BUCURESTI - RAPID - ADRIAN MUTU - ANTRENOR - CONFERINTA - 3 MAR
Exclusiv Ce urmează pentru Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală
Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit
Digi Sport 1 Live
Acum

EXCLUSIV Situaţia exactă a Rapidului din momentul în care clubul a intrat în insolvenţă

11.08.2014, 16:20

Aşa cum o obligă legea, Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, a publicat în Buletinul procedurilor de Insolvenţă situaţia în care se află clubul din momentul în care instanţa a aprobat planul de reorganizare şi până pe 8 august 2014. Cei care au răbdare să citească tot documentul vor afla exact cum s-au derulat evenimentele la Rapid în ultimul an, din perspectiva administratorului judiciar!

stadion rapid
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Va deveni clar pentru oricine că relaţia dintre noul acţionar şi administratorul judiciar nu este deloc lină. Pe de-o parte, Cristina Andronache susţine că nu face decât să aplice planul de redresare financiară pe care instanţa l-a aprobat, iar de cealaltă, Valerii Moraru, care deocamdată nu a vărsat niciun ban în contul clubului, doreşte să numească unele persoane în posturi cheie la club pentru a avea, normal până la urmă, un control mai bun asupra societăţii.

Cea mai bună dovadă a disensiunilor din cadrul conducerii este dată de contractul de publicitate care a fost negociat de Andronache şi Moraru. S-a discutat şi s-a convenit semnarea a două contracte. Unul, în urma căruia Azuga Waters, firma lui Moraru, prelua şi vindea publicitate la stadion în schimbul a un milion de euro plus TVA, iar cel de-al doilea pentru publicitatea pe echipament şi pe stadion, în valoare de 300.000 de euro. Ulterior, avocaţii lui Moraru au anunţat că se va semna doar primul contract, dar care va include şi publicitatea pe tricouri şi la stadion.

Tot conform documentului este clar cât de încurcată a fost situaţia clubului şi sub acţionariatul lui Adrian Zamfir, cel care luase clubul de la Copos ca să-l salveze... Printre altele, registrul de acţiuni şi cel al acţionarilor, aflate la societate în custodia directorului economic, au fost încredinţate fără acordul administratorului judiciar unor persoane care au refuzat o perioadă restituirea lor. Iar după ce au fost recuperate s-a constatat că deşi nu mai avea calitatea de acţionar special sau administrator special, Adrian Zamfir efectuase menţiuni în registre privind cesiuni ale acţiunilor sale către 4 persoane din rândul suporterilor!

Iată, mai jos, documentul complet publicat:

"RAPORT


Privind modul de indeplinire a atributiilor pentru debitoarea S.C. FOTBAL CLUB RAPID S.A.
1.Mentiuni cu privire la indeplinirea atributiilor administratorului judiciar:

Prin incheierea din data de 07.12.2012 a Tribunalului Bucuresti, Sectia a VII-a Civila am fost desemnata administrator judiciar al debitoarei S.C. FOTBAL CLUB RAPID S.A.

De la data raportului anterior formulat in cauza, administratorul judiciar a indeplinit in esenta, urmatoarele activitati descrise succint:
Ca urmare a confirmarii planului de reorganizare de catre judecatorul sindic la data de 28.03.2014, am luat masurile si am derulat procedura de obtinere a licentei de joc in Liga I in anul competitional 2014/2014.
La data de 30.03.2014 a fost depusa documentatia aferenta, sens in care s-au purtat negocieri si s-au incheiat acorduri cu privire la creantele care intrau sub incidenta analizei comisiilor de acordare a licentei si care nu se aflau inscrise in planul de reorgazniare, fata de data nasterii lor.

De retinut este faptul ca ne-am lovit de lipsa de implicare a administratorului special si neindeplinirea atributiilor specifice ne-a determinat sa ii solicitam acestuia prin corespondenta adresata indeplinirea atributiilor prevazute de lege.

Situatia nu s-a remediat, iar la data de 18.05.2014, administratorul special , dl. Adrian Zamfir, a renuntat la mandatul de administrator special.

Fata de renuntarea administratorului special la functia sa, fiind in plina derulare a procedurii de licentiere, aceasta a fost continuata, iar actele au fost semnate doar de administratorul judiciar pentru a evita complicatiile de refacere a actelor depuse in sustinerea cererii de licentiere pana la finalizarea acesteia. Am sustinut cererea de acordare a licentei in fata Comisiilor Federatiei Romane de Fotbal.

Comisia de fond a respins cererea de acordare a licentei, solutie mentinuta si de Comisia de apel a FRF.
Am formulat recurs la Tribunalul Arbitral Sportiv de la Lausanne si am reprezentat societatea in fata instantei arbitrale.

La data de 30.06.2014, Tribunalul Arbitral Sportiv de la Lausanne a admis recursul si a dispus FRF acordarea licentei de joc in Liga I in anul competitional 2014/2015. Acest rezultat a adus un beneficiu esential societatii debitoare, care, in urma obtinerii licentei de joc in Liga I pe baza admiterii recursului la TAS, este indreptita sa incaseze pana in luna iunie 2015 suma de 1.066.052 Euro din drepturile de televizare acordate de LPF.

S-au impus masuri pentru organizarea pregatirii fizice a echipei si pentru intarirea lotului pe pozitiile deficitare.
Am facut demersuri catre Liga Profesionista de Fotbal in vederea incasarii unui avans din sumele cuvenite cu titlu de drepturi de difuzare a meciurilor pentru evolutia in acest campionat, scopul imediat fiind acela al obtinerii resuselor necesare pentru organizarea cantonamentului de pregatire din luna iulie 2014 si pentru achitarea datoriilor restante catre furnizorii de utilitati pentru baza de antrenament Pro Rapid.

Evidentiem cu privire la aceasta problema ca, societatea intampina dificultati majore cu locatorul spatiului in clarificarea consumurilor reale de energie electrica, ceea ce a determinat o corespodenta sustinuta, dar ramasa fara un rezultat concret pana la aceasta data pentru delimitarea spatiului ce face obiectul inchirierii catre debitoare, pe de o parte, precum si pentru stabilirea consumului de energie electrica al debitoarei careia i se imputa facturi ce includ si alti consumatori. Indentificarea acestei probleme cu prilejul intreruperii furnizarii energiei electrice de catre Enel a generat actiuni repetate, dovedite cu inscrisuri pentru clarificare, nefiind justificata imputarea intregului consum debitoarei deoarece locatorul incasa de la ceilalti consumatori chiriasi ai sai contrvaloarea consumului lor dar o solicita si de la debitoare.

Pentru solutionarea problemei a fost nevoie si a intervenit in sprijinul debitoarei Liga profesionista de Fotbal care, la solicitarea noastra, din sumele cuvenite cu titlu de drepturi de televizare a achitat direct catre Locatorul Asociatia Pro Rapid si catre locatoul Ana Rezidences sumele cuvenite cu titlu de chirie, iar catre Enel si GDF Suez, sumele cuvenite pentru furnizarea de energie si gaze naturale. Masura a fost necesara deoarece desi platile fusesera efectuate, titularul contractului de furnizare energie electrica, locatorul Asociatia Pro Rapid, a refuzat repetat sa faca formalitatile de semnare a documentelor de reluarea a furnizarii.

In acest mod, am urmarit aducerea la functionalitate normala a bazei de antrenament, dar fata de faptul ca locatorul nu a intretinut spatiul si terenurile de antrenament, suntem inca in prezent in plina activitate de igienizare a spatiilor bazei, iar terenurile necesita lucrari de intretinere serioase.

In paralel cu aceste activitati orgazatorice, a fost necesara desfasurarea selectiei de antrenor principal al echipei pentru ca acesta sa poata selecta jucatori care sa completeze posturile deficitare si sa intareasca lotul pentru a face fata exigentelor sporite pentru evolutia echipei in Liga I.

La data de 24.07.2014 a fost perfectat contractul cu antrenorul selectat de o comisie formata din administratorul judicar, presedintele Clubului si Directorul sportiv si i s-a acordat acestuia mandatul de selectie a jucatorilor pentru completarea lotului.

Totodata, la data de 25.07.2014 au fost indeplinite cerintele de intocmire si inscriere a Clubului la Liga Profesionista de Fotbal in acest campionat.

Din sumele incasate cu titlu de drepturi de difuzare au fost achitate salarii catre jucatori si angajati, pentru plati partile conform acordurilor de esalonare incheiate cu acestia si din salariile curente, s-au efectuat cheltuielile de igienizare a bazei sportive, plati pentru cantonamentul echipei si derularea activitatii curente.

De asemenea, s-au facut eforturi si au fost urmate toate procedurile inclusiv de executare silita pentru recuperarea sumelor datorate de Asociatia Sportiva Astra Giurgiu in baza acordului de transfer al jucatorului Ionita Alexandru. In concret, actiunile noastre in pretentii in fata Comisiilor de specialitate ale FRF au fost admise si ramase irevocabile, au fost puse in executare in baza regulamentelor sportive in fata Comisiilor de specialitate ale FRF pentru sanctionarea debitoarei Astra si in baza codului de procedura civila prin masuri de executare silita. Am reusit astfel recuperarea sumei de 124.000 Euro , suma restanta din penultima transa de plata. Pentru ultima transa de plata, de 150.000 Euro+ Tva hotararea irevocabila a fost pusa in executare , fiind in derulare.

Se impune sa precizam ca societatea s-a confruntat cu o schimbare repetata de actionariat in aceasta perioada, ca urmare a faptului ca dl. Zamfir Adrian Cornelius care detinea 99,72% din capitalul social a instrainat in mod repetat pachete de actiuni. Precizam ca despre aceste instrainari administratorul judiciar nu a fost notificat, documentele fiindu-i prezentate abia la data de 21 iulie 2014. Mai precizam ca in aceasta perioada registrul de actiuni si cel al actionarilor aflate la societatea, in custodia directorului economic au fost incredintate fara acordul administratorului judiciar unor persoane care au refuzat o perioada restituirea lor. Registrele au fost ulterior recuperate, prilej cu care am constatat ca, desi nu mai avea calitatea de actionar sau de administrator special inca de la data demisiei sale- 18.05.2014, dl. Zamfir Adrian Cornelius efectuase mentiuni in registre privind cesiuni ale actiunilor sale catre 4 persoane din randul suporterilor, acestea dobandind astfel 80% din capitalul social al societatii.

La data de 25.07.2014, acesti patru suporteri deveniti actionari au instrainat 75% din actiuni catre dl. Valerii Moraru, iar la data de 28.07.2014, acesta a dobandit si celelalte actiuni ce fusesera detinute de dl. Zamfir Adrian Cornelius, acesta nemaiavand calitatea de actionar.

De retinut ca aceste transferuri de actiuni nu au fost inregistrate pentru opozabilitate la registrul comertului, despre aceste transferuri dar si despre alte posibile tranferuri efectuate de acelasi actionar majoritar afland informativ, din presa. Luand informatiile sub beneficiu de inventar pana la prezentarea actelor doveditoare ale transferurilor si pana la clarificarea structurii reale a actionariatului, administratorul judiciar nu a apreciat ca oportuna convocarea actionarilor pentru desemnarea unui nou administrator special, cu atat mai mult cu cat, o instalabilitate a actionariatului afecta in mod esential procedura de licentiere pentru Liga I.

Administratorul judiciar a preluat registrele societatii si a inscris transferul actiunilor de la dl. Zamfir Adrian si de la cei patru suporteri deveniti actionari catre dl. Valerii Moraru.
Totodata, cu respectarea termenului prevazut de lege si de actul constitutiv, pentru data de 09.09.2014 a convocat adunarea actionarilor societatii in vederea desemnarii administratorului special, publicand convocatorul in ziarul Romania libera din data de 05.08.2014 si in Monitorul Oficial. De asemenea, se impune si autorizarea unor activitati din obiectul de activitate al societatii, precum si adoptarea unei decizii in legatura cu continuarea activitatii/ dizolvarea/licidarea societatii Rapid 98 SRL al carei asociat unic este societatea Fotbal Club Rapid SA.

Retinand ca dl. Zamfir Adrian Cornelius a cesionat si creantele pe care le detinea si erau inscrise la masa credala, fiind si membru al Comitetului creditorilor, s-a impus convocarea adunarii creditorilor (convocator 1097/01.08.2014, BPI nr. 14245/01.08.2014) pentru desemnarea celui de al treilea membru al Comitetului, in conditiile prevazute de legea nr. 85/2014 de catre organele indrituite.
La data de 01.08.2014 am afisat si publicat Tabelul definitiv rectificat in care se regasesc rectificarile anterior amintite ca urmare a cesiunilor de creante (BPI nr. 14245/01.08.2014).

Ca urmare a faptului ca notificarile privind cesiunile de creante nu au fost insotite de acte doveditoare si contractele de cesiune, fiind amestecate in exprimare creante curente cu creante istorice inscrise la masa credala, retinand ca initial dl. Valerii Moraru si mandatarii sai conventionali ne-au transmis draft-ul documentelor de cesiune creante de la dl. Zamfir Cornelius Adrian si Cristescu Nicolae catre Valerii Moraru, iar ulterior creantele au fost preluate de societatea afiliata AZUGA WATERS S.R.L. fara a ni se mai comunica acte doveditoare, din eroare in tabelul definitiv publicat in BPI nr. 14245/01.08.2014 a fost inscris dreptcesionar al creantelor dl. Valerii Moraru. Ulterior, dl. Zamfir ADRIAN ne-a comunicat contractele de cesiune a creantelor, astfel ca la data de 07.08.2014 am rectificat aceste erori si am inscris societatea - AZUGA WATERS S.R.L. afiliata actionarului majoritar ca titular al creantelor preluate de la creditorii chirografari Zamfir Cornelius Adrian si Cristescu Nicolae.

Se impune sa aratam ca de la data respectivelor contracte de cesiuni de actiuni si de creante, ne confruntam cu imixtiunea actionarilor societatii ( actionarii minoritari suporteri si actionarul majoritar) in administrarea societatii.

Aceasta imixtiune se materializeaza atat prin solicitarea de numire a unor persoane pe functii de conducere sau executive din organigrama societatii ori de inlocuire a unora dintre cele existente. In acelasi timp, fara o consultare a administratorului judiciar, se angajeaza servicii ale diferitelor societati de prestari servicii pentru activitati ce tin de repunerea in functiune a bazei Pro Rapid, administratorul judiciar este informat ca aceste costuri vor fi suportate de societatea afiliata AZUGA WATERS S.R.L. sau vor fi decontate pe baza de barter cu servicii de publicitate prestate de debitoare, nu se incheie contracte de catre AZUGA WATERS S.R.L. cu societatile prestatoare care sa prevada costuri, termene de executie si serviciile ce urmeaza a fi prestate, iar ulterior debitoarei FOTBAL CLUB RAPID S.A. i se solicita plata serviciilor care nu sunt selectate din piata ci desemnate dupa criterii aleatorii. Se fac astfel cheltuieli pe care nu le avem bugetate, pentru care nu putem face selectie de oferte, nu exista contracte care sa ne permita aplicarea sanctiunilor pentru intarziere in executie deoarece nu sunt prevazute termene de executie, astfel de actiuni fiind angajate de actionarul Valerii Moraru sau de prepusi ai sai, terti fata de societatea FOTBAL CLUB RAPID. In lipsa unei organizari a acestor activitati intr-o logica fireasca a lor ( pe etape de curatenie si igienizare) se intarziere repunerea in functiune a bazei Pro Rapid unde se pot organiza serviciile de masa si cantonamentul echipei, acestea fiind desfasurate la baza sportiva de la Mogosoaia care implica astfel consturi suplimentare. De retinut este si faptul ca, cu motivatia necesitatii completarii lotului de jucatori cu jucatori straini, la recomandarea diversilor impresari straini, se solicita de catre actionarul majoritar administratorului judiciar ca debitoarea sa emita invitatii pentru astfel de jucatori straini, intracomunitari si extracomunitari. Costurile de cazare si masa pentru acesti jucatori sunt suportate de societatea debitoarea deoarece, desi actionarul majoritar promite in mod repetat ca va suporta aceste costuri in nume propriu, sau prin societatea afiliata AZUGA WATERS sau pe seama impresarilor, aceste costuri nu au fost achitate pana in prezent.

Precizam in acest context ca in mod legal societatea nu are posibilitatea legala de a angaja jucatori profesionisti extracomunitari , dar astfel de invitatii se fac si se solicita gasirea unor solutii de compromis care sa permita astfel de angajari.

Mai precizam ca societatea debitoarea se preocupa de perfectarea contractelor de publicitate pentru vanzarea spatiilor publicitare inca necontractate la aceasta data. Si sub acest aspect ne-am confruntat cu dificultati generate de imixtiunea si comunicarea cu actionarului majoritar si societatea afiliata mai sus mentionata. Dupa exprimarea de catre actionarul majoritar a intentiei de incredintare a serviciilor catre dl. Birlica Radu printr-o societate a acestuia sau a persoanelor indicate de acesta, ca urmare a esuarii la data de 01.08.2014 a negocierilor pe clauze care aveau menirea de a proteja societatea debitoare si fata de refuzul de a acorda comison pentru plata in sistem barter ( ceea ce a afectat casflowul debitoarei), actionarul majoritar a decis sa preia comercializarea serviciilor de publicitate prin firma AZUGA WATERS s.r.l. sa vanda publicitatea contra sumei negociate cu administratorul judiciar ( in conformitate cu necesitatile de venituri din planul de reorgazniare) de 1.000.000 Euro+ Tva + taxa de publicitate contractul fiind valabil pana la data de 30.05.2015. Pentru garantarea platii, Azuga Waters se angaja sa emita bilete la ordin.
De asemenea, actionarul majoritar, prin AZUGA WATERS s-a angajat ca pentru publicitatea pe echipament si pe stadion sa achite suma de 300.000 Euro + Tva in baza unui contract de publicitate.

Aceste contracte au fost redactate si transmise actionarului majoritar si societatii AZUGA WATERS la data de 04.08.2014, intrucat actionarul majoritar a sustinut ca dupa semnarea acestora va face orice infuzie de sume in societate pentru cheltuielile curente.

De retinut ca servicii de publicitate pe stadion au fost deja prestate de debitoare inca de la data de 26.07.2014, fara ca actionarul majoritar sau societatea afiliata sa efectueze vreo plata. Actionarul majoritar a revenit asupra celor initial convenite si a aratat ca se va incheia doar contractul de cesiune a drepturilor de publicitate cu AZUGA WATERS si in baza acestuia se vor efectua toate platile, nemaintelegand sa incheie si contractul de publicitate pe echipament de 300.000 Euro.
Desi public se afirma dorinta de perfectare a contractului de cesiune a drepturilor de publicitate si se stopase orice alte discutii cu posibili parteneri interesati de incheierea unor contracte de publicitate ca urmare a interventiei actionarului majoritar care solicita exclusivitatea in contractul sau, in fapt, ca urmare a refuzului administratorului judiciar de a accepta clauze care conditionau executarea biletelor la ordin ca instrumente de plata de inexistenta vreunei notificari a societatii AZUGA WATERS pentru neindeplinirea vreunei obligatii contractuale, la data de 07.08.2014 actionarul majoritar a refuzat sa mai incheie contractul incepand o campanie de presa de dezinformare a opiniei publice. Urmeaza ca toate aceste aspecte sa fie clarificate. 

Aratam faptul ca, desi la preluarea pachetului de actiuni si a creantelor actionarul majoritar s-a angajat ca va sustine activitatea societatii in zile urmatoare preluarii cu suma de 100.000 Euro iar ulterior prin intermediul contractelor de publicitate, nu a respectat aceasta promisiune.

Mentiuni cu privire la solicitarile adresate instantei:
Va rugam sa dispuneti cu privire la:
-Solutionarea cauzelor conexe
- Acordarea unui termen pentru continuarea procedurii.

Etichete: rapid , rapid in insolventa , insolventa rapid , situatie rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”
tamas
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană
Screenshot 2024-04-28 at 19.13.53
Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”
Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Citește și
Bogdan Lobonț s-a enervat la conferința de presă: ”Nu puteți să-mi spuneți asta!”
Screenshot 2024-04-22 170617
Bogdan Lobonț a rupt tăcerea, după conflictul cu Ermal Krasniqi
lobont
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Prioritatea lui Rareș Pop, ”perla” de 800.000€ a celor de la Rapid, înainte de mutarea în Giulești
Screenshot 2024-03-09 at 18.05.03

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”