Capture
10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj
antrenament-cfr-6
Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj
8
Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0, în Conference League. Meci facil pentru campioana României

articol scris de Digi Sport
21.07.2022, 22:24

CFR Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu cu echipa andorreză Inter d’Escaldes, scor 3-0, prima manșă din turul doi preliminar al Conference League, în direct pe Digi Sport 2.

paun-cfr-cluj
Alex Păun, în meciul CFR Cluj – Inter d’Escaldes, din Conference League / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

CFR Cluj a surclasat campioana Andorrei, Inter d'Escaldes

A fost o partidă dominată cap-coadă de campioana României, împotriva unei echipe semiprofesioniste, campioana Andorrei.

Atacantul spaniol Jefte Betancor (29 de ani) a înscris primul gol în tricoul CFR-ului, după transferul de la Farul Constanța.

Jefte a deschis scorul în minutul 5, din penalty. Fundașul român Raul Feher a comis un henț în careul oaspeților.

CFR Cluj a ratat mai multe ocazii clare de gol până în minutul 38, când Gabriel Debeljuh a înscris cu o execuție simplă: șut cu latul din centrul careului. Pasa decisivă i-a aparținut lui Jefte Betancor.


În repriza a doua, CFR Cluj a ratat alte ocazii clare de gol, prin Petrila (introdus pe teren în debutul reprizei secunde) și Debeljuh.

În minutul 84, fundașul român Raul Feher i-a dat din nou o mână de ajutor CFR-ului, după ce a trimis mingea în propria poartă.

Meciul retur este programat pe 27 iulie, în Andorra, de la ora 18:00.

  • Dacă va trece de Inter d'Escaldes, CFR Cluj va juca în turul trei preliminar din Conference League împotriva formației Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus.

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0

CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0 (Jefte 5' - penalty, Debeljuh 38', Feher 84' - autogol), pe Digi Sport 2, în Conference League

Min. 90+5: Final de meci! Victorie facilă pentru campioana României!

Min. 84: GOL pentru CFR Cluj! 3-0! Fundașul român Raul Feher a trimis mingea în propria poartă, după ce Claudiu Petrila a trimis mingea în careul careului.

Min. 77: Schimbare la CFR Cluj! Iese Kolinger, intră Yuri Matias.

Min. 68: Schimbare la CFR Cluj! Iese Jefte, intră Hammershoy-Mistrati.

Min. 59: Schimbare în echipa andorreză! Iese Soldevila, intră De La Torre.

Min. 57: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Șutul lui Debeljuh din centrul careului a fost respins de către portar.

Min. 48: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Petrila scapă spre poartă, în zonă centrală, dar șutează pe lângă bară.

Min. 46: Începe repriza a doua! Schimbare la CFR Cluj: a ieșit Păun, a intrat Petrila.

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora (cpt) – Deac, Boateng, Cvek – Jefte Betancor, Debeljuh, Păun (Petrila 46').
  • Rezerve: Scuffet, Gal – Graovac, Dugandzic, Yeboah, Hammershoj-Mistrati, Bordeianu, Yuri Matias, Braun, Muhar.

 

  • Inter d'Escaldes: Munoz – Gallego Arias, Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez, Marce – Soldevila (cpt), Andreu.
  • Rezerve: Coca – Chus Rubio, Moreno, Betriu, De La Torre, Ildefons Lima.

Min. 45+1: Final de primă repriză! Avantaj de două goluri pentru campioana României! Raportul șuturilor pe poartă: 5-1 pentru CFR Cluj.

Min. 38: GOL pentru CFR Cluj! 2-0! Înscrie Gabriel Debeljuh, cu o execuție simplă: șut cu latul din centrul careului. Pasa decisivă îi aparține lui Jefte Betancor.

Min. 27: Ocazie pentru CFR Cluj! Debeljuh trimite o lovitură de cap din careu, dar portarul Munoz intervine excelent și respinge mingea în corner.

Min. 24: Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Deac execută un corner, iar Boateng lovește mingea cu capul. Balonul se duce milimetric pe lângă bară.

Min. 15: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Păun recuperează mingea la marginea careului și scapă singur cu portarul, dar Munoz respinge în corner.

Min. 5: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! Jefte Betancor înscrie fără emoții de la 11 metri, cu un șut plasat.

Min. 4: Penalty pentru CFR Cluj! Românul Raul Feher atinge mingea cu mâna în careu, după șutul lui Jefte Betancor. Fundașul oaspeților primește cartonașul galben!

Min. 2: Ocazie pentru Inter d'Escaldes! Cabrera scapă spre poartă și încearcă o execuție de finețe, lob de la marginea careului, dar mingea se duce pe lângă poartă.

UPDATE 20:30 Începe meciul de la Cluj-Napoca!

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora (cpt) – Deac, Boateng, Cvek – Jefte Betancor, Debeljuh, Păun.
  • Rezerve: Scuffet, Gal – Graovac, Dugandzic, Petrila, Yeboah, Hammershoj-Mistrati, Bordeianu, Yuri Matias, Braun, Muhar.

 

  • Inter d'Escaldes: Munoz – Gallego Arias, Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez, Marce – Soldevila (cpt), Andreu.
  • Rezerve: Coca – Chus Rubio, Moreno, Betriu, De La Torre, Ildefons Lima.

CFR Cluj - Inter d'Escaldes, LIVE VIDEO, ora 20:30, Digi Sport 2. Dan Petrescu: "E cea mai bună echipă din ultimii trei ani"

Eliminată de armenii de la Pyunik Erevan în preliminariile Champions League, CFR Cluj a ajuns în Conference League, însă nu mai are voie să facă pași greșiți pentru a nu-și compromite de pe acum sezonul european.

Adversara clujenilor din turul 2 preliminar al Conference League este Inter Club D'Escaldes, o formație semi-profesionistă, care este campioana Andorrei.

În acest sezon, Inter Club d'Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

CFR Cluj are un lot de 11 ori mai valoros decât campioana Andorrei, Inter D'Escaldes

Astfel, adversarul CFR-ului va fi unul extrem de accesibil, mai ales dacă avem în vedere valoarea loturilor celor două echipe.

  • 2.63 milioane de euro este valoarea întregului lot al celor de la Inter Club d'Escaldes, potrivit Transfermarkt.com
  • 29.5 milioane de euro este valoarea lotului lui CFR Cluj

Cu toate acestea, Dan Petrescu "se teme" și de acestă dată, însă "și-a făcut temele" și a studiat adversarul.

”Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine.

Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă. Toți jucătorii vor da 200%. În retur, ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte. Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul nu e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigam toate meciurile, ăsta e obiectivul”, a transmis Dan Petrescu, înaintea meciului cu Inter Club d'Escaldes, în cadrul unei conferințe de presă.

Dacă va trece de Inter Club d'Escaldes, CFR va da peste Șahtior Soligorsk, echipă din Belarus, care a terminat pe locul 1 sezonul 2020-2021, cel care a determinat calificarea formației în cupele europene pentru actuala ediție.

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , conference league , turul 2 preliminar conference league , cfr cluj inter d'escaldes , live video cfr cluj inter descaldes , inter d'escaldes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”
ryan-garcia
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Irina Shayk / Foto: Instagram@irinashayk
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Recomandările redacției
8
Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star
MLS: Orlando City at Inter Miami CF
Video După 25 de mintue de coșmar, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală
WTA Tour - Madrid
Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs
Tottenham Hotspur First Team Training, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 01 Feb 2024
Citește și
Aston Villa - Olympiakos 2-4. Grecii, aproape de finală. Fiorentina - Club Brugge 3-2. Avantaj pentru italieni la retur
profimedia-0857099144
Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”
FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-CFR CLUJ, SUPERLIGA (07.08.2022)
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie
„Meme-ul și Argăseală îngheață în fața lui Gigi Becali!". Cum se face respectat patronul FCSB în fața angajaților
„Meme-ul și Argăseală îngheață în fața lui Gigi Becali!". Cum se face respectat patronul FCSB în fața angajaților
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
De ce n-a mâncat Mihai Viteazul cartofi? Când a fost cultivată leguma în Europa, prima oară?
De ce n-a mâncat Mihai Viteazul cartofi? Când a fost cultivată leguma în Europa, prima oară?
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA
Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA
5.000.000€ pentru Dan Petrescu la CFR Cluj!
dan pe

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF