FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - AFC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)
Hermannstadt - Botoșani Live Video, 17:30, DGS1. Sibienii sunt pe primul loc în play-out, dar nu au drept de Europa
Barcelona v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League
Surpriză! Ce meci va arbitra Istvan Kovacs, după Barcelona - PSG. Centralul înjurat în față de Coman, la FCSB - Rapid
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel
Gata să plece de la Rangers! Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi: ”Pare inevitabil”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport
FCSB FCSB
1 - 1
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
Sb 05.10.2019 21:30

FCSB - Dinamo 1-1. Spectacol total pe Arena Națională, cu ocazii uriașe, două bare și un gol anulat

05.10.2019, 22:12

  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Derby-ul FCSB - Dinamo a început cu ocazia lui Coman, însă dinamoviștii au fost cei care au marcat. Denis Ciobotariu a ratat o șansă mare în minutul 9, iar după câteva secunde, la cornerul care a urmat, fundașul "câinilor" a deschis scorul. Coman și Panțîru au ratat ocazii mari, însă în cele din urmă, golul a venit în poarta lui Dinamo, prin același Coman.

În minutul 34, meciul a fost întrerupt pentru 7 minute după ce arbitrul Istvan Kovacs a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună, dar și din cauza scandărilor xenofobe la adresa lui Coman.

FCSB - Dinamo 1-1 | Spectacol total pe teren

Dinamoviștii au ratat două ocazii imense pe finalul primei părți, iar la ultima, Puljic a nimerit bara dintr-un metru. Tănase a nimerit și el transversala, iar Neicuțescu a ratat și el o ocazie bună.

FCSB a avut un gol anulat, prin Tănase, după ce arbitrul a întors faza si a dat lovitură liberă, iar Coman a ratat ultima șansă a meciului și FCSB - Dinamo s-a terminat 1-1.


Știrea inițială:

FCSB - Dinamo este capul de afiș al rundei a 12-a din Liga 1. Ambele echipe se află într-un moment dificil, dar promit un spectacol pe cinste pe Arena Națională, orgoliile fiind foarte mari de fiecare parte.

ECHIPELE DE START:

FCSB (4-3-3): Bălgrădean - Manea, Cristea, Planic, Panțîru - Vînă, Oaidă, Popescu - Man, Tănase, Coman
Dinamo (4-2-3-1): Piscitelli - Ciobotaru, Puljic, Popescu, Corbu - Mrzlak, Filip - Neicuțescu, Nistor, Moldoveanu - Montini

În principiu, cei doi antrenori au la dispoziție cam tot ce este mai bun, cu câte o excepție pentru fiecare tabără.

Bogdan Vintilă nu-l va avea la dispoziție pe căpitanul Mihai Pintilii (34 de ani), în timp ce Dusan Uhrin jr nu se va putea baza pe Diego Fabbrini (29 de ani).

Update 19:20: Cu o oră și jumătate înainte de startul patridei, Alexandru Tudor s-a dus în loja cu numărul 110 de pe Arena Națională și a stat nemișcat în jur de 10 minute. Tudor "scruta" din priviri întreg stadionul, sub ochii câtorva spectatori care au intrat deja în tribune și care se uitau atent la el.

Update 17:45: Reacţia lui Bogdan Argeş Vintilă când a fost întrebat ce crede despre întâlnirea dintre arbitrul Istvan Kovacs şi atacantul Florinel Coman, cel căruia i-a spus "dispari" la meciul Universitatea Craiova - FCSB 0-1

Update: 15:43 - Unde stau FCSB și Dinamo cel mai bine? Narcis Răducan și Ionel Dănciulescu și-au lăudat adversarul

Update: 13:18 - MM Stoica, fostul director sportiv al roș-albaștrilor, a prefațat, în stilu-i caracteristic, marea încleștare de diseară.

Update: 11:50 -Adrian Cristea crede că Dinamo a ajuns foarte jos dacă stă doar în Dan Nistor

FCSB - Dinamo | Ioan Hora și Juvhel Tsoumou n-au prins lotul! Echipele probabile

FCSB are în acest moment în lot trei atacanți, numai că niciunul nu se află la parametrii necesari unui astfel de meci. Așa se face că doar Harlem Gnohere, cel care nu a prins lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, din cauză că era prea gras, va fi între primii 18, dar nu titular! În schimb, Ioan Hora și Juvhel Tsoumou nu au fost incluși  în lot pentru marele derby.

De cealaltă parte, tehnicianul ceh al celor de la Dinamo va miza, din informațiile noastre, pe Robert Moldoveanu și pe Mattia Montini în atac, asta deși este apt de joc și va fi sigur pe bancă și Daniel Popa. 

  • Meciul poate fi urmărit şi în aplicaţia Digi Online. Afla cum poti vedea meciul pe telefon sau tableta cu Digi Online

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - V. Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru - Vînă, Ov. Popescu, Oaidă - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Antrenor: Bogdan Vintilă

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu - I. Filip, Mrzljak - Moura, Nistor, Moldoveanu - Montini
Antrenor: Dusan Uhrin jr

FCSB - Dinamo, 5 octombrie 2019, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

FCSB - Dinamo | Câți spectatori sunt așteptați

”Vom depăși 20.000 de bilete, dar cred că ne vom duce spre 30.000 de spectatori. Pot fi și surprize plăcute, adică să avem peste 30.000, dar si neplăcute să fie sub 20.000 de suporteri. Vom vedea cum se vor mai vinde biletele la case.

Dacă vor fi 25.000-30.000 de spectatori, atunci spectacolul va fi garantat”, a spus Răducan, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Oficialul roș-albaștrilor este convins că spectacolul din tribune va fi total, mai ales că mizează și pe un număr mare de susținători ai roș-albilor.

”Cei de la Dinamo nu se vor limita la cele 8.000 de bilete și cred că vor depăși și ei 10.000. Mereu au fost abili când au vrut să susțină echipa”, a adăugat Răducan.

Ionel Dănciulescu, omologul lui Narcis Răducan la marea rivală, este și el convins că peluza rezervată ”câinilor” va fi plină. ”S-au vândut deja peste 4.000 de bilete, dar sunt convins că toate cele 8.600 de tichete ce ne-au fost repartizate vor fi comercializate. Se va umple toată peluza”, a replicat și Dănciulescu, la Fotbal Club.

FCSB - Dinamo | Istvan Kovacs va arbitra. Întâlnire de gradul zero cu Florinel Coman, cel căruia i-a spus "Dispari!"

Istvan Kovacs va conduce derby-ul dintre FCSB - Dinamo. Decizia Comisiei Centrale a Arbitrului este una surprinzătoare, în contextul în care "centralul" din Carei a avut o reacție deplasată la adresa lui Florinel Coman în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Istvan Kovacs este alesul CCA pentru a conduce derby-ul FCSB - Dinamo, scrie Gazeta. Delegarea lui Kovacs este una surprinzătoare, în contextul în care Istvan Kovacs a avut o reacție deplasată la adresa lui Florinel Coman.

Astfel, în minutul 9 al meciului de pe Ion Oblemenco, la un duel între Florinel Coman și Kelic, jucătorul a cerut penalty, dar centralul partidei nici nu a vrut să audă și i-a transmis acestuia un mesaj incredibil: ”Dispari”.

FCSB - Dinamo | Fanii roș-albaștrilor luați peste picior de Ionel Dănciulescu! ”Sunt niște cetățeni!”

Dănciulescu consideră că suporterii de la Peluza Roș-Albastră (PRA), cei care susțin FCSB, nu pot fi numiți galerie. Mai degrabă simpli cetățeni.

”Ei nu au suporteri. Nu putem să vorbim despre FCSB că au suporteri. Ei au niște cetățeni. Pe cei de la Peluza Roș-Albastră nu poți să îi numești galerie. Galerie este cea a lui Dinamo și o să vedeți și sâmbătă, cum ați văzut la toate derby-urile.

Ei au mai încercat să transmită ceva, dar au încurcat ce au vrut să zică, au greșit mesajul. I-au mai încurcat băieții. Ei nu pot fi numiți galerie. Băieții sunt bine intenționați, dar nu poți să spui despre ei că sunt o galerie. Bravo lor că sunt acolo și încearcă să susțină echipa”, a spus Dănciulescu la Digi Sport Special.

FCSB - Dinamo | Răspunsul lui Dan Nistor pentru Helmut Duckadam. "Nu voi merge niciodată acolo"

Meciul FCSB – Dinamo încinge spiritele reprezentanților celor două grupări. După ce Helmut Duckadam a spus despre Dan Nistor că nu ar putea fi titular în echipa roș-albastră, mijlocașul dinamovist i-a dat replica.

"Nu am niciun mesaj pentru Helmut Duckadam, dar are dreptate. Eu nu o să pot să joc în primul 11 al FCSB-ului pentru că eu nu voi merge niciodată acolo", a fost răspunsul căpitanului "câinilor roșii".

FCSB - Dinamo | Gigi Becali , ofertă concretă pentru Dan Nistor

În urmă cu mai mult de un an, mai precis în luna august 2018, Dan Nistor a fost foarte aproape de a ajunge în curtea lui FCSB. Prima ofertă făcută de Gigi Becali pentru fotbalist și care a fost anunțată în exclusivitate de Digi Sport a fost de 500 de mii de euro, plus albanezul Qaka. Becali i-a promis și lui Nistor 100 de mii de euro la semnătură și un salariu de 15 mii de euro pe lună.

Ulterior, Gigi Becali a făcut o ultimă ofertă pentru Dan Nistor, în speranța că suma oferită îi va convinge pe oficialii din Ștefan cel Mare să îl cedeze. Finanțatorul celor de la FCSB a pus pe masă un milion de euro, fără a-l mai include în afacere și pe Qaka.

Dan Nistor a negat la vremea respectivă că ar fi negociat ceva cu Gigi Becali, mai ales că era jucător sub contract cu Dinamo. Fotbalistul avea contract până în această vară, dar și l-a prelungit pe încă un an.

FCSB - Dinamo | Dan Nistor se bucură că nașul său, Mihai Pintilii, nu joacă

Dan Nistor a vorbit și despre partida de sâmbătă, cu FCSB. "Mai sunt multe etape, nu contează atât de mult locurile din campionat, dar vreau să câștigăm. Cu Pintilii nu am vorbit și nu voi vorbi înainte de derby. Sunt bucuros că nu va juca. Sunt convins că nu va renunța la cariera sa de fotbalist.

Suntem mai uniți decât cei de la FCSB și avem un atuu pe care multe echipe nu îl au: suporterii. Am auzit că s-au vândut în jur de 8.500 de bilete. Nu vom merge la mormântul lui Cătălin Hîldan, înainte de meci pentru că noi vom sta în cantonament, dar va merge galeria", a mai spus Dan Nistor.

FCSB FCSB
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
  • 94+1 fr2

    Final de meci. FCSB - Dinamo se termină 1-1.

  • 90+3 s s

    Brito intră în locul lui Moldoveanu.

  • 90 fm fm

    Ocazie FCSB. Coman execută o lovitură liberă, dar Piscitelli respinge de lângă bară.

  • 88 cg cg

    Ciobotariu primește cartonaș galben.

  • 83 oc oc

    Ocazie Dinamo. Nistor centrează din lovitură liberă, dar Popa trimite cu capul pe lângă.

  • 76 cg cg

    Nistor primește cartonaș galben.

  • 74 s s

    Popa intră în locul lui Neicuțescu.

  • 74 cg cg

    Ovidiu Popescu primește cartonaș galben.

  • 74 s s

    Moruțan intră în locul lui Manea.

  • 71 cg cg

    Planic primește cartonaș galben.

  • 70 fm fm

    Gol anulat FCSB. Popescu îi pasează lui Gnohere, care e deposedat de Corbu. Faza continuă, Tănase driblează şi înscrie, dar arbitrul Kovacs anulează reuşita pentru că a decis să fluiere fault la intervenţia din urmă cu câteva secunde a lui Corbu la Gnohere.

  • 67 oc oc

    Ocazie Dinamo. Corbu centrează din stânga până la Montini, care prelungește până la Neicuțescu, însă acesta trage pe lângă.

  • 60 s s

    Răuță intră în locul lui Mrzljak.

  • 59 cg cg

    Oaidă primește cartonaș galben.

  • 55 oc oc

    Ocazie Dinamo. Nistor trimite o pasă filtrantă pentru Moldoveanu, care îi pasează mai departe lui Montini, dar italianului îi este suflată mingea în momentul şutului de către Cristea.

  • 52 oc oc

    Ocazie FCSB. Ovidiu Popescu șutează din afara careului la o palmă de poartă.

  • 52 fm fm

    Bară FCSB. Tănase trimite cu capul în transversală după cornerul executat de Adi Popa.

  • 46 oc oc

    Ocazie FCSB. Adi Popa e lansat în adâncime şi trage la poartă, dar Piscitelli respinge până la Ovidiu Popescu, care şutează, dar Ante Puljic respinge.

  • 46 s s

    Popa intră în locul lui Vînă.

  • 46 s s

    Gnohere intră în locul lui Man.

  • 46 sr2

    Începe repriza secundă.

  • 45+4 fr1

    La pauză, FCSB - Dinamo 1-1.

  • 45+2 oc oc

    Ocazie uriașă Dinamo. Nistor execută un corner, Mihai Popescu trimite cu capul, Planic respinge, mingea ajunge la Montini, care trimite şi el cu capul, dar Planici respinge de pe linia porţii, balonul ajunge la Puljic, care trimite în bară din 2 metri.

  • 45+1 cg cg

    Vînă primește cartonaș galben.

  • 43 oc oc

    Ocazie mare Dinamo. Nistor centrează cu boltă în careu, din lovitură liberă, Montini trimite cu capul, dar Bălgrădean se întinde și respinge până la Popescu, care șutează din apropiere, iar mingea îl lovește în mână pe Cristea.

  • 34 fm

    Meciul se reia, după o pauză de 7 minute.

  • 34 fm

    Meciul este întrerupt. Imediat după golul lui Coman, arbitrul Istvan Kovacs a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună, însă nu acesta a fost motivul întreruperii, ci din cauza scandărilor xenofobe.

  • 32 cg cg

    Corbu primește cartonaș galben.

  • 32 cg cg

    Tănase primește cartonaș galben.

  • 30 cg cg

    Coman primește cartonaș galben.

  • 28 g g

    GOOOOOOL FCSB! După o combinație între Panțîru, Tănase și Coman în careu, ultimul a înscris de lângă fundașii visători ai dinamoviștilor.

  • 27 cg cg

    Neicuțescu primește cartonaș galben.

  • 18 cg cg

    Puljic primește cartonaș galben.

  • 18 oc oc

    Dublă ocazie FCSB. Panțîru combină cu Coman, care rateazăî, iar mingea ajunge din nou la Panțîru, însă fundașul de la FCSB își face balonul prea lung și e deposedat.

  • 14 oc oc

    Ocazie FCSB. Vînă îl lansează pe Coman, care trece spectaculos de Ciobotariu, intră în careu şi şutează, dar Mihai Popescu se interpune pe direcţia balonului. Faza continuă, iar Tănase îl ia la ţintă pe portarul Piscitelli.

  • 9 g g

    GOOOOOOL Dinamo! După un corner executat de Nistor, Ciobotariu trimite cu capul în plasă.

  • 9 oc oc

    Ocazie mare Dinamo. Corbu centrează, Cristea intervine, mingea ajunge la Moldoveanu, care încearcă o foarfecă, dar balonul se duce în blocajul lui Panțîru, iar apoi ajunge la Ciobotariu, care trage tare, dar Bălgrădean scoate.

  • 7 fm fm

    Florinel Coman inițiază o acțiune pe stânga, îi pasează lui Popescu, care centrează în fața porții, pentru Tănase, dar arbitrul a arătat offside.

  • 3 oc oc

    Ocazie FCSB. Coman șutează din colțul careului, dar Piscitelli apără senzațional.

  • 2 cg cg

    Filip primește cartonaș galben.

  • 1 fm

    Meciul a întârziat un minut din cauza materialelor pirotehnice care au ajune pe gazon.

  • 1 sr1

    Începe meciul.

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs
Vasile Florin Marinescu
Mihai Ovidiu Artene
teren fotbal
C. Bălgrădean
C. Manea
I. Cristea
B. Planić
I. Panţîru
I. Vînă
R. Oaidă
O. Popescu
D. Man
F. Tănase
F. Coman
A. Vlad
V. Crețu
H. Gnohéré
O. Moruţan
Thierry Moutinho
B. Chorbadzhiyski
A. Popa
C. Straton
L. Klimavicius
R. Grigore
Gabriel Moura
FCSB Bogdan Vintilă
R. Piscitelli
D. Ciobotariu
A. Puljić
M. Popescu
L. Corbu
F. Mrzljak
I. Filip
M. Neicuţescu
D. Nistor
R. Moldoveanu
M. Montini
A. Răuță
Gabriel Moura
D. Popa
R. Huth
Dusan Uhrin Jr. Dinamo Bucureşti

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media