FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (17.09.2017)
Anunț-surpriză: Dan Petrescu poate fi deturnat de la CFR! Echipa apărută pe ultima sută de metri
mihai-rotaru6
Exclusiv Mihai Rotaru a spus cine sunt antrenorii ceruți insistent de fani la Universitatea Craiova
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21 2-0. Golurile lui Man și Pușcaș îi trimit pe tricolorii mici în proporție de 99% la Euro

12.10.2018, 20:50

România U21 - Ţara Galilor U21 2-0. Golurile lui Dennis Man şi George Puşcaş duc România şi mai aproape de Campionatul European sub 21 de ani, din Italia şi San Marino. Marţi, tinerii tricolori joacă ultimul meci din grupă, cu Liechtenstein.

FOTBAL:ROMANIA U21-TARA GALILOR U21, CALIFICARI EURO 2019 (12.10.2018)
Dennis Man a deschis scorul în meciul dintre România și Țara Galilor
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Naţionala de tineret este ca şi calificată la Campionatul European de anul viitor, după 2-0 cu Ţara Galilor. La Cluj-Napoca, doi jucători de la FCSB şi unul de la Sepsi au contribuit la golul care a deschis drumul spre victoria României. Florinel Coman şi fundaşul Adrian Rus au conlucrat perfect pentru reuşita lui Dennis Man.

Intrat în locul lui Coman, fostul atacant al lui Inter Milano, George Puşcaş, a dublat avantajul şi s-a bucurat ca golghetereul nerazzurrilor, Icardi. Şi Andrei Ivan a avut o ocazie mare de a înscrie, la 1-0. Poarta căpitanului Ionuț Radu a fost ameninţată de două ori, la ocaziile lui Connor Evans, care a nimerit o dată bara.

Cu un punct marţi, în meciul cu Liechtenstein, de la Ploieşti, selecţionata pregătită de Mirel Rădoi are asigurată calificarea de pe pe primul loc la turneul final.

LIVE TEXT ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21 


Min 90+5: Final de partidă. România U21 s-a impus cu 2-0 în duelul cu reprezentativa similară a Țării Galilor și face un pas imens către Euro 2019.

Min 90: Ultima schimbare în naționala României. Ianis Hagi este înlocuit de Răzvan Oaidă.

Min 87: Primul avertisment și la naționala României. Florin Ștefan este cel care îl vede.

Min 77: A doua schimbare la naționala României. Moruțan intră în locul lui Dennis Man. Marcatorul primului gol al tricolorilor a primit îngrijiri medicale cu doar câteva minute înainte și probabil Mirel Rădoi nu a vrut să riște.

Min 74: OCAZIE ȚARA GALILOR! Connor Evans a finalizat cu o lovitură de cap, din 8 metri, un contraatac al galezilor, dar mingea a trecut puțin peste transversala porții lui Ionuț Radu

Min 71: GOOOOOL ROMÂNIA! GOOOOL PUȘCAȘ! Atacantul lui Palermo a avut nevoie de doar 5 minute pentru a marca. A primit mingea în flancul drept, a driblat un atacant, apoi a pătruns în care și l-a surprins pe Evans cu un șut sub transversală, la colțul scurt.

Min 66: Prima modificare și în echipa lui Mirel Rădoi. George Pușcaș intră în locul lui Florinel Coman.

Min 63: BARĂ ȚARA GALILOR! La doar câteva secunde după ce a intrat pe teren, Evans a tras puternic, din unghi, dar mingea a lovit bara porții lui Ionuț Radu.

Min 62: Dublă schimbare la galezi. Connor Evans intră în locul lui Harris și Bobos îl înlocuiește pe Cullen.

Min 58: Baker este avertizat pentru un fault la mijlocul terenului. Este al doilea avertisment văzut de echipa vizitatoare.

Min 56: OCAZIE ROMÂNIA! Andrei Ivan primește încă o pasă pe culoar, ajunge față în față cu portarul Evans, care îi închide unghiul și îi blochează șutul.

Min 55: GOOOOOL ROMÂNIA! GOOOOL DENNIS MAN! Jucătorul de la FCSB împinge în poartă o minge din 4 metri. Florinel Coman a centrat din lovitură liberă, Rus a deviat în fața porții și Man a îndeplinit o simplă formalitate. În acest moment tricolorii mai au nevoie de un punct pentru calificarea la Euro 2019.

Min 52 OCAZIE ROMÂNIA! Andrei Ivan este lansat încă o dată excelent, portarul galez iese în întâmpinare și este driblat de atacantul nostru. Fotbalistul oltean are toată poarta în față, dar își închide unghiul și trage în plasa laterală.

Min 51: OCAZIE ROMÂNIA! Pașcanu a urcat în careu la un corner și a lovit cu capul o minge centrată de Ianis Hagi, dar fără urmări pe tabela de marcaj.

Min 49: Andrei Ivan scapă singur spre poartă, dar este ajuns din urmă de un fundaș galez și deposedat. Atacantul nostru cere lovitură liberă, dar centralul lasă și de această dată jocul să continue.

Min 47: ROMÂNIA CERE PENALTY! Andrei Ivan ajunge primul la o minge centrată de Ștefan, apoi este lovit cu capul de un fundaș galez, dar centralul lasă jocul să continue.

Min 46: A început repriza secundă. Nicio modificare în cele două formații. 

Min 45: Final de primă repriză. La pauză, România U21 și Țara Galilor U21 sunt la egalitate, 0-0.

Min 41: OCAZIE ROMÂNIA! Ianis Hagi a centrat din lovitură liberă, Rus a sărit mai bine decât adversarul direct și a lovit cu capul din dreptul punctului cu var, dar mingea a trecut peste poartă

Min 41: Joseff Morrell este primul jucător avertizat în această partidă.

Min 40: La partida de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu asistă 12.588 de spectatori, record la un meci din preliminarii după 1990.

Min 37: ROMÂNIA CERE PENALTY! Florinel Coman îl angajează în careu pe Andrei Ivan, care cade în urma unui duel cu Norrington-Davies. Tricolorii cer penalty, dar centralul lasă jocul să continue

Min 30: Galezii nu ies din jumătatea proprie, dar atacul tricolor nu reușește încă să desfacă defensiva compactă a formației antrenate de Rob Page

Min 18: OCAZIE ROMÂNIA! Tricolorii pun presiune la poarta adversă. Același Florinel Coman ajunge la finalizare și trage din prima, Evans este însă la post și respinge.

Min 16: OCAZIE ROMÂNIA! Ivan recuperează o minge la 20 de metri de poarta adversă, balonul ajunge apoi la Coman, în poziție centrală, la marginea careului de 16 metri, însă șutul trimis de fotbalistul legitimat la FCSB este deviat de un fundaș galez în corner.

Min 9: OCAZIE ROMÂNIA! Man îl angajează pe Coman cu o minge peste apărarea adversă, acesta preia bine, dar trage slab, pe mijlocul porții și goalkeeperul galez reține.

Min 5: Tricolorii domină acest început de meci și încearcă să se apropie de poarta galezilor, dar defensiva oaspeților stă bine în teren.

Min 1: A început partida dintre România și Țara Galilor. Echipa noastră a avut lovitura de start. La meciul de la Cluj asistă și Gică Hagi și Gică Popescu.

ECHIPELE DE START ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21:

România: 1. Radu – 2. Boboc, 18. Rus, 4. Pașcanu, 3. Ștefan – 16. Nedelcu, 17. Cicâldău – 8. Man, 10. Hagi, 7. Coman – 19. Ivan  
Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: 12. Căbuz – 6. Ghiță, 9. Pușcaș, 11. Petre, 13. Moruțan, 14. Oaidă, 20. Ciobanu

Țara Galilor: 1.Evans – 3. Norrington-Davies, 5.Cooper, 6.Poole-cpt, 2. Lewis – 7.James, 10. Broadhead, 4. Baker, 8. Morrell – 9. Harris, 11. Cullen  
Selecționer: Rob Page
Rezerve: 12. Pilling – 13. Davies, 14. Babos, 15. Christie-Davies, 16. Burton, 17. C. Evans

UPDATE 18:30 Pentru prima oară în actualele calificări, tricolorii U21 vor juca cu numele inscripționat pe tricouri.

frf
România U21 - Ţara Galilor U21, meciul unei generaţii. Sursă foto: frf.ro

UPDATE 17:44 ECHIPELE DE START:

România: 1. Radu – 2. Boboc, 18. Rus, 4. Pașcanu, 3. Ștefan – 16. Nedelcu, 17. Cicâldău – 8. Man, 10. Hagi, 7. Coman – 19. Ivan  
Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: 12. Căbuz – 6. Ghiță, 9. Pușcaș, 11. Petre, 13. Moruțan, 14. Oaidă, 20. Ciobanu

Țara Galilor: 1.Evans – 3. Norrington-Davies, 5.Cooper, 6.Poole-cpt, 2. Lewis – 7.James, 10. Broadhead, 4. Baker, 8. Morrell – 9. Harris, 11. Cullen  
Selecționer: Rob Page
Rezerve: 12. Pilling – 13. Davies, 14. Babos, 15. Christie-Davies, 16. Burton, 17. C. Evans

UPDATE 16:50 Conform unor informaţii de ultimă oră, Rădoi e tentat să înceapă cu Puşcaş în avanposturi, în detrimentul lui Ivan.

Radu - Boboc, Ad. Rus, Paşcanu, Fl. Ştefan - Cicâldău, Nedelcu - Man, I. Hagi, Fl. Coman - Puşcaş

UPDATE 15:47 Stadionul din Gruia îşi va deschide şi peluza, ca urmare a interesului enorm. Organizatorii se aşteaptă ca arena să fie aproape plină la ora meciului cu Ţara Galilor.

casa de bilete
România U21 - Ţara Galilor U21 a stârnit interes enorm. La Cluj s-au format adevărate cozi

UPDATE 15:00 Interesul pentru partida cu Ţara Galilor de la Cluj a depăşit aşteptările oficialilor FRF. Până joi erau vândute deja 10.000 de bilete, iar organizatorii se aşteaptă ca cel puţin 12.000 de spectatori să fie prezenţi la meci. Asta înseamnă că vineri seara se va bate recordul de asistenţă la un meci jucat acasă de naţionala de tineret, după 1989.

UPDATE 13:04 Gică Hagi şi-a încurajat fiul înaintea partidei dintre România U21 şi Ţara Galilor U21. Detalii AICI

UPDATE 11:15 S-a bătut recordul de asistenţă la un meci al naţionalei de tineret. Peste 10.000 de bilete s-au vândut pentru meciul România U21 - Țara Galilor U21, din preliminariile pentru Euro 2019. Detalii AICI

LIVE TEXT ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21 | România U21 - Ţara Galilor U21 poate fi considerat meciul unei întregi generaţii. O victorie în faţa galezilor ar apropia naţionala de tineret a României de turneul final al Campionatului European din 2019. Ultimul turneul final la care o selecţionată a României U21 a participat a fost cel din 1998, organizat chiar de România, iar antrenor era Victor Piţurcă.

LIVE TEXT ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21. Declarațiile lui Rădoi

România U21 - Ţara Galilor U21 se va juca vineri, de la ora 19:00, pe stadionul campioanei CFR Cluj, "Dr. Constantin Răculescu". Pentru a fi sigură de calificare, România U21 are nevoie de 4 puncte în ultimele 2 partide.

"Suntem încrezători, dar aş vrea ca înaintea acestei partide cu Ţara Galilor jucătorii să fie conştienţi de ceea ce urmează pentru că nu am realizat încă nimic. Aş vrea ca după această dublă lumea să spună că este o generaţie bună şi nu că a fost o generaţie bună. Trebuie să înţeleagă faptul că importanţa acestor meciuri este capitală. Suntem la un singur pas şi, de cele mai multe ori în istoria noastră, indiferent că vorbim de echipe de club sau naţionale, avem meteahna de a ne împiedica tocmai la sfârşit. Sper să îi capacităm pe băieţi să înţeleagă faptul că pot fi un imbold pentru celelalte generaţii. Dar la cum i-am văzut pe băieţi, cred că au înţeles mesajul nostru. Ce are fiecare individual trebuie să pună în spiritul echipei, numai aşa ne putem califica din nou la Campionatul European după 20 de ani", a spus selecţionerul Mirel Rădoi, înaintea partidei cu Ţara Galilor.

LIVE TEXT ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21. Record de asistență

Partida dintre România U21 şi Ţara Galilor U21 a suscitat un interes enorm în rândul suporterilor. Oficialii FRF se aşteaptă ca până la ora meciului să se doboare recordul de asistenţă la un meci al naţionalei U21 a României. Astfel, cei mai mulţi suporteri au fost cei 10.000 de la Caracal din campania de calificare la Euro 2006, potrivit site-ului FRF.

Pe locul 3 în acest top se mai află barajul pentru Euro 2002 dintre România şi Franţa, care a strâns 8.000 de spectatori pe "Cotroceni", şi un alt meci cu Franţa, de la Iaşi, din preliminariile Euro 2009, cu 7.879 de oameni pe stadion. Până ieri s-au vândut, deja, peste 8.000 de bilete pentru partida cu Ţara Galilor. Cea mai ridicată asistenţă din actuala campanie de calificare a fost cea de la partida cu Bosnia, câştigată cu 2-0 la Ovidiu: 4.182 de spectatori, doar locul 12 însă în clasamentul ultimilor 28 de ani.

Biletele pentru meciul cu Țara Galilor se găsesc la casieriile stadionului, începând cu ora 12:00, până la ora de începere a partidei. Acestea pot fi achiziționate și de pe site-ul bilete.frf.ro (10 RON, intrare generală).

CEI MAI MULŢI SPECTATORI ÎN PRELIMINARIILE EURO UNDER 21 DIN 1990 ÎNCOACE

Euro 2006 - România – Macedonia 5-1 - Parc (Caracal) - 10.000 de spectatori
Euro 2002 play-off - România – Franța 0-1 - Cotroceni (București) - 8.000 de spectatori
Euro 2009 - România – Franța 0-0 - Emil Alexandrescu (Iași) - 7.879 de spectatori
Euro 2011 - România – Andorra 2-0 - Francisc von Neuman (Arad) - 7.500 de spectatori
Euro 2009 - România – Malta 4-0 - Ceahlăul (Piatra Neamț) - 7.021 de spectatori
Euro 2009 - România – Țara Galilor 0-3 - Emil Alexandrescu (Iași) - 7.000 de spectatori
Euro 2011 play-off - România – Anglia 0-0 - Municipal (Botoșani) - 6.400 de spectatori
Euro 2006 - România – Olanda 2-0 - Unirea (Urziceni) - 6.000 de spectatori
Euro 2009 - România – Bosnia-Herțegovina 3-0 - Zăvoi (Râmnicu Vâlcea) - 5.850 de spectatori
Euro 2011 - România – Insulele Feroe 3-0 - Municipal (Botoșani) - 5.600 de spectatori

LIVE TEXT ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21. Clasamentul grupei

Naţionala de tineret a României este singura selecţionată din grupă care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Cu o linie de clasament cu 5 victorii şi 3 egaluri, România U21 se poate lăuda şi cu cea mai bună apărare: doar 4 goluri primite în cele 8 meciuri jucate până acum.

După partida cu Ţara Galilor, România va juca la Ploieşti, pe Stadionul "Ilie Oană", contra Liechtenstein-ului, marţi, de la ora 21:00.

România - Ţara Galilor va fi vineri, de la ora 19:00, şi va fi putea fi urmărit în format live-text pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Echipa probabilă a României U21: Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - Cicâldău, Nedelcu - Man, I. Hagi, Fl. Coman - Ivan.

LIVE TEXT ROMÂNIA U21 - ŢARA GALILOR U21. Lotul lui Rădoi

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Butean (AFC Astra), Ricardo Grigore (Dinamo), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alex Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul)

Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena), George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esjberg)

Etichete: romania u21 , mirel radoi , nationala tineret , romania under 21 , tara galilor u21 , romania u21- tara galilor u21 , romania tara galilor tineret live text , live text romÂnia u21 - Ţara galilor u21 , preliminarii campionat european


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti13
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Răsturnare de situație! Gigi Becali a primit oferta pentru Florinel Coman și a dat răspunsul instant
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
”A făcut mai mult rău fotbalului”. Hagi, atacat dur, din cauza jucătorilor de la Farul care au ”eșuat” în străinătate
hagi
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu
Citește și
Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova
radoi
Mihai Rotaru nu mai așteaptă! Când urmează să fie prezentat Mirel Rădoi
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Alesul lui Mihai Rotaru: și-a dat acordul și este așteptat la Universitatea Craiova
rotaru

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”