Florinel Coman a postat o imagine cu Elias Charalambous și l-a descris în două cuvinte pe antrenorul de la FCSB
elias
Elias Charalambous, la picioarele lui Florinel Coman: ”Este un jucător de clasă mondială”
Screenshot 2024-04-15 at 23.41.50
Exclusiv Antrenorul aflat în pole-position să o preia pe Rapid, dacă Bergodi va fi demis. Ilie Dumitrescu propune o lovitură de proporții
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Guimaraes - FCSB 1-0 | "Roș-albaștrii" au ratat calificarea în grupele Europa League

30.08.2019, 00:01

Vitoria Guimaraes - FCSB 1-0 a fost partida care le-a interzis accesul "roș-albaștrilor" în grupele Europa League. Echipa gazdă a avut numeroase ocazii foarte clare în timpul meciului, dar jucătorii nu le-au fructificat. Totuși, portughezii au obținut un penalty în minutul 51, după ce Mihai Roman (34 de ani) l-a faultat în careu pe Davidson

FCSB
FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League / Foto: Sport Pictures
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Tapsoba a marcat singurul gol al meciuluic de la punctul cu var în minutul 52. Vitoria a continuat să pună probleme echipei antrenate de Bogdan Vintilă, dar tabela nu a mai înregistrat și un alt gol. 

FCSB a avut o mare ocazie pe final de meci, dar partida s-a terminat cu victoria minimă a lui Guimaraes, care s-a calificat în Europa League.


UPDATE Min. 90+3 - Meciul s-a încheiat. 

UPDATE Min. 90+3 - FCSB a avut o mare ocazie de a egala, dar mingea trimisă spre poarta portughezilor a fost prinsă, fără emoții, de portarul gazdelor.


UPDATE Min. 90 - Guimaraes a mai dat mingea în bară încă o dată! FCSB a avut din nou noroc. 

UPDATE Min. 86 - Davidson a ieșit din teren și a fost înlocuit de Rafa. Și antrenorul lui Guimaraes a epuizat toate cele trei schimbări. 

UPDATE Min. 77 - Antrenorul gazdelor a mutat din nou: a ieșit Duarte și a fost introdus Andre Pereira.

UPDATE Min. 75 - Vitoria Guimaraes a efectuat prima schimbare a partidei: Rodrigues Pepe a ieșit și i-a cedat locul lui Joao Carlos Teixeira.

UPDATE Min. 74 Π Abia intrat în teren, Thierry Moutinho a primit, și el, cartonașul galben.

UPDATE Min. 72 - FCSB a efectuat toate schimbările, după ce Bogdan Vintilă l-a scos pe Aristides Soiledis și l-a introdus pe Thierry Moutinho

UPDATE Min. 68 Π Ionuț Panțîru a primit și el cartonașul galben, ca urmare a unui fault. 

UPDATE Min. 61 - Guimaraes își bate joc de ocazii! Mihai Roman a făcut o gafă uriașă, după ce a trimis o pasă direct la adversar. Jucătorul portughezilor l-a depășit pe Bălgrădean, dar nu a avut cum să continue faza, iar totul s-a stins cu un șut trimis pe lângă poarta portarului român! 

UPDATE Min. 52 - GOOOOOL! Tapsoba a marcat primul gol al partidei, de la punctul cu var! 1-0 Guimaraes.

UPDATE Min. 51 - Davidson a intrat în careul "roș-albaștrilor", l-a simțit pe Mihai Roman în spatele lui și a căzut. Centralul partidei a dictat penalty

UPDATE Min. 46 - Bogdan Vintilă a mai efectuat o schimbare: a ieșit Mihai Pintilii și a fost introdus Harlem Gnohere

UPDATE Min. 46 - A început a doua repriză.

UPDATE Min. 45 - S-a terminat prima repriză.

UPDATE Min. 45 - Dublă ocazie imensă pentru Guimaraes! Duarte a lovit bara transversală, iar mingea s-a respins la Poha, care a ratat incredibil din șase metri! 

UPDATE Min. 35 - Încă o mare ocazie pentru echipa gazdă! Poha i-a trimis mingea, în partea dreaptă a careului de 16 metri, lui Rochinha, care era foarte liber. Jucătorul portughezilor a trimis în plasa laterală. 

UPDATE Min. 34 - Π Grecul Aristides Soiledis a încasat un cartonaș galben complet inutil, din cauza protestelor. 

UPDATE Min. 26 - FCSB a efectuat prima schimbare. Cel care a luat cartonaș galben, Valentin Crețu, a fost înlocuit cu Mihai Roman

UPDATE Min. 26 - Guimaraes a replicat printr-o nouă ocazie importantă, dar balonul a fost trimis peste bara transversală. 

UPDATE Min. 23 - Și FCSB a avut o ocazie importantă la poarta lui Guimaraes. Iulian Cristea a primit o centrare în careul Vitoriei și a lovit balonul cu caoul, dar mingea nu a reprezentat un pericol și a zburat peste poatră.  

UPDATE Min. 3 Π Valentin Crețu a văzut primul cartonaș galben al partidei! 

UPDATE Min. 2 - Prima mare ocazie a meciului a aparținut portughezilor, care au ratat incredibil! Rodrigues Pepe a șutat, însă mingea a fost salvată de Bălgrădean! Balonul a ajuns apoi la Duarte, care, cu un luft incredibil, i-a iertat pe cei de la FCSB!

UPDATE Min. 1 - Meciul a început. 


UPDATE 20:31 Avem echipa de start a FCSB. Surpriză uriaşă din partea lui Bogdan Vintilă: Gnohere nu va fi titular, aşa cum v-am anunţat mai devreme, dar noul tehnician a improvizat. Nu îl foloseşte pe Adi Popa, cum anticipam, ci va evolua cu Panţîru aripă stânga.

FCSB: Bălgrădean - Crețu, Cristea, Planic, Soiledis - Ov.Popescu, Pintilii, Panțîru -  Coman, Tănase, Vînă

Guimaraes: Jesus - Sacko, Tapsouba, Bondarenko, Hanin - Poha, Al Musrati, Rodrigues Pepe - Rochina, Duarte, Davidson

UPDATE 18:00 Vintilă pare să se fi decis în mare asupra primului "11". Un lucru e cert: Gnohere nu va evolua din primul minut în Portugalia. "Bizonul" are prea multe kilograme în plus pentru a juca un meci de la început, astfel că Tănase va fi folosit ca "9" fals. În locul francezului va fi introdus Adi Popa, "Motoreta" urmând să evolueze pe poziţia obişnuită, de aripă dreapta.

După 0-0 în tur, FCSB are și varianta unui rezultat de egalitate cu goluri marcate pentru a obține calificarea în grupele Europa League.

"Atmosfera este una corespunzătoare, toată lumea o conștientă de miza acestui joc. Noi sperăm ca băieții să se autodepășească și să ne calificăm. Atmosfera este una de concentrare. Asta se întâmplă, de regulă, înaintea partidelor importante. Nu seamănă cu atmosfera unor meciuri din campioant. Parcursul din campionat nu ne face cinste. Ar fi un prilej să depășim acest moment. De asemenea, antrenorul lor este amenințat cu demiterea în cazul unei necalificări", a anunțat Narcis Răducan la "Digi Sport Matinal".

Guimaraes - FCSB. Bogdan Vintilă este optimist

Tehnicianul celor de la FCSB, Bogdan Vintilă, este convins că echipa sa poate obține calificarea în grupele Europa League.

"Am venit pregătiți pentru confruntarea de mâine seară, am văzut că jucătorii sunt foarte montați și îți doresc ca odată cu acest joc să fie un nou început pentru echipa noastră. Știm că mâine va fi o atmosferă incendiară.

Impresia mea la primul joc a fost că FCSB putea câștiga, a avut mai multe ocazii. Bineînțeles, acum totul se schimbă, pentru că jucăm în deplasare și altele sunt datele problemei. Noi ne dorim să mergem mai departe, acesta este primul obiectiv. Nu contează rezultatul, ci calificarea!", a spus Bogdan Argeș Vintilă, într-o conferință de presă.

Guimaraes - FCSB. Florinel Coman: "Este cel mai important meci din acest sezon pentru noi"

Florinel Coman a prefaţat duelul retur cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League. Atacantul de bandă al FCSB e conştient de importanţa partidei, de o eventuală calificare putând depinde chiar viitorul clubului. Becali pare că a ajuns la fundul sacului şi nu mai e dispus să investească, astfel că ratarea calificării ar duce, potrivit unor specialişti, la insolvenţă.

"Cred că este cel mai important meci din acest sezon pentru noi. Am venit pregătiţi pentru a câştiga şi sper să scoatem maximum. Trebuie să câştigăm pentru a căpăta încredere şi continuitate. Este adevărat că depind multe de acest meci, dar noi am venit aici pentru a câştiga. Nu se gândeşte nimeni la rezilieri şi la plecări, trebuie să tratăm meciul foarte serios, să fim cu gândul doar la fotbal", a spus Coman, la conferinţa de presă.

Guimaraes - FCSB. Gigi Becali nu se teme deloc de lusitani: "Echipa asta e cam de nivelul Chiajnei!”

După ce "roș-albaștrii" au obținut un "egal alb" la Giurgiu, merg în peninsulă cu un mare avantaj, faptul că nu au primit gol acasă. Gigi Becali,finanțatorul vicecampioanei României, nu se teme abgsolut deloc de adversar.

"Ne concentrăm și ne calificăm joi, nu are cum să ne scoată echipa asta, pur și simplu. Nu se compară nici măcar cu Mediaș, nu e de nivelul lui Gaz Metan. Asta (n.r. Vitoria Guimaraes) e o echipă de nivelul Concordiei Chiajna, e cam ca Hermannstatd, ca Iași, așa", a spus Becali.

"Până acum am jucat bine în cupele europene, nu era ușor de scos Mlada, dar totuși am reușit. Suntem în grafic, ne calificăm", a spus patronul FCSB-ului la Pro X.

Etichete: narcis raducan , bogdan arges vintila , florinel coman , guimaraes - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă

Şeful clanului Corduneanu din Iaşi, Costel Corduneanu, a murit după ce a stat internat timp de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0712984186
E gata! Mircea Lucescu s-a înțeles cu noul club și revine

Brutal: primul verdict al medicilor în cazul lui Luca Mihai! Autoritățile vor fi sesizate
FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)
"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Daniel Bîrligea a dat declarația serii, după ce FCSB a învins-o pe CFR la Cluj
Romania SuperLiga Stage 1: CFR Cluj vs Politehnica Iasi
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-15 at 23.41.50
Exclusiv Antrenorul aflat în pole-position să o preia pe Rapid, dacă Bergodi va fi demis. Ilie Dumitrescu propune o lovitură de proporții

Video Cristiano Bergodi, criză de nervi fără precedent: ”Pe ce lume trăiești? Tu înțelegi fotbalul?”
cristiano-bergodi
Exclusiv Gabi Balint n-are dubii! Știe ce decizie va lua Rapidul în cazul lui Cristiano Bergodi: E clar! 100%”
Screenshot 2024-04-15 at 22.53.03
Video Chelsea - Everton 6-0. ”Aristocrații” reușesc setul împotriva ”Caramelelor”. Cole Palmer a marcat un ”poker”
Chelsea v Everton - Premier League - Stamford Bridge
Citește și
Darius Olaru nu are nicio îndoială despre Florinel Coman: ce a spus despre marcatorul golului cu CFR Cluj
Exclusiv Homawoo, făcut praf după ce l-a băgat în spital pe Luca Mihai: ”Nu te duci ca tolomacul!”
FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Dănuț Lupu, anunț surpriză înainte de FCSB - Rapid. „Mă duc în peluză cu Mustață să sărbătorim titlul!”
Dănuț Lupu, anunț surpriză înainte de FCSB - Rapid. „Mă duc în peluză cu Mustață să sărbătorim titlul!”
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai: „E la ATI!”. Acuzații grave pentru Ovidiu Hațegan
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai: „E la ATI!”. Acuzații grave pentru Ovidiu Hațegan
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
Coperta albumului „Cantafabule" al trupei Phoenix, reconstituită de autor. De ce a fost supusă cenzurii comuniste VIDEO
Coperta albumului „Cantafabule" al trupei Phoenix, reconstituită de autor. De ce a fost supusă cenzurii comuniste VIDEO
Un pensionar a muncit 34 ani și va avea o pensie cu 650 lei mai mică la recalculare. Cum e posibil?
Un pensionar a muncit 34 ani și va avea o pensie cu 650 lei mai mică la recalculare. Cum e posibil?
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
EXCLUSIV Dan Șucu schimbă strategia din sezonul viitor. Nu mai cumpără de la rivali
EXCLUSIV Dan Șucu schimbă strategia din sezonul viitor. Nu mai cumpără de la rivali
Foto Florinel Coman s-a dus ”glonț” la fani, după CFR - FCSB: gestul mai puțin obișnuit pentru care a fost aplaudat imediat

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”
Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”