Exclusiv Anghel Iordănescu a dat verdictul! Cine câștigă titlul în SuperLigă: ”Au jucători de valoare”
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Atacantul pe care Raul Rusescu l-ar cumpăra ”cu ochii închiși” la FCSB. ”Îmi place la nebunie!”
hagi
L-a auzit pe Gică Hagi în direct și a răbufnit: ”Frustrare!”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport
FCSB FCSB
1 - 2
Sepsi Sepsi
Du 25.04.2021 22:30

FCSB - Sepsi 1-2. ”Roș-albaștrii” au ratat șansa desprinderii de CFR Cluj! Bogdan Mitrea, ”eroul” covăsnenilor

25.04.2021, 23:20

  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Sepsi s-a impus cu 2-1 în partida cu FCSB, disputată la Giurgiu în etapa a treia a Ligii 1.

Startul duelului de la Giurgiu le-a aparținut celor de la Sepsi, care, deși nu au avut ocazii mari, au controlat posesia și au avut prezențe mai dese în preajma careului advers. După 28 de minute în care șansele importante au lipsit, Sepsi a reușit să deschidă scorul, prin Claudiu Petrila, care a reluat cu capul în poarta lui Andrei Vlad, după o serie de inexactități în defensiva ”roș-albastră”.

Deși era condusă, FCSB nu a reușit să-și crească nivelul de joc, Sepsi fiind în continuare echipa mai activă. Covăsnenii au avut chiar șansa să facă 2-0, în minutul 43, însă execuția lui Pavol Safranko a trecut puțin pe lângă poartă și la cabine s-a intrat cu scorul de 0-1.

FCSB a ieșit mai montată de la pauză și a avut o dublă ocazie în minutul 48, însă Ionuț Vînă nu a reușit să-l învingă pe Roland Niczuly, în timp ce Adrian Șut, găsit excelent de o centrare a lui Olimpiu Moruțan, a faultat în atac. În minutul 54, Sepsi a fost pentru prima dată periculoasă în repriza a doua, prin Rachid Bouhenna, a cărui lovitură de cap a fost respinsă in extremis de Andrei Vlad. La un sfert de oră distanță, FCSB a reușit să egaleze, după un contraatac rapid, demarat de Ionuț Vînă, continuat de Olimpiu Moruțan și finalizat de Octavian Popescu.

În minutul 74, ”roș-albaștrii” au sperat pentru câteva secunde că vor avea șansa egalării, pentru că Sebastian Colțescu a arătat punctul cu var, după un duel dintre Florin Tănase și portarul Niczuly. Totuși, imediat, centralul a revenit asupra deciziei și i-a acordat galben pentru simulare lui Tănase.

Tabela s-a ”mișcat”, totuși, doar șase minute mai târziu, însă nu în dreptul gazdelor, ci în al celor de la Sepsi, Bogdan Mitrea reușind să marcheze pentru 2-1, după un corner, gol ce a stabilit și scorul final.

Astfel, FCSB a fost învinsă de Sepsi și a ratat șansa să se desprindă la patru puncte de CFR Cluj, învinsă în această rundă de Craiova. ”Roș-albaștrii” au 39 de puncte, unul în fața lui CFR și cinci mai mult decât formația din Bănie. De partea cealaltă, Sepsi este pe locul patru, cu 27 de puncte.

Meciul dintre FCSB și Sepsi poate fi urmărit, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

FCSB poate profita de pasul greșit făcut de CFR Cluj, care a pierdut ieri pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Dacă va câștiga astăzi în fața lui Sepsi, echipa lui Toni Petrea se poate distanța la patru puncte în fruntea clasamentului din Liga 1, după primele trei etape din play-off.

De partea cealaltă, Sepsi vine după înfrângerea din ultima etapă, cu CFR Cluj, scor 0-1, și este gata să se revanșeze în fața FCSB-ului.

Sepsi este pe locul patru, cu 24 de puncte, dar poate fi depășită de FC Botoșani sau de Academica Clinceni, dacă meciul direct dintre cele două nu se va încheia la egalitate.

FCSB - Sepsi, ora 21:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Toni Petrea a prefațat meciul cu Sepsi

Unul dintre motivele pentru care FCSB nu s-a impus în fața lui Sepsi este agresivitatea cu care evoluează covăsnenii, iar Toni Petrea a susținut că ”roș-albaștrii” pot ”dribla” jocul dur al adversarilor printr-o evoluție dinamică, cu mingi plimbate rapid.

”A fost timpul cam scurt între cele două partide, abia am apucat să ne refacem. Nici n-am apucat să fac un antrenament, dar asta este, trebuie să ne adaptăm acestui ritm.

Întâlnim un adversar pe care n-am reușit să-l învingem în sezonul regular, asta ar trebui să fie o motivație pentru noi, plus că dacă vom câștiga, vom rămâne pe primul loc.

Fotbalul e un sport de contact, totul e ok dacă e până la limita regulamentului. Faptul că întâlnim o echipă mai agresivă n-ar trebui să ne afecteze. Trebuie să dăm drumul mai repede la balon, pentru a evita contactul cu adversarul”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă.

Antrenorul ”roș-albaștrilor” a anunțat că Darius Olaru nu a fost recuperat pentru această partidă, aflându-se în continuare pe o listă a indisponibililor, alături de Alexandru Buziuc, Adrian Niță, Florinel Coman sau Robert Ion.

”Din nefericire, n-am reușit să mai recuperăm pe nimeni, în două zile n-aveam ce face prea mult. Miron poate rezista 90 de minute, nu a pierdut foarte mult cu această accidentare, are ritm de joc”, a transmis Toni Petrea.

FCSB FCSB
Sepsi Sepsi
  • 90+5 final

    Final de meci la Giurgiu. Sepsi a câștigat meciul cu FCSB cu 2-1.

  • 88 oc oc

    Șansă importantă pentru FCSB! Olimpiu Moruțan reușește o acțiune individuală și îi pasează în careu lui Ovidiu Perianu, care șutează modest, pe lângă poartă.

  • 87. s s

    Schimbare la Sepsi. Gabriel Vașvari este înlocuit cu Lorant Kovacs.

  • 83 cg cg

    Cartonaș galben pentru Nicolae Păun.

  • 82 s s

    Schimbare la Sepsi. Adnan Aganovic intră în locul lui Cătălin Golofca.

  • 80 g g

    Gol Sepsi! Bogdan Mitrea înscrie după o lovitură de colț.

  • 74 cg cg

    Momente de confuzie la Giurgiu! Sebastian Colțescu acordă lovitură de la 11 metri, după un duel dintre Florin Tănase și Roland Niczuly, însă apoi revine asupra deciziei și îi acordă cartonaș galben căpitanului de la FCSB.

  • 70 s s

    Schimbare la Sepsi. Eder Gonzalez intră în locul lui Branislav Ninaj.

  • 70 s s

    Schimbare la Sepsi. Claudiu Petrila îi lasă locul în teren lui Bryan Nouvier.

  • 70 s s

    Schimbare la FCSB. Ovidiu Perianu îi ia locul lui Ovidiu Popescu.

  • 68 g g

    Gol FCSB! Octavian Popescu restabilește egalitatea, după un contraatac rapid, demarat de Ionuț Vînă, continuat de Olimpiu Moruțan și finalizat de mijlocașul de bandă de 18 ani.

  • 54 oc oc

    Ce șansă pentru Sepsi! După o serie de inexactități în defensiva celor de la FCSB, balonul ajunge la Petrila, care-i centrează lui Bouhenna. Stoperul covăsnenilor reia cu capul, dar Andrei Vlad reușește să respingă.

  • 47 fm fm

    FCSB, din nou periculoasă! Moruțan centrează către Șut, care îl faultează în fața porții pe Florin Ștefan.

  • 46 oc oc

    Șansă de gol pentru FCSB! Ionuț Vînă, proaspăt intrat pe gazon, șutează, însă Niczuly reușește să respingă în corner.

  • 46 s s

    Schimbare la FCSB. Iulian Cristea intră în locul lui Denis Haruț.

  • 46 s s

    Schimbare la FCSB. Răzvan Oaidă este înlocuit cu Ionuț Vînă.

  • 46 sr2

    Începe repriza a doua.

  • 45+2 fr1

    Fluier final în prima repriză.

  • 45+2 cg cg

    Cartonaș galben pentru Octavian Popescu.

  • 43 oc oc

    Ocazie pentru Sepsi! Safranko șutează periculos, dar execuția sa trece pe lângă poartă.

  • 33 s s

    Schimbare la FCSB. Accidentat, Ionuț Panțîru nu mai poate continua jocul și îi lasă locul în teren lui Risto Radunovic.

  • 28 g g

    Gol Sepsi! Claudiu Petrila deschide scorul cu o lovitură de cap.

  • 14 fm fm

    FCSB pune în pericol poartă adversă, prin Ovidiu Popescu, al cărui șut nu găsește, însă, ținta.

  • 11 cg cg

    Cartonaș galben primit de Dimitrov, pentru un joc periculos.

  • 10 fm fm

    Sepsi amenință poarta FCSB-ului. Golofca îl depășește pe Panțîru și centrează, însă balonul ajunge în brațele lui Andrei Vlad.

  • 1 sr1

    Începe meciul.

Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu
Octavian Șovre
Daniel Mitruți
teren fotbal
A. Vlad
V. Crețu
D. Haruţ
A. Miron
I. Panţîru
O. Popescu
A. Şut
R. Oaidă
O. Moruţan
F. Tănase
O. Popescu
C. Straton
G. Simion
A. Vukušić
I. Cristea
I. Vînă
O. Perianu
A. Istrate
R. Radunović
Jesús Fernández
B. Nouvier
FCSB Anton Petrea
R. Niczuly
R. Dimitrov
R. Bouhenna
V. Mitrea
C. Petrila
N. Paun
G. Vașvari
B. Ňinaj
F. Ștefan
P. Šafranko
C. Golofca
Eder González
R. Tincu
F. Purece
M. Ştefănescu
L. Kovacs
A. Achahbar
A. Aganović
Leo Grozavu Sepsi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media