de milioane de euro) - Sub conducerea lui Pep Guardiola, belgianul a devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei. A contribuit cu 8 goluri şi 16 pase decisive la titlul istoric obţinut de Manchester City în Premier League.

Argentina v Haiti - International Friendly
Getty Images

Mijlocaş ofensiv: Leo Messi (Argentina/FC Barcelona, 30 de ani; cota de piaţă: 180 de milioane de euro) - După o nouă Gheată de Aur (34 de goluri în La Liga), starul vicecampioanei mondiale îşi joacă probabil ultima şansă de a-şi completa palmaresul cu un titlu alături de naţională.

Atacant: Mohamed Salah (Egipt/Liverpool, 25 de ani; cota de piaţă: 150 de milioane de euro) - După un sezon de poveste, starul "Faraonilor" nu avea cum să lipsească din această formaţie ideală. Egiptenii şi-au ţinut respiraţia când Salah s-a accidentat în finala Ligii Campionilor, după un duel cu Sergio Ramos, dar veştile din ultimele zile sunt pozitive. După ce a fost golgheter în Premier League şi a dus-o pe Liverpool la un pas de trofeul UCL, Mo e marea speranţă a conaţionalilor săi la prima ediţie a Cupei Mondiale la care Egipt participă după 28 de ani.

Atacant: Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid, 33 de ani; cota de piaţă: 100 de milioane de euro) - După ce a devenit campion european cu naţionala ţării sale, în urmă cu 2 ani, vedeta lui Real Madrid merge în Rusia cu obiectivul de a şterge impresia dezamăgitoare lăsată până acum la Cupa Mondială, competiţie la care a marcat doar 3 goluri în 13 apariţii.

Portugal v Netherlands - International Friendly
Getty Images

Atacant: Neymar (Brazilia/PSG, 26 de ani; cota de piaţă: 180 de milioane de euro) - Cel mai scump fotbalist din istorie s-a refăcut la timp pentru turneul final şi promite să fie unul dintre starurile acestei ediţii.

Şi pentru că şi o astfel de echipă are nevoie de un antrenor, alesul este Jochim Low. Nu doar pentru că germanul stă pe banca deţinătoarei titlului, dar naţionala pe care o conduce s-a aflat mereu în ultimii ani în fazele avansate ale competiţiilor importante.

Etichete: messi , neymar , ronaldo , salah , marcelo , sergio ramos , cm 2018 , de gea , hummels , casemiro , de bruyne , cupa mondiala 2018 , kimmich


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG 1-4

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions...

Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
"S-a terminat!" Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
xavi kovacs (20)
După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recomandările redacției
timi2
Foto 167.000.000€ costă noua ”bijuterie” din România, care urmează să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern: noile detalii

Foto Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Decizie radicală! Adrian Mititelu a făcut anunțul, după ce Gigi Becali ar fi decis să-l transfere pe Juan Bauza
bauza
Video Gigi Becali, așteptat de jucătorii de la FCSB să sărbătorească titlul pe stadion: ”Ne-am bucura”
FOTBAL:CSMS IASI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (28.05.2015)
Citește și
Neymar a ales echipa pe care o va susține în meciul Barcelona - PSG
Miami Gardens, USA. 25th Mar, 2024. MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 25: Neymar attends a match between Carlos Alcaraz of Spain and Gael Monfils of France during the Miami Open at Hard Rock Stadium on March 25, 2024 in Miami Gardens, Florida. ( Credit: Maur
Foto Neymar, pe urmele lui Bale! Ce a făcut, la câteva zile după ce s-a jucat poker la aniversarea fiicei sale
PAULISTA 2024, SANTOS
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Aliații României au trimis drone, avioane cu torpile, de spionaj în Marea Neagră. Cine e ținta
Aliații României au trimis drone, avioane cu torpile, de spionaj în Marea Neagră. Cine e ținta
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
Dezvăluirile făcute în L'Equipe despre Neymar, la 8 luni de la plecare: ”Messi măcar te saluta!”
profimedia-0756083264

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro