Romania SuperLiga Stage 9: CFR Cluj vs Petrolul Ploiesti Florin Cristian Pirvu during Romania SuperLiga Stage 9: CFR Clu
Florin Pîrvu, convins după ce a ”blocat-o” pe Dinamo în zona retrogradării: ”Se va juca până în ultima etapă”
Screenshot 2024-04-26 at 22.19.06
Costin Amzăr, după 1-1 cu FC Voluntari: ”Suntem blestemați”
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

Bătălia comunicatelor Dinamo - Voluntari: "Zeci de cazuri de COVID-19" contra "Tertipuri de la Circul de Stat

01.08.2020, 10:36

Dinamo a fost programată să joace meciul cu Voluntari duminică, de la 21:30, pe Digi Sport 1, dar vineri seară s-a declanşat o adevărată furtună.

FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (9.02.2020)
Fabbrini are şanse mici să joace cu Voluntari, duminică / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Acţionarii lui Dinamo, cei din Peluza Cătălin Hîldan (PCH), susţin că la Voluntari ar fi "zeci de cazuri la Academie", iar replica a venit la fel de dură şi se ameninţă cu tribunalul.

PCH vorbeşte de zeci de cazuri de COVID-19 la Voluntari, ilfovenii anunţă că fac plângere la tribunal

Cu două zile înaintea meciului, cei de la PCH au postat un comunicat în care susţin că la testele COVID-19, la Voluntari ar fi fost descoperite zeci de cazuri la copii şi juniori, iar Academia închisă. Suporterii cer testarea jucătorilor de la Voluntari "iar rezultatele testelor să nu mai fie ascunse".

Replica a venit astăzi, iar cei de la Voluntari susţin că atacul PCH se bazează pe "invenţii sinistre" şi că gruparea suporterilor va fi acţionată în instanţă din cauza aducerii unor "grave prejudicii de imagine clubului și orașului nostru".

Comunicatul Voluntariului

„Referitor la postarea de pe pagina de facebook" peluza Cătălin Hâldan "dorim să facem următoarele precizări:


Academia de Fotbal Voluntari nu este închisă, activitatea acesteia derulandu-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului și Sportului și a Ministerului Sănătății

Academia Voluntari și-a reluat activitatea la data de 01.07.2020, s-a reluat activitatea târziu, față de alte cluburi care deja organizau selecții și jocuri amicale, juniorii noștri au început pregătirile după întocmirea unui protocol medical, protocol care respectă în totalitate recomandările Ministerului Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului ( 10 juniori pe teren, termoscanare, dezinfectare jucătorilor, distanțare fizică la antrenamente, declarații din partea părinților, chestionare epidemiologică, accesul și părăsirea bazelor de antrenament pe porți diferite, pauze între antrenamente de 30 de minute, pentru a evita aglomerația jucătorilor, etc. ).

Antrenorii din cadrul Academiei au fost instruiți, înainte de reluarea activității, cu privire la protocolul medical.
niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatură.

Nicio ambulanță nu a fost chemată la niciun antrenament ( în cazul în care era detectat vreun junior cu Covid 19 se declanșa imediat de către DSP anchetă epidemiologică).- juniori sunt termoscanati la intrarea în bazele sportive, iar temperatura este trecută de către antrenori într-un tabel.

Materialele cu care se lucrează la antrenament ( mingi, copete, etc.) sunt dezinfectate după fiecare antrenament. Jucătorii de la prima echipa NU au intrat în contact cu vreunul din juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, aceștia din urmă folosind căi de acces diferite către terenurile de antrenament în zile și intervale orare diferite față de pregătirile echipei mari.

Propunem grupului " Peluza Cătălin Hâldan " să înceteze cu astfel de tertipuri ieftine preluate, parcă, din vecinătatea stadionului echipei pe care o susțin, Circul de Stat. Probabil, situația disperată în care se află Dinamo București a condus la propagarea acestei avalanșe de informații FALSE.

Considerăm că aceste INVENȚII SINISTRE aduc grave prejudicii de imagine clubului și orașului nostru, drept pentru care FC Voluntari va acționa în instanță organizația Peluza Cătălin Hâldan", se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari.

Comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan (PCH):

JOS MĂȘTILE! Boleșnița ascunsă de la Voluntari

Înainte de a intra în subiect, trebuie să subliniem că Dinamo își dorește ca meciul cu Voluntari să se joace, la fel cum își dorește ca toate meciurile rămase să fie disputate.

În situația pe care o prezentăm aici este vorba în primul rând despre SĂNĂTATEA UNOR OAMENI, chiar dacă în ultima vreme oamenii aceștia au fost priviți mai mult prim prisma cifrelor din drepturile de televiziune.

Vorbim de sănătatea adversarilor și de cea a jucătorilor noștri, care și așa este pusă în pericol de programul infernal, care încalcă orice regulă din medicina sportivă.

Ceea ce spunem aici trebuie să fie și un avertisment pentru toți cei responsabili, pentru toți cei care închid ochii sau se fac că plouă când vine vorba de riscurile la care sunt supuși acești OAMENI și familiile lor.

Suntem pe primul loc în Europa la decese (raportat la 100.000 de locuitori) și la creșterea numărului de persoane infectate cu covid-19. DAR ASTA NU CONTEAZĂ!

...Nobilii Romei și-au plătit biletele la Colosseum. Gladiatorii trebuie să ofere spectacolul. Lupta de dragul publicului este mai importantă decât viața lor.

Mai grav este că vorbim nu doar despre niște oameni mari, tratați ca niște gladiatori, ci despre niște copii care nici măcar nu joacă fotbal pe bani.

Săptămâna aceasta la FC Voluntari s-au făcut teste de covid la greu. Câteva ambulanțe au venit de mai multe ori și toți copiii de la Academia Voluntari au fost testați.

Rezultatul este incredibil: ZECI DE JUCĂTORI SUNT CONTAMINAȚI CU COVID-19

Jucătorii au fost trimiși acasă și li s-a spus că sunt în carantină, că nu au voie să iasă din casă și că poliția va veni de câteva ori pe zi să-i controleze că se află la domiciliu.

Academia s-a închis. Totul a fost ținut sub tăcere. Oficialii lui FC Voluntari au dat declarații la tv, dar n-au suflat o vorbă despre problemele grave de sănătate de la club. În mod normal trebuia să fie declanșată o anchetă epidemiologică.

Jucătorii de la echipa mare ar fi trebuit să fie testați. Mai ales că ultimul test fusese făcut pe 23 iulie.

Avem dubii serioase legate de sinceritatea celor care prezintă rezultatele testelor. OR FI ACELEAȘI PERSOANE care, la ultimul nostru meci la Voluntari, au tipărit bilete cu aceeași serie, ca să bage banii direct în buzunar?

Juniorii de la Academia Voluntari se antrenează în aceeași bază sportivă cu seniorii. Cu mască și fără mască, se întâlnesc, se salută, vorbesc, intră și ies pe aceleași porți.

Mai mult decât atât, uneori JOACĂ MECIURI AMICALE ÎNTRE EI. Ultimul meci al seniorilor a fost, nu de mult, cu juniorii de la U19.

IATĂ CELE 8 SOLICITĂRI ALE NOASTRE:

  • Cerem TESTAREA DE URGENȚĂ a jucătorilor de la FC Voluntari, înaintea meciului de duminică!
  • Cerem ca REZULTATELE SĂ NU MAI FIE ASCUNSE!
  • SOLICITĂM AJUTORUL PRESEI!
  • Cerem ca DSP Ilfov să prezinte datele pe care le deține despre situația de la FC Voluntari!
  • SOLICITĂM INTERVENȚIA FORURILOR COMPETENTE DIN FOTBAL, pentru a asigura o testare UNIFORMĂ a jucătorilor (același tip de test)
  • CEREM CA FRF, care tocmai a primit fonduri importante de la FIFA, să folosescă o parte din acești bani pentru siguranța și sănătatea jucătorilor!
  • Cerem un tratament egal pentru toate echipele din Liga 1!
  • Solicităm Ministerului Sănătății și Institutului Național de Sănătate Publică o poziție medicală autorizată legată de expunerea la efort maximal a sportivilor de performanță, după perioada de carantină, atât pentru cei testați negativ, dar ținuți în izolare, cât și pentru cei testați pozitiv și vindecați”.

Etichete: voluntari dinamo , comunicat voluntari , comunicat pch , covid-19 , teste covid liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
titlu
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023
Citește și
Mircea Lucescu i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo, după remiza cu FC Voluntari: ”Este incredibil”
lucescu
Video Scandal în parcare! Ce i-a așteptat pe jucătorii lui Dinamo, după 1-1 cu Voluntari: jandarmii au apărut imediat
patriche
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Ce concluzie a tras Zeljko Kopic, după Dinamo - FC Voluntari 1-1
Superliga Stage 27: CFR 1907 CLUJ vs. FC DINAMO BUCURESTI

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”