FOTBAL:ROMANIA-ELVETIA, PRELIMINARIILE C.E 2024 (21.11.2023)
”Care este obiectivul României la EURO?”. Radu Drăgușin a răspuns fără să stea pe gânduri
Edi Iordănescu îi aduce cu picioarele pe pământ pe cei foarte optimiști înaintea EURO 2024
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

România U21 - Liechtenstein U21 4-0. "Tricolorii mici", calificați la EURO după o victorie categorică

16.10.2018, 22:35

România U21 - Liechtenstein U21, meciul care poate califica naționala antrenată de Mirel Rădoi la Euro 2019 este LIVE  TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro

George Puscas gol Romania - Liechtenstein U21 EURO 2019
George Pușcaș a marcat o dublă în România U21 - Liectenstein U21
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Selecţionata de tineret a României s-a calificat la Campionatul European de fotbal Under-21 din 2019, după ce a învins echipa Liechtensteinului cu scorul de 4-0 (3-0), marţi seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în ultimul său meci din Grupa a 8-a a preliminariilor.

Tricolorii, care mai avea de îndeplinit o simplă formalitate, să obţină un punct cu cea mai slabă echipă din grupă, s-au impus prin golurile marcate de George Puşcaş (14, 39), Ianis Hagi (25) şi Adrian Petre (78).

România a reuşit astfel a doua sa calificare la un Campionat European de tineret, după o pauză de 20 de ani, în 1998 turneul final fiind găzduit de ţara noastră.

LIVE TEXT România U21 - Liechtenstein U21:

Min 90+3: Final de meci. România obține o victorie categorică și merge la EURO, din poziția de lider a grupei de calificare. 


Min 88: Schimbare pentru Liechtenstein. Ritter îi ia locul lui Wolfinger.

Min 83: A doua schimbare în echipa vizitatoare. Iese Graber și in tră Kardesoglu

Min 78: GOOOOL ROMÂNIA! GOOOL ADRIAN PETRE! Intrat pe teren de doar câteva minute, Petre a preluat o minge în 6 metri și a marcat golul patru al tricolorilor în acest meci.

Min 75: Ultima schimbare în echipa noastră. Andrei Ivan a fost înlocuit de Adrian Petre.

Min 65: Prima modificare și la oaspeți. Vogt intră în locul lui Viret.

Min 64: A doua schimbare efectuată de Mirel Rădoi. Olimpiu Moruțan a intrat în locul lui Ianis Hagi.

Min 56: Prima schimbare în echipa noastră. Alexandru Mățan intră în locul lui Dennis Man.

Min 54: Viret este și el avertizat, pentru un fault la mijlocul terenului asupra lui Ianis Hagi.

Min 49: Andrei Ivan vede cartonașul galben pentru o simulare. Este primul avertisment pentru echipa României.

Min 46: A început repriza secundă. Nicio modificare în cele două formații.

Min 45+1: Final de primă repriză. România conduce la pauză cu 3-0.

Min 45: OCAZIE ROMÂNIA! Dennis Man trage de la marginea careului de 16 metri, pe jos, dar portarul Majer se întinde și respinge.

Min 41: OCAZIE ROMÂNIA! Nedelcu trage puternic, dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri, dar portarul din Liectenstein scoate mingea trimisă de mijlocașul de la FCSB.

Min 41: Frommelt vede și el cartonașul galben, după un fault asupra lui Ianis Hagi.

Min 39: GOOOOOL ROMÂNIA! GOOOOL PUȘCAȘ! Atacantul lui Palermo reușește dubla. Ca și la primul său gol, George Pușcaș a înscris cu o lovitură de cap.

Min 34: Primul cartonaș galben al meciului este văzut de Graber.

Min 30: OCAZIE ROMÂNIA! Continuă asaltul tricolorilor la poarta oaspeților. Naționala lui Rădoi a fost aproape de 3-0 la o fază confuză, în care Ianis a centrat, portarul a greșit respingerea, dar defensiva din Liechtenstein a salvat de pe linia porții.

Min 27: BARĂ ROMÂNIA! Tricolorii au fost aproape de un nou de generic, după cel al lui Ianis Hagi. Nedelcu a trimis în transversală, de la 30 de metri.

Min 25: GOOOOL ROMÂNIA! GOOOL IANIS HAGI! Decarul României majorează diferența de pe tabelă cu o execuție superbă, direct dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Mingea a lovit și transversala înainte de a intra în poartă. Este al doilea gol marcat de Ianis în această campania. Precedentul a fost în meciul cu Bosnia. Atunci, Ianis a înscris direct din corner.

Min 16: OCAZIE ROMÂNIA! Pușcaș a avut ocazia să-și treacă în cont dubla, dar mingea lovită din 6 metri de nouarul naționalei a trecut pe lângă poartă.

Min. 14: GOOOOL ROMÂNIA! GOOOL GEORGE PUȘCAȘ! Atacantul lui Palermo a deschis scorul cu o lovitură de cap, din 6 metri.

Galerie Foto

Min. 13: OCAZIE ROMÂNIA! George Pușcaș a primit, liber la 6 metri, o centrare a lui Ianis Hagi dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, de la circa 30 de metri, dar a trimis în portarul advers.

Min. 8: Românii au cerut penalty la o fază în care Ștefan a fost busculat în careu de un adversar, dar arbitrii nu au dat decât aut de poartă.

Min. 6: Fază periculoasă a lui Ianis Hagi, care a săltat superb mingea peste un adversar în careul oaspeților, dar s-a grăbit să șuteze și a trimis cu mult peste poartă, cu stângul.

Min. 4: România domină autoritar startul de meci și e instalată încă din primele minute în jumătatea de teren a adversarilor din Liechtenstein.

Min 1: A început partida de la Ploiești. Tricolorii mici au nevoie de un punct pentru a obține calificarea la Euro 2019

ECHIPELE DE START:

România: 1. Radu - 15.Butean, 4.Pașcanu, 6. Ghiță, 3. Ștefan - 16. Nedelcu, 17. Cicâldău - 8. Man 10. Hagi, 19. Ivan - 9. Pușcaș
Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: 12. Cabuz, 7. Coman, 11. Petre, 13. Moruțan, 18. Rus, 20. Ciobanu, 22. Mățan

Liechtenstein (3-4-3): 1. A.Majer - 3.Seemann, 2.Uterrainer, 5. Haas - 16.Graber, 20.Frommelt, 8.N. Frick, 18. Graber - 15. Viret, 10. Y.Frick, 7. Wolfinger
Selecționer: Heinz Fuchsbichler
Rezerve: 12. C.Majer, 6. Ritter, 9. Koller, 11. Kardesoglu, 13. Hilti, 14. Vogt, 17. Salanovic

UPDATE 19:35: Delegația tricoloră a ajuns la arena Ilie Oană din Ploiești.

Galerie Foto

UPDATE 19:25. Iată echipa de start a naționalei U21 a României pentru meciul de la Ploiești:

ECHIPA DE START:

România (4-2-3-1): I. Radu - Butean, Ghiță, Pașcanu, Fl. Ștefan - Nedelcu, Cicâldau - Man, I.Hagi, A.Ivan - Pușcaș
Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: Căbuz, Boboc, Ad. Rus, R. Grigore, Fl. Coman, Ad. Petre, Oaidă, Ciobanu, Mățan, Moruțan

UPDATE 19:20 Viorel Grigoroiu vine cu ultimele amănunte despre meciul România U21 - Liechtenstein U21. Invitat la microfonul Digi Sport este și Ionel Ganea.

UPDATE 19:00 Stadionul din Ploiești e gata pentru duelul România U21 - Liechtenstein U21. Mai sunt doar 1200 de bilete din cele 13.000 scoase la vânzare.

Galerie Foto

UPDATE 17:10: La ora 17:00 se vânduseră deja 11.500 de bilete pentru meciul România U21 - Liechtenstein U21. Stadionul din Ploiești pe care va avea loc disputa are o capacitate de 15.500 de locuri, astfel că sunt șanse extrem de mari ca până la începerea partidei toate biletele să fie epuizate. 

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, le-a cerut jucătorilor să trateze cu seriozitate ultimul meci al preliminariilor. La Ploieşti se pregăteşte fiesta: cu un punct din meciul cu ultima clasată, Liechtenstein, naţionala de tineret merge la Europeanul de anul viitor, din Italia şi San Marino.

"Trebuie să abordăm meciul ca şi cum am avea nevoie de o victorie. S-ar putea ca pe început de joc să avem probleme de concentrare şi nu mi-aş dori asta, nici ei nu cred că şi-ar dori asta. Trebuie să îi ţinem pe jucători cu picioarele pe pământ pentru că, până la urmă, e în joc viitorul fotbalului românesc şi o generaţie care nu se poate pierde, mai ales că suntem foarte aproape de această performanţă", a declarat Mirel Rădoi.

"Emoţii nu sunt, emoţiile mari au trecut, dar vă daţi seama că mai avem emoţii pentru că, până la urmă, e ultimul meci din această campanie şi trebuie să-l abordăm ca atare. Am muncit foarte mult şi asta ne doream de la începutul campaniei, uite că suntem la un pas să ne calificăm", a spus şi căpitanul selecţionatei Under 21, Ionuţ Radu.

Puşcaş a fost eroul României în turul cu Liechtenstein

În tur, "tricolorii" mici au câştigat cu 2-0 în faţa statului Liechtenstein, cu "dubla" lui George Puşcaş.

România e neînvinsă în campania de calificare la Euro. Are şase victorii şi trei egaluri după nouă etape şi un golaveraj de 15-4. "Tricolorii" s-au apropiat de primul turneu final după 20 de ani graţie celor trei victorii din ultimele trei etape: 2-1 în Portugalia, 2-0 pe teren propriu cu Bosnia şi tot 2-0 acasă cu Ţara Galilor.

Echipa lui Mirel Rădoi are 19 puncte şi este urmată în clasament de Portugalia, cu 19 puncte, şi Bosnia, cu 18. Ţara Galilor şi Elveţia au câte zece puncte, iar adversara noastră de astăzi, Liechtenstein, nu are niciun punct. A marcat doar două goluri în nouă partide şi a primit 38.

În afara partidei de la Ploieşti, în ultima etapă a grupei a opta a preliminariilor Euro 2019 se mai joacă Ţara Galilor - Elveţia şi Portugalia - Bosnia.

Euro 2019 va avea loc în perioada 16-30 iunie, în Italia şi San Marino, iar tragerea la sorţi a grupelor va fi pe 23 noiembrie, la Bologna.

România - Liechtenstein se va juca la ora 21.00 şi va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: romania u21 , romania u21 liechtenstein u21 live text , romania liechtenstein tineret live text , live text romania liechtenstein tineret , liechtenstein u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi baluta
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia U21 din preliminariile pentru EURO U21 din 2025
ROMANIA U21
9 stranieri convocați la meciurile U21 și U20 ale României din luna martie
France v Romania, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, Dino Manuzzi Stadium, Cesena, Italy - 24 Jun 2019
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Foto Primul antrenament al lui Edi Iordănescu în formulă completă. Cine sunt cei 3 ”întârziați”
0P5A3581-copy

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat