Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Florinel Coman, cerere pentru Gigi Becali. ”El a zis: ‘Nu, nea Gigi!”
gigi
Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum
Astra Giurgiu Astra Giurgiu
2 - 1
FCSB FCSB
Lu 05.08.2019 22:00

Astra - FCSB 2-1. Gafele de pomină ale roș-albaștrilor au dus la a treia înfrângere la rând în meciurile oficiale

05.08.2019, 22:50

  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

La Giurgiu, FCSB a început meciul cu Astra, din etapa a patra, cu toți cei patru nou-veniți titulari și cu "secundul" Vergil Andronache ca principal, în locul lui Bogdan Andone, care a plecat după 2-3 cu Alashkert.

După nici 4 minute de joc, roș-albaștrii au cerut penalty, după ce mingea trimisă de Soiledis l-a lovit pe Dima în mână, însă arbitrul Istvan Kovacs a lăsat meciul să continue. Alibec și-a arătat clasa în minutul 9, când lovitura liberă executată de el a fost respinsă spectaculos de Andrei Vlad.

În minutul 20 avea însă să aibă loc un moment extrem de important. Bălașa s-a făcut de râs în fața aceluiași Alibec. A gafat, iar mingea pierdută de el a fost pasată de Alibec lui Valentin Gheorghe, care l-a executat pe Vlad.

Astra - FCSB 2-1 | Bălașa, schimbat după gafa de la primul gol

După 13 minute, camerele TV au surprins un moment în care unul dintre secunzi îi șoptește ceva lui Vergil Andronache, iar peste 6 minute, Bălașa a fost schimbat, cu toate că la câteva minute după gafă, a încercat să-și spele greșeala, însă a șutat cu sete peste poartă, din câțiva metri.

FCSB a egalat în minutul 28, după o acțiune personală a lui Oaidă. Astra a avut o șansă uriașă de gol după o lovitură liberă a lui Alibec, dar Iulian Cristea și Andrei Vlad și-au salvat echipa.

În repriza secundă, Vlad s-a remarcat din nou la lovitura liberă executată de Răduț. Soiledis a mai reușit o fază excelentă, dar șutul său a fost respins de Kitanov. Nici Florinel Coman, care a intrat în repriza secundă, nu a reușit să-l învingă pe portarul Astrei, care a marcat golul al doilea în cele din urmă, prin Alibec.

Atacantul a profitat de gafa înlocuitorului lui Bălașa, Vînă, a combinat scurt cu Valentin Gheorghe și a stabilit soarta meciului. A fost a treia înfrângere la rând pentru FCSB în meciurile oficiale și a doua în campionat.


Știrea inițială:

Astra - FCSB este ultimul meci al etapei a patra a Ligii 1. Roș-albaștrii merg la Giurgiu în plină criză. Vor fi conduși de pe bancă de secundul Vergil Andronache, după demisia lui Bogdan Andone.

UPDATE: Toți cei 4 jucători abia transferați de FCSB sunt titulari: Valentin Crețu, Aristeidis Soiledis, Lukasz Gikiewicz și Ionuț Panțîru.

Titularii de la FCSB: Vlad - Crețu, Planic, Bălașa, Soiledis - Popescu, Cristea, Oaidă - Moutinho, Gikiewicz, Panțîru.


Gigi Becali are antrenorul ideal în propria curte: secundul care va sta pe bancă la meciul cu Astra, Vergil Andronache, șochează și susține că e extraordinar de uşor să îţi faci treaba la FCSB.

Gigi Becali are omul perfect pentru banca FCSB-ului chiar sub nasul lui: fostul secund al lui Bogdan Andone, Vergil Andronache i-a contrazis pe toți antrenorii care au spus că au fost umiliţi de patronul echipei.

"Eu nu am simțit lucrul acesta. Vă aud pe toți că e vorba de presiune. Nu am simțit lucrul acesta, ba din contră. Suntem înconjurați de oameni de calitate. Pentru un antrenor, este extraordinar de ușor să îți faci treaba. Simt o relaxare incredibilă", a spus Vergil Andronache la conferința de presă.

Astra - FCSB LIVE VIDEO. Andronache a încercat să îi motiveze pe jucători

Vergil Andronache, care a mai lucrat în trecut și pe la Sportul Studențesc, a spus că eșecul cu Alashkert, din Europa League, de joia trecută, scor 2-3, i-a făcut pe jucători să ia atitudine și să realizeze că nu mai pot continua pe aceeași linie. Tocmai de aceea, după discuții purtate în vestiar, Andronache a putut să iasă public cu următorul mesaj.

Pentru noi, zilele acestea au fost ca niște ani. Nu ne-a fost prea comod ultimul rezultat din campionat, și tocmai de acea vrem ca meciul cu Astra să fie un bun prilej pentru noi de a le arăta suporterilor, efectiv, că suntem o altă echipă.

Atmosfera din vestiar este foarte bună acum. Pentru asta i-am și felicitat, adică pentru modul în care s-au antrenat în aceste zile”, a spus Andronache, la conferința de presă oficială dinaintea partidei, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Astra - FCSB se va juca azi, luni, 5 august, de la ora 21:00, și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar va putea fi urmărită și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Astra Giurgiu Astra Giurgiu
FCSB FCSB
  • 90+3 fr2

    Final de meci. Astra - FCSB se termină 2-1, iar roș-albaștrii suferă a doua înfrângere la rând în campionat și a treia, în total, din meciurile oficiale.

  • 90+1 s s

    Tounkara intră în locul lui Denis Alibec.

  • 82 oc oc

    Florinel Coman execută o nouă lovitură liberă direct pe poartă, dar Kitanov scoate.

  • 75 g g

    GOOOOOL Astra! Alibec ia o acțiune pe cont propriu, profită de gafa lui Vînă, combină cu Valentin Gheorghe și înscrie.

  • 70 oc oc

    Florinel Coman execută o lovitură liberă, dar mingea se duce direct în brațele lui Kitanov.

  • 62 s s

    Florinel Coman intră în locul lui Oaidă.

  • 61 oc oc

    Soiledis trece de Biceanu, pătrunde spre poartă și trage din afara careului, dar Kitanov respinge.

  • 54 oc oc

    Răduț bate lov liberă, în careu, dar Vlad deviază în corner din fața lui Dima.

  • 50 cg cg

    Ovidiu Popescu primește cartonaș gelben.

  • 46 s s

    Florin Tănase intră în locul lui Gikiewicz.

  • 46 s s

    Begue intră în locul lui Stahl.

  • 46 sr2

    Începe repriza secundă.

  • 45+1 fr1

    La pauză, Astra și FCSB sunt la egalitate, 1-1.

  • 40 s s

    Prima schimbare la FCSB. Bălașa este înlocuit cu Vînă.

  • 36 oc oc

    Soiledis centrează de pe stânga, iar Gikievicz trimite cu capul peste poartă.

  • 29 oc oc

    Ocazie uriașă Astra. Alibec execută o lovitură liberă, Dima trimite cu capul din plonjon, Iulian Cristea scoate de pe linia porții, iar Andrei Vlad boxează din capul lui Graovac.

  • 28 g g

    GOOOOOL FCSB! Oaidă îl întoarce pe toate părțile pe Graovac și șutează printre picioarele sale, iar mingea îl atinge pe fundașul Astrei și se duce în plasă.

  • 26 oc oc

    Florin Ștefan centrează în careu, Oaidă prelungește cu capul până la Bălașa, care șutează cu sete, din câțiva metri, dar mingea trece peste.

  • 20 g g

    GOOOOOL Astra! Ovidiu Popescu îi pasează lui Bălașa, care gafează, iar Alibec recuperează mingea din picioarele sale și îi pasează lui Valentin Gheorghe, care îl execută pe Andrei Vlad.

  • 9 oc oc

    Alibec execută senzațional o lovitură liberă, dar Andrei Vlad se întinde și respinge spectaculos.

  • 4 fm fm

    La o centrare a lui Soiledis, de pe partea stângă, mingea îl lovește în mână pe Dima, dar arbitrul Istvan Kovacs lasă meciul să continue.

  • 1 sr1 sr1

    Începe meciul. Astra are lovitura de start.

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs
Vasile Florin Marinescu
Mihai Ovidiu Artene
teren fotbal
G. Kitanov
David Bruno
C. Dima
D. Graovac
R. Radunović
L. Crepulja
I. Biceanu
V. Gheorghe
M. Răduţ
D. Alibec
A. Stahl
D. Lazar
J. Bègue
R. Moise
F. Matei
D. Graur
O. Tounkara
C. Bălgrădean
F. Coman
L. Filip
F. Tănase
Astra Giurgiu Dan Alexa
A. Vlad
V. Crețu
B. Planić
M. Bălașa
A. Soiledis
O. Popescu
I. Cristea
R. Oaidă
Thierry Moutinho
Ł. Gikiewicz
I. Panţîru
I. Vînă
Diogo Salomão
C. Belu
W. Sneijder
Vergil Andronache FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media