Exclusiv ”Cazul Ianis” continuă: cum ar fi reacționat Edi Iordănescu, după ce a fost ”înțepat” de Gică Hagi
manea_dragusin
Florin Manea a spus lucrurilor pe nume, după ce Edi Iordănescu l-a schimbat pe Radu Drăgușin la pauză
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

România - Austria 0-1. Oaspeții au avut și două transversale. "Tricolorii, gol anulat și record negativ egalat

articol scris de Digi Sport
14.10.2020, 23:40

România - Austria s-a terminat 0-1, în etapa a patra din grupele Ligii Națiunilor, iar austriecii și-au luat revanșa pentru acel 2-3 din tur. În schimb, "tricolorii" au egalat un record vechi de 24 de ani. 1996 a fost anul în care România a pierdut 3 meciuri oficiale la rând.

FOTBAL:ROMANIA-AUSTRIA, LIGA NATIUNILOR (14.10.2020)
România - Austria / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

România - Austria 0-1. Tricolorii au atacat, dar au greșit în defensivă și au finalizat slab

Partida de la Ploiești a început promițător, cu două șanse ale României, dar Mitriță a lovit defectuos mingea, iar Răzvan Marin a șutat în brațele portarului. Austriecii au ratat prin Baumgartner și apoi au nimerit transversala, prin Gregoritsch.

Pe finalul primei reprize, România a ratat 4 șanse bune: Bancu a șutat aiurea, Maxim a trimis razant cu bara, Răzvan Marin l-a făcut pe portar să rețină în doi timpi, iar Alibec a șutat în plasa laterală.

România - Austria 0-1. Tricolorii au egalat recordul negativ din 1996, cu 3 eșecuri la rând

Partea secundă a început cu șutul lui Bamgartlinger exact pe direcția lui Tătărușanu. În minutul 48, Alibec a marcat, dar golul a fost anulat după o poziție la limita offside-ului. Austriecii au avut apoi două ocazii și o transversală, la șutul lui Baumgartner, deviat de Tărărușanu.

Bancu a ratat și el o situație excelentă, după ce tricolorii au scăpat în postură de trei contra doi. Austriecii au deschis scorul în minutul 75, după o combinație între Alaba, Baumgartner și Schoepf, finalizată de ultimul după o greșeală de marcaj a jucătorilor noștri.


Trupa lui Mirel Rădoi a avut ultimele două șanse ale partidei, dar "timide", după ce centrarea lui bancu a căzut pe plasa porții, iar capul lui Bălașa, din prelungiri, s-a dus încet în brațele portarului. România - Austria s-a terminat 0-1, iar tricolorii au pierdut primul meci din Liga Națiunilor pe teren propriu și au egalat contraperformanța din 1996, cu 3 eșecuri la rând.

LIVE TEXT România - Austria 0-1:

UPDATE min. 90+3: După un corner, la care a venit și portarul Tătărușanu în careu, Bălașa sare la cap, dar lovește mingea prea slab, iar portarul reține.

UPDATE min. 84: Bancu centrează de pe stânga, dar mingea cade pe plasa porții.

UPDATE min. 83: Ultimele schimbări făcute de Mirel Rădoi. Iancu intră in locul lui Deac și Pușcaș îl înlocuiește pe Stanciu.

UPDATE min. 77: A treia schimbare făcută de Mirel Rădoi. Ianis Hagi intră în locul lui Mitriță.

UPDATE min. 75: GOOOOL Austria! România - Austria 0-1. Alaba pasează pentru Baumgartner, care trimite scurt la Schoepf, iar acesta deschide scorul. Greșeală de marcaj a fundașilor moștri.

UPDATE min. 72: Bancu scapă pe partea stângă, ajunge în marginea careului, dar pasează slab, pentru Mitriță, iar austriecii degajează. Era o situație 3 contra 2.

UPDATE min. 65. Bară Austria. Lainer centrează în careu, iar Baumgartner trage din careu, dar Tătărușanu deviază în transversală.

UPDATE min. 63: Ocazie Austria. Lainer centrează, iar Schlager reia cu capul de lângă Bălașa, puțin pe lângă poartă, în plasa laterală. 

UPDATE min. 62: Două schimbări făcute de Mirel Rădoi. Keșeru intră în locul lui Alibec și Cicâldău îl înlocuiește pe Maxim.

UPDATE min. 53: Schimbare Austria. Posch intră în locul lui Hinteregger.

UPDATE min. 49: Ocazie Austria. Burcă respinge din alunecare din fața lui Gregoritsch.

UPDATE min. 49: Ocazie Austria. Baumgartner trage puțin pe lângă poartă.

UPDATE min. 48: Gol anulat România. Deac îl găsește excelent pe Maxim în careu, acesta îi pasează lui Alibec, care trimite mingea în plasă, dar golul e anulat pe motiv de offside la Maxim.

UPDATE min. 46: Ocazie Austria. Bamgartlinger trage din marginea careului, dar Tătătărușanu prinde.

UPDATE min. 46: Începe repriza secundă.

UPDATE min. 45+2: La pauză, România - Austria 0-0.

UPDATE min. 44: Ocazie România. Alibec șutează la colțul scurt, dar mingea lovește plasa laterala după ce e deviată de un austriac.

UPDATE min. 44: Răzvan Marin execută un corner, iar portarul austriac reține în doi timpi, din fața lui Deac.

UPDATE min. 43: Ocazie România. Deac recuperează o minge, iar Maxim pornește într-o cursă spre poartă, dar șutează extrem de aproape de bară. Putea să-i paseze lui Alibec, care era liber în fața porții.

UPDATE min.40: Ocazie România. Bancu ia o acțiune pe cont propriu, intră în careu, driblează scurt și trage la colțul lung, cu dreptul, dar execuița e defectuoasă. Alibec era liber în careu și s-a supărat pe decizia colegului său.

UPDATE min. 21: Bară Austria. Lainer centrează pentru Gregoritsch, care reia în transversală.

UPDATE min. 13: Ocazie Austria. Baumgartner îi pasează lui Schlager, care trage din marginea careului, dar puțin pe lângă poarta lui Tătărușanu.

UPDATE min. 8: Ocazie România. Deac întoarce o centrare cu capul spre Răzvan Marin, care trage tare din afara careului, dar portarul austriac reține.

UPDATE min. 4: Alibec combină la marginea careului cu Mitriță, care încearcă să-i paseze lui Stanciu, dar lovește mingea defectuos și Alaba intervine.

UPDATE min. 1: Începe meciul.

UPDATE ora 20:18ECHIPA DE START a României:

Rezerve: 1. Florin Niţă, 16. David Lazar - 2. Alexandru Creţu, 6. Cristian Manea, 8. Alexandru Cicâldău, 9. George Puşcaş, 13. Claudiu Keşeru, 14. Ianis Hagi, 19. Gabriel Iancu, 22. Mario Camora.

Austria: 12. Pavao Pervan - 21. Stefan Lainer, 3. Aleksandar Dragovic, 4. Martin Hinteregger, 8. David Alaba - 18. Alessandro Schoepf, 6. Stefan Ilsanker, 14. Julian Baumgartlinger (căpitan), 19. Christoph Baumgartner - 11. Michael Gregoritsch, 23. Xaver Schlager. Selecţioner: Franco Foda.

Rezerve: 1. Heinz Lindner, 13. Joerg Siebenhandl - 2. Louis Schaub, 5. Stefan Posch, 7. Adrian Grbic, 9. Sasa Kalajdzic, 10. Florian Grillitsch, 15. Reinhold Ranftl, 16. Christopher Trimmel, 17. Raphael Holzhauser, 20. Karim Onisiwo, 22. Christoph Monschein.

UPDATE ora 21:00: Jucătorii ies pe gazonul stadionului din Ploiești.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE ora 20:00: Viorel Moldovan crede în naționala lui Mirel Rădoi: "Încă cred că nu suntem morți. Trebuie să avem o reacție de orgoliu, de caracter și trebuie să demonstrăm că România este vie. Aștept din partea jucătorilor altă implicare și altă atitudine și să spălăm rușinea"

UPDATE ora 13:00: Au fost stabilite echipamentele pe care le vor purta cele două prime reprezentative la confruntarea directă din această seară.

Galben versus negru, duelul echipamentelor diseară în România-Austria! #LuptamImpreuna ??

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Miercuri, 14 octombrie 2020

UPDATE ora 12:00 : România, față în față cu un record negativ pe care nu l-am mai atins din 1996. Vedeți aici care este miza meciului cu Austria.

Prima reprezentativă a României vine după două înfrângeri categorice în ultima săptămână, 1-2 cu Islanda, în semifinalele barajelor de calificare la Campionatul European, și 0-4 în Norvegia, în Liga Națiunilor.

LIVE TEXT Austria - România, de la 21:45

De partea cealaltă, Austria a câștigat primele două partide ale acțiunii din luna octombrie, 2-1 cu Grecia, într-un joc amical, și 1-0 cu Irlanda de Nord, în etapa a treia a grupei 1, Liga B din Liga Națiunilor.

Înaintea meciului, care se va disputa pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, Austria este liderul grupei, cu șase puncte, la egalitate cu Norvegia, în timp ce România se află pe poziția a treia, cu două puncte mai puțin.

În tur, la Klagenfurt, România a reușit să se impună cu 3-2.

Pentru meciul cu Austria, selecționerul Mirel Rădoi i-a pierdut pe Sergiu Hanca și Dragoș Grigore, accidentați.

România - Austria, echipele probabile

  • România: Tătărușanu - Manea, Burcă, Toșca, Camora - Stanciu, Cicâldău, Marin - Deac, Alibec, Maxim
  • Austria: Pervan - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba - Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner - Schlager, Gregoritsch

Etichete: romania-austria , mirel radoi , romania liga natiunilor , meciuri liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Imagini rușinoase pe Metropolitano: românii și columbienii s-au luat la bătaie imediat după meci!
bataie
Recomandările redacției
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!

Șefii lui Dinamo rămân optimiști, după sancțiunea uriașă primită: ”Vom fi mai puternici!”
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (17.03.2024)
Exclusiv Tudorel Stoica l-a ”urecheat” pe Gică Hagi pentru faptul că îi ia apărarea lui Ianis: ”Îi face un mare rău”
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
Galerie Foto Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Citește și
Toți dinamoviștii, OUT! Mirel Rădoi, atacat după nouă ani
mr
Exclusiv ”Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Ce răspuns a oferit Anghel Iordănescu
iordanescu
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Ianis Hagi, cerut titular la echipa națională: ”E singurul care poate face diferența”
Screenshot 2024-03-27 at 00.20.40

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale