Fotbalistii romani Ianis Hagi, Adrian Sut, Nicolae Stanciu, R�zvan Marin, Andrei Burca si Bogdan Racovitan saluta publi
Columbienii sunt siguri! Au numit cel mai periculos jucător din naționala României: ”Fără niciun dubiu”
FOTBAL:ROMANIA-IRLANDA DE NORD, AMICAL (22.03.2024)
Nicolae Stanciu și-a certat colegii, după remiza cu Irlanda de Nord
budescu rapid-farul (1)
Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video Ce i-a transmis Stanciu lui Rădoi înaintea meciului România - Islanda. Și-a analizat toate golurile la națională

articol scris de Digi Sport
11.11.2021, 12:48

Partida România - Islanda, din penultima etapă a grupei J din preliminariile CM 2022, va putea fi urmărită joi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și de ora 01:15 ÎN PREMIERĂ pe Digi Sport 1.

England v Romania football match, Middlesbrough, UK - 06 Jun 2021
Nicolae Stanciu / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Mesajul lui Nicușor Stanciu pentru Mirel Rădoi, înaintea meciului România - Islanda: "Vreau ca eu să execut penalty-urile"

Nicușor Stanciu este cel mai bun marcator din actualul lot al lui Mirel Rădoi, cu 11 goluri în 52 de selecții.

La FRF TV, mijlocașul de 28 de ani și-a analizat toate cele 11 reușite în tricoul primei reprezentative și i-a transmis lui Mirel Rădoi că el vrea să fie mereu cel care execută loviturile de la 11 metri.

Nicușor Stanciu a debutat cu gol la echipa națională

Nicușor Stanciu, primul gol la națională, în meciul România - Litiania 1-0 (23 martie 2016): "Golul acesta (n.r.: primul său gol la națională) e foarte special pentru mine, la debutul pentru națională, cred că la 19 minute după ce am intrat după pauză. La momentul acela, parcă toată lumea era a mea. Sunt foarte fericit pentru gol, mai ales că a fost și golul victoriei".

Nicușor Stanciu, al doilea gol la națională, în meciul România - Congo 1-1 (25 mai 2016): "Eram în Italia, înainte de Euro. A fost o gafă mare a apărătorului, care mi-a dat mingea și am rămas singur cu portarul. A fost o finalizare ușoară".


Nicușor Stanciu, al treilea gol la națională, în meciul Ucraina - România 4-3 (29 mai 2016): "Meciul acesta l-am pierdut împotriva Ucrainei, dar faza a fost foarte frumoasă. Am combinat rapid cu Alex Maxim și apoi am tras la scurt, am avut și puțin noroc, nu știu dacă portarul a apucat să vadă mingea, pentru că nu știu dacă a fost un șut imparabil".

Nicușor Stanciu, al patrulea gol la națională, în meciul România - Georgia 5-1 (3 iunie 2016): "Și aici am urmărit foarte bine mingea, care cred că a venit de la un adversar și apoi am luat-o pe stângul din alunecare. A fost ultimul meci de pregătire, mi se pare că am câștigat cu 5-0 sau 5-1 cu Georgia. A fost un joc bun pentru noi atunci".

Nicușor Stanciu, al cincilea gol la națională, în meciul Armenia - România 0-5 (8 octombrie 2016): "Nu a fost un gol greu, pentru că era mingea în 10 metri și puteam să șutez oriunde și să prind poarta. Era un meci din campania pentru Mondiale, dacă nu mă înșel. A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale naționalei, chiar dacă am avut noroc să jucăm cu om în plus din primele minute".

Nicușor Stanciu, al șaselea gol la națională, în România - Chile 3-2 (13 iunie 2017): "Nu știu dacă acesta e cel mai frumos. Știu că și ei se pregăteau pentru o competiție în America de Sud, Copa America, parcă. Cei din Chile au venit cu toate vedetele, chiar vorbeam înainte de meci, erau locul 7 în lume în momentul respectiv. A fost un gol frumos. Și pe la echipa de club la fel marchez din zonele acelea, îmi place să stau la marginea careului, indiferent că e poziție centrală sau puțin lateral, acolo îmi place să primesc mingea, să mă mișc rapid și să dau cât mai repede la poartă".

Nicușor Stanciu, al șaptelea gol la națională, în Israel - România 1-2 (24 martie 2018): "Golul cu Israel, al șaptelea: Și acesta a fost foarte frumos. Am intrat la pauză, cred că eram conduși. Înainte de meci, domnul Contra ne spusese că nu mai câștigasem de mult timp în Israel, sau niciodată, iar după pauză am făcut un meci foarte bun și am reușit să întoarcem rezultatul".

Nicușor Stanciu, al optulea gol la națională, în Chile - România 2-3 (31 mai 2018): "Mai marchez și cu stângul. Aici m-am bucurat, credeam că o să dea fault chiar dacă nu a fost, a căzut prea ușor, nu a dat fault. Am bătut de două ori pe Chile și nu e puțin lucru, având în vedere că ei au venit să joace cu echipa bună. Chiar dacă au fost amicale, pe noi ne-a ajutat foarte mult la încredere. Asta că a fost un gol frumos, la colțul lung. Chiar voiam să se termine cât mai repede, să dau golul, pentru că a doua zi aveam cununia civilă și trebuia să ajung acasă".

Nicușor Stanciu, al nouălea gol la națională, în Serbia - România 2-2 (10 septembrie 2018): "A fost presiune, pentru că ratasem cu Muntenegru. Dar e normal, sunt și penalty-uri pe care le ratezi, însă lucrul acela, din meciul cu Muntenegru, m-a întărit. Drept dovadă, în Serbia, în Liga Națiunilor, eram conduși și, când am avut penalty, am luat mingea să bat, nu aveam niciun fel de problemă. Chiar aș dori să fiu mereu primul executant atât la națională, cât și la club".

Nicușor Stanciu, al zecelea gol la națională, în România - Lituania 3-0 (17 noiembrie 2018): "M-a ajutat și Cosmin Moți pentru că îmi strigase să dau la poartă. Se pare că el îl încurcă puțin pe un fundaș care aleargă spre minge, sau se pune în fața lui, să nu poată să respingă, îl incomodează. El mi-a strigat să dau la poartă și am văzut că portarul nu e foarte bine poziționat".

Nicușor Stanciu, al unsprezecelea gol la națională, Islanda - România 0-2 (2 septembrie 2021): "A fost un contraatac foarte rapid, cu pasa lui Camroa pentru Ianis, un schimb de pase între Ianis și Răzvan Marin. Pe mine mă prinsese faza sus, pentru că cred că era după un corner al islandezilor și acolo sus e poziția unde trebuie să rămâm, așa că am fost acolo. Mă bucur că nu a fost offside, a fost golul de 2-0, care a încheiat meciul și ne-a adus din nou în lupta pentru calificare. Toată faza a fost un contraatac pefect. Mă bucur că mi-a dat Răzvan Marin pasă. Și eu i-am dat lui la primul lui gol la națională, în Armenia. E genul de jucător care poate da oricând aceste pase. Chiar vorbea cu mine după meci și a zis că mă certa dacă nu marcam."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: romania islanda , nicolae stanciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
budescu rapid-farul (1)
Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”

"Răzbunarea" lui Guardiola: 3 jucători de clasă mondială la City, pentru a nu mai pierde iar Liga Campionilor!
Manchester City Training Session And Press Conference
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu
mujica-munteanu
ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Citește și
Adrian Mutu a numit cei 5 jucători pe care se bazează România la EURO 2024
Exclusiv Ciprian Marica "l-a urecheat" pe Nicolae Stanciu! Ce a spus despre căpitanul României
Nicolae Stanciu reactioneaza in meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Ce a recunoscut Nicolae Stanciu, după ce România a fost aproape să piardă la scor de forfait
Nicolae Stanciu reactioneaza in meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”