FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (26.02.2024)
Ce lovitură! A ieșit accidentat din derby-ul Craiovei și riscă să rateze EURO
Fotbalistii rapidisti Sebastian Andrei Borza, Claudiu Adrian Mihai Petrila, Razvan Constantin Oaida, Cristian Ionut Sapu
Exclusiv Mihai Iosif a folosit două cuvinte și spus de ce are nevoie Rapid pentru a depăși criza
"Mă îngrozesc fanii fotbalului din ziua de azi!" Primul om care a ieșit în față, după ce Drăgușin a fost pus la zid
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
1 - 1
ACS Poli Timişoara ACS Poli Timişoara
Vi 23.02.2018 20:45

CS U Craiova - ACS Poli Timişoara 1-1. Goluri superbe, o bară, dar și un posibil ”roșu”. Show în Bănie!

23.02.2018, 20:42

  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • WTA Miami Open: Simona Halep - Paula Badosa, 22:00, DGS 1

CS U Craiova a terminat la egalitate cu ACS Poli Timişoara, 1-1, vineri seara, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii 1, ultima a sezonului regulat. Poli a deschis scorul prin Andrei Enescu (50), cu un şut senzațional de la peste 25 de metri, iar craiovenii au egalat în min. 57 prin fundaşul bulgar Radoslav Dimitrov, și el autorul unui gol de senzașie, cu un şut de la distanţă. Ambii jucători au marcat primele lor goluri pentru Poli, respectiv CS U Craiova.

Poli a obţinut primul său punct cu Leo Grozavu pe banca tehnică, în timp ce ”juveții” au pierdut primele lor puncte pe noul ”'Oblemenco”. Craiovenii au irosit multe ocazii de gol, prin Mitriţă (25 - singur cu portarul Cătălin Straton, 36, 79 - bară), Alex Băluţă (27, 54 - cu poarta goală, 75), Dimitrov (28), Bancu (29), Bic (52) şi Burlacu (88).

Nicuşor Bancu putea primi cartonaş roşu în min. 42, după o intrare dură asupra lui Gabriel Vaşvari, însă arbitrul i-a arătat doar galben. Înaintea partidei, ultimele achiziţii ale echipei craiovene, Florin Gardoş şi Andre Santos, au fost prezentaţi publicului de pe stadionul ''Oblemenco''. În tur, CS Universitatea s-a impus cu scorul de 2-0.

Poli venea după trei eşecuri consecutive şi a ajuns la zece etape la rând fără victorie (6 egaluri, 4 eşecuri).

Universitatea e neînvinsă de şapte etape, în care a obţinut patru victorii şi trei egaluri. 

"Îi felicit pe jucătorii mei, chiar dacă unii vor spune că nu e un rezultat bun. Eu cred că e un rezultat bun, dacă privim în ansamblu sezonul regulat; acum ne gândim la play-off. Singurul lucru care nu mi-a plăcut e că am jucat prea puţin. Cred că au fost 40-42 de minute efective", a atacat Mangia, după meci.

Antrenorul italian e nemulţumit şi de starea gazonului de pe noua arenă din Bănie.

"Nu ştiu cine s-a ocupat de acest teren, a fost unul mizerabil. Au trecut patru luni de zile şi arată în continuare rău. Nu ştiu cine l-a făcut, dar e foarte greu să evoluezi aşa. Azi a fost cel mai prost gazon pe care l-am întâlnit de la startul sezonului. Pentru mine e incredibil că trebuie să jucăm pe un aşa teren", e revoltat "principalul" lui CS U Craiova.

Universitatea Craiova Universitatea Craiova
ACS Poli Timişoara ACS Poli Timişoara
  • 90+5 fr2 fr2

    FINAL! CS U Craiova - ACS Poli Timișoara 1-1. Oltenii au ratat șansa de a mai reduce distanța față de primele două clasate.

    A fost un meci superb, cu două goluri braziliene, cu o bară, dar și cu o fază în care Bancu putea fi eliminat

  • 90+4 cg cg

    BĂLUȚĂ a primit un cartonaș galben pentru un fault asupra lui Croitoru.

  • 90+1 s s

    ULTIMA SCHIMBARE TIMIȘOARA! A ieșit Popovici, a intrat ȘERONI

  • 88 oc oc

    OCAZIE MARE CRAIOVA! Burlacu a ieșit cu mingea printre doi jucători, după care a șutat direct pe poartă, dar Straton a respins excelent.

  • 84 cg cg

    MAXI OLIVA a primit un cartonaș galben pentru că a întârziat repunerea unei mingi în joc.

  • 79 oc oc

    BARĂ CS U CRAIOVA! Mitriță a șutat direct din lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, pe colțul scurt, Straton nu mai avea nicio șansă, dar a fost salvat de bară.

  • 75 oc oc

    OCAZIE CS U CRAIOVA! Băluță a reluat foarte bine cu capul, după un corner de pe stînga, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bara din stânga porții lui Straton.

  • 72 oc oc

    OLTENII AU CERUT PENALTY! Mitriță a căzut în careu, în lateral stânga, după un duel cu Vașvari, dar din reluările tv se vede că nu a fost absolut nimic

  • 68 fm fm

    Băluță a încercat un gol de efect cu exteriorul, de undeva de la marginea careului de 16 metri, lateral drteapta, după ce a trexcut de Melinte, dar a trimis peste poartă.

  • 65 s s

    A DOUA SCHIMBARE CS U CRAIOVA! A ieșit Gustavo, a intrat BURLACU

  • 62 s s

    A DOUA SCHIMBARE ACS POLI TIMIȘOARA! A ieșit Drăghici, a intrat CROITORU

  • 57 g g

    GOOOOOL CS U CRAIOVA: 1-1, DIMITROV! Bulgarul a reluat din prima, cu un șut de la marginea careului, cu dreptul, aproape de vinclul din stânga porții lui Straton.

  • 54 oc oc

    OCAZIE MARE CS U CRAIOVA! Băluță, din doar câțiva metri, singur-singurel, a reluat din centru careului peste transversală. A fost o minge cu noroc ajunsă la mijlocașul oltenilor, după insistența lui Gustavo în careu, pe partea stângă.

  • 52 oc oc

    Bic a șutat de la marginea careului, după o fază prelungită de atac, Straton a respins în față, după care Băluță, absolut singur, a șutat peste transversală. Băluță se afla însă în ofsaid.

  • 50 g g

    GOOOOL ACS POLI TIMIȘOARA: 0-1, ENESCU! Mijlocașul a șutat foarte bine cu stângul de la marginea careului, mingea a lovit bara din dreapta porții lui Mitrovic, după care a intrat în plasă.

  • 46 sr2 sr2

    A început repriza a doua

  • 46 s s

    PRIMA SCHIMBA ACS POLI TIMIȘOARA! A ieșit Velcotă, a intrat HARUȚ

  • 46 s s

    PRIMA SCHIMBARE CS U CRAIOVA! A ieșit Kelic, a intrat FERREIRA

  • 44 cg cg

    VAȘVARI a primit și el un cartonaș galben pentru proteste la adresa arbitrului. Vașvari ar fi vrut ca Bancu să fie eliminat

  • 42 cg cg

    OLTENII PUTEAU RĂMÂNE ÎN 10! BANCU a primit un cartonaș galben pentru un fault cu talpa pe tibia lui Vașvari. Bănățenii au protestat

  • 40 oc oc

    Contraatac rapid al oltenilor, mingea a ajuns la Briceag, după o deviere din prima a lui Gustavo, Briceag a plecat mai apoi într-o cursă solitară, a intrat în careu și a șutat, dar peste transversală.

  • 36 oc oc

    Mitriță a șutat de la mare distanță, pe colțul din dreapta porții timișorenilor, dar Straton a plonjat și a deviat în corner.

  • 29 oc oc

    OCAZIE CS U CRAIOVA! Bancu a reluat din interiorul careului, dar Straton, imperial, a deviat peste transversală. Craioveanul a cerut un penalty, după ce a simțit o mână a lui Străuț pe el. 

  • 28 oc oc

    OCAZIE CSU CRAIOVA! Dimitrov a ajuns în situație de finalizare în interiorul careului, a șutat pe colțul scurt, dar Straton s-a opus din nou.

  • 27 oc oc

    OCAZIE CS U CRAIOVA! Băluță, foarte bine lansat în atac de Mitriță, a intrat în careu, flancat de un fundaș al bănățenilor, a reușit să strecoare, până la urmă balonul printre jucători, minmgea se ducea spre plasă, dar Melinte a respins în disperare și faza s-a stins.

  • 25 oc oc

    OCAZIE CSU CRAIOVA! Mitriță a scăpat singur spre poarta lui Straton, a șutat, dar portarul bănățenilor a respins foarte bine. A fost prima fază perpendiculară pe poarta celor de la Timișoara. Mitriță i-a pasat lui Băluță, acestya i-a retrimis și de aici faza

  • 16 cg cg

    DIMITROV a primit un cartonaș galben, după un fault frontal asupra lui Maxi Oliva

  • 11 oc oc

    Gustavo a șutat la poartă, din afara careului, dar Straton a reținut fără emoții. A fost prima acțiune pe poartă a celor de la Craiova

  • 10 fm fm

    Dimitrov n-a putut profita de o eroare a lui Maxi Oliva, care a alunecat în propriul careu, dar a lovit mingea cu tibia iar aceasta a ieșit în aut.

  • 1 sr1 sr1

    A început partida din Bănie. Livitura de start le-a aparținut celor de la Timișoara. Atmosfera e stadion este frumoasă, fiind prezenți aproximativ 10.000 de spectatori.

  • 0 fm fm

    Rezumatul partidei din tur. Atunci, la 29 septembrie, oltenii s-au impus cu 2-0

George Rădulescu
George Rădulescu
Iulian Radu și Iulius-Radu Timar
teren fotbal
M. Mitrovič
R. Popa
R. Kelić
M. Briceag
R. Dimitrov
O. Bic
H. Zlatinski
N. Bancu
Gustavo Di Mauro
A. Băluță
A. Mitriță
N. Calancea
Tiago Ferreira
A. Burlacu
V. Screciu
I. Martic
D. Glavina
C. Bărbuţ
M. Curileac
A. Şeroni
D. Haruţ
M. Croitoru
Universitatea Craiova Devis Mangia
C. Straton
B. Străuţ
C. Melinte
A. Artean
M. Oliva
A. Ciucur
G. Vașvari
A. Enescu
S. Velcotă
O. Drăghici
A. Popovici
C. Bîrnoi
I. Carabela
E. Ciaccheri
M. van Bommel
Leo Grozavu ACS Poli Timişoara

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media