lucescu-negoita
Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC U CRAIOVA, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (18.03.2024)
Video ”Cine a țipat așa tare în vestiar?”. Cum a reacționat Nicolo Napoli după eșecul cu Petrolul
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Gaz Metan Mediaş Gaz Metan Mediaş
2 - 3
FCSB FCSB
Lu 23.11.2020 21:00

Gaz Metan - FCSB 2-3. Man&Co, lideri în Liga 1! Meci superb la Mediaș, decis în minutul 90, din penalty

23.11.2020, 22:45

  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

FCSB a învins Gaz Metan, scor 3-2, într-un meci de-a dreptul superb, în direct la Digi Sport 1. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 1.

FCSB a început perfect meciul de la Mediaș. Olimpiu Moruțan a nimerit bara în minutul 5, iar după alte șase minute i-a centrat perfect lui Darius Olaru, care a înscris cu o lovitură de cap. Crescut de Gaz Metan, Darius Olaru nu a sărbătorit golul.

FCSB a învins Gaz Metan, scor 3-2, într-un meci de-a dreptul superb, în direct la Digi Sport 1. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 1.

Gaz Metan - FCSB 2-3. Man&Co, lideri în Liga 1! Meci superb la Mediaș, decis în minutul 90, din penalty

Numai patru minute a durat bucuria celor de la FCSB, pentru că Valentin Crețu l-a faultat în careu pe Luis Nițu, iar Ronaldo Deaconu a înscris de la 11 metri. Mijlocașul care poartă tricoul cu numărul 13 a ajuns la patru etape consecutive cu gol marcat în Liga 1.

Darius Olaru a reușit să înscrie din nou împotriva fostei sale echipe în minutul 31, după o ratare uriașă a lui Florin Tănase. Mijlocașul nu s-a bucurat nici de această dată. FCSB părea la cârma partidei, dar totul s-a schimbat în partea secundă.

Ricardo Valente a înscris pentru 2-2 în minutul 60, după o preluare a la Zlatan Ibrahimovic și un șut necruțător în diagonală. De remarcat și pasa extrem de precisă a lui Dumitru Cardoso. La numai două minute după gol, Cardoso putea înscrie pentru 3-2, dar a ratat ținta din patru metri.

FCSB a dat lovitura în minutul 90, când Sergiu Buș a înscris de la 11 metri. Intrat în locul lui Tănase, Octavian Popescu a căzut în careu după un duel cu Butean, iar Colțescu a acordat penalty. Buș a marcat al doilea gol în tricoul FCSB, iar echipa sa ajunge pe locul 1.

În etapa următoare, FCSB va primi vizita nou-promovatei UTA. Până atunci mai rămâne de disputat și jocul de Cupă cu Gloria Buzău. Pentru Gaz Metan urmează duelul de Cupă cu FC Voluntari, iar apoi o deplasare pe terenul vicecampioanei Universitatea Craiova.

VIDEO Rezumatul partidei Gaz Metan - FCSB


Meciul Gaz Metan Mediaș - FCSB, din cadrul etapei a 11-a a Ligii 1, se joacă ACUM și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Înaintea partidei de la Mediaș, Gaz Metan este pe locul nouă în Liga 1, cu 13 puncte, obținând un avans important în ultimele două runde, disputate până în pauza internațională, când s-a impus cu CFR Cluj, 2-1, și UTA Arad, 3-1. Cu o victorie în fața FCSB-ului, echipa lui Jorge Costa chiar s-ar apropia de locurile de play-off, ajungând la cota 16 puncte, la egalitate cu Viitorul, echipa de pe șapte.

LIVE VIDEO Gaz Metan Mediaș - FCSB, ora 21:00, la Digi Sport 1

FCSB a traversat, de asemenea, o perioadă excelentă înaintea pauzei internaționale, fiind chiar cea mai în formă echipă din Liga 1.

Formația antrenată de Toni Petrea a câștigat tot în ultimele cinci etape ale campionatului intern, 3-2 cu Dinamo, 2-0 cu Academica Clinceni, 5-0 cu Hermannstadt, 2-0 cu Chindia și 4-1 cu Botoșani, ajungând în fruntea clasamentului, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Cu o victorie în meciul cu Gaz Metan, FCSB chiar va ajunge, pentru prima dată după mai bine de doi ani, lider solitar în Liga 1, cu 27 de puncte, două avans față de Universitatea Craiova, care a remizat cu FC Botoșani în această etapă.

LIVE VIDEO Gaz Metan Mediaș - FCSB, echipele probabile:

  • Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi - Butean, Larie, Horj, Velisar - Jefferson - Chamed, Deaconu, Valente, Costea - Cardoso
  • FCSB: Vlad - Crețu, Cristea, Miron, Panțîru - Olaru, Simion, Vînă - Moruțan, Man, Tănase
Gaz Metan Mediaş Gaz Metan Mediaş
FCSB FCSB
  • 90+5 final

    Fluier final! FCSB se impune cu 3-2 și urcă pe locul 1.

  • 90+2 cg
  • 90 gp gp

    GOOOL FCSB! Sergiu Buș transformă de la 11 metri, acesta fiind al doilea gol marcat de atacant în tricoul bucureștenilor.

  • 89 p p

    Penalty pentru FCSB! Octavian Popescu a căzut în careu după un duel cu Mihai Butean, iar centralul Sebastian Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri.

  • 84 cg

    Cartonaș galben pentru Francisco Junior.

  • 76 oc oc

    Aproape de un eurogol! Ronaldo Deaconu a șutat de la centrul terenului, iar mingea a trecut puțin peste poarta FCSB-ului.

  • 67 s s

    Schimbare la FCSB: Intră Octavian Popescu, iese Florin Tănase.

  • 62 oc oc

    Ocazie pentru Gaz Metan! Dumitru Cardoso a reluat cu capul pe lângă poartă din patru metri!

  • 60 g g

    GOOOL Gaz Metan! Ricardo Valente înscrie cu sânge rece după o pasă superbă a lui Dumitru Cardoso. Valente a preluat spectaculos și a înscris cu un șut în diagonală.

  • 58 cg cg

    Cartonaș galben pentru Mihai Butean.

  • 53 oc oc

    Ocazie pentru Gaz Metan! Dumitru Cardoso a centrat perfect în șase metri, iar Ricardo Valente a reluat la colțul scurt. Andrei Vlad a fost pe fază și a respins.

  • 53 s s
  • 50 oc oc

    Ocazie pentru FCSB! Sergiu Buș a scăpat spre poarta adversă, dar a șutat slab, iar Buzbuchi a prins fără probleme.

  • 46 sr2

    S-a reluat partida de la Mediaș!

  • 46 s s

    Schimbare la FCSB: Intră Ovidiu Popescu, iese Ionuț Vînă

  • 45+3 fr1

    Pauză la Mediaș! FCSB conduce cu 2-1 după primele 45 de minute.

  • 44 oc oc

    Bară! Tănase i-a pasat lui Sergiu Buș, care a șutat din întoarcere în stâlpul din stânga lui Buzbuchi.

  • 31 g g

    GOOOL FCSB! Darius Olaru reușește dubla împotriva fostei sale echipe. Tănase a ratat într-o situație de unu-la-unu cu Buzbuchi, dar apoi i-a pasat colegului său, care a trimis în poarta goală.

  • 28 s s

    Schimbare la FCSB: Intră Sergiu Buș, iese Dennis Man. Vedeta oaspeților a acuzat probleme musculare.

  • 25 oc oc

    Ocazie pentru FCSB! Moruțan a rămas singur cu Buzbuchi, după un contraatac al oaspeților, dar portarul adus de la Viitorul a intervenit excelent.

  • 17 cg cg

    Cartonaș galben pentru Dumitru Cardoso.

  • 15 s s

    Schimbare la Gaz Metan: Intră Ricardo Valente, iese Luis Nițu. Atacantul împrumutat de la Craiova tocmai reușise să obțină penalty-ul transformat de Ronaldo Deaconu.

  • 15 g g

    GOOOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu înscrie dintr-un penalty obținut de Luis Nițu.

  • 14 p p

    Penalty pentru Gaz Metan! Valentin Crețu l-a faultat în careu pe Luis Nițu, iar gazdele pot egala.

  • 11 g g

    GOOOL FCSB! Darius Olaru a înscris cu o lovitură de cap împotriva fostei sale de echipe, după o centrare perfectă a lui Olimpiu Moruțan/

  • 5 oc oc

    Bară! Tănase i-a pasat lui Moruțan, care după o piruetă superbă a trimis în stâlpul din stânga lui Buzbuchi. Scorul rămâne 0-0.

  • 1 sr1 sr1

    Start la Mediaș! A început meciul dintre Gaz Metan și FCSB.

Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu
Bucsi Imre-Laszlo și Adrian Popescu
teren fotbal
A. Buzbuchi
M. Butean
O. Bačo
I. Larie
M. Velisar
B. Alceus
Francisco Júnior
Zé Manuel
R. Deaconu
L. Nițu
N. Dumitru
R. Pleşca
P. Costea
R. Romeo
T. Smola
Valente
R. Trif
R. Horj
N. Chamed
Idrisa Sambú
C. Straton
G. Simion
Gaz Metan Mediaş Jorge Costa
A. Vlad
V. Crețu
A. Miron
I. Cristea
I. Panţîru
I. Vînă
O. Perianu
D. Olaru
O. Moruţan
D. Man
F. Tănase
S. Buș
M. Briceag
A. Buziuc
O. Popescu
R. Oaidă
G. Pantea
O. Popescu
R. Huth
T. Borowski
Toni Petrea FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media