FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (17.09.2017)
Anunț-surpriză: Dan Petrescu poate fi deturnat de la CFR! Echipa apărută pe ultima sută de metri
mihai-rotaru6
Exclusiv Mihai Rotaru a spus cine sunt antrenorii ceruți insistent de fani la Universitatea Craiova
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

Danemarca U21 - România U21 2-1, în preliminariile EURO 2021. Coman a ratat un penalty în minutul 90+3

10.09.2019, 21:20

Danemarca U21 - România U21 a fost debutul "tricolorilor mici" în preliminariile pentru Euro 2021, însă unul nefericit. Naționala antrenată de Mirel Rădoi a fost luată prin surprindere de danezi, care au deschis scorul după mai puțin de 3 minute.

coman gol
Coman a marcat pentru România în meciul cu Danemarca / Foto: captură ProX
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Olsen a evitat trei jucători români, din fentă, și a deschis scorul din careu, cu un șut plasat. Pașcanu s-a aruncat în fața mingii, dar nu a reușit să respingă.

Danezii au continuat atacul, iar Aioani a respins șutul de la 30 de metri al vedetei Bruun Larsen. Scandinavii au nimerit bara în minutul 16, prin Holse, iar apoi prima ocazie a României a venit abia în minutul 20, când Petre a tras peste poartă, din careu.

Primul șut al "tricolorilor" pe spațiul porții i-a aparținut lui Coman, dar portarul danez a prins. Câteva secunde mai târziu, același Coman l-a mai pus o dată la încercate pe goalkeeperul danez. Au urmat ocazii uriașe ale danezilor, după ce Rațiu a pasat la adversar, dar Aioani a respins, iar apoi Dima a scos de pe linia porții.

Danemarca U21 - România U21 | Coman a ratat un penalty în prelungiri

Pe finalul primei reprize, Coman a executat două lovituri libere, dar fără rezultat. După pauză, Boboc nu a reușit să înscrie, iar apoi Aioani s-a remarcat la ocazia lui Olsen, care a scăpat singur spre poartă.


Danezii au făcut 2-0 în minutul 55, prin Olsen, după o nouă gafă a lui Rațiu. Nordicii au mai nimerit o dată bara în minutul 65, prin același Olsen, care a mai avut o șansă mare câteva minute mai târziu.

România a redus din diferență în minutul 80, prin Coman, care a șutat superb, de la 30 de metri, după o acțiune personală. În prelungiri, Coman a fost secerat în careu, de portar, iar arbitrul a dat penalty, dar tot Coman a fost cel care a ratat dramatic, iar România a plecat fără niciun punct.

LIVE TEXT Danemarca U21 - România U21:

UPDATE min. 90+3: Penalty ratat România! Portarul Christensen parează lovitura de pedeapsă executată de Coman.

UPDATE min. 90+2: Penalty pentru România! Coman primește o pasă filtrantă de la Olaru, e secerat în careu de portar, iar arbitrul arată punctul cu var.

UPDATE min. 80: Danemarca U21 - România U21 2-1. GOOOOOL România! Coman fentează scurt și șutează de la 30 de metri, mingea prinde pământul și intră în poartă.

UPDATE min. 73: A cincea schimbare făcută de Mirel Rădoi: Ganea intră în locul lui Petre.

UPDATE min. 69: Ocazie mare Danemarca. Același Olsen pivotează, de lângă Pașcanu, și șutează la colțul lung, dar portarul nostru e la post.

UPDATE min. 66: Mirel Rădoi profită de noua regulă și face 3 schimbări în același timp: Dobre intră în locul lui Drăguș, Chindriș îl înlocuiește pe Dima și Velisar, pe Rațiu.

UPDATE min. 65: Bară Danemarca. Olsen șutează de la marginea careului, dar mingea nimerește bara.

UPDATE min. 55: Danemarca U21 - România U21 2-0. GOOOOOL Danemarca! Rațiu gafează din nou, de data asta decisiv. Pasează la adversarul său, Bruun Larsen, care nu poate fi ajuns de Dima și pasează în centru, pentru Olsen, iar acesta înscrie.

UPDATE min. 53: Ocazie Danemarca. Olsen scapă spre poartă, dar Aioani iese din poartă și reține din fața sa.

UPDATE min. 51: Prima schimbare făcută de Mirel Rădoi. Ciobanu intră în locul lui Dragomir.

UPDATE min. 50: Ocazie România. Boboc face o cursă pe partea stângă, își face mingea pe dreptul și șutează la colțul lung, dar portarul este la post.

UPDATE min. 46: Începe repriza secundă.

UPDATE min. 45+1: La pauză, Danemarca are 1-0 în fața României.

UPDATE min. 42: Ocazie România. Coman execută foarte bine o lovitură liberă de pe linia careului, dar portarul danez se întinde și respinge spectaculos.

UPDATE min. 36: Ocazie România. Coman execută o lovitură liberă de la 23 de metri, direct în brațele lui Christensen.

UPDATE min. 28: Ocazii uriașe ale danezilor. Rațiu gafează și dă pasă la adversar, mingea ajunge la Bruun Larsen, dar Aioani iese la timp din poartă și respinge, iar apoi Holse șutează, dar Dima respinge de pe linia porții.

UPDATE min. 25: Ocazie România. Același Coman trage din nou, dar portarul boxează.

UPDATE min. 24: Ocazie România. Coman trage bine, de la 20 de metri, dar portarul danez prinde. E primul șut pe poartă.

UPDATE min. 20: Ocazie România. Petre, aflat cu spatele la poartă, primește o pasă de la Dragomir, pivotează și trage, dar mingea trece peste. Este prima acțiune mai închegată a "tricolorilor".

UPDATE min. 16: Bară Danemarca. Holse intră în careu și lobează mingea, dar această lovește bara.

UPDATE min. 14: Ocazie Danemarca: Bruun Larsen șurează de la aproape 30 de metri, dar Aioani respinge spectaculos peste transversală.

UPDATE min. 3: Danemarca U21 - România U21 1-0. GOOOOOL Danemarca! Olsen evită trei jucători români, din fentă, și deschide scorul din careu, cu un șut plasat. Pașcanu s-a aruncat în fața mingii, dar nu a reușit să respingă.

UPDATE min. 1: Începe meciul.

UPDATE 18:14: ECHIPELE DE START:

12. Aioani – 18. Rațiu, 4. Pașcanu, 3. Dima, 2. Boboc – 17. Olaru, 5. Băluță-cpt, 8. Dragomir – 10. Drăguș, 11. Petre, 7. Coman.
Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve : 23. Dur-Bozoancă – 6. Grigore, 9. Ganea, 14. Oaidă, 15. Chindriș, 19. Velisar, 20. Ciobanu, 21. Neicuțescu, 22. Dobre

DANEMARCA: 1 Christensen - Anyembe, 6 Sorensen, 5 Nelson, 2 Poulsen - 8 Hjulmand, 19 Nartey, 17 Holse - 7 Olsen, 10 Bruun Larsen, 14 Dreyer
Selecționer: Albert Capellas
Rezerve: 16. Vindhal-Jensen – 9. Odgaard, 11. Jensen, 12. Ibsen, 13. Amundsen, 15. Damsgaard, 18. Madsen, 20. Kofod Andersen, 21. Rasmussen


UPDATE 18:00 - Tricolorii mici au fost vizitaţi de ambasadorul României la Copenhaga

UPDATE 15:30 - George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători ai României la EURO 2019, a ţinut să le transmită un mesaj noii generaţii, care începe în această seară campania pentru Euro 2021. "Le urez multă baftă, pentru că au nevoie, lui Mister, jucătorilor de acolo, întrucât sunt jumătate care au evoluat cu noi", a transmis atacantul care a înscris pentru România în meciul cu Malta, 1-0.

UPDATE 11:48 - Tricolorii lui Mirel Rădoi şi-au ales numerele de pe tricouri. Denis Drăguş este noul număr 10 al tricolorilor mici. Florinel Coman va purta numărul 7, Tudor Băluţă va avea 5, iar Adrian Petre 11. Toate detaliile sunt AICI.

Echipa de tineret a României se va prezenta pe teren cu un nou sistem, un 4-2-3-1, dar în care jucătorii vor pune accent pe aceeaşi idee. "Vom implementa un alt sistem de joc, dar filosofia va fi aceeași. Veți vedea aceleaşi lucruri bune ca până acum. Vrem totuşi să aducem în plus temporizarea, cred că asta ne-a lipsit până acum", a afirmat antrenorul selecționatei Under 21.

Danemarca - România, primul nostru meci pentru EURO 2021

"Începem un drum nou, e un nou început. Sper să fie un prim pas fericit şi să ne întoarcem acasă cu toate punctele. Întâlnim o echipă cu un selecţioner nou, un spaniol, Albert Capellas, dar ne-am documentat bine. În plus, am avut pe cineva la amicalul lor cu Ungaria", a declarat Rădoi pentru frf.ro.

"E clar că singuri am ridicat nivelul aşteptărilor, prin ceea ce am arătat pe teren. Asta nu e un lucru rău, ba din contră. Românii vor din nou să ne vadă acolo şi au încredere în noi că vom reuşi. Asta ne motivează suplimentar. Nu vrem să îi dezamăgim", a declarat selecționerul naționalei de tineret, pentru site-ul FRF.

Mirel Rădoi ştie că aşteptările de la România U21 sunt foarte mari

"Trebuie să lăsăm deoparte ce a fost în vară, nu vreau ca jucătorii să resimtă presiunea. Aceasta trebuie să fie pe umerii antrenorilor. Dar am încredere în acest grup şi cred cu tărie că ne putem califica din nou la turneul final", a mai spus Rădoi.

Danemarca U21 - România U21, Live Text de la 19:30, pe digisport.ro

În perioada pregătirii pentru Euro 2019, unde România a ajuns până în semifinale, jucătorii lui Mirel Rădoi au disputat un meci amical cu Danemrca U20, pe care au învins-o cu 1-0. Chiar dacă România era cu echipa U21, iată că lotul construit la începutul campaniei de Daniel Isăilă şi continuat de actualul selecţioner îşi arată roadele. Rădoi are 7 jucători de la jocul de atunci, în timp ce gazdele vor avea 9 fotbalisti în lot.

  • În debutul grupei, Ucraina, una dintre favorite, a pierdut meciul cu Finlanda, 0-2!

Echipe probabile:

Danemarca:
P. Jensen - Roerselv Rasmunssen, Racic, V. Nelsson, Poulsen - Hjulmand, Sorensen, M. Andresen - N. Laursen, Olsen, J. Larsen. Antrenor: Albert Capellas

România
Aioani - Raţiu, Paşcanu, R. Grigore, Velisar - Dragomir, T. Băluţă, Olaru - Oaidă, Ad. Petre, Fl. Coman
Antrenor: Mirel Rădoi

Programul României U21 în grupa a 8-a pentru EURO 2021

  • 10 septembrie 2019: Danemarca – România (19:30)
  • 10 octombrie 2019: România – Ucraina
  • 14 octombrie 2019: România – Irlanda de Nord
  • 14 noiembrie 2019: România – Finlanda
  • 19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România
  • 31 martie 2020: România – Danemarca
  • 4 septembrie 2020: Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020: Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Ucraina – România
  • 13 octombrie 2020: România – Malta

Etichete: romania u21 , mirel radoi , danemarca romania , euro 2021


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova
radoi
Mihai Rotaru nu mai așteaptă! Când urmează să fie prezentat Mirel Rădoi
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Alesul lui Mihai Rotaru: și-a dat acordul și este așteptat la Universitatea Craiova
rotaru

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro