golofca steaua

Gigi Becali îi mai oferă o şansă lui Golofca: "Era cam vagabond"

Exclusiv Iuliu Mureșan a fost interceptat cu microfoane plasate în zonele pe care le frecventa

Golofca Sporting

Ilie Dumitrescu îl apără pe Golofca și are un mesaj pentru Becali: "E sensibil la frumos! Credeți că fotbaliștii au figuri de sfinți?"

muresan

Exclusiv Iuliu Mureșan a fost interceptat cu microfoane plasate în zonele pe care le frecventa

10.10.2017, 18:32
  • Liga 1, play-out: Sepsi - Voluntari (luni, 20:45, Digi Sport 1)

  • Fotbal, meci amical: Franţa - Columbia (vineri, 22:00, Digi Sport 1)

După ce Gigi Becali a lansat noi acuze la adresa CFR-ului, a venit și răspunsul clujenilor. Președintele clubului ardelean, Iuliu Mureșan, a adus aminte de Dosarul Valiza și a dezvăluit că el a fost interceptat atât telefonic, cât și ambiental, prin montarea de microfoane în zonele des frecventate. Toate acestea s-au întâmplat cu aprobarea judecătorului, susține oficialul lui CFR.

E o prostie! Noi n-am avut nicio contraofertă și n-am făcut nimic la acel meci. Echipa noastră a câștigat astfel de finale, de două ori am câștigat pe terenul lui U Cluj, pentru că avem valoare mai mare. E de grădință. Nu știu cum se pot spune astfel de lucruri. E jignitor pentru noi, ne simțim lezați, ni se ia din merite.

Cei de la U Cluj au pierdut meciurile și după aia poți să găsești tot feluri de justificări, de scuze, dar în realitate nu s-a întâmplat nimic, a dezvăluit Iuliu Mureșan, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în emisiunea ”Fotbal Club”.

A fost o anchetă. Acel Dosar Valiza eu îl am, e foarte stufos, erau foarte multe interceptări, sunt telefoanele mele, ale lui Paszkany. Nu vreau să spun ce telefoane erau în partea cealaltă. Eu am fost ascultat și ambiental, cu aprobarea judecătorului. Dosarul este public, poate fi studiat. Noi l-am primit de la Ligă. Scria clar că a fost ascultat postul telefonic al lui Mureșan, postul telefonic al lui... Scria și ambiental, cu aprobarea judecătorului de la Sectorul... Nu mai știu exact care sector”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Mureșan a făcut toate aceste dezvăluri, după ce, cu puțin timp înainte, în aceeași emisiune, Gigi Becali a lansat acuze grave la adresa clubului din ”Gruia”, afirmând că există arbitri care au fost mituiți cu 30.000-50.000 de euro și că unii jucători de la U Cluj nu și-au apărat corect șansele.

Sunt vreo două (n.r. - penalty-uri) pe care trebuia să le primim și nu le-am primit și la ei sunt vreo patru pe care nu trebuiau să le primească și pe care le-au primit. Nu putem să facem că... șase la șase. Din șase trebuiau să primească două, iar noi trebuia să primim opt.

Acolo e prietenie. A venit Zamfir care are legături cu tot felul de arbitri cu care a făcut tot felul de lucruri în trecut. Chiar dacă nu mai face acum, dar numai când îi arată degetul... 'Stai puțin, că noi am lucrat împreună'. Ei au avut niște prietenii vechi cu arbitrajele.

Dacă unul a luat 30.000-50.000 șpagă și acum nu mai ia, e curat. Dar el a luat pe vremuri de la CFR și acum când arbitrează... Eu am spus ipotetic. Nu știu pe care. Cu siguranță s-au întâmplat lucrurile astea pe vremuri. Nu putem spune concret, dar s-a întâmplat. Oamenii care au lucrat cu ei nu mai fac acum corupție, că fac pușcărie, dar dacă au luat pe vremuri...

A fost jucător francez care a declarat, a spus ce s-a întâmplat. Eu am spus ce a zis jucătorul francez, că a făcut 11 metri atunci. Așa a spus omul. Eu mai spun ce mi-au mie oamenii de la Universitatea Cluj: 'Băi, veniți cu banii, cu valiza, cu 1,7 milioane, că avem ofertă de la CFR!' Eu spun ce mi-au spus, adevărul, nu minciună, nu inventez.

Pe mine m-au prins cu valiza, că nu m-am ascuns. Eu dădeam ca să se joace corect, să nu se fure.

Acum nu mai are curaj să iasă. Sunt sigur 100% că nu se mai face cu arbitraje, cu mită. Corupție sigur nu mai există în fotbal, dar temerea mea este să nu mai existe reminiscențe din trecut”, a declarat Becali la Digi Sport.

N-am făcut niciodată nimic cu arbitrii. Nici acum, și nici acum 10-15 ani. Cei care sunt mai slabi, care nu pot fi în fața noastră își găsesc scuze. E mai mult un război psihologic pe care unii cred că așa pot să-l ducă. Înainte de meciuri se transferă jucători, se pune presiune pe arbitri”, a mai spus, apoi, Iuliu Mureșan, despre afirmațiile făcute de Becali.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Citește și:
Turneul care a dat peste cap toate pronosticurile

Turneul care a dat peste cap toate pronosticurile

digi24.ro
Citeşte şi

Video ”Mă înclin în fața lui!” Ce fotbalist de la FCSB l-a lăsat fără replică pe Becali

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

Biserică: Educația sexuală în școli poate deveni educație de tip homosexual

Biserică: Educația sexuală în școli poate deveni educație de tip homosexual

Video Becali îl ironizează pe Alibec: "E ca un copil. Când nu joacă bine, se supără şi pe iarbă"

Alibec2

Exclusiv ”Pe vremuri, aveau 3-4 arbitri, prieteni. Unul e Hațegan!” Becali a declanșat scandalul

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO
Comentarii

Cross

ProFM
Oops! Un concurent de la American Idol a sărutat-o pe gură pe Katy Perry. Ce a urmat după | VIDEO

Oops! Un concurent de la American Idol a sărutat-o pe gură pe Katy Perry. Ce a urmat după | VIDEO

ProFM
Shakira şi Pique i-au lăsat un bacşiş uriaş unui bucătar:

Shakira şi Pique i-au lăsat un bacşiş uriaş unui bucătar: "Distrează-te şi cumpără-ţi ceva"

Digi Film
De la tamplar si make-up artist, la star de cinema. Povestea incredibila a lui Jeremy Renner

De la tamplar si make-up artist, la star de cinema. Povestea incredibila a lui Jeremy Renner

Digi Film
Cum arata si cine sunt partenerii din viata reala a actorilor din Game of Thrones

Cum arata si cine sunt partenerii din viata reala a actorilor din Game of Thrones