elias-charalambous
”Gigi Becali ar refuza să ofere o primă pentru titlu?”. Elias Charalambous a rostit doar trei cuvinte
profimedia-0807526376
Marius Șumudică a numit jucătorul ”fără post” de la FCSB
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

FCSB - Rudar 4-0. Victorie şi calificare fără emoţii pentru roş-albaştri. Moruţan, gol de poveste şi assist

02.08.2018, 23:20

FCSB merge în turul 3 preliminar al Europa League, după ce a spulberat-o pe Rudar Velenje în manşa a doua, scor 4-0, pe o arenă aproape goală. Roş-albaştrii s-au impus cu 6-0 la general şi se vor lupta pentru play-off cu croații de la Hajduk Split.

FOTBAL:FCSB-NK RUDAR VELENJE, LIGA EUROPA (2.08.2018)
FCSB poate întâlni în play-off Rapid Viena sau Slovan Bratislava
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

După 2-0 în Slovenia, vicecampioana a marcat în poarta lui Rudar Velenje dintr-un penalty obținut de Bălașa și transformat de Florin Tănase. A fost primul gol al căpitanului în acest sezon.

O premieră în tricoul roș-albastru a fost și reușita superbă a lui Moruțan, care s-a distrat cu toată apărarea slovenă. Gnohere, intrat la pauză, a ratat două ocazii uriașe în mai puțin de trei minute.

Autorul dublei cu Dinamo, Florinel Coman, a punctat din nou, pentru 3-0, după pasa lui Jakolis, pentru ca în prelungiri Moruţan să treacă la serviciu şi i-a pasat superb lui Daniel Benzar, care a stabilit scorul final.

FCSB rămâne cu bilanţ perfect în faţa echipelor din Slovenia - 4 meciuri, 4 victorii, golaveraj 11-0 - şi se pregăteşte de dubla cu Hajduk Split.


Roș-albaștrii i-au mai întâlnit pe croaţi în grupele UEFA Champions League, în sezonul 1994/95, când cele două echipe și-au împărțit victoriile.


Min. 90+4 - FINAL DE MECI! FCSB s-a impus cu 4-0 şi se califică fără emoţii în turul 3 preliminar al Europa League (6-0 la general), unde o va întâlni pe Hajduk Split. 

Min. 90+3 - GOOOOOL, 4-0 FCSB! Daniel Benzar a stabilit scorul final, după o nouă acţiune splendidă şi un assist al lui Moruţan

Min. 81 - Ocazie Rudar! Kamara a fost din nou aproape de gol. De această dată, cu o execuţie acrobatică, la care Bălgrădean a intervenit în doi timpi. 

Min. 76 - Cartonaş galben primit de Vasiljevic, după o intrare tare asupra lui Jakolis. 

Min. 74 - Schimbare la FCSB. Daniel Benzar a intrat în locul lui Florinel Coman. 

Min. 68 - GOOOOOL, 3-0 FCSB! Diferenţa se măreşte. După dubla cu Dinamo, Florinel Coman a marcat din nou. De această dată, cu un şut din mijlocul careului, unde a fost găsit singur de pasa lui Jakolis. 

Min. 63 - Ocazie Rudar! Cea mai importantă fază a slovenilor. Nou-intratul Kamara a trimis pe lângă poartă, din apropiere. 

Min. 62 - A treia modificare la Rudar. Trifkovic a intrat în locul lui Solomun.

Min. 59 - A doua schimbare făcută de Dică. Qaka a intrat în locul lui Pintilii. 

Min. 59 - Ocazie FCSB! Roş-albaştrii sunt dezlănţuiţi. Florinel Coman a avut şansa unui nou gol, dar şutul său de la marginea careului a trecut puţin pe lângă poartă.  

Min. 56 - A doua modificare la Rudar. Kamara i-a luat locul lui Simunac.

Min. 54 - Ocazie FCSB! O nouă şansă irosită de Gnohere. Francezul a trimis cu capul peste poartă, după o centrare excelentă a lui Ovidiu Popescu. 

Min. 52 - Schimbare la Rudar. Parfitt-Williams a intrat în locul lui Santek.

Min. 51 - Ocazie FCSB! Acţiune frumoasă a roş-albaştrilor, încheiată cu ratarea uriaşă a lui Gnohere, care, servit perfect de Jakolis în faţa porţii goale, a trimis în bară din câţiva metri. 

Min. 49 - GOOOOOL, 2-0 FCSB! Moruţan a marcat pentru prima oară în tricoul vicecampioanei, după o splendidă acţiune personală, în care a driblat senzaţional întreaga apărare a slovenilor

Min. 48 - Cartonaş galben primit de Muic, în urma unei intrări tari de la spate asupra lui Gnohere. 

Min. 46 - Schimbare la FCSB. Gnohere a intrat în locul lui Florin Tănase. 

Min. 46 - A început repriza a doua. 

Min. 45+2 - PAUZĂ PE ARENA NAŢIONALĂ! După o primă repriză controlată clar, FCSB conduce cu 1-0, datorită golului marcat de Florin Tănase, din penalty

Min. 45 - Cartonaş galben primit de Florin Tănase, după o intrare periculoasă asupra lui Kasnik. 

Min. 37 - Un nou galben pentru roş-albaştri. L-a primit Bălaşa. 

Min. 30 - Galben primit de Junior Morais, după o intrare mult prea energică, într-o zonă neutră a terenului, asupra lui Bolha. 

Min. 22 - GOOOOOL, 1-0 FCSB! Florin Tănase a transformat sigur pe el lovitura de pedepasă şi a marcat pentru prima oară în acest sezon. 

Min. 21 - Penalty pentru FCSB! Sergei Ivanov a acordat lovitură de la 11 metri pentru vicecampioana României, după un duel între Pisek şi Bălaşa. 

Min. 20 - Kasnik a primit galben, după un fault asupra lui Florin Tănase.

Min. 13 - Ocazie FCSB! O nouă şansă pentru echipa lui Dică. Coman a centrat din corner, iar Pintilii a trimis cu capul, pe spate, prin faţa porţii slovenilor. 

Min. 10 - Ocazie FCSB! Jakolis a primit o pasă excelentă de la Pintilii, dar a tras în portar din situaţie ideală. Roş-albaştrii controlează autoritar primele minute pe Arena Naţională. 

Min. 3 - Ocazie FCSB! La fel ca în tur, roş-albaştrii au început tare. Florin Tănase a ratat prima ocazie, după o minge recuperată în jumătatea adversă şi o centrare a lui Jakolis. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut oaspeţilor. Sunt foarte puţini spectatori în tribunele Arenei Naţionale. 

ECHIPELE DE START

FCSB: 34. Cristian Bălgrădean - 23. Ovidiu Popescu, 16. Bogdan Planic, 4. Mihai Bălaşa, 13. Junior Morais - 5. Mihai Pintilii, 6. Dragoş Nedelcu - 17. Antonio Jakolis, 10. Florin Tănase (căpitan), 11. Olimpiu Moruţan - 7. Florinel Coman

Antrenor: Nicolae Dică. 

Rezerve: 99. Andrei Vlad - 9. Harlem Gnohere, 15. Marko Momcilovic, 20. Romario Benzar, 26. Daniel Benzar, 92. Kamer Qaka, 98. Dennis Man 

NK Rudar Velenje:
37. Anze Malnar - 45. Robert Pusaver, 23. Josip Tomasevic, 22. Ivan Vasiljevic, 4. David Kasnik (căpitan), 6. Anze Pisek - 21. Matej Santek, 19. Klemen Bolha, 5. Domagoj Muic, 31. Ante Solomun - 28. Vlatko Simunac

Antrenor: Marijan Pusnik.

Rezerve: 1. Marko Pridigar - 8. Damjan Trifkovic, 9. Djair Parfitt-Williams, 11. Tim Vodeb, 14. Abu Kamara, 20. Sandi Coralic, 33. Milan Tucic

Arbitru:
Sergei Ivanov; arbitri asistenţi: Maksim Gavrilin, Roman Usachev; arbitru de rezervă: Evgheni Turbin (toţi din Rusia)


UPDATE 16:08 Autoritatea lui Dică în vestiar scade cu fiecare apariţie televizată a patronului Becali. În această dimineaţă, la Digi Sport Matinal, Gigi a dezvăluit, probabil fără să vrea, cam cât contează dorinţele antrenorului la FCSB.


UPDATE Ora 15:24. Gigi Becali nu-și face emoții în privința calificării, mai ales după prestația și scorul din tur, dar abia așteaptă să vadă cum se mai mișcă echipa. Finanțatorul a fost cât de cât mulțumit de ce a văzut la meciul cu Dinamo și este optimist că lucrurile vor evolua așa cum își dorește. Mai mult, finanțatorul a spus că este foarte aproape de a mai bifa trei transferuri.


FCSB s-a impus cu 2-0 în Slovenia, în faţa lui Rudar Velenje, iar calificarea în turul al treilea din UEFA Europa League este o formalitate pentru vicecampioana României.

Lucrurile nu vor fi, însă, la fel de simple şi în continuare. Dacă trece de Rudar, roş-albaştrii se vor lupta cu echipe mult mai cunoscute pentru a-şi atinge obiectivul principal, prezenţa în grupele competiţiei.

Meciul FCSB - Rudar Velenje se joacă de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

LIVE TEXT FCSB - Rudar. Obiectivul începutului de sezon

FCSB are un singur punct şi golaveraj negativ după primele două etape din Liga 1, dar Nicolae Dică e optimist. Deocamdată, se concentrează pe obiectivul principal al sezonului, prezenţa în grupele UEL.

"Sunt foarte mulţi bani dacă ajungi în grupe. Ştiţi foarte bine, asta îl interesează şi pe patronul nostru, ca noi să aducem bani în club. Nu ne va fi uşor să ajungem în grupe, dar este obiectivul nostru. Sperăm să reuşim să îl îndeplinim, însă va fi foarte greu, pentru că sunt adversari foarte puternici", a declarat Dică.

Dacă trece de Rudar, FCSB va întâlni câştigătoarea dublei Hajduk Split - Slavia Sofia. În tur, croaţii s-au impus cu 1 la 0.

LIVE TEXT FCSB - Rudar. Bilanţ perfect contra slovenilor

FCSB a câştigat toate meciurile europene contra adversarilor din Slovenia, fără a primi gol. Un bilanţ perfect, pe care băieţii lui Dică vor încerca să-l consolideze.

În afara meciului tur cu Rudar, roş-albaştrii au mai întâlnit Gorica, în preliminariile Ligii Campionilor, sezonul 2006/07. 5-0 a fost scorul general atunci, iar echipa antrenată în acea perioadă de Cosmin Olăroiu a mers în grupele UCL după 10 ani.

LIVE TEXT FCSB - Rudar. "Suntem conştienţi de diferenţa de valoare"

Deşi calificarea pare deja jucată, iar diferenţa de valoare a părut evidentă în tur, antrenorul slovenilor, Marijan Pusnik, avertizează că el şi jucătorii săi nu au venit doar în excursie la Bucureşti.

"Pentru noi nu contează dacă adversarul este mai valoros sau dacă e un club mare. Obiectivul nostru este să obţinem un rezultat bun la Bucureşti. Ştim că va fi foarte greu, dar va fi o plăcere să jucăm aici. Va fi foarte dificil să ne calificăm după ce s-a întâmplat în tur.

Suntem conştienţi de diferenţa de valoare, bugetul lor este de zece ori mai mare ca al nostru. Cunoaştem faptul că au unul dintre cei mai buni jucători tineri români. Din punctul meu de vedere, Man este un jucător de perspectivă, apoi mai este şi Teixeira, dar ei sunt doar doi, mai sunt alţi 9 la fel de valoroşi", a declarat tehnicianul de 57 de ani.

După returul cu Rudar Velenje, FCSB are meci în campionat cu Poli Iaşi. Partida va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, duminică, de la ora 21:00.

Etichete: europa league , fcsb , rudar velenje , rudar fcsb europa league , rudar fcsb live text , live text fcsb rudar , rudar fcsb live text europa league , fcsb-rudar 4-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu
Citește și
Surpriză la FCSB! Elias Charalambous a anunțat o nouă absență pentru meciul cu Sepsi: ”Va fi OUT”
Gigi Becali îl vrea la FCSB, iar fotbalistul a reacționat: ”Mă motivează”
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.03.2024)
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
După ce au fost ”la cuțite”, Răzvan Burleanu l-a lăudat pe eternul ”dușman” Gigi Becali
Collage Maker-01-Jul-2023-11-42-PM-8810

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”