Real Madrid CF v FC Barcelona - LaLiga EA Sports
A plâns în hohote și a ieșit de pe teren cu targa în Real Madrid - Barcelona, iar acum medicii au dat verdictul
ff085457-2f84-4b15-b927-39b2edeabc50
Ce s-a întâmplat după ce jucătorul Realului a mimat că lovește un polițist, chiar înainte de derby-ul cu Barcelona
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.05.2023)
FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Liga a 2-a: Csikszereda-Unirea Slobozia
Play-off

Video Real Madrid - Barcelona 0-3. Premieră istorică pentru catalani, care se desprind la 14 puncte de marea rivală

23.12.2017, 14:00

Pentru prima oară în istorie, FC Barcelona a câştigat de trei ori la rând pe terenul lui Real Madrid în campionat. Catalanii s-au impus cu 3-0 şi au 14 puncte în faţa marii rivale, în clasamentul din La Liga.

messi gol el clasico
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Barça nu a tras vreun şut pe poartă în primele 30 de minute ale marelui meci de pe Bernabeu. Cristiano Ronaldo a avut un gol anulat pentru offside la primul corner al meciului, apoi portughezul a ratat execuţia dintr-o poziţie foarte bună.

Messi a făcut prima fază periculoasă a calatanilor, dar bara l-a salvat pe Keylor Navas. Starul argentinian l-a mai servit o dată perfect pe Paulinho, dar portarul madrilenilor a salvat in extremis.

Barcelona a cerut penalty la un duel dintre Pique şi Carvajal, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, deşi reluările au arătat că trebuie acordată lovitură de la 11 metri.

Benzema a egalat scorul la bare înainte de pauză, cu o lovitură de cap de atacant adevărat.


Catalanii au deschis scorul în minutul 54, prin Luis Suarez, care a finalizat un contraatac de manual purtat de Rakitic şi Sergi Roberto.

Lucrurile au mers din ce în ce mai rău pentru campioana Europei. După o dublă ocazie imensă a lui Luis Suarez, Paulinho a trimis în poartă, deşi, iniţial, Carvajal a respins cu mâna de pe linia porţii. Fundaşul dreapta al gazdelor a primit cartonaşul roşu, golul a fost anulat, iar Barcelona a primit penalty.

Leo Messi a transformat cu o execuţie imparabilă, aproape de vinclu, şi a dus scorul la 2-0.

Madrilenii au vrut şi ei penalty, la un henţ al lui Sergi Roberto, dar arbitrul i-a ignorat. Chiar şi în zece, jucătorii lui Zidane au dominat finalul partidei. Bale, de două ori, şi Sergio Ramos au trecut pe lângă golul de onoare, înainte ca Aleix Vidal, abia intrat pe teren, să închidă tabela în prelungiri.

VIDEO Rezumat Real Madrid - Barcelona 0-3


LIVE TEXT&VIDEO

Min. 90+4 - FINAL DE MECI! Pentru prima oară în istoria confruntărilor directe, Barcelona se impune de trei ori la rând pe terenul marii rivale în campionat. Un succes în urma căruia catalanii îşi consolidează primul loc în La Liga, la 14 puncte în faţa echipei lui Zinedine Zidane. 

Min. 90+3 - GOOOOOL, 3-0 Barcelona! Abia intrat pe teren, Aleix Vidal şi-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor. A înscris după o pasă a lui Messi, cu un şut la care Keylor Navas nu a intervenit deloc convingător. 

Min. 90+2 - Ultima schimbare la oaspeţi. Aleix Vidal a intrat în locul lui Sergi Roberto. 

Min. 88 - Cartonaş galben primit de Sergio Busquets. 

Min. 84 - Schimbare la Barcelona. Andre Gomes a intrat în locul lui Paulinho. 

Min. 83 - Marcelo a primit cartonaşul galben, pentru proteste. 

Min. 82 - O nouă şansă uriaşă pentru Real. ter Stegen a intervenit senzaţional în faţa lui Sergio Ramos, la o fază la care madrilenii au cerut din nou penalty, pentru un henţ al lui Rakitic. 

Min. 80 - Se joacă pe contre, lucru care convine oaspeţilor. Abia intrat pe teren, Semedo, aflat la primul său El Clasico, a fost aproape de gol, dar Navas a reuşit să respingă în corner. 

Min. 79 - Bale a tras de la aproximativ 20 de metri, iar ter Stegen a prins cu emoţii, în doi timpi. Jucătorii lui Zidane rămân periculoşi şi în 10. 

Min. 78 - Ocazie uriaşă pentru madrileni de reveni în meci. ter Stegen a avut o paradă providenţială în faţa lui Bale, foarte activ de la intrarea pe teren. 

Min. 77 - Schimbare la Barcelona. Semedo a intrat în locul lui Iniesta. 

Min. 74 - Jucătorii celor de la Real Madrid, cu Garteh Bale în frunte, au cerut penalty, la un presupus henţ comis de Sergi Roberto. 

Min. 72 - Ultima schimbare la Real. Bale a intrat în locul lui Kovacic.

Min. 72 - O nouă modificare la gazde. Asensio i-a luat locul lui Casemiro. 

Min. 70 - Messi a fost aproape de dublă, cu un şut de la marginea careului. Navas s-a întins, însă, şi a evitat ca scorul să ia proporţii. 

Min. 66 - Schimbare la Real Madrid. Nacho a intrat în locul lui Benzema. 

Min. 64 - GOOOOOL, 2-0 Barcelona! Messi a transformat impecabil lovitura de la 11 metri, şutând direct în vinclul porţii lui Keylor Navas. 

Min. 63 - Penalty Barcelona şi eliminare Carvajal! Luis Suarez a ratat incredibil de două ori, şutând o dată în bară, dar faza s-a terminat în cele din urmă cu gol. Totuşi, acesta nu a fost acordat, pentru că, iniţial, Carvajal a respins de pe linia porţii cu mâna mingea trimisă de Paulinho, astfel că arbitrul a acordat penalty şi l-a eliminat pe fundaşul dreapta al campioanei Europei. 

Min. 59: Cartonaş galben primit de Sergio Ramos, la o fază la care fundaşul gazdelor merita să fie eliminat. Căpitanul madrilenilor l-a lovit pe Luis Suarez, dar a fost graţiat de arbitrul întâlnirii. 

Min. 57: Oaspeţii au avut şansa de a se desprinde, după o nouă contră. Messi i-a pasat în dreapta lui Luis Suarez, dar jucătorul care a deschis scorul a tras în plasa laterală din unghi. 

Min. 54: GOOOOOL, 1-0 Barcelona! Contraatac magistral al catalanilor, pe traseul Rakitic-Sergi Roberto-Luis Suarez. Uruguayanul a marcat cu un şut din prima, din mijlocul careului

Min. 53: O nouă şansă pentru oaspeţi. Luis Suarez a tras din prima de la marginea careului, dar execuţia sa nu a fost suficient de bine plasată sau de puternică pentru a-l bate pe Navas. 

Min 50: Barcelona începe mai bine repriza şi domină teritorial. Catalanii au posesia, dar nu ameninţă poarta lui Navas.

Min 46: A început partea secundă. Nicio modificare în cele două echipe.

Min 45+1: Final de primă repriză.

Min 45: Marcelo îl faultează pe Messi, la 25 de metri de poarta Realului, lateral dreapta pe sensul de atac al Barcelonei. Lovitura liberă e executată de starul argentinian, în zid.

Min 42: Ocazie uriaşă pentru Real Madrid. Benzema reia cu capul, după centrarea lui Marcelo, dar mingea loveşte bara şi iese în aut de poartă.

Min 41: Modric şutează din afara careului, din poziţie foarte bună, dar mingea ocoleşte stâlpul din dreapta porţii lui Ter Stegen.

Min 39: Cea mai frumoasă fază a meciului e reuşită de Barcelona. După un atac prelungit, Messi centrează perfect pentru Paulinho, acesta trimite cu capul, lângă bară, dar Navas are o nouă paradă şi respinge în corner.

Min 31: Paradă a lui Ter Stegen. Ronaldo intră în careu, îl depăşeşte uşor pe Sergi Roberto, dar şutul său e respins în corner de Ter Stegen.

Min 31: Barcelona cere penalty! Centrarea din corner ajunge în cele din urmă la Pique, care cade după un duel cu un adversar. Centralul lasă jocul să continue, deşi reluările arată că a existat contact între Carvajal şi Pique.

Min 30: Ocazie uriaşă pentru Barcelona. Pasă genială a lui Messi pentru Paulinho, şutul brazilianului sub transversală e scos însă de Keylor Navas în corner.

INFO: Niciun şut spre poartă până acum pentru Barcelona. Real Madrid are 3. Poate cel mai închis derby din ultimii ani. 

Min 26: Corner pentru Real Madrid, după o combinaţie Modric-Kovacic. Kroos execută, dar un nou fault în atac e văzut de centralul meciului.

Min 24: Sunt momente în care Barcelona presează. Pentru prima dată în acest meci, catalanii şi-au înghesuit adversarii în jumătatea adversă. Nicio şansă clară de gol până acum, însă.

Min 21: O nouă şansă pentru Ronaldo. Portughezul se încăpăţânează să şuteze, deşi avea 3 colegi în careu. CR7 a fost blocat de Sergi Roberto.

INFO: Kovacic are o rată de reuşită a paselor de 100% până în acest minut. Paulinho are doar 50%.

Min 19: Primul cartonaş galben al partidei. Vermaelen e avertizat, după un fault din spate asupra lui Modric.

Min 18: Primul moment "fierbinte" la poarta Realului. Mingea a ajuns la Paulinho, după combinaţia Rakitic-Messi, dar centrarea brazilianului a fost respinsă de fundaşii Realului.

Min 12: Continuă asediul Realului. Centrarea lui Carvajal ajunge la Ronaldo, dar centralul semnalizează fault în atac.

Min 10: Ratare uluitoare a lui Cristiano Ronaldo! Servit ideal în careu de Kroos, portughezul a luftat incredibil.

INFO: Ernesto Valverde a pierdut toate meciurile împotriva lui Zinedine Zidane, în postura de antrenor.

Min 2: Prima lovitură de colţ a partidei, obţinută de Carvajal. Kroos a executat, Varane a prelungit cu capul, mingea a ajuns la Ronaldo, care a reuşit să înscrie, tot cu o lovitură de cap. Golul a fost anulat, însă, pentru o poziţie evidentă de offside.

UPDATE: Partida a început. Barcelona a avut lovitura de start.

INFO: Meciul este transmis în 182 de ţări, iar în România poate fi vizionat LIVE pe Digi Sport 1 şi pe digisport.ro. 


ECHIPELE DE START:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Kovacic, Modric - Benzema, Ronaldo

Rezerve: Kiko Casilla, Nacho, Bale, Theo, Lucas Vazquez, Asensio, Isco

Antrenor: Zinedine Zidane

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Vermaelen, Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta, Paulinho - Messi, Suarez

Rezerve: Cillessen, Aleix Vidal, Semedo, Mascherano, Andre Gomes, Denis Suarez, Digne

Antrenor: Ernesto Valverde

Video cu sosirea celor două echipe la stadion:


Real Madrid - Barcelona este ÎN DIRECT, sâmbătă, de la ora 14.00, pe Digi Sport 1. 2017 se încheie în Primera Division cu cel mai aşteptat derby al planetei. 

UPDATE 22 decembrie, 23:15: Înainte de El Clasico, spaniolii nu l-au uitat pe Gheorghe Hagi, singurul român care a jucat atât la Real Madrid, cât și la Barcelona. Portretul făcut de jurnaliștii de la As "Regelui" fotbalului românesc.

UPDATE 22 decembrie, 18:15: Ultimul "El Clasico" din La Liga, într-o altă prezentare! VIDEO Finalul dramatic, așa cum nu l-ai mai văzut.

UPDATE 22 decembrie, 13:00 - Real Madrid domină topul celor mai buni marcatori din El Clasico, în La Liga, dar primul loc este ocupat de un jucător al Barcelonei. 

UPDATE 22 decembrie, 11:20 - Gerard Pique nu este de acord cu Xavi şi avertizează că un succes în El Clasico nu garantează câştigarea titlului.

UPDATE 22 decembrie, 10:15 - Fostul mare jucător al Barcelonei, Xavi Hernandez, crede că elevii lui Ernesto Valverde ar trebui să-i felicite pe rivalii lor pentru câştigarea trofeului la Mondialul cluburilor. 

UPDATE 21 decembrie, 23:00 - În cazul unei victorii pe terenul marii rivale, FC Barcelona va reuşi o performanţă istorică. O singură dată a mai fost aproape de acest record, în istoria confruntărilor cu Real Madrid. 

Ştirea iniţială

Barca are 42 de puncte după 16 etape, 11 puncte în plus faţă de marea rivală, care are însă un joc mai puţin disputat. În acest context, partida capătă o miză enormă pentru gruparea blanco: în cazul oricărui alt rezultat decât victoria, băieţii lui Zidane ies definitiv din lupta pentru titlul de campioană.

Real Madrid - Barcelona, LIVE VIDEO: 2017 superior pentru gruparea blanco

Real Madrid traversează un an net superior rivalei Barcelona din punct de vedere al trofeelor, însă are o singură victorie în plus în 2017 faţă de marea rivală înainte de El Clasico.

"Galacticii" au câştigat 44 de meciuri în acest an, iar catalanii 43. Astfel, Barca are şansa de a egala situaţia printr-o victorie sâmbătă, pe Bernabeu.

Real Madrid a cucerit cinci trofee în 2017, cele mai multe într-un singur an din istoria clubului: titlul, Liga Campionilor, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor.

Barcelona a câştigat doar Cupa Spaniei în acest an, însă are 11 puncte în faţa rivalei înaintea derby-ului de dinaintea Crăciunului. Madrilenii au însă un meci mai puţin disputat.

Real a jucat trei partide în plus faţă de Barca în acest an: 62, faţă de 59. Gruparea blaugrana are patru victorii în plus în campionat, 31 faţă de 27, şi are o remiză şi un eşec mai puţin decât trupa blanco (nouă, faţă de zece, şi şapte, faţă de opt).

Barcelona a marcat un gol mai mult decât Real Madrid în 2017, 157 faţă de 156, şi a primit cu 15 goluri mai puţin, 50 faţă de 65.

Barca a beneficiat de mai multe penalty-uri, 15, din care a transformat 12. Real a avut parte de 12, din care zece marcate. Catalanii au avut un singur penalty împotrivă, şi acela ratat, în timp ce madrilenii au fost penalizaţi de şase ori (patru transformate).

Barcelona a câştigat singurul duel direct din acest an în La Liga, 3-2 pe Bernabeu în aprilie, iar Real s-a revanşat în august în Supercupa Spaniei, cu o dublă victorie: 3-1 şi 2-0.

Real Madrid - Barcelona, LIVE VIDEO: un derby cosmopolit

47 de jucători din 13 ţări şi patru continente adună cel mai important derby din fotbalul mondial, Real Madrid - Barcelona.

Europa este cel mai bine reprezentat continent în El Clasico, cu 38 de fotbalişti. Din cei 20 de spanioli care se pot duela în ultimul El Clasico al anului, 11 se află în lotul lui Zinedine Zidane.

Franţa are şase fotbalişti în loturile celor două formaţii, câte trei la fiecare: Varane, Theo Hernandez, Benzema la Real, respectiv Umtiti, Digne şi Ousmane Dembele la Barca.

Brazilia are patru jucători, împărţiţi în mod egal între cele două rivale: "galacticii" Marcelo şi Casemiro, respectiv Paulinho şi Rafinha.

Croaţia şi Portugalia au câte trei oameni, Germania şi Argentina câte doi, iar Turcia, Uruguay, Costa Rica, Maroc, Ţara Galilor, Belgia şi Olanda câte unul.

Catalanii au în lot jucători de 11 naţionalităţi, faţă de 13 în sezonul trecut, în timp ce Real are fotbalişti din nouă ţări.

14 dintre jucătorii celor două formaţii au dublă cetăţenie.

Real Madrid - Barcelona, LIVE VIDEO: Ronaldo vs Messi

El Clasico este șansa perfectă pentru unul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo de a trece în fața celuilalt, în privința golurilor marcate în 2017.

Cei doi sunt acum la egalitate, cu 53 de goluri. Ronaldo se poate lăuda cu 19 reușite în Champions League, competiție unde Messi a marcat doar de patru ori. Spre deosebire de argentinian, Ronaldo a prins și mai puține meciuri în 2017 (59, față de 63).

Cristiano Ronaldo a marcat 42 dintre cele 53 de goluri în tricoul Realului. Restul reușitelor au venit pentru naționala Portugaliei, pe care a ajutat-o să se califice la Campionatul Mondial din Rusia.

Messi a punctat de 49 de ori pentru Barcelona în 2017 (39 în La Liga). Starul de pe Camp Nou a înscris, spre deosebire de CR7, doar patru goluri pentru echipa națională.

Dacă Ronaldo are o medie de 1,05 goluri pe meci, Messi stă puțin mai slab, cu mai puţin de un gol în fiecare partidă (0,91).

Ronaldo și Messi se află la egalitate cu polonezul Robert Lewandowski. La fel ca Messi și CR7, starul lui Bayern are 53 de goluri în 2017. Spre deosebire de cei doi, atacantul campioanei Germaniei a jucat însă ultimul meci oficial din acest an: 2-1 cu Dortmund, în Cupa Germaniei, partidă în care nu a marcat, dar a oferit un assist pentru Thomas Muller.

Real Madrid - Barcelona, LIVE VIDEO: Messi, mai productiv în El Clasico

Lionel Messi face diferenţa pentru echipa sa mai mult decât Cristiano Ronaldo. Este concluzia unui studiu făcut de jurnaliştii de la sport.es înaintea "clasicului" Real Madrid - Barcelona.

Starul argentinian a câştigat mai multe trofee cu echipa, iar portughezul individual. 53 de trofee are în total Messi, faţă de 51 Cristiano Ronaldo.

Sud-americanul a cucerit însă mai multe titluri cu echipele de club şi naţionale, 32, faţă de portughez (26). La capitolul trofee individuale, Ronaldo îşi depăşeşte rivalul: 25-21.

Messi a fost mai important pentru echipa sa decât Cristiano Ronaldo şi în acest sezon.

Argentinianul a oferit 917 pase în 16 meciuri, o medie de 57 pe partidă, iar Cristiano Ronaldo 301 assist-uri în 11 partide, o medie de 27 pe joc.

Fanii Realului au de ce să se teamă înainte de El Clasico. Messi se simte excelent pe Bernabeu, unde a marcat 14 goluri în 18 partide. E stadionul din Spania unde se simte cel mai bine. În total, vedeta Barcelonei a marcat de 23 de ori împotriva Realului.

Pe arena lui Real, Messi are până acum un bilanț pozitiv, care se va menține și după El Clasico de sâmbătă. Cel mai important jucător al Barcelonei a adunat nouă victorii și doar şase eșecuri. În rest, a obţinut trei remize.

Dacă pe Bernabeu a punctat de 14 ori, Messi se poate lăuda și cu 12 goluri marcate pe vechiul stadion al lui Atletico, Vicente Calderon. Podiumul este completat de El Riazor, stadionul celor de la Deportivo La Coruna, arenă unde Messi a înscris zece goluri.

Real Madrid - Barcelona, LIVE VIDEO: Emoţii cu Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a antrenat joi separat, cu două zile înainte de El Clasico. Totuşi, prezenţa portughezului în teren, la marele meci de sâmbătă, nu e pusă sub semnul întrebării.

Ronaldo a marcat în finala Campionatului Mondial al cluburilor, cucerind un nou trofeu cu Real, al 5-lea pe 2017. Lusitanul s-a întors în Spania obosit, iar Zidane a decis ca acesta să facă antrenamente uşoare, separat, mai ales că acuză şi mici dureri.

Marca anunţă că CR7 nu a făcut nici joi joncţiunea cu restul grupului, urmând a participa doar la şedinţa de pregătire de vineri alături de ceilalţi colegi. Totuşi, starea sa nu e în măsură să pună sub semnul întrebării prezenţa în primul "11". A fost doar o măsură de precauţie a staff-ului tehnic şi medical, astfel încât să nu rişte nimic înainte de meciul care poate relansa sezonul de La Liga.

Zidane va avea lotul complet la partida de sâmbătă, după ce Varane şi-a revenit complet, iar Casemiro şi Sergio Ramos revin după suspendări.

De partea cealaltă, Valverde se confruntă cu o serie de accidentări. Din lotul "extratereştrilor" vor lipsi Ousmane Dembele, Samuel Umitit, Gerard Deulofeu şi Paco Alcacer.

Echipele probabile în Real Madrid - Barcelona

Real Madrid: K. Navas - Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Benzema, Isco, C. Ronaldo.

Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Vermaelen, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Paulinho, Suarez.

El Clasico, Real Madrid - Barcelona, va fi în direct la Digi Sport 1 sâmbătă, de la ora 14.00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: real barcelona , video real barcelona , real madrid barcelona , real barcelona live , video real madrid barcelona , real madrid barcelona live , real barcelona live video , live video real madrid - barcelona , real madrid barcelona live video , real-barcelona decembrie 2017 , real madri barcelona live , live video real barcelona , real madrid barcelona online , unde vad real barcelona , unde se transmite real madrid-barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.05.2023)
FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Real Madrid și FC Barcelona, luptă strânsă pentru un puști de doar 12 ani
Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
434246427_2185802548435269_2409367581077214101_n
”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică
Citește și
Președintele La Liga a rupt tăcerea, după scandalul de proporții din Real Madrid - Barcelona 3-2
Real Madrid - FC Barcelona
Motivul bizar pentru care Shakira s-a uitat la ”El Clasico”. Nu are nicio legătură cu fotbalul
Miami Open, Day 13, Men's Singles, Florida - 31 Mar 2024
Victoria Beckham dezvăluie secretul unei căsnicii frumoase: „De asta e nevoie pentru a fi fericit”
Victoria Beckham dezvăluie secretul unei căsnicii frumoase: „De asta e nevoie pentru a fi fericit”
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Un jucător al Barcelonei nu s-a mai abținut, după o nouă înfrângere cu Real Madrid: ”O rușine pentru fotbal!”
FOOTBALL : Real Madrid vs Barcelona FC - LaLiga EA Sports - 21/04/2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
Digi Animal World
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”