gigi
Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea
gigibecali5
Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Risto Radunovic e dorit de CFR Cluj
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
FCV Farul Constanţa FCV Farul Constanţa
0 - 1
FCSB FCSB
Jo 04.11.2021 20:30

Farul - FCSB 0-1. Un autogol a decis soarta meciului. Roș-albaștrii au 7 victorii la rând în campionat

04.11.2021, 22:20

  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

FCSB a confirmat faptul că este cea mai în formă echipă din Liga 1, în acest moment și a bifat a șaptea victorie la rând în campionat, 1-0 în restanța de pe terenul Farului, din etapa a 13-a.

Farul - FCSB 0-1. Autogolul lui Grameni a decis meciul

Constănțenii au început curajos, dar Ciobanu a nimerit plasalaterală. Minutul 13 a fost cu ghinion pentru Grameni, care și-a dat un autogol după centrarea lui Tănase în fața porții.

Pe finalul primei reprize, Octavian Popescu a ratat o șansă imensă, singur cu portarul constănțenilor, iar Grameni a avut și el o ocazie, însă a executat o lovitură liberă exact pe direcția lui Vlad.  Farul a început partea secundă la fel ca și pe prima, cu o ocazie a lui Ghiță, iar la cealaltă poartă, Iulian Cristea a trimis în brațele lui Aioani.

Farul - FCSB 0-1. Roș-albaștrii au 7 victorii la rând în campionat

Pe final, Cordea a rămas singur cu portarul, după o gafă a lui Aioani, dar s-a complicat, iar în ultimul minut, execuția lui Șut a fost parată de portar.

Farul - FCSB s-a terminat 0-1, iar constănțenii rămân fără victorie împotriva celor de la FCSB de la acel 2-1 din martie 2019, când echipa lui Hagi se chema Viitorul.

După acest rezultat, Farul suferă primul eșec pe teren propriu din acest sezon și rămâne pe locul 8, la finalul turului sezonului regulat. De partea cealaltă, FCSB bifează 7 victorii la rând în Liga 1 și urcă pe locul secund, la 6 puncte în spatele campioanei CFR Cluj.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul - FCSB 0-1:


Știrea inițială:

Farul şi FCSB joacă joi restanţa din runda cu numărul 13 din Liga 1, meciul fiind programat iniţial pe 24 octombrie.

Partida dintre Farul şi FCSB se joacă de la 20:30 şi poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1 și pe www.digisport.ro, de către abonaţii RCS & RDS.

Farul - FCSB, 20:30, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1. Constănţenii au cea mai bună apărare din Liga 1 înainte de meciul restant

Înainte de meciul de pe stadionul Ovidiu, gazdele se poziţionează la jumătatea clasamentului, pe locul 8. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi a înregistrat rezultate mixte în ultimul timp - 2 victorii şi 3 înfrângeri au strâns constănţenii în ultimele cinci meciuri disputate. 

Farul are 21 de puncte după 13 meciuri jucate în primul eşalon românesc, însă un detaliu important este faptul că are cea mai bună apărare din Liga 1, la egalitate cu CFR Cluj - doar 8 goluri a primit echipa de la malul mării în această ediţie de campionat.

De partea cealaltă, FCSB defilează în campionat, odată cu venirea pe banca tehnică a lui Edi Iordănescu. Roş-albaştrii au şase victorii consecutive în Liga 1 şi sunt cea mai în formă echipă în momentul de faţă. Bucureştenii sunt pe locul 3, cu 27 de puncte însă în cazul unei victorii o vor detrona pe Universitatea Craiova şi se vor apropia la 6 puncte de liderul CFR Cluj.

Farul - FCSB, 20:30, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1. Cum a explicat LPF amânarea meciului

Săptămâna trecută, Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat în care a anunțat, în primul rând, amânarea meciului, dar și motivul pentru care a fost luată decizia. Concret, motivul este că, în regulament, nu este specificat faptul că indisponibilitățile trebuie să fie cauzate strict de infectarea cu COVID-19 pentru ca un meci să se reprogrameze.

În urma verificării situației și a documentelor transmise de clubul Fotbal Club FCSB S.A în raport de dispozițiile regulamentare aplicabile în cazul infectării participanților cu virusul Sars-Cov2, Liga Profesionistă de Fotbal a decis reprogramarea partidei FC Farul Constanta - FC FCSB S.A. din etapa a XIII-a, în conformitate cu prevederile art. 12.1 din ROAF și alin. 3 și 4 din Principiile de desfășurare a competițiilor adoptate de FRF prin Hotărârea Comitetului de Urgență din 27.07.2021.

Conducerea LPF împreuna cu reprezentanții FCSB au încercat în cursul ultimelor două zile să găsească soluții pentru ca jocul să se dispute la data stabilită. Din păcate, având in vedere răspândirea rapidă și necontrolată a virusului în cadrul clubului, FCSB nu a reușit, in ciuda eforturilor făcute, să identifice resursele umane necesare pentru completarea lotului în vederea atingerii numărului minim de 13 jucători prevăzut în Principiile de desfășurare a competițiilor adoptate de FRF.

Aceste norme regulamentare nu condiționează imposibilitatea alinerii unui număr de minim 13 jucători, de cauze strict legate de Covid 19. În acest sens, în determinarea numărului minim de jucători disponibili, trebuie avuți în vedere atât jucătorii depistați cu Covid-19, cât și jucătorii aflați în alte situatii care determină imposibilitatea obiectivă a participarii lor la jocuri (spre exemplu, dar fara a se limita la: jucatori accidentati, aflați în stare de suspendare, etc).

Din studierea și verificarea documentelor puse la dispozitie de FCSB a rezultat următoarea situație de fapt:

FCSB are un număr de 22 jucatori înscriși în lista A și 6 jucători înscriși în lista B

FCSB are 8 jucători infectați cu Covid 19, din care 6 jucători din lista A și 2 jucatori din lista B.

Menționăm că s-a făcut dovada testării pozitive cu Covid 19 prin buletine de testare, realizate cu respectarea calendarului de testare.
FCSB are 8 jucători (din cei care nu sunt infectați cu Covid 19) indisponibili din motive medicale, toate legate de accidentări survenite în urma practicării jocului de fotbal. Dovada accidentărilor și a duratelor individuale de recuperare/indisponibilitate s-a făcut prin documente medicale de specialitate.

Din datele de mai sus, rezultă că în momentul de față clubul FCSB dispune doar de 12 jucatori, din care 8 din lista A si 4 din lista B (Constantin Valentin Budescu, Andrei Daniel Vlad, Darius Dumitru Olaru, Denis Grațian Haruț, Paulo Vinicius DE SOUZA NASCIMENTO, Risto RADUNOVIC, Ioan Andrei Vasile DUMITER, Claudiu Andrei KEȘERU – lista A și Stefan TÂRNOVANU, Ianis Ilie STOICA, Ovidiu PERIANU, Alexandru Marian MUSI – lista B). ”, se arată în comunicatul Ligii.

FCV Farul Constanţa FCV Farul Constanţa
FCSB FCSB
  • 90+3 fr2
    Final repriza 2

    Farul - FCSB se termină 0-1.

  • 90 oc oc
    Ocazie FCSB

    Budescu pasează cu exteriorul, fără să se uite, Șut pătrunde în careu, dar execuția sa e apărată de portar.

  • 86 oc oc
    Ocazie FCSB

    Larie îi pasează înapoi lui Virgil Ghiță, care face o gafă mare, nu se înțelege cu portarul, Cordea rămâne singur cu Aioani, dar se încurcă în minge și e deposedat de portarul constănțenilor.

  • 85 s s
    Schimbare FCV Farul Constanţa

    Purece intră în locul lui Ciobanu.

  • 85 s s
    Schimbare FCSB

    Ianis Stoica intră în locul lui Octavian Popescu.

  • 85 s s
    Schimbare FCSB

    Budescu intră în locul lui Keșeru.

  • 75 s s
    Schimbare FCV Farul Constanţa

    Enes Sali intră în locul lui Radaslavescu.

  • 75 s s
    Schimbare FCV Farul Constanţa

    Alexi Pitu intră în locul lui Grameni.

  • 75 s s
    Schimbare FCV Farul Constanţa

    Adrian Petre intră în locul lui Jefte Betancor.

  • 71 cg cg
    Cartonaş galben FCV Farul Constanţa

    Ghiță e avertizat.

  • 69 s s
    Schimbare FCSB

    Șut intră în locul lui Olaru.

  • 64 oc oc
    Ocazie FCSB

    Cordea centrează din lovitură liberă, iar Iulian Cristea reia cu capul, dar direct în brațele portarului.

  • 59 oc oc
    Ocazie FCV Farul Constanţa

    După o centrare din lovitură liberă, Ghiță trimite cu capul, dar mingea e deviată și trece pe lângă poartă.

  • 58 s s
    Schimbare FCSB

    Cordea intră în locul lui Valentin Gheorghe.

  • 46 s s
    Schimbare FCV Farul Constanţa

    Ganea intră în locul lui Chițu.

  • 46 sr2
    Start repriza 2
  • 45+2 fr2
    Final repriza 2

    La pauză, Farul - FCSB 0-1.

  • 45+1 oc oc
    Ocazie FCV Farul Constanţa

    Grameni trimite direct pe poartă, dintr-o lovitură liberă laterală, dar Andrei Vlad boxează.

  • 45 cg cg
    Cartonaş galben FCSB

    Radunovic e avertizat.

  • 40 oc oc
    Ocazie FCSB

    Keșeru îi pasează lui Octavian Popescu, care rămâne singur cu portarul, dar mijlocașul de la FCSB trage razant cu bara, la colțul lung.

  • 13 ag ag
    Autogol FCSB

    După o combinație superbă, Tănase centreză în fața porții, pentru Keșeru, Grameni vrea să respingă, dar trimite mingea în propria poartă.

  • 7 oc oc
    Ocazie FCV Farul Constanţa

    Dussaut centrează în careu, iar Ciobanu reia cu capul în plasa laterală.

  • 1 sr1
    Start repriza 1
Ionuț Coza
Ionuț Coza
Ionel Valentin Dumitru și Ionuț Marius Bobe
teren fotbal
M. Aioani
D. Dussaut
I. Larie
V. Ghiţă
B. de Nooijer
E. Radaslavescu
A. Artean
C. Grameni
A. Chițu
Jefté Betancor
A. Ciobanu
L. Brănescu
G. Buta
G. Ganea
A. Petre
N. Popescu
A. Georgescu
A. Pitu
F. Purece
E. Sali
C. Straton
D. Haruţ
FCV Farul Constanţa Gheorghe Hagi
A. Vlad
V. Crețu
Paulo Vinicius
I. Cristea
R. Radunović
D. Olaru
R. Oaidă
F. Tănase
V. Gheorghe
C. Keșerü
O. Popescu
A. Şut
C. Budescu
I. Dumiter
I. Stoica
O. Perianu
A. Marian
A. Cordea
Edward Iordănescu FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media