FC Voluntari i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică
Harlem Gnohere, fostul atacant de la FCSB / Foto: Sport Pictures
Harlem Gnohere, pregătit să revină în România. ”Ei trebuie să câștige campionatul și eu vin”
Madrid, Spain. 30 April, 2022. Tennis: Mutua Madrid Open tennis tournament - Madrid, Individual, Women: Paula Badosa (Spain) V Simona Halep (Romania). Credit: EnriquePSans/Alamy Live News
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open, LIVE pe Digi Sport 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Astra Giurgiu Astra Giurgiu
0 - 2
FCSB FCSB
Du 17.03.2019 20:30

Astra - FCSB 0-2! Roș-albaștrii ”au rezolvat” meciul în 3 minute! Giurgiuvenii au terminat meciul în 10!

17.03.2019, 22:25

  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

FCSB a realizat cel mai bun meci din ”era Teja” și s-a impus cu 2-0 la Giurgiu, contra Astrei, într-un meci care era capital pentru bucureșteni în lupta pentru titlu. Roș-albaștrii au dominat net ostilitățile în primele 45 de minute, ce-i drept și în fața unui adversar modest, care nu a pus deloc probleme. În doar trei minute, Gnohere și Iulian Cristea au marcat și au rezolvat practic partida.

Denis Man şi Teixeira au combinat frumos în careul gazdelor, dar românul a tras puţin pe lângă. Singura replică a echipei lui Costel Enache a venit prin Cestor, care a nimerit bara, în partea a doua. Lazar a intervenit bine şi a apărat în faţa lui Man, care putea face 3-0. În minutul 74, Florin Bejan a luat al doilea galben pentru un fault la Man, spre bucuria fanilor roş-albaştri prezenţi la Giurgiu.

În zece, Astra nu a mai mai avut puterea să întoarcă rezultatul, nici după ce pe teren a intrat şi Denis Alibec. În startul reprizei a doua, vicecampioana a fost forțată să-l scoată pe Romario Benzar, din cauza unei accidentări. 


Știrea inițială

FCSB are prima deplasare din play-off la Giurgiu, contra Astrei, iar roş-albaştrii nu-şi mai permit un alt pas greşit, mai ales că CFR Cluj şi Universitatea Craiova au câştigat deja în această etapă. Dennis Man şi Filipe Teixeira sunt din nou la dispoziţia lui Mihai Teja, în meciul transmis de Digi Sport 1, în această seară, de la ora 20:30.

Vicecampioana este obligată să obţină prima victorie în deplasare în 2019, pentru a nu pierde contactul cu primele două clasate. Dar chiar şi dacă se vor impune în faţa Astrei, roş-albaştrii nu pot încheia etapa mai sus de locul al treilea, în urma rezultatelor pe care le-au înregistrat CFR şi Craiova.

"Problema nu este că ceilalţi câştigă, problema este că nu câştigăm noi. Deci vrem să câştigăm noi. Este clar că nu sunt cele mai bune rezultate, dar eu cred că băietii au încercat la fiecare meci să dea maximum", a declarat Teja, la conferinţa de presă de ieri.

"Nu mă interesează cum câştigăm, trebuie să câştigăm neapărat. Trebuie să ne motivăm cât mai mult, să ajungem acolo şi la ora meciului să putem să facem un meci foarte bun şi să câştigăm", a completat Junior Morais.

Astra - FCSB: Dennis Man şi Filipe Teixeira revin în primul 11

Mihai Teja are parte şi de veşti bune, înaintea partidei de la Giurgiu. Dennis Man şi Filipe Teixeira revin după suspendări şi aproape sigur vor fi titulari. În primul 11 rămâne şi Ioan Hora.

"Cum să-l scot pe Hora, care mereu când a intrat a jucat bine şia dat goluri? Când va juca mai puţin bine sau va avea o problemă medicală, normal că faci nişte schimbări. Gnohere a fost în aceeaşi situaţie cu Alibec. Dădea goluri şi stătea şi cred că nu i-a convenit nici lui. Am vorbit cu el, e un băiat foarte intelegent, un mare caracter şi a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul şi atunci când va intra înscrie", a explicat Teja.

Astra - FCSB va fi condus de arbitrul preferat al lui Gigi Becali

Horaţiu Feşnic va conduce partida Astra Giurgiu – FCSB, în timp ce George Rădulescu va fi arbitru de rezervă.

În play-off-ul sezonului precedent, Feșnic a refuzat să conducă duelul dintre FCSB și CFR, din etapa a 7-a. Motivul invocat a fost că tatăl său a lucrat în trecut la CFR. Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit informația. De altfel, finanțatorul a declarat în mai multe rânduri că Feșnic este unul dintre favoriții săi.

Feşnic am înţeles că nu vrea să arbitreze meciul, pentru că tatăl lui a lucrat la CFR. A depus o hârtie în acest sens. Și eu am auzit, dar l-aş fi acceptat pe Feșnic, pentru că-l consider un arbitru foarte bun. Și pe Istvan Kovacs la fel, chiar dacă e maghiar. E corect omul, nu vrea să-și pericliteze el cariera", a spus Becali.

Astra Giurgiu Astra Giurgiu
FCSB FCSB
  • 90+3 fr2

    FINAL! Astra - FCSB 0-2! Gnohere și Iulian Cristea au rezolvat în trei minute soarta partidei. Giurgiuvenii au terminat meciul în 10 după eliminarea lui Bejan. A intrat și Alibec, dar nu s-a remarcat cu nimic.

  • 89 oc oc

    OCAZIE FCSB! Dennis Man a centrat bine de pe dreapta, în careu, de unde Hora a reluat cu capul, aproape de vinclul din stânga porții lui Lazar.

    Hora se afla în poziție de ofsaid, semnalizată de la margine prompt.

  • 86 s s

    ULTIMA SCHIMBARE LA FCSB! A ieșit Gnohere, a intrat HORA

  • 76 cg cg

    CARTONAȘ GALBEN FLORIN TĂNASE! Mijlocașul a căzut după ce a fost lovit în apărătoare de Erico, dar Feșnic a considerat simulare și l-a pedepsit pe jucătorul roș-albaștrilor.

  • 74 cgr cgr

    ASTRA A RĂMAS ÎN 10! BEJAN A FOST ELIMINAT! Fotbalistul giurgiuvenilor a primit al doilea galben, pentru un fault pe tendonul lui Dennis Man și a fost trimis mai repede la cabină.

  • 72 s s

    ULTIMA SCHIMBARE ASTRA! A ieșit Gheorghe, a intrat ALIBEC!

  • 66 oc oc

    OCAZIE MARE FCSB! Gnohere, bine lansat în careu, a preferat să întoarcă la Man, acesta a făcut un dribling scurt, după care a șutat, dar Lazar a respins extraordinar.

  • 66 s s

    A DOUA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Coman, a intrat BĂLAȘA

  • 56 oc oc

    BARĂ ASTRA! Cestor a luat o fază pe cont propriu, a intrat în careu, după care a șutat pe colțul scurt, dar mingea s-a izbit de bara lui Bălgrădean.

  • 54 oc oc

    OCAZIE MARE FCSB! Dennis Man a combinat foarte frumos cu Teixeira, a reprimit, a rămas la minge deși acolo era și Bejan, în careu, după care a încercat să finalizeze la colțul lung, dar a mingea a trecut razant pe lângă bara din stânga porții lui Lazar.

  • 50 s s

    PRIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Benzar, accidentat, a intrat MIHAI ROMAN

  • 47 cg cg

    CARTONAȘ GALBEN BUTEAN! Jucătorul Astrei a fost sancționat pentru o mână în gât aplicată lui Coman

  • 46 sr2

    A început repriza a doua!

  • 46 s s

    A DOUA SCHIMBARE ASTRA! A ieșit Hambo, a intrat BEGUE

  • 46 s s

    PRIMA SCHIMBARE ASTRA! A ieșit Pires, a intrat NELUȚ ROȘU

  • 45+1 fr1

    PAUZĂ! Astra - FCSB 0-2

  • 32 g g

    GOOOOOL FCSB: 0-2, IULIAN CRISTEA! Fundașul central a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor, după o centrare foarte bună a lui Man, din corner.

  • 29 g g

    GOOOOOL FCSB: 0-1, GNOHERE! Faza a plecat de la Benzar, care a centrat foarte bine de pe dreapta, atacantul francez s-a înălțat a lovit cu capul, Lazar a respins, după care tot el a revenit și a marcat.

  • 25 oc oc

    FCSB PUTEA PRIMI PENALTY! Junior Morais a căzut în careu, după un duel cu Romario Pires, dar Feșnic a considerat că n-a fost nimic

  • 20 cg cg

    CARTONAȘ GALBEN PIRES! Mijlocașul giurgiuvenilor a fost penalizat pentru un fault, din spate, asupra lui Florin Tănase.

  • 18 fm

    CONTROVERSĂ! Hambo a trecut lejer de Benzar, la mijlocul terenului, a scăpat spre poarta roș-albaștrilor, flancat de Planic. Sârbul a încercat să degajeze disperat însă a lobat mingea din fața lui Hambo, iar aceasta s-a dus spre propria-i poartă. Bălgrădean, atent, a reținut. Costel Enache a cerut lovitură liberă indirectă

  • 15

    Roș-albaștrii sunt cei care domină ostilitățile, dar, momentan, fără a pune în pericol poarta Astrei. Giurgiuvenii preferă să stea retrași și să atace pe contraatac.

  • 12 cg cg

    CARTONAȘ GALBEN JUNIOR MORAIS! Portughezul a fost sancționat pentru un presupus fault la Valentin Gheorghe, într-un duel pentru balon

  • 10 fm fm

    Primul șut pe poartă le-a aparținut celor de la FCSB. În urma unei acțiuni prelungite, mingea a ajuns la Teixeira, aflat în careul mare, lateral dreapta, după care a șutat, dar fără emoții pentru portar.

  • 8 fm fm

    Florinel Coman a executat lovitura liberă, obținută de Gnohere, dar mingea a fost deviată în corner. Faza următoare a rămas fără niciun rezultat.

  • 7 cg cg

    CARTONAȘ GALBEN BEJAN! Atacantul francez s-a descurcat foarte bine, pe stânga, dar a fost faultat de jucătorul Astrei.

  • 1 sr1

    A început partida! Lovitura de start le-a aparținut celor de la Astra

Horațiu Feșnic
Horațiu Feșnic
Valentin Avram
Mircea Orbuleț
teren fotbal
D. Lazar
Erico
F. Bejan
M. Cestor
M. Butean
F. Mrzljak
Romario
R. Moise
A. Llullaku
V. Hambo
V. Gheorghe
Miguel Santos
C. Dima
N. Roșu
S. Balaure
J. Bègue
J. Zoua
D. Alibec
A. Vlad
M. Bălașa
O. Moruţan
A. Hora
Astra Giurgiu Costel Enache
C. Bălgrădean
R. Benzar
B. Planić
I. Cristea
Junior Maranhão
L. Filip
Filipe Teixeira
D. Man
F. Tănase
F. Coman
H. Gnohéré
R. Rusescu
A. Stoian
M. Roman
Mihai Teja FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media