Mihai Rotaru nu mai așteaptă! Când urmează să fie prezentat Mirel Rădoi
rotaru
Alesul lui Mihai Rotaru: și-a dat acordul și este așteptat la Universitatea Craiova
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Video Manea a spus totul despre haosul de la CFR Cluj: ”E nevoie de un antrenor ca lumea. Să fie seriozitate”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Adio, Qatar! România, în preliminariile CM 2022: tricolorii au terminat pe locul 3 în Grupa J și ratează barajul

articol scris de Digi Sport
14.11.2021, 20:40

România a jucat în Grupa J din preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

romania-in-preliminariile-cm-2022-din-qatar
Echipa României, în preliminariile CM 2022 / Foto Getty Images
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Digi Sport v-a ținut la curent cu întregul program al României din preliminariile CM 2022 și clasamentul actualizat al Grupei J. România a terminat pe locul 3

Clasamentul Grupei J din preliminariile CM 2022 din Qatar

 

România - Macedonia de Nord 3-2

România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, în primul meci din preliminariile CM 2022. Tricolorii au condus cu 2-0, au fost egalați, dar Ianis Hagi a înscris golul victoriei în minutul 86. Tănase și Mihăilă au înscris primele goluri ale României, însă în minutele 83 și 84 au venit reușitele oaspeților, prin Ademi și Trajkovski. Ianis Hagi a salvat seara, deși Macedonia de Nord a mai avut un gol anulat în prelungiri, pentru ofsaid.

România - Germania 0-1


Germania a fost prea bună pentru România. Pe Arena Națională, nemții s-au impus cu 1-0 după un meci dominat în totalitate și dădeau impresia că pot înscrie când vor. Germania a deschis scorul în minutul 16, prin Gnabry, iar peste 3 minute a nimerit bara, prin Kimmich. Primul șut pe poartă al tricolorilor i-a aparținut lui Răzvan Marin, dar a fost slab. Până la final, Niță a avut multe parade excelent, iar apoi tricolorii au reușit să tragă al doilea șut pe poartă, prin Pușcaș. În comparație, nemții au avut 9, iar România - Germania s-a terminat 0-1.

Armenia - România 3-2

În primul act, gazdele au avut cele mai mari ocazii prin Barsegyan, dar de fiecare dată Florin Niță a intervenit providențial și a păstrat intactă plasa porții. Nicolae Stanciu l-a pus la încercare în trei rânduri pe goalkeeper-ul Armeniei, însă Yurchenko a fost la post, iar scorul pauzei a fost alb, 0-0. După revenirea de la cabine, tot armenii au fost mai periculoși. Intrat la pauză, Shaghoyan a ratat o ocazie imensă în minutul 51, iar 5 minute mai târziu, s-a produs deschiderea de scor. Spertsyan, un alt fotbalist introdus în minutul 46, a înscris cu un șut din marginea careului, deviat decisiv de Alin Toșca.

Florin Niță a mai salvat o dată România înainte ca Alexandru Cicâldău să restabilească egalitatea din câșiva metri, după o pasă a coechipierului său de la Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, în minutul 62. Zece minute mai târziu a venit și a doua reușită a lui Cicâldău. Mijlocașul din Bănie a reluat excelent cu capul o centrare foarte bună a aceluiași Bancu. În minutul 77, George Pușcaș a văzut cartonașul roșu direct, în urma unei intrări dure la mijlocul terenului. Minutul 86 a a adus egalarea Armeniei. Căpitanul Haroyan nu i-a lăsat nicio șansă lui Niță, din doar câțiva metri, însă pe reluări s-a văzut că fundașul armean era în poziție de ofsaid. Pentru ca dezastrul să fie complet, Crețu, care l-a înlocuit pe Cicâldău cu doar câteva zeci de secunde înainte, a comis un fault în propriul careu, iar centralul leton Treimanis a arătat imediat punctul cu var. Barsegyan a transformat cu siguranță, iar Armenia are punctaj maxim după primele trei runde din preliminariile CM 2022.

Islanda - România 0-2

Tricolorii lui Mirel Rădoi au fost cei care au deschis ostilitățile partidei. În minutul 4, Man i-a pasat foarte bine lui Sorescu în flancul stâng, dar jucătorul lui Dinamo a finalizat cu un șut peste poarta islandezilor. Un minut mai târziu, România a avut încă o dată șansa să deschidă scorul, atunci când, după o eroare a portarului Runarsson, Denis Alibec a expediat un șut de la distanță, dar mingea a trecut aproape de poartă.

Elevii lui Rădoi au deschis scorul încă de la începutul reprizei secunde. După o acțiune superbă a lui Nicolae Stanciu, balonul a ajuns la Dennis Man care a trimis cu ușurință în poarta Islandei. Scorul a devenit 2-0 în minutul 84, atunci când Răzvan Marin l-a văzut foarte bine pe Nicolae Stanciu, aflat la limita ofsaidului. Stanciu a scăpat singur cu Runarsson și a șutat puternic, marcând un gol superb.

România - Liechtenstein 2-0

România a reușit să obțină o nouă victorie, cu același scor ca în meciul precedent, dar de data aceasta pe teren propriu. Tricolorii și-au făcut meciul mai ușor după doar câteva minute de joc. Toșca a deschis scorul cu o execuție de la distanță, și după 11 minute România era deja în avantaj. Șapte minute mai târziu, Manea a înscris cu capul în urma unei centrări impecabile ale lui Ianis Hagi, iar scorul final a fost stabilit după doar 18 minute. În total, selecționata lui Mirel Rădoi a trimis 29 de șuturi spre poarta celor din Liechtensein.

Macedonia de Nord - România 0-0

Tricolorii, afectați de problemele de lot care au făcut ca șase jucători să fie indisponibili pentru duelul de la Skopje, au avut o singură șansă importantă de a înscrie. Deian Sorescu a șutat periculos dintr-o poziție dificilă, iar Dimitrievski a fost obligat să respingă în corner. În schimb, Macedonia de Nord a avut ocazii mai multe și ceva mai periculoase. Chiricheș a intervenit excelent la mai multe centrări ale gazdelor, Elmas fiind cel mai periculos om echipei lui Blagoja Milevski. Cea mai mare ocazie a gazdelor a fost în minutul 51, când Elmas l-a depășit foarte ușor pe Camora și a șutat puternic, însă Niță a intervenit excelent și a respins cu piciorul. La șapte minute distanță, Stanciu a reușit o fază excelentă prin care și-a scos un adversar din joc și a pasat pentru Man, dar jucătorul Parmei a tras slab.

Tricolorii au mai avut o singură șansă de a înscrie până la final, la un șut de la distanță a lui Răzvan Marin, când mingea a fost respinsă în față de Dimitrievski, iar Cordea a fost semnalizat în poziție de offside. Nici Macedonia de Nord nu a mai forțat pe final, iar partida de la Skopje s-a încheiat nedecis, 0-0. România păstrează șanse importante de calificare, mai ales că Armenia s-a încurcat pe teren propriu contra celor din Liechtenstein, 1-1. În celălalt meci al grupei, Germania a învins clar Islanda, 4-0.

Germania - România 2-1

România a fost aproape de o mare surpriză în preliminariile pentru Cupa Mondială 2022. După super golul lui Ianis Hagi , "tricolorii" au condus-o pe cvadrupla campioană mondială până în minutul 52, însă valoarea nemților a ieșit la iveală, iar Germania - România s-a terminat 2-1.

Ianis a deschis scorul în minutul 9, după o reușită fantastică, când i-a driblat pe Rudiger și Kehrer și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut cu stângul. Tricolorii au cedat în partea secundă, Serge Gnabry și Thomas Muller marcând pentru Germania în minutele 52, respectiv 81.

România - Armenia 1-0

Pe stadionul Steaua, Alex Mitriță a înscris în minutul 26, cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat bine de către Răzvan Marin.

În minutul 33, Mitriță putea să marcheze din nou, dar a șutat slab după ce a scăpat singur cu portarul.

Căpitanul Armeniei, Henrikh Mkhitaryan, a irosit două ocazii imense, în minutele 58 și 65.

În minutul 70, Ianis Hagi a fost aproape de un nou gol de generic. Din lovitură liberă de la 18 metri, mijlocașul ofensiv a șutat către vinclu, la colțul scurt, dar portarul Yurchenko a intervenit excelent.

Pe final de meci, ‘tricolorii’ au evut emoții la câteva centrări în careul lui Niță. Victorie la limită pentru România, care face un pas important către calificarea în play-off-ul pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

România - Islanda 0-0

România a încheiat la egalitate partida cu Islanda, 0-0, și a coborât pe poziția a treia în grupa J a preliminariilor CM 2022, înaintea ultimei runde.

”Tricolorii” au dominat partida de pe stadionul ”Steaua”, însă ocaziile mai mari le-au aparținut oaspeților în prima repriză. Bjarnason și Gudmundsson au trecut pe lângă deschiderea scorului, în timp ce Toșca a irosit cea mai mare șansă a României în primele 45 de minute.

Ianis Hagi putea fi eroul României în minutul 85. Șutul său din marginea careului a lovit însă doar stâlpul porții oaspeților, iar ”tricolorii” au încheiat la egalitate o partidă care erau condamnați să o câștige.

Liechtenstein - România 0-2

Naţionala României a învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, însă a ratat calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar.

Tricolorii, care aveau ca Islanda să nu piardă cu Macedonia de Nord, pentru a termina pe locul secund, s-au impus prin golurile marcate de Dennis Man (8), Nicuşor Bancu (87), însă nu au beneficiat de ajutorul nordicilor, învinşi cu 3-1 la Skopje.

Meciul cu modesta selecţionată a Liechtensteinului a fost unul în sens unic, ocaziile la poarta lui Benjamin Buchel succedându-se una după alta.

Până la pauză, Man a ratat singur cu portarul (37), iar mingea reluată cu capul de Ivan (43) a fost respinsă de Buchel.

În partea secundă, Puşcaş (46) a ratat din cinci metri, Stanciu (52) şi Ivan (53) nu au reuşit să îl învingă pe Buchel, Bancu (55) a fost lipsit de precizie, iar Buchel a fost la post la loviturile expediate de Ivan (61) şi Rus (66).

Ianis Hagi a şutat în bară (76), Manea a trimis în plasa laterală, iar Bancu a încheiat conturile (87), cu un şut senzaţional de la 22 de metri, în vinclu. Pentru căpitanul Universităţii Craiova a fost primul gol marcat la echipa naţională.

Programul României în Grupa J din preliminariile CM 2022 din Qatar

25 martie 2021

  • ROMÂNIA Macedonia de Nord, 3-2 (Tănase 28, Mihăilă 50, I. Hagi 86 / Ademi 82, Trajkovski 83)
  • GermaniaIslanda 3-0 (Goretzka 2, Havertz 7, Gundogan 56)
  • LiechtensteinArmenia 0-1 (Frommelt 83-aut.)

28 martie 2021

  • ArmeniaIslanda 2-0 (Barsegyan 53, Bayramyan 74)
  • ROMÂNIA Germania 0-1 (Gnabry 16)
  • Macedonia de NordLiechtenstein 5-0 (Bardhi 7, Trajkovski 51, 54, Elmas 62, Nestorovski 82)

31 martie 2021

  • Armenia – ROMÂNIA 3-2 (Spertsyan 56, Haroyan 87, Barsegyan 89 - pen / Cicâldău 62, 72)
  • GermaniaMacedonia de Nord 1-2 (Gundogan 63 - pen / Pandev 45+2, Elmas 85)
  • LiechtensteinIslanda 1-4 (Frick 79 / Saevarsson 12, Bjarnason 45+1, Palsson 77, Sigurjonsson 90+3 - pen)

2 septembrie 2021

  • Islanda – ROMÂNIA 0-2 (Man 47, Stanciu 83)
  • LiechtensteinGermania 0-2 (Werner 41, Sane 77)
  • Macedonia de NordArmenia 0-0

5 septembrie 2021

  • IslandaMacedonia de Nord 2-2 (Bjarnason 78, Gudjohnsen 84 / Velkovski 11, Alioski 54)
  • ROMÂNIA Liechtenstein 2-0 (Toșca 11, Manea 18)
  • GermaniaArmenia 6-0 (Gnabry 5, 15, Reus 35, Werner 45, Hofmann 52, Adeyemi 90+1)

8 septembrie 2021

  • ArmeniaLiechtenstein 1-1 (Mkhitaryan 45+5 / Frick 80)
  • Macedonia de Nord – ROMÂNIA 0-0
  • IslandaGermania 0-4 (Gnabry 4, Rudiger 24, Sane 56, Werner 89)

8 octombrie 2021

  • Germania – ROMÂNIA 2-1 (Gnabry 52, Muller 81 / Hagi 9)
  • IslandaArmenia 1-1 (Johannesson 77 / Hovhannisyan 35)
  • LiechtensteinMacedonia de Nord 0-4 (Velkovski 39, Alioski 66, Nikolov 74, Churlinov 83)

11 octombrie 2021

  • ROMÂNIA Armenia 1-0 (Mitriță 26')
  • IslandaLiechtenstein 4-0 (Thordarson 19', Gudmundsson 35' - penalty, 79' - penalty, Gudjohnsen 89')
  • Macedonia de NordGermania 0-4 (Havertz 50', Werner 70', 73', Musiala 83')

11 noiembrie 2021

  • ArmeniaMacedonia de Nord 0-5 (Trajkovski 22, Bardhi 36, 67, 90 - penalty, Ristovski 79)
  • ROMÂNIA – Islanda 0-0
  • GermaniaLiechtenstein 9-0 (Gundogan 11, Kaufmann 20-aut., Sane 22, 49, Reus 23, Muller 76, 86, Baku 80, Goppel 89-aut.)

14 noiembrie 2021

  • Liechtenstein – ROMÂNIA 0-2 (Man 8, Bancu 87)
  • ArmeniaGermania 1-4 (Mkhitaryan 59 - penalty / Havertz 15, Gundogan 45+4, 50, Hofmann 64)
  • Macedonia de NordIslanda 3-1 (Alioski 7, Elmas 65, 87 / Thorsteinsson 54)

Câte echipe din Europa se califică la CM 2022 din Qatar

Campionatul Mondial din 2022 va fi găzduit de Qatar, în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie. La acest turneu final vor participa 32 de echipe naționale, dintre care 13 vor fi din Europa.

Primele 10 naționale europene calificate la CM 2022 vor fi câștigătoarele grupelor din preliminarii, acestea se califică direct. Celelalte 3 locuri vor fi ocupate în urma unui baraj la care vor participa 12 naționale.

În baraj se califică echipele naționale clasate pe locul 2 în grupele preliminare și cele mai bune câștigătoare de grupă în Liga Națiunilor 2020/2021 care nu s-au clasat pe primele două locuri în preliminariile CM 2022.

Cum funcționează barajul pentru CM 2022

Din cele 10 echipe clasate pe locul 2 în grupele preliminare vor fi aleși șase capi de serie, pe baza punctelor obținute în grupe, excluzând rezultatele cu ultima clasată.

Vor fi astfel 6 capi de serie, care se vor duela cu alte 4 echipe care au terminat pe locul 2 în grupele preliminare CM 2022, plus 2 formații provenite din Liga Națiunilor.

Se dispută baraj într-o singură manșă, pe terenul capilor de serie, între aceste 6 echipe și celelalte 6 rămase. Vor rezulta 6 echipe calificate mai departe. Prin tragere la sorți, se vor stabili 3 echipe gazdă și 3 echipe oaspete pentru ultimul baraj, tot într-o singură manșă.

De câte ori s-a calificat România la Campionatul Mondial

Naționala României a evoluat la 7 ediții ale Campionatului Mondial de fotbal, iar ultima prezența a fost înregistrată în 1998. Iată la ce ediții a participat România

  • 1930 (Uruguay) - locul 8 (grupe)
  • 1934 (Italia) - locul 12 (optimi)
  • 1938 (Franța) - locul 9 (optimi)
  • 1950 (Brazilia) - nu am participat
  • 1954 (Elveția) - nu am participat
  • 1958 (Suedia) - nu am participat
  • 1962 (Chile) - nu am participat
  • 1966 (Anglia) - nu am participat
  • 1970 (Mexic) - locul 11 (grupe)
  • 1974 (Germania) - nu am participat
  • 1978 (Argentina) - nu am participat
  • 1982 (Spania) - nu am participat
  • 1986 (Mexic) - nu am participat
  • 1990 (Italia) - locul 12 (optimi)
  • 1994 (SUA) - locul 6 (sferturi de finală)
  • 1998 (Franța) - locul 11 (optimi)
  • 2002 (Coreea de Sud și Japonia) - nu am participat
  • 2006 (Germania) - nu am participat
  • 2010 (Africa de Sud) - nu am participat
  • 2014 (Brazilia) - nu am participat
  • 2018 (Rusia) - nu am participat

Toate grupele din preliminariile CM 2022 din Qatar

Grupa A

  • Portugalia
  • Serbia
  • Irlanda
  • Luxemburg
  • Azerbaidjan

Grupa B

  • Spania
  • Suedia
  • Grecia
  • Georgia
  • Kosovo

Grupa C

  • Italia
  • Elveția
  • Irlanda de Nord
  • Bulgaria
  • Lituania

Grupa D

  • Franța
  • Ucraina
  • Finlanda
  • Bosnia și Herțegovina
  • Kazahstan

Grupa E

  • Belgia
  • Țara Galilor
  • Cehia
  • Belarus
  • Estonia

Grupa F

  • Danemarca
  • Austria
  • Scoția
  • Israel
  • Insulele Feroe
  • Moldova

Grupa G

  • Țările de Jos (Olanda)
  • Turcia
  • Norvegia
  • Muntenegru
  • Letonia
  • Gibraltar

Grupa H

  • Croația
  • Slovacia
  • Rusia
  • Slovenia
  • Cipru
  • Malta

Grupa I

  • Anglia
  • Polonia
  • Ungaria
  • Albania
  • Andorra
  • San Marino

Grupa J

  • Germania
  • ROMÂNIA
  • Islanda
  • Macedonia de Nord
  • Armenia
  • Liechtenstein

Etichete: frf , romania - germania , mirel radoi , romania islanda , echipa nationala a romaniei , meciuri romania , romania liechtenstein , romania armenia , meciuri romania preliminarii cm , program preliminarii tricolori , preliminarii cm 2022 , romania preliminarii cm 2022 , adversari romania preliminarii cm 2022 , romania macedonia de nord


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Video Manea a spus totul despre haosul de la CFR Cluj: ”E nevoie de un antrenor ca lumea. Să fie seriozitate”

Jucătorul lui Dinamo e încrezător înainte de FCU Craiova - Dinamo: ”Stăm bine fizic! Mergem să câștigăm!”
FOTBAL: POLI IASI - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (01.03.2024)
Exclusiv ”A semnat din mașină”. Toate condițiile puse de Dan Petrescu au fost acceptate pe loc
Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures
Ion Țiriac s-a 'dezlănțuit', după ce a fost contestat: ”Jucătorii români nu au valoare pentru nimic”
Citește și
Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova
radoi
Vassaras a dat verdictul, după ce Homawoo l-a băgat în spital pe Luca Mihai, iar Hațegan i-a arătat "galben"
vassaras
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Exclusiv Surpriză! Cine a decis să acopere toate costurile medicale pentru Luca Mihai, aflat în continuare în stare gravă
luca

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”