Screenshot 2024-04-25 004903
Exclusiv Gigi Becali a văzut că Florinel Coman s-a accidentat și a reacționat: ”Să vă mint?”
gigi
Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

FCSB - Saburtalo 4-2. Nebunie pe Arena Națională! Roș-albaștrii s-au calificat în turul 3 preliminar al Conference League

articol scris de Digi Sport
28.07.2022, 23:59

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după ce i-a învins pe cei de la Saburtalo Tbilisi, scor 4-2 (4-3 la general).

FOTBAL:FCSB-SABURTALO TBILISI, PRELIMINARII CONFERENCE LEAGUE (28.07.2022)
Meciul retur dintre FCSB și Saburtalo / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Meciul a reprezentat debutul lui Nicolae Dică (42 de ani) în cel de-al doilea său mandat la FCSB, iar antrenorul a mizat pe sistemul 4-2-3-1, decizie care s-a dovedit a fi una inspirată.

Galerie Foto

FCSB - Saburtalo 4-2. Victorie dramatică pe Arena Națională! Roș-albaștrii au întors rezultatul din tur

Roș-albaștrii au început furtunos partida și și-au creat mai multe ocazii. Stoica și Cordea au fost cei mai activi fotbaliști în primele minute, dar ambii au trecut pe lângă gol în repetate rânduri.

În cele din urmă, defensiva oaspeților a cedat în minutul 44. Dawa a marcat cu o lovitură de cap și a deschis scorul, în urma unui corner.


FCSB a început la fel de bine și repriza a doua, iar Edjouma a dublat avantajul în minutul 56, cu un șut de efect de la limita careului.

Saburtalo a redus din diferență în minutul 69, când Goshteliani a câștigat duelul aerian cu Damm și l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap. 8 minute mai târziu, Tabatadze a restabilit egalitatea cu un șut năprasnic, iar oaspeții reușeau să treacă în avantaj la general, scor 3-2.

În minutul 79, Coman a marcat tot cu o lovitură de cap, în urma unei centrări excelente din partea lui Radunovic. Fundașul stânga și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor aproximativ 10 minute mai târziu, când a transformat penalty-ul obținut de Cordea.

FCSB a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Cordea a primit direct cartonașul roșu. În urma acestui rezultat, noua echipă a lui Nicolae Dică a obținut calificarea în turul 3 preliminar al Conference League. 

Mai departe, roș-albaștrii se vor duela cu învingătoarea dintre Vikingur (Insulele Feroe) și Dun. Streda (Slovacia). În tur, slovacii s-au impus cu 2-0.

FCSB - Saburtalo 4-2. Nebunie pe Arena Națională! Roș-albaștrii s-au calificat în turul 3 preliminar al Conference League

UPDATE min. 90+6: Final de meci. FCSB merge mai departe în turul 3 preliminar al Conference League, după 4-3 la general contra celor de la Saburtalo. 

UPDATE min. 90+3: Cordea primește direct cartonașul roșu.

UPDATE min. 90+2: Chaduneli primește cartonașul galben. 

UPDATE min. 90+2: Tavi Popescu primește cartonașul galben. 

UPDATE min. 88: Lixandru intră în locul lui Edjouma. 

UPDATE min. 88: Oaidă intră în locul lui Coman.

UPDATE min. 87: GOOOOOL FCSB! Radunovic bate impecabil și transformă lovitura de pedeapsă. Scorul devine 4-3 la general, în favoarea roș-albaștrilor. 

UPDATE min. 87: Jinjolava primește cartonașul galben. 

UPDATE min. 86: Penalty pentru FCSB! Cordea pătrunde în careu și este lovit din spate de către Jinjolava. 

UPDATE min. 80: Goshteliani primește cartonașul galben. 

UPDATE min. 79: Schimbare la Saburtalo. Mamageishvili intră în locul lui Nonikashvili. 

UPDATE min. 79: GOOOOOL FCSB! Radunovic centrează excelent, iar Coman trimite mingea în poartă printr-o lovitură de cap. 3-3 la general.

UPDATE min. 77: GOL Saburtalo! Ov. Popescu pierde mingea, iar oaspeții o duc rapid în zona lui Tabatadze, care marchează cu un șut năprasnic. 2-3 la general. 

UPDATE min. 74: Ocazie FCSB! Coman reia cu talpa din voleu, dar mingea este repsinsă de către Megrelishvili de pe linia porții.

UPDATE min. 71: Ocazie FCSB! Olaru îi pasează perfect lui Radunovic, care trimite direct într-un adversar de la limita careului mic. 

UPDATE min 69: GOL Saburtalo! Goshteliani câștigă duelul aerian cu Damm și îl învinge pe Târnovanu cu o lovitură de cap. Scorul la general este acum 2-2.

UPDATE min. 66: Ocazie FCSB. Tavi Popescu încearcă să îl lobeze pe portarul advers, dar mingea se duce peste poartă. 

UPDATE min. 63: Schimbare la Saburtalo. Goshteliani intră în locul lui Guliashvili. 

UPDATE min. 59: Schimbare la FCSB. Șut intră în locul lui Stoica. 

UPDATE min. 56: GOOOL FCSB! Tavi Popescu îi așează mingea lui Edjouma, care trimite un șut cu efect și o aduce pe FCSB în avantaj la scorul general, 2-1. 

UPDATE min. 47: Ocazie FCSB. Cordea trimite cu latul de la marginea careului, însă nu reușește nici el să-l învingă pe Megrelishvili. 

UPDATE min. 47: Ocazie FCSB. Șutul deviat al lui Tavi Popescu se izbește de bară. 

UPDATE min. 46: Schimbare la Saburtalo. Mioc intră în locul lui Kardava. 

UPDATE min. 46: Începe partea a doua a meciului. 

UPDATE min. 45+2: Final de primă repriză. 

UPDATE min. 44: GOOOL FCSB! Dawa câștigă duelul aerian la un corner executat de pe partea stângă și trimite mingea în poartă, cu capul. Scorul la general este acum 1-1. 

UPDATE min. 41: Ocazie FCSB. Olaru trimite un șut modest din afara careului, pe direcția lui Megrelishvili. 

UPDATE min. 40: Ocazie FCSB. Tavi Popescu nu nimerește cadrul porții de la aproximativ 25 de metri. 

UPDATE min. 37: FCSB solicită penalty la o intervenție asupra lui Stoica, dar arbitrul lasă jocul să continue. 

UPDATE min. 34: Ocazie Saburtalo. Guliashvili pătrunde în centru și șutează cu efect, la distanță mică de bara din stânga lui Târnovanu. 

UPDATE min. 32: Olaru primește cartonașul galben. 

UPDATE min. 30: L. Nonikashvili primește cartonașul galben. 

UPDATE min. 25: Ocazie Saburtalo. L. Nonikashvili șutează mult pe lângă poarta lui Târnovanu. 

UPDATE min. 12: Ocazie FCSB. Șutul de la distanță al lui Olaru trece mult pe lângă poartă. 

UPDATE min. 11: Ocazie FCSB. Cordea apare din nou la finalizare, dar Megrelishvili respinge mingea în corner. 

UPDATE min. 9: Ocazie Saburtalo. Târnovanu reține fără emoții șutul modest al lui Tabatadze.  

UPDATE min. 7: Coman primește cartonașul galben. 

UPDATE min. 3: Ocazie FCSB. Cordea șutează din întoarcere, portarul advers respinge mingea în față, iar Stoica reia cu capul spre poartă, fără a pune mare pericol. 

UPDATE min. 1: Ocazie FCSB. Cordea trimite o centrare periculoasă pe jos, dar Stoica ratează contactul cu mingea. 

UPDATE min. 1: A început meciul dintre FCSB și Saburtalo. 

UPDATE: Iată echipele de start:

  • FCSB (4-2-3-1): Târnovanu - Ov. Popescu, Tamm, Dawa, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Coman (C) - I. Stoica
    Rezerve: Achim, Bouhenna, Ducan, Haruț, Lixandru, Musi, Oaidă, Pantea, Șut, M. Tănase, Vlad
    Antrenor: Nicolae Dică
  • Saburtalo Tbilisi (4-3-3): Megrelishvili - Jinjolava, Chaduneli, Kakubawa (C), G. Gocholeishvili - L. Nonikashvili, Kardava, S. Nonikashvili - Tabatadze, Sikharulidze, Guliashvili
    Rezerve: Geguchadze, Goshteliani, Kokosadze, Kurdadze, G. Mamageishvili, O. Mamageishvili, Mamatsashvili, Mioc, Vinicius
    Antrenor: Lasha Nozadze

Știrea inițială:

Pe Arena Națională, în fața unor tribune în care sunt așteptați aproximativ 20.000 de suporteri, noul ”principal” vrea să schimbe ”fața” echipei. A decis schimbarea sistemului de joc, din 4-3-3, în 4-2-3-1, prin faptul că acesta din urmă se pliază mult mai bine pe calitățile jucătorilor. În plus, a mai decis să-i acorde libertate totală lui Octavian Popescu (19 ani) prin trimiterea acestuia în centru, în spatele vârfului de atac.

Meciul reprezintă debutul lui Nicolae Dică pe banca tehnică a lui FCSB, în cel de-al doilea său mandat la formația roș-albastră.

Nu în ultimul rând, după plecarea lui Florin Tănase (27 de ani) la Shanghai Port, Dică a mai hotărât ca noul căpitan al roș-albaștrilor să fie Coman (24 de ani). 

Pentru meciul de azi cu gruzinii, în principiu, Dică are la dispoziție cei mai buni jucători, în condițiile în care Vali Crețu, Iulian Cristea, Andrei Dumiter și Ionuț Panțîru sunt accidentați, ultimul de o lungă perioadă de timp.

FCSB - Saburtalo, LIVE TEXT, 20:30 | Cine a fost ales căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase

Fostul internațional Ilie Dumitrescu este de părere că singura opțiune din lotul FCSB-ului pentru poziția de purtător al banderolei de căpitan este Florinel Coman. 

Florinel Coman să fie căpitanul! Vorbim despre un lider incontestabil, el trebuie să fie. Are potențial și va juca, va fi titular și va fi unul dintre jucătorii importanți.

Dacă a plecat Tănase, pentru mine, singurul lider de la FCSB, acum, este Florin Coman. El trebuie să fie căpitanul echipei! E cel mai bun jucător de la FCSB. Lider adevărat, a fost la echipa națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

FCSB - Saburtalo, LIVE TEXT, 20:30 | Nicolae Dică, amintiri neplăcute din primul mandat la FCSB

Petrea a decis să o părăsească pe FCSB după ultima înfrângere suferită, scor 0-2, în fața Rapidului.

La conferința de presă, Nicolae Dică a vorbit și despre primul său mandat la FCSB, între 2017 și 2018. Atunci, Gigi Becali a spus cuvinte dure la adresa antrenorului, însă Dică este convins că acest lucru nu se va mai repeta pentru că patronul roș-albaștrilor i-a promis.

Totuși, Dică este conștient că pentru a rămâne pe banca FCSB-ului este nevoie de rezultate și crede că dacă acest lucru nu se va întâmpla în următoarele 15 etape, va fi înlocuit.

Dică speră să debuteze cu succes pe banca roș-albaștrilor, în partida retur cu Saburtalo din turul doi preliminar al Conference League. Meciul retur dintre FCSB și Saburtalo se va juca joi, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Sunt un om care comunică, îmi place să ascult ideile de la oameni. Când am plecat, patronul a mai spus nişte lucruri la nervi, dar eu am convingerea şi cuvântul patronului că nu se va mai întâmpla acest lucru.

La nervi, mulţi spunem cuvinte care deranjează persoana cealaltă. Dar dacă îţi dai seama că a greşit, este foarte bine. Eu am cuvântul că nu se va mai întâmpla acest lucru.

Dacă nu avem rezultate în aceste 15 etape, normal că va veni un alt antrenor în faţa voastră. Avem 15 etape, un obiectiv, lucruri de pus la punct. Există şi o clauză de reziliere. Nu pot să plec oricând”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Etichete: nicolae dica , octavian popescu , florinel coman , fcsb conference league , saburtalo , fcsb - saburtalo live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa

Acum 50 de ani, o serie uimitoare de evenimente declanșate de o melodie care fusese cântată la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (25.04,2024)
Federico Piovaccari îi avertizează pe jucătorii FCSB-ului: ”Traseul e mai dificil acum!”
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 (15.03.2014)
Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4
Citește și
Vești proaste despre Florinel Coman, după ce a ieșit accidentat în minutul 19 al meciului Sepsi - FCSB
florinel-coman
”Au excelat!”. Gică Hagi a avut numai laude pentru foștii săi jucători. Cele trei nume pe care le-a rostit
Gheorghe Hagi la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, cont�¢nd
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Florinel Coman a caracterizat în două cuvinte accidentarea gravă a lui Moruțan, care îl face să rateze EURO
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”