gigi
Becali a vorbit despre Bauza, perla lui Adrian Mititelu. S-a întors la 180 de grade
gigi
Gigi Becali s-a hotărât! Cât vrea să plătească pentru Louis Munteanu + Ce spune de Alibec. ”Aș risca două-trei milioane”
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum
Botoşani Botoşani
0 - 0
FCSB FCSB
Jo 15.07.2021 21:30

Botoșani - FCSB 0-0, în primul meci din noul sezon. Oaspeții au ratat un penalty, au mai cerut două și au nimerit bara

15.07.2021, 21:05

  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Remiză în primul meci din noul sezon al Ligii 1. FC Botoșani - FCSB a fost 0-0, la debutul lui Dinu Todoran pe banca oaspeților, care au cerut două penalty-uri, au ratat unul și au avut o bară.

FC Botoșani - FCSB 0-0, în primul meci al noului sezon din Liga 1

FCSB a trecut la conducerea jocului încă din start și a cerut penalty după mai puțin de 3 minute, dar Colțescu nu a acordat nimic. După puțin timp, Remacle l-a blocat în ultima clipă pe Oaidă, iar Octavian Popescu nu l-a putut învinge pe Pap.

Prima ocazie a moldovenilor a venit după un sfert de oră de joc, prin noua achiziție, Kage. A fost singura șansă a moldovenilor din prima repriză, încheiată cu o șansă a lui Moruțan și cu bara lui Oaidă.

FC Botoșani - FCSB 0-0. Oaspeții au cerut două penalty-uri și au ratat unul

A doua repriză a debutat ca și prima, cu trupa lui Dinu Todoran la timonă. Octavian Popescu a fost deposedat în ultima clipă de Edjouma, iar peste câteva minute FCSB a mai cerut un penalty, dar nici de această dată nu a primit nimic.

În schimb, peste alte 5 minute, Colțescu a arătat punctul cu var, la un duel dintre Octavian Popescu și Șeroni. Surprinzător, căpitanul Tănase, care e și golgheterul din campionatul trecut, nu l-a putut învinge pe Pap.

A urmat o altă ocazie a lui Octavian Popescu, iar apoi botoșănenii au avut și ei prima șansă din repriza secundă în minutul 66, prin Ongenda. Până la final, doar FCSB a mai avut ocazii, prin Radunovic, Tănase, Iulian Cristea și din nou Radunovic. FC Botoșani - FCSB s-a terminat 0-0, a cincea remiză din istoria confruntărilor directe, acolo unde FCSB are 16 victorii.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - FCSB 0-0:


Știrea inițială:

FC Botoșani și FCSB deschid practic sezonul 2021-2022, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE TEXT pe digisport.ro. Roș-albaștrii o iau iar de la capăt, cu speranțe legate de titlu, după șase sezoane ratate, în timp ce trupa lui Marius Croitoru speră la prima victorie din istorie contra bucureștenilor.

FC Botoșani - FCSB, 20:30, Digi Sport 1. Primul meci al noului sezon din Liga 1

Cu un nou antrenor pe bancă, Dinu Todoran și cu câteva achiziții, FCSB a funcționat foarte bine în amicale, dar a și evoluat contra unor echipe din Liga 2 și care nu erau la același nivel de pregătire cu al roș-albaștrilor. Practic, meciul de azi este un prim test pentru echipa lui Gigi Becali, chiar dacă și la Botoșani lotul a fost complet remaniat.

Vicecampioana Ligii 1 are, cum altfel, probleme de lot. Andrei Miron, Adrian Șut și Darius Olaru sunt indisponibili, în timp ce Florinel Coman se pare că este aproape de a reveni pe teren, dar nu se știe dacă va fi și pe foaie la meciul de azi. Nici Zdenek Ondrasek nu este deocamdată luat în calcule, pentru că mai are de tras pentru a ajunge la 100% din capacitate.

FCSB a ajuns în Moldova sub aura unui parcurs foarte bun realizat până acum acolo. 10 victorii și o remiză. În plus, în multe dintre duelurile directe, 17 din 21, roș-albaștrii au marcat minimum două goluri.

FC Botoșani - FCSB, 20:30, LIVE VIDEO | Echipele probabile

„Nea Gigi mi-a zis ce dorește și trebuie să îndeplinim. Vrea să câștige campionatul. Ne dorim cu toții să câștigăm titlul. Având în vedere lotul, anul acesta cred că vom câștiga campionatul. Dar nu e ușor. Sunt echipe puternice și vom vedea ce se va întâmpla.

Sper ca anul acesta să nu mai avem probleme cu accidentările și cu pandemia. De aceea am pierdut campionatul anul trecut. Și au fost și greșeli de arbitraj.

Am cei mai buni jucători din România în fiecare compartiment. Și avem un grup foarte bun. Jucătorii sunt foarte talentați, sunt tineri care în viitor își vor spune cuvântul în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Dar MM mi-a explicat totul despre fiecare și asta a fost un ajutor”, a spus Dinu Todoran.

Echipele probabile

FC Botoșani: Pap -Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – Onghenda, Papa, Remacle – Kaje, Sila, Fili
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Andrei Vlad – Denis Haruț, Alexandru Crețu, Vucur, Radunovic – Vînă, Ovidiu Popescu, Oaidă - Moruțan, Florin Tănase, Octavian Popescu
Antrenor: Dinu Todoran

FC Botoșani și-a prezentat achizițiile din această vară! Ce jucători mai vrea Marius Croitoru

Cei de la FC Botoșani au organizat o conferință de presă unde i-a prezentat pe fotbaliștii achiziționați în această perioadă de mercato. Botoșănenii vor să păstreze ridicată ștafeta și în următorul sezon, după ce în ediția trecută din Liga 1, formația antrenată de Marius Croitoru a încheiat sezonul pe locul șase în play-off.

În această fereastră de transferuri, FC Botoșani i-a mai transferat pe Herve Kage (Swift Hesperange), Richard Sila (FC Paris), Petar Petkovski (Rabotnicki), Malcom Edjuma (Viitorul), David Duțu (Popești Leordeni), Andrei Dragu (Viitorul Tg. Jiu), Martin Remacle (FC Voluntari) și Paul Mensah ( SV Kapfenberg).

FC Botoșani a cedat mulți jucători în această pauză competițională și caută să se întărească pentru noul sezon din Liga 1.

Am fost nevoiți să aducem pentru că am pierdut 14 fotbaliști numai în această vară și este foarte mult pentru o echipă de Liga 1 care a obișnuit lumea fotbalistică din România cu o clasare bună spre foarte bună în acești ultimi 2 ani. Suntem nevoiți să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și rezultatelor pe care le-am avut până acum”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

Croitoru a mai dezvăluit că încă nu a terminat cu achizițiile din această vară. Tehnicianul vrea să mai aducă doi jucători români și doi jucători din străinătate pentru a completa lotul moldovenilor.

Vor mai veni încă doi români și doi străini pentru a completa lotul, chiar dacă suntem puțini descoperiți în acest moment”, a mai spus Marius Croitoru.

FC Botoșani va inaugura noul sezon din Liga 1 cu o partidă pe teren propriu, disputată împotriva celor de la FCSB. Meciul va avea loc joi și va putea fi urmărit, de la ora 20:30, ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1.

Botoşani Botoşani
FCSB FCSB
  • 90+3 fr2

    Final de meci. FC Botoșani - FCSB se termină 0-0.

  • 90+2 s s

    Camara intră în locul lui Ongenda.

  • 90 cg cg

    Musi primește cartonaș galben.

  • 84 s s

    Dragu intră în locul lui Fili.

  • 83 oc

    Ocazie FCSB. Radunovic centrează cu mult efect, iar Pap respinge din vinclu, cu prețul unei accidentări.

  • 79 oc oc

    Ocazie FCSB. Cordea centrează din lovitură liberă, dar Cristea reia cu capul peste poartă, din câțiva metri.

  • 77 s s

    Musi intră în locul lui Moruțan.

  • 70 oc oc

    Ocazie FCSB. După o centrare de pe dreapta în careu, Tănase trimite cu capul, din plonjon, pe lângă poartă.

  • 67 oc oc

    Ocazie FCSB. Moruțan centrează în careu, mingea e respinsă până la Radunovic, care șutează tare, pe jos, în diagonală, balonul e deviat ușor de Patache și trece pe lângă bară.

  • 66 s s

    Patache intră în locul lui Târcoveanu.

  • 66 oc oc

    Ocazie Botoșani. Braun îi pasează în centru lui Ongenda, care trage razant cu bara.

  • 63 oc oc

    Ocazie FCSB. Octavian Popescu șutează din afara careului, dar Racovițan deviază cu capul peste transversală.

  • 62 s s

    Iulian Cristea intră în locul lui Vucur.

  • 61 rp rp

    Penalty ratat FCSB. Execuția lui Florin Tănase e apărată de Pap.

  • 60 cg cg

    Papa primeștre cartonaș galben.

  • 60 p

    Penalty pentru FCSB. la un duel dintre Octavian Popescu și Șeroni.

  • 55 fm fm

    FCSB cere penalty la un duel dintre Tănase și Papa.

  • 51 s s

    Ondrasek intră în locul lui Oaidă

  • 50 oc oc

    Ocazie FCSB. Moruțan pasează lung spre Cordea, care trece în viteză de Racovițan și Țigănașu și trimite în fața porții, pentru Octavian Popescu, care e deposedat în ultima clipă de Edjouma.

  • 46 s s

    Iulian Cristea intră în locul lui Vucur.

  • 46 s s

    Ovidiu Popescu intră în locul lui Haruț.

  • 46 s s

    Ondrasek intră în locul lui Oaidă.

  • 46 s s
    Sila intră în locul lui Kage.
  • 46 s s

    Edjouma intră în locul lui Remacle.

  • 46 sr2

    Începe repriza a doua.

  • 45+1 fr1

    La pauză, FC Botoșani - FCSB 0-0.

  • 43 cg cg

    Remacle primește cartonaș galben.

  • 42 oc oc

    Bară FCSB. Cordea îi pasează la întâlnire lui Oaidă, care trage din unghi, dar nimerește bara.

  • 38 oc oc

    Ocazie FCSB. Moruțan execută o lovitură liberă, dar mingea trece pe lângă poartă.

  • 37 cg cg

    Șeroni primește cartonaș galben.

  • 17 oc oc

    Ocazie Botoșani. Braun face o cursă pe dreapta și centrează în careu, dar portarul reține din fața lui Kage.

  • 15 oc oc

    Ocazie Botoșani. Țigănașu îi pasează lui Kage la marginea careului, acesta pivotează și șutează, dar cam slab, iar portarul Vlad reține.

  • 14 oc oc

    Ocazie FCSB. Octavian Popescu șutează de la 30 de metri, dar Pap reține.

  • 13 oc oc

    Ocazie FCSB. După o lovitură liberă executată de Tănase, mingea e respinsă până la Oaidă, dar acesta e blocat în ultimul moment de Remacle, care respinge exact înainte ca jucătorul de la FCSB să șuteze.

  • 3 fm fm

    FCSB cere penalty la un duel dintre Octavian Popescu și Racovițan în colțul careului.

  • 1 sr1

    Începe meciul.

Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu
Daniel Mitruți și Adrian Popescu
teren fotbal
E. Pap
C. Braun
B. Racovitan
A. Şeroni
A. Țigănașu
E. Papa
M. Remacle
H. Ongenda
A. Tîrcoveanu
H. Kage
R. Fili
M. Contra
A. Patache
D. Croitoru
A. Dragu
M. Edjouma
M. Roman
S. Camara
P. Petkovski
R. Sila
C. Straton
Z. Ondrášek
Botoşani Marius Croitoru
A. Vlad
V. Crețu
D. Haruţ
S. Vucur
R. Radunović
O. Moruţan
A. Crețu
R. Oaidă
A. Cordea
F. Tănase
O. Popescu
I. Cristea
I. Stoica
C. Dumitru
O. Popescu
O. Perianu
S. Şerban
Dinu Todoran FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media