Snapinsta.app_428168848_951784336663471_4679091930891240357_n_1080
Concluziile lui Andrea Compagno, după o lună de la transferul în China: ”Sunt fericit”
Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl
FCSB și Rapid, în alertă! De ce depinde transferul lui Louis Munteanu
Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures
Exclusiv După trei ani, s-a aflat adevărul despre trecerea lui Edi Iordănescu la FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video FCSB-FC Bruges 1-1. Echipa lui Dică a jucat doar o repriză, dar putea câştiga. Tănase a ratat un penalty pe final

04.07.2018, 21:00

În primul amical serios din această vară, în cantonamentul din Olanda, FCSB a terminat la egalitate cu FC Bruges, scor 1-1. Roş-albaştrii au convins doar în repriza a doua, când au şi ratat un penalty, care le putea aduce victoria.

gol fcsb
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Campioana Belgiei a deschis scorul în minutul 4, la prima fază de poartă a partidei. Denswil a sărit foarte bine şi a trimis cu capul în vinclu, în urma unui corner.

După gol, Bruges nu a mai existat practic, însă nici echipa lui Nicolae Dică nu a fost capabilă să ameninţe cu adevărat poarta lui Horvath. Lovitura de cap a lui Florinel Coman, trimisă central, a fost singura şansă importantă a vicecampioanei României înainte de pauză.

În repriza a doua, de la vestiare a revenit o altă FCSB. Şi ca alcătuire, şi ca joc. Teixeira a egalat rapid, tot după un corner, apoi Florin Tănase, Jakolis şi Moruţan au ratat ocazii mari.

Însă cea mai mare şansă a apărut cu un sfert de oră înainte de final, când Moruţan a fost faultat în careu, dar Tănase nu a putut înscrie de la 11 metri, astfel că rezultatul a rămas neschimbat.


Următorul amical al roş-albaştrilor este programat pe 7 iulie. FCSB va juca împotriva lui Ajax Amsterdam, la Hattem.


LIVE TEXT 

Min. 90 - FINAL DE MECI! FCSB a controlat autoritar repriza a doua, în care a ratat şi un penalty, prin Florin Tănase, dar a obţinut doar un egal, scor 1-1, în primul test serios al verii, contra campioanei Belgiei, FC Bruges. Teixeira a marcat pentru echipa lui Nicolae Dică, în startul părţii secunde.   

#Tânărul Ianis Stoica a intrat în locul lui Dennis Man.

Min. 76 - Penalty ratat FCSB! Florin Tănase a irosit şansa de a-i aduce în avantaj pe roş-albaştri. Decarul vicecampioanei nu a reuşit să înscrie dintr-o lovitură de la 11 metri, apărată de porterul lui Bruges. Penalty-ul a fost obţinut de Moruţan, după o fază frumoasă contruită de jucătorii lui Dică. 

Sursa video: YouTube/FCSB TV 

#Încă o schimbare la FCSB. Andrei Vlad a intrat în locul lui Bălgrădean.

Min. 73 - Ocazie FCSB! Momcilovic a reluat periculos cu capul, din 6 metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

#A intrat şi Daniel Benzar, în faţa lui Teixeira.

Min. 67 - Ocazie FCSB! Încă o şansă irosită de vicecampioana României, Moruţan a tras tare de la marginea careului, dar din nou portarul lui Bruges a respins. Băieţii lui Dică domincă clar în aceste momente.

Min. 65 - Ocazie FCSB! Roş-albaştrii arată mult mai bine în partea a doua. Jakolis putea marca, după o acţiune personală de toată frumuseţea, dar portarul belegienilor a respins şutul cu stângul al croatului.

Min. 59 - Ocazie FCSB! Florin Tănase a şutat din interiorul careului, puţin pe lângă poartă.

#La pauză, Dică a făcut mai multe schimbări. În acest moment, FCSB arată astfel: Bălgrădean - Jakolis, Planic, Filip, Momcilovic - Qaka, Pintilii, Moruțan - Man, F. Tănase, Teixeira

Min. 52 - GOOOL FCSB, 1-1! Egalarea vine tot în urma unui corner. Teixeira a executat scurt, apoi a primit din nou mingea şi a tras la colţul lung, păcălindu-l pe portarul belgienilor. 

Sursa video: YouTube/FCSB TV

Min. 46 - A început repriza a doua. 

Min. 45+1 - PAUZĂ! FCSB este condusă încă din startul partidei, iar echipa lui Nicolae Dică a dezamăgit în primele 45 de minute. 

Min. 29 - Ocazie FCSB! Prima fază importantă a vicecampioanei României. Florinel Coman a trimis cu capul după o centrare de pe partea dreaptă, dar portarul lui Bruges a prins uşor.

Min. 28 - Belgienii au fost aproape de un nou gol, tot printr-o lovitură de cap, dar mingea a trecut peste poarta lui Bălgrdădean.

Min. 15 - După marcarea golului, belgienii nu au mai forţat. FCSB a preluat iniţiativa, are o posesie mai mare, dar din jocul echipei lui Dică lipsesc ideile în faţa careului advers. Nicio ocazie importantă până acum.

Min. 4 - GOOOL, 1-0 Bruges! La prima fază de poartă a meciului, belgienii au deschis scorul, în urma unei lovituri de colţ. Denswil a înscris, cu o lovitură de cap imparabilă. 

Sursa video: YouTube/FCSB TV

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut belgienilor. 

ECHIPA DE START a roş-albaştrilor: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, Bălaşa, Junior Morais - Teixeira, Nedelcu, Ov. Popescu - D. Man, F. Tănase, F. Coman

Rezerve: Ducan, Vlad - Pintilii, C. Dumitru, L. Filip, Momcilovic, Moruţan, Stoica, Toma, Qaka, D. Benzar, Jakolis

Antrenor: N. Dică

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Echipa de start a lui Bruges: Horvath - Tomecak, Decarli, Mechele, Denswil - Vormer, Baiye, Rits, Schrijvers, Danjuma - Vossen

Rezerve: Hubert, Peres, Cools, Vanaken, Vanlerberghe, Wesley, Refaelov, Diatta, Dennis

Antrenor: Ivan Leko

Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT AICI  


FCSB - FC Bruges LIVE TEXT | Elevii lui Nicolae Dică (38 de ani) se află în fața primului test adevărat din această perioadă de pregătire. După ”antrenamentele” cu CS Cornu și cu CS Colțea, echipe de Liga 4, pentru roș-albaștri începe cu adevărat seria amicalelor adevărate. Balul va fi deschis diseară, când la Garden, pe stadionul aflat la baza ”De Veluwse Boys”, de la ora 19:30, vicecampionii Ligii 1 se vor duela cu FC Bruges, campioana Belgiei.

Tehnicianul bucureștenilor va miza pe noul sistem 1-4-3-3, unul care trebuie să le asigure celor de la FCSB succesul în LIga 1. Rămâne de văzut cum va gestiona Dică actualul lot, mai ales acum după ce au plecat și Budescu și Alibec. 

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al ”Generației de Aur” a analizat lotul și a spus că sunt premise ca echipa să se miște bine în sezonul viitor. ”Într-un sistem 4-3-3, extreme ca Man și Coman vor trebui să se transforme în atacant, când acțiunea se va desfășura pe partea opusă, dar un rol esențial îl vor avea și interii, care să aibă trecere liberă, care să aibă atitudine. Sunt jucători care dau mingea, dar nu o mai cer pe poziție viitoare și care nu apar nici la finalizare. Plus că trebuie ca și fundașii laterali să ajute atacul, să se transforme în extreme. Morais, Momcilovic fac bine banda pe stânga, la fel și Benzar pe dreapta, par jucătorii potriviți”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Analistul Digi Sport a mai spus că rămâne de văzut și cum va gestiona Dică mijlocul terenului, acolo unde FCSB are cele mai multe soluții. 

”Problema se pune că sunt foarte mulți jucători în linia de mijloc. Pintilii e punct fix acolo în fața apărării, Ovidiu Popescu am văzut că a fost folosit ca inter, mai sunt Nedelcu şi Filip în stânga, ai Teixeira, ai Moruțan, ai Qaka. Zona este acoperită. Ai și în față”, a mai spus Dumitrescu, la Digi Sport.

FC Bruges este un club înființat în 1891, în Bruges și este al doilea cel mai titrat din Belgia, după Anderlecht, cu un total de 15 titluri, 11 Cupe și 14 Super Cupe. Campioana en-titre a Belgiei este pregătită de fostul internațional croat Ivan Leko, iar printre jucătorii cunoscuți ai acesteia se numără Ruud Vormer, Lior Refaelov, Jelle Vossen, Krepin Diatta, Anthony Limbombe sau Wesley, jucător care a înscris de două ori împotriva echipei noastre pe vremea când evolua pentru AS Trencin. De asemenea, din lotul belgienilor face parte și românul Dorin Rotariu, care a fost împrumutat, în sezonul trecut, la Mouscron.

Lotul FCSB deplasat în Olanda

Portari: Cristian Bălgrădean, Răzvan Ducan, Andrei Vlad

Fundași: Junior Morais, Romario Benzar, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Marko Momcilovici, Daniel Toma

Mijlocași: Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Daniel Benzar, Florin Tănase, Dennis Man, Antonio Jakolis, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Kamer Qaka, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Filipe Teixeira.

Atacanți: Eddy Harlem Gnohere, Ianis Stoica, Cristian Dumitru

Al doilea stagiu de pregătire se va desfăşura în perioada 1-14 iulie, în Apeldoorn, Olanda, antrenamentele formaţiei FCSB fiind programate la baza WWNA, din localitatea Wenum-Wiesel aflată în apropiere.

În Olanda, FCSB va disputa patru partide amicale. Cu Ajax Amsterdam, pe 7 iulie, de la 20:00 (ora României), în localitatea Hattem și cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, pe 9 iulie. A treia partidă de pregătire va fi în compania lui FC Bruges, campioanei Belgiei. Astfel, vicecampionii s-ar putea întâlni cu Dorin Rotariu, jucător care va reveni la Bruges, după împrumutul la Mouscron. Al patrulea amical urmează să fie anunţat ulterior.

Amicalele verii pentru FCSB

  1. Brașov

FCSB - CS Cornu 4-1 VIDEO
FCSB - CS Colțea 9-1 VIDEO

  1. Apeldoorn (Olanda)

Azi, 4 iulie: FCSB- FC Bruges (19:30), Garderen
– 7 iulie: FCSB - Ajax (20:00), Hattem
– 9 iulie: FCSB- PAOK Salonic (20:00), WWNA
– 13 iulie: FCSB – AL Gharafa (19:00), WWNA

Etichete: fcsb , transferuri fcsb , dica fcsb , fcsb amicale , fcsb bruges live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures
Exclusiv După trei ani, s-a aflat adevărul despre trecerea lui Edi Iordănescu la FCSB

Video Liviu Ungurean ”Bocciu” și ceilalți doi ultrași ai Rapidului rămân în arest
bocciu
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
VERSTAPPEN Max (ned), Red Bull Racing RB20, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2024, 3rd round of the 2024 Formula One World Championship from March 22 to 24, 2024 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia
”Pleacă Rrahmani în vară?” Cristiano Bergodi a răspuns fără să stea pe gânduri
Screenshot 2024-01-26 at 17.19.41
Citește și
Fotbalistul numit "vagabond" de Gigi Becali și-a decis viitorul. ”Încă un pas spre dezvoltare”
lukasz
Patru transferuri cerute la FCSB: ”Sunt convins că vor exista întăriri”
Fotbalistii stelisti printre care Mihai Daniel Lixandru intr-o hora a bucuriei dupa un gol marcat de catre Florinel Teod
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Exclusiv Florinel Coman și Darius Olaru, luați în colimator de Florin Prunea după România - Irlanda de Nord 1-1
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale