fcsb
Un oficial de la CSA Steaua l-a ”turnat” când juca la FCSB: ”Ne-a dat în gât! A vrut să ne dea 10.000 € amendă”
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (14.08.2023)
FC Botoșani - Dinamo, Live Video 19:30, Digi Sport 1. Moldovenii au o șansă enormă
Barcelona, Espagne. 16th Apr, 2024. Referee Istvan Kovacs of Romania gives a red card during the UEFA Champions League, Quarter-finals, 2nd leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain (PSG) on April 16, 2024 at Estadi Olmpic Llus Compa
Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video FCSB - Viitorul 3-3. Răzvan Oaidă și Gabi Iancu au marcat câte o ”dublă”. Bălgrădean a gafat nepermis!

28.06.2019, 12:53

FCSB și Viitorul au terminat la egalitate, 3-3 partida amicală de fotbal disputată, vineri, pe Stadionul ''Silviu Ploeşteanu'' din Braşov. Pentru Viitorul au marcat Gabriel Iancu (min. 29,  min. 72 - din penalty) şi Louis Munteanu (min. 80), iar pentru vicecampioni au înscris Ioan Hora (22) şi Răzvan Oaidă (48 şi 54).

FOTBAL:FCSB-FC VIITORUL, AMICAL (28.06.2019)
Razvan Oaida si Eric de Oliveira, protagoniști în amicalul FCSB - Viitorul, scor 3-3, meci jucat vineri, 28 iunie 2019
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Hora a lovit primul pentru roş-albaştri, care au fost egalaţi de Gabi Iancu. 1-1 a fost scorul primei reprize, care nu s-a încheiat înainte de o ratare monumentală a aceluiaşi Iancu. Răzvan Oaidă a fost omul reprizei secunde. În cinci minute, a marcat de două ori pentru echipa lui Bogdan Andone.

Viitorul a egalat în ultimul sfert de oră. Gabi Iancu şi-a trecut şi el în cont dubla, după ce a marcat dintr-un penalty scos de Nicolas Popescu, iar golul de 3-3 a venit de la Louis Munteanu, după o nou greşeală a lui Bălgrădean.

Pentru FCSB a fost ultimul amical al cantonamentului din Braşov. FC Viitorul va disputa următorul meci amical pe 3 iulie, cu Cerno More Varna (la Constanţa). 

Au evoluat echipele: 
FCSB: Bălgrădean - M. Roman I, I. Cristea (M. Bălaşa, 69), Planic, Junior Morais (Arnold, 89) - L. Filip (Horşia, 79), Pintilii (Ov. Popescu, 69) - Oaidă, Moruţan (Cr. Dumitru, 55), Fl. Tănase (R. Ion, 78) - Hora (Ad. Niţă, 87).
Antrenor: Bogdan Andone


FC Viitorul: V. Cojocaru (Buzbuchi, 69) - Mihai Leca, Mladen (St. Filip, 85), Ţîru, De Nooijer - Houri (Ammari, 60), V. Achim (Artean, 68), Vînă (Tîrcoveanu, 68) - Eric (A. Pitu, 63) - Calcan (H. Keyta, 68), Iancu (L. Munteanu, 78).

Manager tehnic: Gheorghe Hagi
Antrenor: Cătălin Anghel


Min. 90+3 - FINAL!. FCSB - Viitorul 3-3. Imediat cum s-a fluierat finalul acestui amical, spectatorii au intrat pe gazon pentru fotografii și autografe cu jucătorii roș-albaștrilor.

MIN. 85 - GOOOL VIITORUL: 3-3, LOUIS MUNTEANU! Louis Munteanu a egalat după o greșeală a lui Bălgrădean. Portarul roș-albaștrilor a greșit nepermis în fața lui Nicolas Popescu, după care Louis Munteanu a interceptat și a marcat

MIN. 77 - GOOOL VIITORUL: 3-2, GABI IANCU-penalty! Atacantul a bifat și el ”dubla”, după ce a punctat de la 11 metri.

Min. 76 - Penalty Viitorul! Bălgrădean l-a faultat pe Alexi Pitu, excelent lansat cu un lob în careu, și arbitrul a dictat 11 metri.

Min. 69 - PAUZĂ DE HIDRATARE

Min. 59 - HOURI A FOST ELIMINAT! Fotbalistul a văzut cartonașul roșu, după ce a încasat două cartonașe galbene în decurs de câteva secunde. Al doilea avertisment l-a primit după ce l-a aplaudat pe arbitru

Min. 57 - Jucătorii, aproape de a se lua la bătaie! După câteva zeci de secunde, spiritele s-au calmat.

MIN. 54 - GOOOL FCSB: 3-1, RĂZVAN OAIDĂ! Mijlocașul roș-albaștrilor, foarte bine deschis în atac, a șutat imparabil, la colțul lung, în dreapta portarului și a reușit ”dubla”. Faza a plecat de la Hora, care a dat un super assist.

MIN. 48 - GOOOL FCSB: 2-1, RĂZVAN OAIDĂ!  Mijlocașulș vicecampioanei a readus în avantaj echipa lui Bogdan Andone.

Min.46 - A început repriza a doua a partidei amicale de la Braşov.

Min. 45 - PAUZĂ

Min. 44 - OCAZIE URIAȘĂ VIITORUL! Iancu, singur, din trei metri, a trimis, incredibil, pe lângă poarta lui Bălgrădean.

Min. 42 - OCAZIE Viitorul! Iancu a executat o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta. Mingea s-a dus pe colțul scurt, în plasa laterală, într-o fază în care Bălgrădean n-a avut nicio reacție.

Min. 42 - Cartonaș galben Planic, pentru un fault asupra lui Iancu

Min. 30 - PAUZĂ DE HIDRATARE! Meciul de la Brașov, de pe ”Tineretului”, se dispută pe o căldură sufocantă.

MIN. 28 - GOOOL VIITORUL: 1-1, GABRIEL IANCU! Atacantul, revenit la Viitorul vara aceasta, a profitat de o mare eroare a fundașilor centrali, a primit o pasă foarte bună după care a marcat, complet nemarcat, în stânga lui Bălgrădean, la colțul lung.

Min. 27 - Ocazie FCSB! Pintilii a șutat de la marginea careului de 16 metri pe jos, razant pe lângă bara din stânga porții lui Cojocaru

Min. 25 - OCAZIE Viitorul! Eric a șutat din interiorul careului, sub transversală, dar Bălgrădean a respins în corner.

MIN. 21 - GOOOL FCSB: 1-0, IOAN HORA! Atacantul roș-albaștrilor, bine deschis cu o pasă în atac, a plecat pe cont propriu, după care a marcat pe colțul scurt al porții apărate de Cojocaru.

Min 19 - Ocazie Viitorul! Bălgrădean a respins cu piciorul un șut pe colțul scurt

Min. 3. Lovitură liberă a celor de la FCSB, după un fault asupra lui Junior Morais. Tănase a executat, dar a trimis într-un coechipier și mingea a ieșit în aut.

UPDATE Ora 11:00 - A început meciul de la Brașov.

Echipele de start

FCSB: C. Bălgrădean - M. Roman, I. Cristea, B. Planic, Jr. Morais - L. Filip, M. Pintilii, Oaidă - O. Moruțan, I. Hora, Fl.Tănase

Rezerve: R. Rucan - M. Bălașa, Ardelean, A. Arnold, R. Ion, C. Dumitru, O. Popescu, O. Horșia, A. Niță, Perianu
Antrenor: Bogdan Andone

Viitorul: Cojocaru - De Nooijer, Mladen, Țîru, Leca - Vînă, Achim - Houri, Eric, Calcan - Iancu

Rezerve: Buzbuchi - Kuipers, Măţan, Ammari, Mălăele, Tîrcoveanu, Keita, Popescu, Tucaliuc, Filip, Mihai, Pitu, Artean, Grosu, Munteanu, Bîrzu
Manager tehnic: Gică Hagi

FCSB a făcut ieri ultimele antrenamente ale stagiului de pregătire din Brașov. Cantonamentul de la munte se va încheia cu o partidă amicală împotriva celor de la Viitorul. Meciul se va disputa azi, de la ora 11:00, pe stadionul Silviu Ploeșteanu din Brașov. După acest joc, roș-albaștrii vor reveni în capitală și vor primi, cel mai probabil, două zile libere.

În cantonamentul de la Brașov, Tănase și compania au avut câte două antrenamente pe zi, unul dimineața și unul seara. În prima parte, Andone a pus mai mult accentul pe pregătirea fizică, urmând ca mai apoi să lucreze și la partea tehnico tactică.

În acest stagiu de pregătire s-a stabilit și noul sistem de joc al celor de la FCSB. Bogdan Andone îi va face pe plac patronului și va juca în 4-3-3.

Lucian Filip: "Lupta la titlu se va da în 3"

Cantonamentul FCSB de la Brașov se apropie de sfârșit, iar Lucian Filip a tras concluziile primului stagiu de pregătire sub comanda noului antrenor, Bogdan Andone. Mijlocașul de 28 de ani a fost impresionat de tehnicianul de 44 de ani și susține că acesta ”încearcă să fie aproape de jucători”.

Filip este unul dintre liderii echipei și a stabilit și obiectivele pentru sezonul următor: grupele Europa League și titlul în Liga 1. Aceste target-uri au fost fixate și de patronul echipei, după numirea lui Bogdan Andone.

A fost un cantonament greu. Am făcut antrenamente bune, ce am lucrat până acum cred că ne va ajuta foarte mult în meciurile oficiale. Mister ne cere să lucrăm perfect, dar în afara antrenamentelor încearcă să fie cât mai aproape de noi.

Lupta la titlu cred că se va da în 3, cu Craiova și CFR. Contează mai puțin ce spun eu acum, de-a lungul timpului am spus mereu că suntem mai buni decât CFR și ei au luat titlul. Sper ca de data asta să fie invers.

Daca ne pregătim bine, dacă ne dorim mai mult, vor veni și victoriile. Avem 4 tururi preliminare de trecut, ne vor ajuta să ne intrăm mai bine în ritm, să ne pregătim de meciurile care vor urma. Vreau și titlul, și Europa League, sper să intrăm în grupe”, a spus Lucian Filip, aflat în cantonamentul de la Brașov.

 

VIDEO cu antrenamentul de ieri de la FCSB

sursa video: Facebook/FCSB

Etichete: lucian filip , fcsb viitorul , cantonament fcsb , amicale fcsb , cantonament fcsb brasov


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori

O femeie a fost condamnată la cel puțin 17 ani de închisoare pentru uciderea unei adolescente în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
Barcelona, Espagne. 16th Apr, 2024. Referee Istvan Kovacs of Romania gives a red card during the UEFA Champions League, Quarter-finals, 2nd leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain (PSG) on April 16, 2024 at Estadi Olmpic Llus Compa
Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European

Albion Rrahmani la Werder Bremen? Anunțul făcut de presa germană
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (25.09.2023)
Foto La 40 de ani, e ”un pachet de mușchi”! Fotbalistul român a jucat doar 4 meciuri în 2024
marius-constantin
A decis! Thiago Silva a ales clubul la care va juca după ”era Chelsea”
London, England, 20th April 2024. Thiago Silva of Chelsea during the The FA Cup match at Wembley Stadium, London. Pictur
Citește și
Ce l-a impresionat pe Răzvan Burleanu la Elias Charalambous. ”Trebuie remarcat”
S-a accidentat și ratează meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj! Clubul l-a trimis pe jucător la “vraciul” Marijana
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (6.04.2024)
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Antrenorul care nu ar exclude o revenire la Rapid: ”Un telefon de la domnul Șucu e mereu binevenit”
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-RAPID 3-4,DIVIZIA A (26.10.2003)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”