Luka Modric / Foto: Profimedia
S-a aflat numele echipei care vrea să-l transfere pe Luka Modric de la Real Madrid
Lacrimile lui Vinicius nu l-au impresionat: ”E prea mult!”
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Jucătorii liberi de contract la finalul sezonului valorează o avere. Balonul de Aur, Luka Modric, e printre ei

15.01.2020, 11:50

Finalul sezonului se apropie, iar unii dintre cei mai valoroși jucători rămân liberi de contract. Publicația Goal a făcut un "recensământ" al jucătorilor de mare valoare pe care orice echipă îi poate lua gratis la vară, iar să legitimezi un jucător liber de contract înseamnă o economie consistentă din punct de vedere financiar.

cavani gotzeeroksen colaj
Cavani, Eriksen, Gotze sau Modric devin liberi de contract în vară / Foto: colaj Digi Sport
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Luka Modric (34 de ani). Anul 2018 a fost unul extrem de productiv pentru el, în care a obținut al treilea trofeu Champions League la rând, a fost vicecampion mondial cu Croația și a luat și Balonul de Aur, în detrimentul lui Messi și Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, Realul nu îi mai prelungește contractul. În ultima vreme s-a discutat despre posibilitatea de a ajunge la Milan, iar zvonurile ar putea căpăta contur, mai ales după ce Ibrahimovic a pus condiția de a semna cu Milan doar dacă se aduce un decar adevărat în echipă. Iar Modric pare jucătorul ideal. În acest moment, cota croatului este de 15 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Mario Gotze (27 de ani). Rolul său la Borussia Dortmund a scăzut în ultimii doi ani, așa că va pleca la finalul sezonului. La vârsta sa, încă poate juca mult și bine la nivelul cel mai înalt, iar cota sa de piață este de 18 milioane de euro.

Olivier Giroud (33 de ani). Contractul pe care și l-a prelungit în 2019 va fi scadent pe 30 iunie 2020. Atacantul francez este dorit de Inter și e cotat acum la 9 milioane de euro.

Fernandinho (34 de ani). Brazilianul a primit o ofertă de prelungire a contractului cu Manchester City, dar oficialii de pe Etihad au deja un plan de viitor și îl văd pe Rodri drept urmașul său. Mijlocașul încă este un jucător determinant al "cetățenilor" și este cotat la 10 milioane de euro.

Cavani, Willian sau Vertonghen vor fi liberi de contract în vară


David Silva (34 de ani). Ajuns în 2010 la Manchester City, mijlocașul a câștigat o mulțime de trofee cu "cetățenii", dar în vară, când va împlini 10 ani la club, nu-și va mai prelungi contractul. Inter Miami și-a exprimat interesul în legătură cu spaniolul, dar acesta mai are oferte din Japonia și Qatar. În acest moment, cota sa de piață este de 15 milioane de euro.

Edinson Cavani (32 de ani). Atacantul lui PSG încă este unul dintre cei mai prolifici atacanți din lume în acest moment, cu 23 de goluri în sezonul trecut, iar în această stagiune a punctat de 5 ori. Juventus s-a interesat de el, iar mutarea s-ar putea face la vară. Până și antrenorul parizienilor, Thomas Tuchel, a admis că soarta uruguayanului pe Parc des Princes e incertă. În acest moment, Cavani e cotat la 25 de milioane de euro.

Willian (31 de ani). Mijlocașul brazilian joacă la Chelsea din 2013, însă la vară are mari șanse să plece de pe Stamford Bridge. Cea mai probabilă destinație este Juventus. A spus-o chiar Mircea Lucescu, fostul său antrenor de la Șahtior Donețk.

Jan Vertonghen (32 de ani). Fundașul lui Tottenham va părăsi echipa în vară, liber de contract. Belgianul, care a ratat o parte din sezon din cauza unei accidentări, a avut un conflict cu fostul antrenor, Mauricio Pochettino, însă acum, chiar dacă tehnicianul s-a despărțit de echipă, e probabil ca la fel să facă și Vertonghen. În acest moment, fundașul este cotat la 18 milioane de euro.

Pedro (32 de ani). Spaniolul și-a prelungit contractul cu Chelsea în 2018, iar acesta e scadent pe 30 iunie 2020. Atunci va și pleca, din moment ce antrenorul Frank Lampard a spus că vrea să reconstruiască echipa cu jucători tineri. Pedro valorează acum 17 milioane de euro.

Christian Eriksen, cel mai scump jucător care devine liber de contract în vară

Christian Eriksen (27 de ani). Mijlocașul lui Tottenham a spus public că își dorește o provocare nouă, după ce echipa sa a pierdut finala Champions League, în iunie 2019, cu Liverpool. Real Madrid a fost interesată de el în vară, însă transferul nu s-a făcut, dar s-ar putea realiza în această vară. Pe urmele sale se mai află și Inter. În acest moment, cota sa de piață este de 90 de milioane de euro, așa că, cine va face această achiziție, își va freca mâinile de bucurie. 

Giorgio Chiellini (35 de ani). La această vârstă, fundașul se apropie de finalul carierei, dar și de finalul contractului cu Juventus, care e scadent în vară. O ruptură de ligament încrucișat în debutul sezonului încă îl ține departe de teren. La finalul stagiunii ar putea încerca o nouă provocare. În acest moment, Chiellini este cotat la 5 milioane de euro.

Blaise Matuidi (32 de ani). Mijlocașul francez își termină contractul cu Juventus și ar putea să plece, chiar dacă italienii îi propun prelungirea. În acest moment, valoarea sa de piață este de 18 milioane de euro.

Adam Lallana (31 de ani). Accidentările l-au privat pe mijlocașul lui Liverpool de postul de titular, acolo unde are mare concurență, cu Jordan Henderson, Wijnaldum, Fabinho, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner și Xherdan Shaqiri. Potrivit Transfermarkt, valoarea sa de piață e de 12 milioane de euro. Cu toate acestea, el are posibilitatea, prin contract, de a-și prelungi acordul cu un an.

Dries Mertens (31 de ani). Atacantul belgian a zis că nu știe sigur unde va juca din vară, când îi expiră contractul cu Napoli. Transfermarkt îl cotează la 25 de milioane de euro.

Thomas Meunier (28 de ani). Mijlocașul dreapta de la PSG a fost aproape de a semna cu Everton, așa cum chiar el a recunoscut. În plus, mai sunt echipe pe urmele sale. Potrivit Transfermarkt, valoarea sa de piață este de 30 de milioane de euro.

Thiago Silva (35 de ani). Brazilianul rămâne unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume, dar acest sezon poate fi ultimul al său la PSG, cu toate că forma sa a fost mai mereu una foarte bună de când a ajuns pe Parc des Princes. În acest moment, brazilianul e cotat la 6 milioane de euro.

Eric Bailly (25 de ani). Fundașul central a suferit o accidentare gravă la genunchi, într-un meci amical jucat cu Tottenham în vară, ceea ce l-a dus la operație. Acum însă, după ce a ratat mare parte din sezon, se pare că nu-și va mai prelungi contractul. În acest moment, cota ivorianului este de 22 de milioane de euro.

Etichete: luka modric , christian eriksen , dries mertens , adam lallana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest

Xabi Alonso a ales-o pe Bayern, dar șefii bavarezilor și-au luat gândul: ”Aproape imposibil”
Bayer 04 Leverkusen v FC Bayern München - Bundesliga
Adrian Mutu ”a răbufnit” înainte de Sepsi - CFR Cluj
mutu sapca
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Citește și
Endrick, declarație de ”dragoste” pentru Luka Modric: ”Mi-a ajuns la inimă”
England v Brazil, International Friendly, Football, Wembley Stadium, London, UK - 23 Mar 2024
Primul fotbalist care vrea să plece de la Man. United: ”Am vorbit cu Erik ten Hag!”
Manchester United team line up, back row left to right, Rasmus Hojlund, Diogo Dalot, Scott McTominay, Harry Maguire, Jonny Evans, Andre Onana and Aaron Wan-Bissaka. Front row, Christian Eriksen, Alejandro Garnacho, Marcus Rashford and Bruno Fernandes befo
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Curg” ofertele pentru Luka Modric. Două cluburi din Europa și-l doresc pe croat
Real Madrid CF Vs Sevilla FC in Madrid, Spain - 25 Feb 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale